2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yaaa canim masallah sana ve bebegine .gozun aydin canim ilk normal dogumumuzda gerceklesti devamida gelir insallah . Ilk dogummuydu
Amin canim. Hepiniz daha guzel dogumlarla inşallah.o çıktıktan sonra yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz tarof edilemez bi duygu2. Doğumum canim

Gercekten isguzar ve yalaka ebe . Hic anlamiyilar zaten streski bir surec icinde.
Amin canim. Hepiniz daha guzel dogumlarla inşallah.o çıktıktan sonra yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz tarof edilemez bi duygu2. Doğumum canim
Ayy canim demekki dogruymus 2.dogum kolay derlerya. Benimde 2. Olucak nasipse heyecanlandim . Sancin cokmuydu cnm yoksa sadece kasilmamiydi

Lostinparadise cnm uzme kendini eslere gore oyle iste bosuna gidip gelme gibi ebenin tavrida tuzu biberi olmus. Bende sabah ise arabayla yollamistim oglen aradi hani doguruyodun dio napim riskemi atsaydim dedim umuruma gelmez mecbur goturup getirecek .... en heyecanli gununu zehir etme uzulme canim. Nasilsin bu arada ?

Geceleri ben cok sancili oluyorim kizlar yaa . Surekli devam kasilmalar .. sabaha geciyor dunde oyleydim .bakalim bu sabah gececekmi
2 3 gündür bende dikkat çekecek kadar kasılma yaşıyorum ama düzensiz kasılmalar. hafiften bulantı da yapıyor. bir de vajinada yırtılır gibi bir baskı oluyor. kasılmadan dolayı.mi acaba ? bi tarif eder misin seninki nasıl.oluyor ?

Anaaa bebişe bak sen tam sürpriz yapmış gozun aydin sağlıkla büyüsün canim

Evet aynen oyle oluyor. Yavasca karnim bir tarafa toplaniyor kasiklarda vajina bolgesinde gerginlik hissediyorum . Basim ve kulaklarim basinc yapiyor nefesim kesiliyor gibi oluyor .

yani biz de 7 günlükken yaptircam sanirim ,kizimin göbeği 3. gunde düşmüştü yıkamıştık oğlanın kac da düşer bilmiyorum düşünce yıkarız yaptiririz

Gercekten isguzar ve yalaka ebe . Hic anlamiyilar zaten streski bir surec icinde.
Ayy canim demekki dogruymus 2.dogum kolay derlerya. Benimde 2. Olucak nasipse heyecanlandim . Sancin cokmuydu cnm yoksa sadece kasilmamiydi
Sancim yoktu sadece karnim tas gibi oluyodu. Kafa yerlemis hatta baya asa inmis. Cok yuruyus yaoiyodum.bide temizlik yaptom comele comele bi hal olmustum

Allah kurtardı ,kilosu da iyi masallah ,hayirli olsun,cok sevindim ,ne güzel bi dogum olmus

Geceleri ben cok sancili oluyorim kizlar yaa . Surekli devam kasilmalar .. sabaha geciyor dunde oyleydim .bakalim bu sabah gececekmi
ay gece mi doguracaksin acaba benim de esim pzt gececi olacakmis ama eve yakin işi neyseki geceye geçiyorum deyince bi korku sarmıştı içimi ama gecti:)

cnm iyi ki aha su geldi bakkinca deyip yatağa salmamissin:) çocukken ben ruyamda tuvalette çiş yaparken görürdüm kendimi sonra uyanırdım bi bakmışım yatak ıslak :)

cok gecmis olsun cnm hem senin hem de annen icin

Gözün aydın Allah analı babalı ömürlü büyütsün

M meleksinsen ayy kuzum inanamıyorum Allah analı babalı büyütsün maşallah ne güzel bir doğum olmuş Bize de dua et lütfen. 2.miydi senin? İlk ile kıyaslandığında daha kolay ve hızlı oldu mu?

Annenize ve size çok geçmiş olsun. İnşallah doğuma kadar toparlanır. Kayınvaliden yok mu yardım edebilecek? Gerçi emin ol bebek bakımı zor değil, eğer sezeryan olucaksan bir kaç gün bakıma ihtiyacın olur onun dışında çok zorlanmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…