2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
sağol cnm

tmm cnm

Her asamayi yavas yavas yasiyorsun desene cnm :) bikac gune gelir
Aynen ya herşey yavaş gelişiyor bir yandan iyi bie yandan kötü. Böylede herkesi ayağı kaldırdım gibi oldu. Birine söyledimi zaten herkes duyuyor. Bu sefer tüm sülale şimsi doğurdun mu diye beni arıyor. Annem sağolaun ortalığı ayağa kaldırmış

Az once kizima cok kotu bagirdim. . Yika beni diyo aksam baban yikar rahatsizim diyorum tutturdu yika yika sen yika birlikte yikanalim zaten kasilmam var zor duruyorum rahatim yok . Kizdim bagirdim simdide agliyorum .
Oluyor bazen annesi. Biz de robot değiliz ki. Tahammülümüz illa ki bir yere kadar. Kızın çoktan unutmuştur.

Aynen kuzum iyi ki boş yere içmiş olacaktım, sen beceremedin deseydin sen de. Sanki muhteşem rahat bir pozisyonda bekliyoruz da kıpırdamaymış, empati diyorum bence çok gerekli herkese

Canim benim.oglum.sarilik oldugu icin yaptiramamistim.9 aylik oluncada goturdugumde pipisinin yapiisni uygun gormedi ve 2 yasina kadar yapilamayacagini soyledi zaten girtlak gelisim geriligi vardi genel anestezi alamaz doktor 7 yasina kadar dedi . bizde 2 yasina girince bir doktor arastirdim adam klipsli yontemle yapiyor. Dikis te yok lazerde yok. Cok guzel bi yontem arastirabilirsin. Doktor alaninda uzmandi gonul rahatligiyla yaptirilabilir. Yenidogandada yapiyor. Istanbul kurtkoyde klinigi. Uyutmadan yapiyor. Ilk gun zordu oda oglum huysuz oldugu icin. Bebeklerde hic zorluk olmuyormus . sonrasinda cok rahat gecti. Birde klipsi cikartilacagi gun cok az zorlandik okadar. Onun diisnda guzel bi surec atlattik sukurler olsun.

Canim merdiven in cik plates topunda esneme hareketi yap inan acilirsin rahat rahat . cok agrin olursa ilik dus beline cok iyi geliyor .bence bu gece olabilir dogum hadi hayirli haberlerini bekliyoruz. Duamiz seninle.
Pilates topumu arabaya indirmiştim hastaneye götürürüm diye dün. Ama yürüyorum evin içinde. Duşa girdim çıktım biraz iyi geldi ama belime ağrılar baya vurmaya başladııııı ayyy çok heyecanlıyımmm bu sefer yalancı değil galibaa

Valla senim icin dua ettim..simdi yasin okuyup butun gruptakiler icin ettim. Alllah hepimizin yardimcisi olsun. Su cuma.gecesi hurmetine sorunsuz dogum.gecirmeni nasip.etsin canim.

Ayyy ne durumdasin canim Allah sagsaglim kavustursun

Ah canim.komposto iyi geliyor diyorlar . banada cok icirmislerdi . kolaylikla cikarmistim belki sende icmissindr. Bol bol.yuruyus yapmanda gerekiyor. Insallah cikarirsinda taburcu ederler seni.

Ah canim.komposto iyi geliyor diyorlar . banada cok icirmislerdi . kolaylikla cikarmistim belki sende icmissindr. Bol bol.yuruyus yapmanda gerekiyor. Insallah cikarirsinda taburcu ederler seni.
Çıkaramıyorum agrısı beni öldürdü agrı kesıcıler bile etki etmiyor. İçiyorum canım zaten birsey yiyemiyorum iştahım çok kapandı sadece içecek birseyler içtim dün geceden beri

Evlatlarının ikisi de senin gibi bir annesi olduğu için o kadar şanslı ki
Rabbim senin gibi annelere uzun ömür sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…