O ne kızAsk masaji yapsana
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsünKizlar kizlarrrr hala oldummmmmm ..... Gelinimiz dogum yapti . 36 haftadaydi ama sancilari vardi . simdi normal dogumla geldi dunyaya. Ay okadar mutlu oldumki . anlatamam darisi hepimizin basina.onlar bursada oldugu icin gidemiyorum .benimde halim malum zaten ama icim.icim yiyor suanda keske gidebilseydim . kiz kardesiminde 1 ayi kaldi . bakalim bu sene boyle art arda hamile kaldik . benimki onceydi ama halasinin bitanesi dayanamdi geldi
18 aylıkken yaptırdım ilk oğlumu. Lokal anestezi oldu. Ertesi gün merdiven tırabzanlarına tırmanıyordu. İlk gece dışında da bir ağrısı olmadı, mızmızlanmadı. Şimdi de benzer bir zamanda yaptırırım muhtemelen. Daha dış dünyaya alışmamış oldukları için yenidoğan sünneti bana çok mantıklı gelmiyorerkek bebek anneleri ya da daha once oğlu olan anneler ben deneyimli arkadaşlarımın da demesi uzerine bebeğimi 1 -2 haftalıkken gobegi dussun yikayim devlet hastanesinde sünnet ettirecem ne dusunuyorsunuz kucukken daha iyiymis yara olduğunu bile anlamıyorlarmış hemen iyilesiyormus
Kuzum sıkma canını olur öyle şeyler ☺ Bizde de 2 yaş sendromu var seni anlıyorum onun için. Aslında kendimizi çok yormayıp olan enerjimizi de yavrularımıza ayırmamız gerek. Allah güç kuvvet versin hepimizin yardımcısı olsun. İçinin rahat etmesini istiyorsan kızın keyifliyken onun boyuna in ve gözlerine bakarak hissettiklerini paylaş. Ona sesini yükseltmek istemediğini ve daha dikkatli olacağını söyle. Emin ol seni anlayacak ve samimiyetin ona geçecektir. İnsanız neticede çok çok doğal. Üzülme sakınPatates istiyordu kizarttim baristik. Babasina diyo hemen beni yika beni yika die tutturdum annemde bana kizdi sen yikarmisin dio
Kiz biz ne gorcez bilmiyoz ilkini getir aklina
inş kolay atlatırız cnm :)Bende nasipse 40 kından sonra sünneti düşünüyorum ,büyük oğlumu,ilkokul zamanında yaptırmıştım çok sıkıntı çıkarmıştı çocuğun huyu suyu,değişmişti
bklm cnm dr a da bi danışalım da18 aylıkken yaptırdım ilk oğlumu. Lokal anestezi oldu. Ertesi gün merdiven tırabzanlarına tırmanıyordu. İlk gece dışında da bir ağrısı olmadı, mızmızlanmadı. Şimdi de benzer bir zamanda yaptırırım muhtemelen. Daha dış dünyaya alışmamış oldukları için yenidoğan sünneti bana çok mantıklı gelmiyor
Kizlar
Bagladilar canim. Birazdan gene baglicaklar hatta
Sukur gayet iyi. 120-160 arasinda olmasi gerekmis, bebislerin kalp atimlari. Az onceki 130-140lardaydi.
Ama oglenkinde 180lerde ve ara ara 200lerdeymis kuzumun. Ordaki ebeye sinir oldum. 10 dk kalp atis yerini bulamadi yavrumun. Gerildim bende. Zaten sevmiyirdum o ebeyi. Ondan etkilendim, bebegim de ondan ole oldu bence. Sanci fln yok zaten nstde cikan.
Lokositim de 12-14 mus. Asiri degil yani. Neyse yarina kadar burdayiz.
NolduuuuKızlar sinirim çok bozuldu. Bir daha hastaneye gitmiycem. Özellikle eşimle. Sinirimden ağladım artık evde doğurur öyle giderim hastaneye.
Hayırdır? Son zamanlarda hep geriliyoruz, sıkma canınıKızlar sinirim çok bozuldu. Bir daha hastaneye gitmiycem. Özellikle eşimle. Sinirimden ağladım artık evde doğurur öyle giderim hastaneye.
