Ben senden beterimAyyy moral ver beto sende katılma bana
Yeni görüyorum canım. Mutlaka senin yaşadıkların farklı olduğu için hissettiklerin de farklıdır. Ben oğlunla bağının daha da kuvvetleneceğine inanıyorum. Kardeşini o da çok sevecek ve sevdiğiniz arttıkça sevginiz artacak bence. Aile bağlarınız daha da kuvvetlenecektir.
Ben senden beterim
Ben normal dogum dusunuyorum sadece digerini aklimdan attimSpınal Dusunuyorum da baskıyı felan hissedıyormussun bacı ne halt yıcez
Ben normal dogum dusunuyorum sadece digerini aklimdan attim
Sancuyi hissetme baskiyi hissetme yeok yeaaaağ ne kolay isSpınal Dusunuyorum da baskıyı felan hissedıyormussun bacı ne halt yıcez
Sen cok guzel dogurursun beto vazgecmeBen normal dogum dusunuyorum sadece digerini aklimdan attim
Ben normal dogum dusunuyorum sadece digerini aklimdan attim
Sancuyi hissetme baskiyi hissetme yeok yeaaaağ ne kolay is. Zaten uyusuk olcak ne kdr hissedilirki
Anam kesin benimki kus beynine donmusturBenimde geceleri Cok aklıma geliyor suan evde yalnızım daha Cok aklıma geliyor. Annemle paylasıyorum bir kere yasadın nıye korkuyorsun dedi dedimki o zamankı baskaydı niye sımdıkının farkı ne vucut yine senin vuucudun dedi dedim dr baska hastane baskane alaka ise sımdıkı doktorumda hastanemde iyi halbukı hamileliğin son donemlerinde beyin kuculurmus kendi acımdan kesinlikle katılıyorum tovbe tovbeee
Anam kesin benimki kus beynine donmusturicine sigan tek sey dogum baskada konu yok beynimde
Peki normal dogumda o sanci esnasinda en kalipli olanin ustune cullanmasiAyyy oyle deme sancı sana ait ama baskı baskasınatovbe tovbeee carpılacaz tovbe Allahım
Dogumumu dr Ali vefa yaptiracak kiskaninda catlayin
Peki normal dogumda o sanci esnasinda en kalipli olanin ustune cullanmasiben
Valla hem olsun bitsin istiyorum hem olmasinAyyy sus kız doguruvercem suracıkta simdi tırsmaktan
Keske gercek olsaAlinin film cektıgı hastane bize Cok yakın gecen dedimki esime gıtsemde o hastanede film cekımınemı katılsam dogumdan sonra felan.... Esimde dıyorkı simdiden git ali seni dogurtsun
Keske gercek olsa
Valla hem olsun bitsin istiyorum hem olmasin. Sende oyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?