- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
AynenBak yaaa alinin eline düşürecek bizi gercı hisleriyle hareket ediyor o bize herseyi soylerdı dokunmadan bebegın gelmesine 1 saat var bebek kanalda bebek cıkacak
Aynen. Dur simdi yemek yicem cok mutluyiz
Nie gunaha girelim kizValla kuzu bu cevabı verirken korkuyorum acele edıyo gıbı olmak istemiyorum hayırlısı diyorum ama bıan once dogurmakta istiyorum ne diyim A mı diyim B mi diyimkızz gunaha sokma aksam aksam valla Cok Gulduk Allahım affet
Kizim dioki anne nie durmadan yemek yiyosun karnin mi doymuyooAfiyet canım yarasın ikinizede
Simdide erken dogum duydukca beklemeyecek diye korkuyorumValla bende bu haftaları hayal olarak görüyodum su azlığından sonra ama çok şükür geldik artık sonlara☺
senin tarih belli tabi kafa rahat biz napalım muallaktayız
Benim kız vazgeçti heralde doğmıcak
Ay bende aynıyım hatta bugün doğurmuşum rüyamda bebeği emziriyorum altını bi değiştireyim diyorum bi bakıyorum bebek erkekben şok hastaneyi birbirine katıyorum benim bebeğim değil bu karışmış diye sonra doktorumu buluyorum doktoooor kızım nerde diyorum ne kızı sen erkek doğurdun diyo nasıl yaaaa kızdı benim bebişim bu nasıl olur falan diyorum ay komedi resmen
Ayyy insallahhAy ne guzel cnm gelirsin umarim bi an once :)
Sen ne zaman doguruyorsuuunnNie gunaha girelim kiz. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
ah cnm ya ins cikinca da uyurlar yesin, icsin ,kaka cisi kolay yapsin,uyusun büyüsünler bi kaç aya kadar ,ek besine kadar ,bakimi kolay bebis olsunlarBenimki uyuyordu hatta hemsire bikac kez durtukledi :)
Nie gunaha girelim kiz. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
Nie gunaha girelim kiz. Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin
İlkini 25 günlükken yaptırdım canım nasip olursa bunu da öyle yapacam gerçekten çok rahat oluyorerkek bebek anneleri ya da daha once oğlu olan anneler ben deneyimli arkadaşlarımın da demesi uzerine bebeğimi 1 -2 haftalıkken gobegi dussun yikayim devlet hastanesinde sünnet ettirecem ne dusunuyorsunuz kucukken daha iyiymis yara olduğunu bile anlamıyorlarmış hemen iyilesiyormus
enfeksiyon falan olmuyor dimi kac güne iyileşiyor,cok agliyor mu çiş yaptıkça falanİlkini 25 günlükken yaptırdım canım nasip olursa bunu da öyle yapacam gerçekten çok rahat oluyor
Erken sünnet oldukça kolay, tam 6 aylıkken sünnet ettirmiştik oglumu. Anestezi almadı o yüzden içimiz rahattı 10 dk. bile sürmedi geri gelmesi ameliyathaneden. İlk gün biraz sikintiliydi. 2 gün duzeldi çok şükür.erkek bebek anneleri ya da daha once oğlu olan anneler ben deneyimli arkadaşlarımın da demesi uzerine bebeğimi 1 -2 haftalıkken gobegi dussun yikayim devlet hastanesinde sünnet ettirecem ne dusunuyorsunuz kucukken daha iyiymis yara olduğunu bile anlamıyorlarmış hemen iyilesiyormus
Bagladilar canim. Birazdan gene baglicaklar hattaR Renklirenkli canım şimdi gördüm, çok geçmiş olsun. Nasılsın bir daha nst ye bağladılar mı? Sağlıkla hayırlısıyla geleceği zaman gelsin kuzun inşallah
Bize doktor hemen bezini kapatın üstüne cişle birlikte iyileşmesi hızlanır demişti, öylede yaptık ama bezini degistirmk için açtığımızda çok canı yanmıştı, ağlamıştı baya bir. Sonrasında kağıt bardak koyduk üst kısmını kesip bir iki gün bezinin içine bir daha sorun olmadı, aglamadi da Birde ilk gün rahat etsin diye bir tane ağrı kesici fitil verdik, doktor önermemişti ama biz daha rahat olsun diye koymuştukenfeksiyon falan olmuyor dimi kac güne iyileşiyor,cok agliyor mu çiş yaptıkça falan
duymadim... ama sen hangi niyetle ismi koyuyorsun o onemli... kalbini hic bozma... cok guzel yusuf berk adiyla yasasin... yusuf yuzlu yusuf ahlakli olsun insallah...Cok tesekkur ederim canim icimi rahatlattin su serptin resmen :))
Berk ismi de Kuranda geciyormus anlamida guzel ikiside Kuranda gecmis olcak anlamlari da guzel ama birsey daha var Yusuf isminin diger anlami inleyen ah eden demekmis hic duydun mu bir bilgin varmi?
Şöyle gıcık ebelerin hepsinden nefret ediyorum, bugün benimki de çok sor buldu kuzum aslında hemen buluyordu da ben bugün sağlık ocağındaki tahlil sonuçları yüzünden biraz gergindim bir de dikiş alınacak diye korkmuştum istemsiz azcık bebeğim de çok huysuzlandı ne doktorda gösterdi kendini ne de hemencecik nst de buldurdu, ama doktora tahlilimi hastanede yenilettirdim kuzum enfeksiyon çıkmadı biliyor musun, lökosit 1-2 çıktı demekki o tahlilde bir sıkıntı vardı. Bu gece gözetim altında bulun kuzum yine de yarın inşallah sağlıkla güzelce çıkarsınız oradanKizlar
Bagladilar canim. Birazdan gene baglicaklar hatta
Sukur gayet iyi. 120-160 arasinda olmasi gerekmis, bebislerin kalp atimlari. Az onceki 130-140lardaydi.
Ama oglenkinde 180lerde ve ara ara 200lerdeymis kuzumun. Ordaki ebeye sinir oldum. 10 dk kalp atis yerini bulamadi yavrumun. Gerildim bende. Zaten sevmiyirdum o ebeyi. Ondan etkilendim, bebegim de ondan ole oldu bence. Sanci fln yok zaten nstde cikan.
Lokositim de 12-14 mus. Asiri degil yani. Neyse yarina kadar burdayiz.
Amin canim ins.Şöyle gıcık ebelerin hepsinden nefret ediyorum, bugün benimki de çok sor buldu kuzum aslında hemen buluyordu da ben bugün sağlık ocağındaki tahlil sonuçları yüzünden biraz gergindim bir de dikiş alınacak diye korkmuştum istemsiz azcık bebeğim de çok huysuzlandı ne doktorda gösterdi kendini ne de hemencecik nst de buldurdu, ama doktora tahlilimi hastanede yenilettirdim kuzum enfeksiyon çıkmadı biliyor musun, lökosit 1-2 çıktı demekki o tahlilde bir sıkıntı vardı. Bu gece gözetim altında bulun kuzum yine de yarın inşallah sağlıkla güzelce çıkarsınız oradan
Buna cok katiliyorum. Bakmam gereken yer de TDK. Kime hangi anlami cagristiriyor benim begendigim isim die, kafami yoramicam bi deduymadim... ama sen hangi niyetle ismi koyuyorsun o onemli... kalbini hic bozma... cok guzel yusuf berk adiyla yasasin... yusuf yuzlu yusuf ahlakli olsun insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?