Muhtesem olmuscok guzel bir dogum hikayesi bayildim
Kac yasinda anne oldun ki
Esim dogdugu gun yaptirmak istiyor hastaneden cikmadanerkek bebek anneleri ya da daha once oğlu olan anneler ben deneyimli arkadaşlarımın da demesi uzerine bebeğimi 1 -2 haftalıkken gobegi dussun yikayim devlet hastanesinde sünnet ettirecem ne dusunuyorsunuz kucukken daha iyiymis yara olduğunu bile anlamıyorlarmış hemen iyilesiyormus
Evet de anlamiyor ki insanCok guzel yaşlar
Hayırlı haberler ile gel canımKızlarr.. kasılmalarım sancım gecmeyince ben yarınkı kontrolume bugun gittim.. muayene ve nst sonucu doktorum benı yarın doguma almaya karar verdi dua istiyorum sizden
Cnm cok tesekkur ederim. Cogunlukla dedihin gibi guzellikle hallediyorum ama bu defa patladimKuzum sıkma canını olur öyle şeyler ☺ Bizde de 2 yaş sendromu var seni anlıyorum onun için. Aslında kendimizi çok yormayıp olan enerjimizi de yavrularımıza ayırmamız gerek. Allah güç kuvvet versin hepimizin yardımcısı olsun. İçinin rahat etmesini istiyorsan kızın keyifliyken onun boyuna in ve gözlerine bakarak hissettiklerini paylaş. Ona sesini yükseltmek istemediğini ve daha dikkatli olacağını söyle. Emin ol seni anlayacak ve samimiyetin ona geçecektir. İnsanız neticede çok çok doğal. Üzülme sakın
Yaaaa hahahaha yerim ne kdar tatliBenim kızım da yeni yeni konuşmaya başlayınca akşamları sofraya bakıp köfte pilav yok yemek yok diyordu
Bilmem icime doguyorO nerden cikti kiz
Anam insanı panikletir o çocukdoğuramayız da korkudan bebek kalır içimizde
Bana kalsa her gece doguracak gibiyim sancim var ama devami yokSen ne zaman doguruyorsuuunn
Yok cnm rabbim gonlumuzi biliyor biz hayirlisini istiyoruzAyyy nebılım boyle dogsun artık deyince ALLAHın ısıne karısmak gıbı geliyor
Gozun aydin canimm Allah anali babali buyutsun. Darisi bizlereKizlar kizlarrrr hala oldummmmmm ..... Gelinimiz dogum yapti . 36 haftadaydi ama sancilari vardi . simdi normal dogumla geldi dunyaya. Ay okadar mutlu oldumki . anlatamam darisi hepimizin basina.onlar bursada oldugu icin gidemiyorum .benimde halim malum zaten ama icim.icim yiyor suanda keske gidebilseydim . kiz kardesiminde 1 ayi kaldi . bakalim bu sene boyle art arda hamile kaldik . benimki onceydi ama halasinin bitanesi dayanamdi geldi
Normalmiydi ilk dogum canimBen dogurmusum ya Bı kere korkmaya hakkım yokmus ya
Kadin kafasina gore dogum tarihi yazmis leke gunu surda dursunLekelenme günüde nesatın o oluyor istee
Yaaa canim masallah sana ve bebegineKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?