2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Nie gunaha girelim kiz . Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin

Simdide erken dogum duydukca beklemeyecek diye korkuyorum
Ay ne guzel cnm gelirsin umarim bi an once :)
Ayyy insallahh

erkek bebek anneleri ya da daha once oğlu olan anneler ben deneyimli arkadaşlarımın da demesi uzerine bebeğimi 1 -2 haftalıkken gobegi dussun yikayim devlet hastanesinde sünnet ettirecem ne dusunuyorsunuz kucukken daha iyiymis yara olduğunu bile anlamıyorlarmış hemen iyilesiyormus

İyi akşamlar kızlar, gelen bebeğimiz hoşgellmiş, yoldakilerde hayırlısı ile gelirler inşlh, ben çok yoğun bir hafta geçiriyorum danışmanlık haftamız ve hiç bitmeyen bir telefon trafiği ve bilgisayar başı bu arada doktorun verdiği şeker hapı da beni mahvetti ayakta durmakta zorlanıyorum, eğer böyle devam ederse bırakırım

İlkini 25 günlükken yaptırdım canım nasip olursa bunu da öyle yapacam gerçekten çok rahat oluyor

İlkini 25 günlükken yaptırdım canım nasip olursa bunu da öyle yapacam gerçekten çok rahat oluyor
enfeksiyon falan olmuyor dimi kac güne iyileşiyor,cok agliyor mu çiş yaptıkça falan

Erken sünnet oldukça kolay, tam 6 aylıkken sünnet ettirmiştik oglumu. Anestezi almadı o yüzden içimiz rahattı 10 dk. bile sürmedi geri gelmesi ameliyathaneden. İlk gün biraz sikintiliydi. 2 gün duzeldi çok şükür.

Dikkat etmenizi önereceğim birkaç nokta var; ilki devlet hastanelerinde bildiğim kadarıyla küçükken yapmıyorlar öncesinde bunu araştırın.
2.si de dikişli sünnet yapan bir hastaneyi tercih edin. Lazerle yapilanlarda ileride his kaybı, ereksiyon problemleri olabileceğine dair görüşler var. Kesinliği ne derecedir bilemem bu goruslerin ama risk olması bile kendi adıma tercih etmememi sağlar. Bu yavruda da sanırım küçükken yaptıracağız

Kizlar
R Renklirenkli canım şimdi gördüm, çok geçmiş olsun. Nasılsın bir daha nst ye bağladılar mı? Sağlıkla hayırlısıyla geleceği zaman gelsin kuzun inşallah
Bagladilar canim. Birazdan gene baglicaklar hatta
Sukur gayet iyi. 120-160 arasinda olmasi gerekmis, bebislerin kalp atimlari. Az onceki 130-140lardaydi.
Ama oglenkinde 180lerde ve ara ara 200lerdeymis kuzumun. Ordaki ebeye sinir oldum. 10 dk kalp atis yerini bulamadi yavrumun. Gerildim bende. Zaten sevmiyirdum o ebeyi. Ondan etkilendim, bebegim de ondan ole oldu bence. Sanci fln yok zaten nstde cikan.
Lokositim de 12-14 mus. Asiri degil yani. Neyse yarina kadar burdayiz.

enfeksiyon falan olmuyor dimi kac güne iyileşiyor,cok agliyor mu çiş yaptıkça falan
Bize doktor hemen bezini kapatın üstüne cişle birlikte iyileşmesi hızlanır demişti, öylede yaptık ama bezini degistirmk için açtığımızda çok canı yanmıştı, ağlamıştı baya bir. Sonrasında kağıt bardak koyduk üst kısmını kesip bir iki gün bezinin içine bir daha sorun olmadı, aglamadi da Birde ilk gün rahat etsin diye bir tane ağrı kesici fitil verdik, doktor önermemişti ama biz daha rahat olsun diye koymuştuk

duymadim... ama sen hangi niyetle ismi koyuyorsun o onemli... kalbini hic bozma... cok guzel yusuf berk adiyla yasasin... yusuf yuzlu yusuf ahlakli olsun insallah...

Şöyle gıcık ebelerin hepsinden nefret ediyorum, bugün benimki de çok sor buldu kuzum aslında hemen buluyordu da ben bugün sağlık ocağındaki tahlil sonuçları yüzünden biraz gergindim bir de dikiş alınacak diye korkmuştum istemsiz azcık bebeğim de çok huysuzlandı ne doktorda gösterdi kendini ne de hemencecik nst de buldurdu, ama doktora tahlilimi hastanede yenilettirdim kuzum enfeksiyon çıkmadı biliyor musun, lökosit 1-2 çıktı demekki o tahlilde bir sıkıntı vardı. Bu gece gözetim altında bulun kuzum yine de yarın inşallah sağlıkla güzelce çıkarsınız oradan

Amin canim ins.
Vay bebegin cok hareketliymis de, bak sen kerataya da, yok sagina don, yok soluna don, yok kipirdama vs vs die die yedi bitirdi beni.
Saglik ocaginda vermistin demi sen o onceki tahlili ? Diyorlar ya hep kitlerde sikinti olabiliyor, hatali olcum yapiliyor die. Demek dogru. Iyiki direkt antibiyotik baslamamissin.

duymadim... ama sen hangi niyetle ismi koyuyorsun o onemli... kalbini hic bozma... cok guzel yusuf berk adiyla yasasin... yusuf yuzlu yusuf ahlakli olsun insallah...
Buna cok katiliyorum. Bakmam gereken yer de TDK. Kime hangi anlami cagristiriyor benim begendigim isim die, kafami yoramicam bi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…