Ben rahatımda noluyor insanlara yine yaranamıyoruz. Eşim sinir etti beni. Doğurmadan daha depresyona sokar beni bunlar.Sendeki rahatlığa hayranım demiş mıydım daha önce . Ben senden daha çok heyecanlıyım kızçok iyi motive ediyorsun bizi de vallahi
Çatının durumuna göre doktorun en iyi kararı verecektir benceBebeğimin başı ileride gidiyormuş normal doğum yapabilir miyim sizce kızlat
Neden doktoruna sormuyorsun en saglıklı cevap ondaBebeğimin başı ileride gidiyormuş normal doğum yapabilir miyim sizce kızlat
Nolduuuu
Ya normalde evham yapmıyorum işte doktor bugün muayenede bugün yarın doğurursun dedi gazı veriyor bana ikidir. Benimde bugün kanamam falan artınca birde sancılarım gelmeye başladı. Hesapladım 7-8 sakikada bir geliyor. Belime vuruyor ağrı. Tamam ağlatan bir sancı seğil ama sancım vurmaya bailadı yani. Eşim uyuyordu kaldırdım dedim kalk bir gidelim hastaneye. Geçen günde sabah gittik bak emin misin falan dedi. Dedim ağrım var yani sanki gelcek bu sefer. Gidiyoruz ama geri döncez biliyorum ben falan demeye başladı sinirim bozuldu zaten. Neyse gittik hastaneye ebe de dalga geçer gibi senin sancın yok olsa yüzünden belli olur bunlae doğum sancısı değil. Açılman aynı falan dedi. Nste bağladı. Sancıların yetersiz. Ağlatan sancıların gelmesi lazım ilk doğumun açılman geç olur ağrın yatırmaz o zaman gel dedi. Eşim gülmeye başladı. Ben demiştim bilmemne. Sinirlerim bozuldu benimde. Gitmiycem bir daha hastaneye falan. Evham yapmıyorum aslında doktorda gaza getirdiği için aklımda kalıyor. İlk birde nasıl birşey olduğunu da bilmiyorum. Eve geldim sinirimden ağladım.Hayırdır? Son zamanlarda hep geriliyoruz, sıkma canını
Ya onların yaratılışında sonradan baba olmak var. Ne olursa olsun sonradan dank ediyor kafalarına baba oldukları, eşlerinin de anne olduğu. Sıkma canını, ne güzel yavruna kavuşmana az kaldı, tadını çıkarBen rahatımda noluyor insanlara yine yaranamıyoruz. Eşim sinir etti beni. Doğurmadan daha depresyona sokar beni bunlar.
Lekelenme günüde neBenimde lekelenme gunume gore 16 mart kanama gunume gore 18 mart gozukuyor ama ben 20.03.20 gozuksun diye 2 gun uzattim
Canım birşey soracağım kanama diyorsun ya bilmediğim için soruyorum o kan nerden geliyor rahim ağzı ya da rahimden mi? Plasenta falan değil de mi?Kuzum giremedim bugün kayınvalidem geldi onla ilgileniyorum daha çok. Sabah kalktım sancım falan yoktu ama doktor çağırdığı için öğlen hastaneye gittim. Sancıların var düzenli ama sen hissetmiyorsun dedi. Açıklık 2 cm olmuş. Kanamam geliyor artık ama korkma dedi. 4 cm olunca yatırırım seni git dolan dedi. Öğlenden beri işte yürüdüm falan sancılarım gelmeye başladı. Belime vuruyor şuan. Açıklık oluyor mu bilmiyorum ama yemek yap onu yap yoruldum uzandım şimdi. 10 dakkada bir sancılaırm geliyorda beklemedeyim. Birde kanlı akıntım geliyor işte. Yavaş yavaş açılıyorum. Kabak çiçeği olamadık
Oh oh iyi o zamanAra ara okudukca yaziyorum ama eskisi kadar sık giremiyorum canim, iyiyim hersey yolunda, dun kontrol vardi, artik haftada bir nst istedi doktorum. Bi yandan son eksikleri tamamlıyorum, bi yandan bizim cuceyle zaman geçirmeye çalışıyorum. Gun icinde arkadaslarla buluşup bebesiz son gunleri degerlendiriyorum. Malum bi sure sicak kahve icmek bile lüks olacak
Ne olduuuuKızlar sinirim çok bozuldu. Bir daha hastaneye gitmiycem. Özellikle eşimle. Sinirimden ağladım artık evde doğurur öyle giderim hastaneye.
Dışardan okuyunca gereksiz alınganlık yapmışsın gibi duruyor canım ama kendimi senin yerinde düşününce hastane kapısına yatar, inadına eve gitmezdim, biliyorumYa normalde evham yapmıyorum işte doktor bugün muayenede bugün yarın doğurursun dedi gazı veriyor bana ikidir. Benimde bugün kanamam falan artınca birde sancılarım gelmeye başladı. Hesapladım 7-8 sakikada bir geliyor. Belime vuruyor ağrı. Tamam ağlatan bir sancı seğil ama sancım vurmaya bailadı yani. Eşim uyuyordu kaldırdım dedim kalk bir gidelim hastaneye. Geçen günde sabah gittik bak emin misin falan dedi. Dedim ağrım var yani sanki gelcek bu sefer. Gidiyoruz ama geri döncez biliyorum ben falan demeye başladı sinirim bozuldu zaten. Neyse gittik hastaneye ebe de dalga geçer gibi senin sancın yok olsa yüzünden belli olur bunlae doğum sancısı değil. Açılman aynı falan dedi. Nste bağladı. Sancıların yetersiz. Ağlatan sancıların gelmesi lazım ilk doğumun açılman geç olur ağrın yatırmaz o zaman gel dedi. Eşim gülmeye başladı. Ben demiştim bilmemne. Sinirlerim bozuldu benimde. Gitmiycem bir daha hastaneye falan. Evham yapmıyorum aslında doktorda gaza getirdiği için aklımda kalıyor. İlk birde nasıl birşey olduğunu da bilmiyorum. Eve geldim sinirimden ağladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?