2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Esim dogdugu gun yaptirmak istiyor hastaneden cikmadan
Cocuk enk benk olcak dogar dogmaz
Bende bi ele avuca gelsin diyorum ama bezliyken yaptirilmasi iyimis anlamiyormus bezden
Peygamber efendimize gore ise ya 7 gunlukken ya 7 aylikken ya da 7 yasindayken yaptirin buyurmus
Bana gore ise 7 aylik tam iyi

Merhaba arkadaslar gunlerdir giremedim zor gunlerdi benim icin takip edemedim ama A Altibirlik61 arkadasimizin saglikla bebeklerine kavustugunu okudum,cok mutlu oldum darisi hepimize olsun

Hafta basi annem bagirsak tikanikligi ileustan hastaneye kaldirildi bana o bakiyordu
Esimde onun yanina refakatci gitti

Benimde bacagimda daha once hic kimsede sahit olmadığım bişey oldu 20 saniyeden fazla ayakta duramiyorum oldugum yere yigiliyorum cok buyuk bir acıyla odamdan tuvalete gidiyorum 3 metre geri donus yok banyoda 5 dakika ayagimi uzatip oturuyorum nefes nefese neye ugradigimi sasirdim
Kalp damar cerrahiye gittim bisey yok gebelikten dediler
Evimden cikip arabaya yuruyemiyorum
Doktorum 2 tane ictigim magnezyumu 4 e cikardi
4 gunun sonunda artik tuvalete gidip kendin donebiliyorum magnezyum anca etki etti sanirim
Beterin beteri varmis 8 ay yattim ama boyle aci cekmemistim
Su an dogum olursa annem hastanede,esim onun basinda benle ve bebeklerimle ilgilenecek kimse yok,cok zor durumdayim en kotu anneme bakmasi icin bir bakici tutucam ama esim bebek bakimindan ne anlar
iste boyle biraz uzun oldu ama,bin yil gibiydi bi hafta
Okuyamadigim 250 sayfada umarim sizler guzel seyler yasamissinizdir

Cnm cok tesekkur ederim. Cogunlukla dedihin gibi guzellikle hallediyorum ama bu defa patladim .

Dun size demistim dogumumu dr ali vefa yaptircak die . Uyuyorum ama hissediyorum kasilmam sancim var elimin biri hep karnimda zaten ali vefa geliyo sanciniz var dio bende evet falan diyorum. Acilma varmi die bakmiyo . Uyandim bi ara nasil cisim var kalkicam ali vefayi bekledim acilmaya baksinda oyle kalkiim die . Biraz bekleyince tabi ruya oldugunu anladim kalk kiz isede rahatla pink dedim . Ne ruyaydi ama

Gozun aydin canimm Allah anali babali buyutsun. Darisi bizlere . Ne dkar sevinmissin gozlerim doldu hepsinin yeri ayri demekki

Kizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodunst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorumdarisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum

Yaaa canim masallah sana ve bebegine .gozun aydin canim ilk normal dogumumuzda gerceklesti devamida gelir insallah . Ilk dogummuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…