Amin insallah allah razi olsun canim cok guzel motive edicisinduymadim... ama sen hangi niyetle ismi koyuyorsun o onemli... kalbini hic bozma... cok guzel yusuf berk adiyla yasasin... yusuf yuzlu yusuf ahlakli olsun insallah...
O nerden cikti kizSen cok guzel dogurursun beto vazgecme
Dogru soylemis 1 kere yasadin en azindna az cok biliyorsun ya biz napakkkkkkBenimde geceleri Cok aklıma geliyor suan evde yalnızım daha Cok aklıma geliyor. Annemle paylasıyorum bir kere yasadın nıye korkuyorsun dedi dedimki o zamankı baskaydı niye sımdıkının farkı ne vucut yine senin vuucudun dedi dedim dr baska hastane baskane alaka ise sımdıkı doktorumda hastanemde iyi halbukı hamileliğin son donemlerinde beyin kuculurmus kendi acımdan kesinlikle katılıyorum tovbe tovbeee
Hayırlısıyla bir avazda inşlhPilates topumu arabaya indirmiştim hastaneye götürürüm diye dün. Ama yürüyorum evin içinde. Duşa girdim çıktım biraz iyi geldi ama belime ağrılar baya vurmaya başladıııııayyy çok heyecanlıyımmm bu sefer yalancı değil galibaa
Sendeki rahatlığa hayranım demiş mıydım daha önce . Ben senden daha çok heyecanlıyım kızKuzum giremedim bugün kayınvalidem geldi onla ilgileniyorum daha çok. Sabah kalktım sancım falan yoktu ama doktor çağırdığı için öğlen hastaneye gittim. Sancıların var düzenli ama sen hissetmiyorsun dedi. Açıklık 2 cm olmuş. Kanamam geliyor artık ama korkma dedi. 4 cm olunca yatırırım seni git dolan dedi. Öğlenden beri işte yürüdüm falan sancılarım gelmeye başladı. Belime vuruyor şuan. Açıklık oluyor mu bilmiyorum ama yemek yap onu yap yoruldum uzandım şimdi. 10 dakkada bir sancılaırm geliyorda beklemedeyim. Birde kanlı akıntım geliyor işte. Yavaş yavaş açılıyorum. Kabak çiçeği olamadık
Amin inşallah canımValla senim icin dua ettim..simdi yasin okuyup butun gruptakiler icin ettim. Alllah hepimizin yardimcisi olsun. Su cuma.gecesi hurmetine sorunsuz dogum.gecirmeni nasip.etsin canim.
Hadi hayırlısı olsun inşallah canımPilates topumu arabaya indirmiştim hastaneye götürürüm diye dün. Ama yürüyorum evin içinde. Duşa girdim çıktım biraz iyi geldi ama belime ağrılar baya vurmaya başladıııııayyy çok heyecanlıyımmm bu sefer yalancı değil galibaa
Ayy ne güzel hepsi aynı yaş gurubu olacaklar deseneKizlar kizlarrrr hala oldummmmmm ..... Gelinimiz dogum yapti . 36 haftadaydi ama sancilari vardi . simdi normal dogumla geldi dunyaya. Ay okadar mutlu oldumki . anlatamam darisi hepimizin basina.onlar bursada oldugu icin gidemiyorum .benimde halim malum zaten ama icim.icim yiyor suanda keske gidebilseydim . kiz kardesiminde 1 ayi kaldi . bakalim bu sene boyle art arda hamile kaldik . benimki onceydi ama halasinin bitanesi dayanamdi geldi
Evlatlarının ikisi de senin gibi bir annesi olduğu için o kadar şanslı ki
Rabbim senin gibi annelere uzun ömür sıhhat versin
Dogru soylemis 1 kere yasadin en azindna az cok biliyorsun ya biz napakkkkkk
Bana da oluyor bazen geçen benden birşey istedi tutturdu bağırdım ben de sonra oturup ağladım.O da üzüldü sonra napalım canım geçecek bugünler çocuklar unutur üzme kendini.Az once kizima cok kotu bagirdim.. Yika beni diyo aksam baban yikar rahatsizim diyorum tutturdu yika yika sen yika birlikte yikanalim zaten kasilmam var zor duruyorum rahatim yok . Kizdim bagirdim simdide agliyorum .
Hayırlısı olsun canım dikkat et kendineSakinim valla. Istedigi zaman gelebilir. Gonul ister ki sadece daha kilolu dogsun.
Ama evet ilk defa enfeksiyonuma ilac tedavisi yapilmadi. Dedigin gibi bi durumdan kaynakli olabilir tabi. Kasik agrim var zaten enfeksiyon kaynakli farkindayim.
Insallah duzelir hayirlisi olsun
Diyene bakarmisinBacım hıc korkma korkacak bısey yok tecrube ile sabıt
Diyene bakarmisin
Kızlar ben de öyleyimmm. 7 kilo almıştım Şubat başına kadar. Şimdi en az 2 kilo daha almışımdır şu 10 günde. Hatta belki fazla. Bile isteye yiyorum nedense. Çok iştahım açıkBenimde ozellikle 1 haftadir agzim bos durmuyor.bir suru abur cubur aldik gecen hafta.bir tane kalmadi evde.
Kiz biz ne gorcez bilmiyoz ilkini getir aklinaBen dogurmusum ya Bı kere korkmaya hakkım yokmus ya
Tebrikler canımKizlar kizlarrrr hala oldummmmmm ..... Gelinimiz dogum yapti . 36 haftadaydi ama sancilari vardi . simdi normal dogumla geldi dunyaya. Ay okadar mutlu oldumki . anlatamam darisi hepimizin basina.onlar bursada oldugu icin gidemiyorum .benimde halim malum zaten ama icim.icim yiyor suanda keske gidebilseydim . kiz kardesiminde 1 ayi kaldi . bakalim bu sene boyle art arda hamile kaldik . benimki onceydi ama halasinin bitanesi dayanamdi geldi
Benim kızım da yeni yeni konuşmaya başlayınca akşamları sofraya bakıp köfte pilav yok yemek yok diyorduNe yapayim diyince direk patates kofte zatenbazende beyaz pilav (pirinc pilavi)
Bende nasipse 40 kından sonra sünneti düşünüyorum ,büyük oğlumu,ilkokul zamanında yaptırmıştım çok sıkıntı çıkarmıştı çocuğun huyu suyu,değişmiştierkek bebek anneleri ya da daha once oğlu olan anneler ben deneyimli arkadaşlarımın da demesi uzerine bebeğimi 1 -2 haftalıkken gobegi dussun yikayim devlet hastanesinde sünnet ettirecem ne dusunuyorsunuz kucukken daha iyiymis yara olduğunu bile anlamıyorlarmış hemen iyilesiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?