sağol cnmErken sünnet oldukça kolay, tam 6 aylıkken sünnet ettirmiştik oglumu. Anestezi almadı o yüzden içimiz rahattı 10 dk. bile sürmedi geri gelmesi ameliyathaneden. İlk gün biraz sikintiliydi. 2 gün duzeldi çok şükür.
Dikkat etmenizi önereceğim birkaç nokta var; ilki devlet hastanelerinde bildiğim kadarıyla küçükken yapmıyorlar öncesinde bunu araştırın.
2.si de dikişli sünnet yapan bir hastaneyi tercih edin. Lazerle yapilanlarda ileride his kaybı, ereksiyon problemleri olabileceğine dair görüşler var. Kesinliği ne derecedir bilemem bu goruslerin ama risk olması bile kendi adıma tercih etmememi sağlar. Bu yavruda da sanırım küçükken yaptıracağız
tmm cnmBize doktor hemen bezini kapatın üstüne cişle birlikte iyileşmesi hızlanır demişti, öylede yaptık ama bezini degistirmk için açtığımızda çok canı yanmıştı, ağlamıştı baya bir. Sonrasında kağıt bardak koyduk üst kısmını kesip bir iki gün bezinin içine bir daha sorun olmadı, aglamadi da Birde ilk gün rahat etsin diye bir tane ağrı kesici fitil verdik, doktor önermemişti ama biz daha rahat olsun diye koymuştuk
Aynen ya herşey yavaş gelişiyor bir yandan iyi bie yandan kötü. Böylede herkesi ayağı kaldırdım gibi oldu. Birine söyledimi zaten herkes duyuyor. Bu sefer tüm sülale şimsi doğurdun mu diye beni arıyor. Annem sağolaun ortalığı ayağa kaldırmışHer asamayi yavas yavas yasiyorsun desene cnm :) bikac gune gelir
Oluyor bazen annesi. Biz de robot değiliz ki. Tahammülümüz illa ki bir yere kadar. Kızın çoktan unutmuştur.Az once kizima cok kotu bagirdim.. Yika beni diyo aksam baban yikar rahatsizim diyorum tutturdu yika yika sen yika birlikte yikanalim zaten kasilmam var zor duruyorum rahatim yok . Kizdim bagirdim simdide agliyorum .
Aynen kuzum iyi ki boş yere içmiş olacaktım, sen beceremedin deseydin sen de. Sanki muhteşem rahat bir pozisyonda bekliyoruz da kıpırdamaymış, empati diyorum bence çok gerekli herkeseAmin canim ins.
Vay bebegin cok hareketliymis de, bak sen kerataya da, yok sagina don, yok soluna don, yok kipirdama vs vs die die yedi bitirdi beni.
Saglik ocaginda vermistin demi sen o onceki tahlili ? Diyorlar ya hep kitlerde sikinti olabiliyor, hatali olcum yapiliyor die. Demek dogru. Iyiki direkt antibiyotik baslamamissin.
Yok canım allaha çok şükür hiçbirşey olmadı, sadece ilk çiiinde ağladı sonra hiö ağlamadı, birkaç günede tamamen iyileştienfeksiyon falan olmuyor dimi kac güne iyileşiyor,cok agliyor mu çiş yaptıkça falan
Canim benim.oglum.sarilik oldugu icin yaptiramamistim.9 aylik oluncada goturdugumde pipisinin yapiisni uygun gormedi ve 2 yasina kadar yapilamayacagini soyledi zaten girtlak gelisim geriligi vardi genel anestezi alamaz doktor 7 yasina kadar dedi . bizde 2 yasina girince bir doktor arastirdim adam klipsli yontemle yapiyor. Dikis te yok lazerde yok. Cok guzel bi yontem arastirabilirsin. Doktor alaninda uzmandi gonul rahatligiyla yaptirilabilir. Yenidogandada yapiyor. Istanbul kurtkoyde klinigi. Uyutmadan yapiyor. Ilk gun zordu oda oglum huysuz oldugu icin. Bebeklerde hic zorluk olmuyormus . sonrasinda cok rahat gecti. Birde klipsi cikartilacagi gun cok az zorlandik okadar. Onun diisnda guzel bi surec atlattik sukurler olsun.Erken sünnet oldukça kolay, tam 6 aylıkken sünnet ettirmiştik oglumu. Anestezi almadı o yüzden içimiz rahattı 10 dk. bile sürmedi geri gelmesi ameliyathaneden. İlk gün biraz sikintiliydi. 2 gün duzeldi çok şükür.
Dikkat etmenizi önereceğim birkaç nokta var; ilki devlet hastanelerinde bildiğim kadarıyla küçükken yapmıyorlar öncesinde bunu araştırın.
2.si de dikişli sünnet yapan bir hastaneyi tercih edin. Lazerle yapilanlarda ileride his kaybı, ereksiyon problemleri olabileceğine dair görüşler var. Kesinliği ne derecedir bilemem bu goruslerin ama risk olması bile kendi adıma tercih etmememi sağlar. Bu yavruda da sanırım küçükken yaptıracağız
Pilates topumu arabaya indirmiştim hastaneye götürürüm diye dün. Ama yürüyorum evin içinde. Duşa girdim çıktım biraz iyi geldi ama belime ağrılar baya vurmaya başladıııııCanim merdiven in cik plates topunda esneme hareketi yap inan acilirsin rahat rahat . cok agrin olursa ilik dus beline cok iyi geliyor .bence bu gece olabilir dogum hadi hayirli haberlerini bekliyoruz. Duamiz seninle.
