2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Ebenin patavatsizligi olmus aslinda canim kanaman var diyosun acilmanda var bunun nesi evham bazi doktorlar yatirip hastanede bile bekletiyor bu durumda sen gayet sakin sakin gidip geliyorsun ,dogjm stresi yapan olan sensin ama onlar daha stresli oluyir bu durumlarda uzme canini vakti var demekki yavas yavas ilerliyor ama bak cok guzel geciriyorsun insanlar kac gun hastanelerde bekliyor acilma olsun diye dogumun cok hizli olucak belki bilemezlerki bpsver onalri hic sikma canini hepimiz haberlerinizi bekliyoruz

Canım olur mu hiç, takıntı değil ki bu.. Sen çok iyi bir annesin. Canım yaşadığın olumsuzluklara sünger çek ve yeni hayatına, hayatındaki değişikliklere adapte olmak için kendini zorlama. Zamana bırak. Büyük oğlun da mutlaka zamanı gelince herşeyi kendisi doğru şekilde idrak edecektir. Sen ikisinin de annesisin. Ne eksik ne fazla. Yuvan da her iki evladının da yuvası. Böyle düşün. Olmayan şeyleri kendine vesvese etme. Allah hep mutlu etsin inşallah

Bilmiyorum tam canımda rahim ağzından geliyor heralde. Doktor normal korkma diyor. Hele daha demin ebe çatı muayenesi ysptıktan sonra kahve kocaman pıhtılar düştü şok oldum ama normal diyorlar bende bilmiyorum valla artık.

Kolay gelsin canım ya bu halde bir de yemek mi yaptın kv gelmiş o yapaydı.Çabucak alıverirsin İnşallah kucağına

Sagol minnakçım Allah Razi olsun.. Rabbim hepimizin yuvasını korusun ınsallah

7-8dakika iyi bir zaman aslında . Yani eşin de heyecan yaptı saçmaladı galiba. Bazen erkekler böyle oluyor. Ebeler zaten allahlik bazilari sanki hergun doğuruyoruz biz hey Allahım. Boşver sen canım ağlama hiç moralini de kimse bozmasın . Tedirgin olman çok normal . Normal olmayan onlar . Az kaldı zaten bebisine kavuscaksin cnm stres yapma.

Canım ya uzulme lutfen.. Strese sokma kendini olur boyle seyler arasıra onlarda bizimle doguruyor 9 ay boyunca. Anlayamıyorlar iste bayan olmadıkları İcin.. Bizi kimse biz kadar anlayamaz. Uzulme temem mi

Spınal Dusunuyorum da baskıyı felan hissedıyormussun bacı ne halt yıcez
Şimdi de baskı hissetmiyor musun alt tarafta aynı şey bence.Şu anki ağrınızdan daha beter olmaz herhalde.Ben ilkinde genel oldum da şimdi epidural istiyorum daha rahat diyorlar.Sezeryan sonrası da bebekle uğraşmaktan ağrı falan aklına gelmiyor bile merak etme.

Evet canım ben ikinci gün yaptırmayı düşünüyorum.Çevremdeki herkes öyle yaptırdı.Acıyı hiç hissetmiyorlarmış.Lokal anestezi ile yapıyorlarmış.

BEnim aile hekimim açık açık dedi burda idrar çok bekletiliyor sonuçlar doğru çıkmayabilir diye.Ben idrar tahlillerimi özelde yaptırdım o yüzden.

Benimde ilki, genel ay bilemedim valla...hayırlısı olsun hakkımızda..

Ağlatan sancı mı dedi ebe. Ben oğlumda o ağrılar vız gelmişti, yok kaburga kırığı ağrısı ile eşdeğermiş falan diyorlar ya alakası yok bildiğin regli ağrısı. Ben daha fenalarını adet olduğumda çekiyordum zaten. Suni sancı verirken yüzüm gülüyordu. Hiç bağırıp çığlık atmadım.
Doğum sancısını düzenli ve zaman geçtikçe daha sık aralıklarla olmasından ayırabilirsin. Başlarda 10 dk, zamanla 8 dk, 6 dk, 5 dk diye devam eder. Bir de ağrı bir sarar birkaç dk devam eder sonra geçer, aralıklarla gelir. Ağrı geldiğinde ıkınman gerekir.

Evet canım ben ikinci gün yaptırmayı düşünüyorum.Çevremdeki herkes öyle yaptırdı.Acıyı hiç hissetmiyorlarmış.Lokal anestezi ile yapıyorlarmış.
yaa ins etkilenmezler yavruslarimiz

cnm hic korkma tmm mi hic de evham yapmıyorsun benim ikinci normalim olacak ama bende pıhtı görsem ,kanama göresem korkar giderim yani senin bi de ilk tabi ki gideceksin

Bugun bizimde kontrolümüz vardi once jinekologum sonrada ebeyle ,doktorum hersey normal görünüyor dedi matematiksel ifadeler kullnmAdan agrilarim var agirlastim dedim ama acilma baslamamis kilo almama bagladi dikkatet son ay icin daha zamani var 3haftaya kadr doğmazsa yine goruselim dedi.. hem zamani olup hem 3hafta demesi tuafima gitti

Ebede bir aya kontrol verdi acil bisey olursa hemen gelin dedi .. nst acilde yapiliyormus sadece cok sertlesiyor karnim aciyor diye aci varken sislikte oluyorsa sanciymis.. hastendr bsiey yoktu ciktigimdan beri belimde karnimda tas gibi cok agir hsisedyorum su and bile zor uzaniyorum

Canım sen sakin ol elbette hastaneye gideceksin bu gece dinlenmeye uyumaya çalış yarına enerji topla
Bebişine kavuşmana az kaldı

Kızlarr.. kasılmalarım sancım gecmeyince ben yarınkı kontrolume bugun gittim.. muayene ve nst sonucu doktorum benı yarın doguma almaya karar verdi dua istiyorum sizden
Amaninn gerçektenmiii dualarımız seninle kuzum biz aynıydık bideeee

Muhtesem olmus cok guzel bir dogum hikayesi bayildim
Kac yasinda anne oldun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…