2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dogru soylemis 1 kere yasadin en azindna az cok biliyorsun ya biz napakkkkkk

Hayırlısıyla bir avazda inşlh sağlıkla gelsin

Sendeki rahatlığa hayranım demiş mıydım daha önce . Ben senden daha çok heyecanlıyım kız çok iyi motive ediyorsun bizi de vallahi

Kizlar kizlarrrr hala oldummmmmm ..... Gelinimiz dogum yapti . 36 haftadaydi ama sancilari vardi . simdi normal dogumla geldi dunyaya. Ay okadar mutlu oldumki . anlatamam darisi hepimizin basina.onlar bursada oldugu icin gidemiyorum .benimde halim malum zaten ama icim.icim yiyor suanda keske gidebilseydim . kiz kardesiminde 1 ayi kaldi . bakalim bu sene boyle art arda hamile kaldik . benimki onceydi ama halasinin bitanesi dayanamdi geldi

Hadi hayırlısı olsun inşallah canım

Ayy ne güzel hepsi aynı yaş gurubu olacaklar desene

Az once kizima cok kotu bagirdim. . Yika beni diyo aksam baban yikar rahatsizim diyorum tutturdu yika yika sen yika birlikte yikanalim zaten kasilmam var zor duruyorum rahatim yok . Kizdim bagirdim simdide agliyorum .
Bana da oluyor bazen geçen benden birşey istedi tutturdu bağırdım ben de sonra oturup ağladım.O da üzüldü sonra napalım canım geçecek bugünler çocuklar unutur üzme kendini.

Hayırlısı olsun canım dikkat et kendine

Benimde ozellikle 1 haftadir agzim bos durmuyor.bir suru abur cubur aldik gecen hafta.bir tane kalmadi evde.
Kızlar ben de öyleyimmm. 7 kilo almıştım Şubat başına kadar. Şimdi en az 2 kilo daha almışımdır şu 10 günde. Hatta belki fazla. Bile isteye yiyorum nedense. Çok iştahım açık Nasıl yapsakk

Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün

Bende nasipse 40 kından sonra sünneti düşünüyorum ,büyük oğlumu,ilkokul zamanında yaptırmıştım çok sıkıntı çıkarmıştı çocuğun huyu suyu,değişmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…