Valla senim icin dua ettim..simdi yasin okuyup butun gruptakiler icin ettim. Alllah hepimizin yardimcisi olsun. Su cuma.gecesi hurmetine sorunsuz dogum.gecirmeni nasip.etsin canim.Pilates topumu arabaya indirmiştim hastaneye götürürüm diye dün. Ama yürüyorum evin içinde. Duşa girdim çıktım biraz iyi geldi ama belime ağrılar baya vurmaya başladıııııayyy çok heyecanlıyımmm bu sefer yalancı değil galibaa
Allah yardımcın olsun canımPilates topumu arabaya indirmiştim hastaneye götürürüm diye dün. Ama yürüyorum evin içinde. Duşa girdim çıktım biraz iyi geldi ama belime ağrılar baya vurmaya başladıııııayyy çok heyecanlıyımmm bu sefer yalancı değil galibaa
Ayyy ne durumdasin canim Allah sagsaglim kavustursunKuzum giremedim bugün kayınvalidem geldi onla ilgileniyorum daha çok. Sabah kalktım sancım falan yoktu ama doktor çağırdığı için öğlen hastaneye gittim. Sancıların var düzenli ama sen hissetmiyorsun dedi. Açıklık 2 cm olmuş. Kanamam geliyor artık ama korkma dedi. 4 cm olunca yatırırım seni git dolan dedi. Öğlenden beri işte yürüdüm falan sancılarım gelmeye başladı. Belime vuruyor şuan. Açıklık oluyor mu bilmiyorum ama yemek yap onu yap yoruldum uzandım şimdi. 10 dakkada bir sancılaırm geliyorda beklemedeyim. Birde kanlı akıntım geliyor işte. Yavaş yavaş açılıyorum. Kabak çiçeği olamadık
Ah canim.komposto iyi geliyor diyorlar . banada cok icirmislerdi . kolaylikla cikarmistim belki sende icmissindr. Bol bol.yuruyus yapmanda gerekiyor. Insallah cikarirsinda taburcu ederler seni.Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Sezaryen olacak arkadaşlara ise kolaylıkla gaz çıkarmayı diliyorum zira ben çok çektim hala çekiyorum:/
Anam insanı panikletir o çocukKeske gercek olsa
Çıkaramıyorum agrısı beni öldürdü agrı kesıcıler bile etki etmiyor. İçiyorum canım zaten birsey yiyemiyorum iştahım çok kapandı sadece içecek birseyler içtim dün geceden beriAh canim.komposto iyi geliyor diyorlar . banada cok icirmislerdi . kolaylikla cikarmistim belki sende icmissindr. Bol bol.yuruyus yapmanda gerekiyor. Insallah cikarirsinda taburcu ederler seni.
Aiiiyyy geliyo bence bu seferPilates topumu arabaya indirmiştim hastaneye götürürüm diye dün. Ama yürüyorum evin içinde. Duşa girdim çıktım biraz iyi geldi ama belime ağrılar baya vurmaya başladıııııayyy çok heyecanlıyımmm bu sefer yalancı değil galibaa
Evlatlarının ikisi de senin gibi bir annesi olduğu için o kadar şanslı kiN nazyamm Hıc oyle dusunme canım beni dusun birde...
Bak simdi bu 2.evlılığım oğlusum ilk evlılıgımden 11 yasında..şimdiki bebegim 2.evlılığımden olacak ınsallah...
Benim ıcımdekı fırtınaları bılemezsın... Hanı bazen sizlere yazıyorum ya İcim daralıyor soyle boyle hep bunların etkisi.. Oglum kıskanırmı uzulurmu bebişe olan ilgiyi görünce vs vs kafamda deli sorular ya neler neler anlatsam masal... Cocuktur tabi etkilenir diyeceksiniz ama benim bu durumumda Cok daha farklı onun etkılenebılecegını dusunmek..o bir babayla buyumenın nasıl bısy oldugunu bilemeden bir bebegın babasıyla buyumusıne anı anına şahit olacak... Icınde neler yasayacak neler kopacak belki bunları düşünmek beni mahvediyor.... Oğlumun yeri Cok baska bende ilk gozagrım bıtanem her zor gunu onunla tek basımıza aştık biz o Cok cok baska... Tabıkı bebegım ıcınde canımı veririm oda benim parcam ama bu konu beni derinden etkiliyor... Dusunmemeye calısıyorm hersey güzel olacak kardeşinin özlüğünü hissedecek diyorum bunu hissettirmek birazda bızım elimizde olacak diyorum bazen ağlama krizlerine giriyorum bazende elimde olmadan ona sarılıp ağlıyorum.. Bakalım hayırlısı... Yani canım dert etme bak bana ben napayım sence...
Allah razı olsun arkadaşımValla senim icin dua ettim..simdi yasin okuyup butun gruptakiler icin ettim. Alllah hepimizin yardimcisi olsun. Su cuma.gecesi hurmetine sorunsuz dogum.gecirmeni nasip.etsin canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?