2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün Maşallah tüm aile birden büyüyeceksiniz. Birkaç hafta önce kahvaltıda babam diyorki " Sabahın köründe tek başına kahvaltı yapardım bir 30 yıl önce. Şimdi masada bana yer kalmadı çok şükür, sen de doğurunca bir kişiyi daha şutlayacağız masadan "

18 aylıkken yaptırdım ilk oğlumu. Lokal anestezi oldu. Ertesi gün merdiven tırabzanlarına tırmanıyordu. İlk gece dışında da bir ağrısı olmadı, mızmızlanmadı. Şimdi de benzer bir zamanda yaptırırım muhtemelen. Daha dış dünyaya alışmamış oldukları için yenidoğan sünneti bana çok mantıklı gelmiyor

Patates istiyordu kizarttim baristik . Babasina diyo hemen beni yika beni yika die tutturdum annemde bana kizdi sen yikarmisin dio
Kuzum sıkma canını olur öyle şeyler ☺ Bizde de 2 yaş sendromu var seni anlıyorum onun için. Aslında kendimizi çok yormayıp olan enerjimizi de yavrularımıza ayırmamız gerek. Allah güç kuvvet versin hepimizin yardımcısı olsun. İçinin rahat etmesini istiyorsan kızın keyifliyken onun boyuna in ve gözlerine bakarak hissettiklerini paylaş. Ona sesini yükseltmek istemediğini ve daha dikkatli olacağını söyle. Emin ol seni anlayacak ve samimiyetin ona geçecektir. İnsanız neticede çok çok doğal. Üzülme sakın

Kiz biz ne gorcez bilmiyoz ilkini getir aklina

Peki sizinlede paylaşayım
38+4 gunluktü meleğim Dünyaya geldıgın de bende henuz genclıgının baharında tazemı taze korpemı korpe bildıgın bir genc kız misali son kontrolde catı muayenesi yapıldı doktor normal yapabilirsin bebısın bası biraz daha buyumez ise dedi birde nst yapalım deyince aynı gun yapıldı kalp sesi net duyulmuyor yarın sezeryan dedi...Aah geceki heyacanı sormayın bir heyecan bir heyecan..saclar baslar yapılır ojeler sürülür birde kırmızı(ameliyata gırerken cıkaracaklarını bilsem surermıydım aceba neyse en azından vicdanım rahat oğlusu bakımlı karsılamak ıstemıstım cunku)Yagmur lu bir pazar gunu idi tarih 2009 6 aralık tekrar bir nst yine ses yok hemen sezeryan 13:00 de... 13:46 meleğim dunyama gozlerını acar ben ise 15:00 gibi kendime geldim ameliyathane ısıkları altında bagırıyorum midem bulanıyor basım donuyorhastabakıcı benimle konusuyor gecmıs olsun... Bebegım nasıl diyorum nerde? Durumu iyi yukarı cıkardılar senide yanına cıkaracagız biraz dan... Anam ben bir cıkarım odaya ağlayarak... Annem yanıma geldi sedyedeyım hemen kilosunu söylüyorlar annemler cunku ultrasonda Cok dusuk cıkmıstı 500 600 kg artımız vardı maşallah Ahhh bacım o nasıl bir duyguuu Rabbim herkese nasip etsin

Iyı dimi bayagı yazdım bak

Iyı oldu kız rahatladım valla

bklm cnm dr a da bi danışalım da

Canim yeni okuyorum belkide dogmustur okuyarak yaziyim derken bu sayfaya kadr geldim ,dun stres olmuatun o mu etkiledi diycektim belkide ebeye sinirlendigindendir bak dedigin gibi bu tasikardi son haftalarda mi belli oluyor acaba ins.birazda buyur Yagiz'imizseninle ❤❤

Sendeki rahatlığa hayranım demiş mıydım daha önce . Ben senden daha çok heyecanlıyım kız çok iyi motive ediyorsun bizi de vallahi
Ben rahatımda noluyor insanlara yine yaranamıyoruz. Eşim sinir etti beni. Doğurmadan daha depresyona sokar beni bunlar.

Hayırdır? Son zamanlarda hep geriliyoruz, sıkma canını
Ya normalde evham yapmıyorum işte doktor bugün muayenede bugün yarın doğurursun dedi gazı veriyor bana ikidir. Benimde bugün kanamam falan artınca birde sancılarım gelmeye başladı. Hesapladım 7-8 sakikada bir geliyor. Belime vuruyor ağrı. Tamam ağlatan bir sancı seğil ama sancım vurmaya bailadı yani. Eşim uyuyordu kaldırdım dedim kalk bir gidelim hastaneye. Geçen günde sabah gittik bak emin misin falan dedi. Dedim ağrım var yani sanki gelcek bu sefer. Gidiyoruz ama geri döncez biliyorum ben falan demeye başladı sinirim bozuldu zaten. Neyse gittik hastaneye ebe de dalga geçer gibi senin sancın yok olsa yüzünden belli olur bunlae doğum sancısı değil. Açılman aynı falan dedi. Nste bağladı. Sancıların yetersiz. Ağlatan sancıların gelmesi lazım ilk doğumun açılman geç olur ağrın yatırmaz o zaman gel dedi. Eşim gülmeye başladı. Ben demiştim bilmemne. Sinirlerim bozuldu benimde. Gitmiycem bir daha hastaneye falan. Evham yapmıyorum aslında doktorda gaza getirdiği için aklımda kalıyor. İlk birde nasıl birşey olduğunu da bilmiyorum. Eve geldim sinirimden ağladım.

Ben rahatımda noluyor insanlara yine yaranamıyoruz. Eşim sinir etti beni. Doğurmadan daha depresyona sokar beni bunlar.
Ya onların yaratılışında sonradan baba olmak var. Ne olursa olsun sonradan dank ediyor kafalarına baba oldukları, eşlerinin de anne olduğu. Sıkma canını, ne güzel yavruna kavuşmana az kaldı, tadını çıkar

Canım birşey soracağım kanama diyorsun ya bilmediğim için soruyorum o kan nerden geliyor rahim ağzı ya da rahimden mi? Plasenta falan değil de mi?
Oh oh iyi o zaman
Ben de pazartesi analık iznine ayrıldım daha hiç oturmadım evde sürekli eksikler vs bir de evin eksikleri onlarla uğraşıyorum bir odaya perde yaptıralım dedik
Bir yandan mutfağı falan düzenliyorum evde olmak da zormuş

Dışardan okuyunca gereksiz alınganlık yapmışsın gibi duruyor canım ama kendimi senin yerinde düşününce hastane kapısına yatar, inadına eve gitmezdim, biliyorum Yani haklısın, çok haklısın. Ben de bilmiyorum mesela doğum sancısı nasıl oluyor. İnsan anasının karnından herşeyi bilerek mi doğuyormuş. Hem sancılar illa ağlatacaksa, "Az sancım vardı, hastaneye bir gittim 8cm açılmam varmış, hemen doğumhaneye aldılar" diyenler uzayda mı yaşıyormuş. İşgüzar ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…