- 19 Şubat 2015
- 888
- 1.432
- 113
- 35
Amin canim. Hepiniz daha guzel dogumlarla inşallah.o çıktıktan sonra yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz tarof edilemez bi duyguYaaa canim masallah sana ve bebegine.gozun aydin canim ilk normal dogumumuzda gerceklesti devamida gelir insallah . Ilk dogummuydu
Gercekten isguzar ve yalaka ebeDışardan okuyunca gereksiz alınganlık yapmışsın gibi duruyor canım ama kendimi senin yerinde düşününce hastane kapısına yatar, inadına eve gitmezdim, biliyorumYani haklısın, çok haklısın. Ben de bilmiyorum mesela doğum sancısı nasıl oluyor. İnsan anasının karnından herşeyi bilerek mi doğuyormuş. Hem sancılar illa ağlatacaksa, "Az sancım vardı, hastaneye bir gittim 8cm açılmam varmış, hemen doğumhaneye aldılar" diyenler uzayda mı yaşıyormuş. İşgüzar ebe
Ayy canim demekki dogruymus 2.dogum kolay derlerya. Benimde 2. Olucak nasipse heyecanlandim . Sancin cokmuydu cnm yoksa sadece kasilmamiydiAmin canim. Hepiniz daha guzel dogumlarla inşallah.o çıktıktan sonra yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz tarof edilemez bi duygu2. Doğumum canim
2 3 gündür bende dikkat çekecek kadar kasılma yaşıyorum ama düzensiz kasılmalar. hafiften bulantı da yapıyor. bir de vajinada yırtılır gibi bir baskı oluyor. kasılmadan dolayı.mi acaba ? bi tarif eder misin seninki nasıl.oluyor ?Geceleri ben cok sancili oluyorim kizlar yaa . Surekli devam kasilmalar .. sabaha geciyor dunde oyleydim .bakalim bu sabah gececekmi
Anaaa bebişe bak sen tam sürpriz yapmışKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Evet aynen oyle oluyor. Yavasca karnim bir tarafa toplaniyor kasiklarda vajina bolgesinde gerginlik hissediyorum . Basim ve kulaklarim basinc yapiyor nefesim kesiliyor gibi oluyor .2 3 gündür bende dikkat çekecek kadar kasılma yaşıyorum ama düzensiz kasılmalar. hafiften bulantı da yapıyor. bir de vajinada yırtılır gibi bir baskı oluyor. kasılmadan dolayı.mi acaba ? bi tarif eder misin seninki nasıl.oluyor ?
yani biz de 7 günlükken yaptircam sanirim ,kizimin göbeği 3. gunde düşmüştü yıkamıştık oğlanın kac da düşer bilmiyorum düşünce yıkarız yaptiririzEsim dogdugu gun yaptirmak istiyor hastaneden cikmadan
Cocuk enk benk olcak dogar dogmaz
Bende bi ele avuca gelsin diyorum ama bezliyken yaptirilmasi iyimis anlamiyormus bezden
Peygamber efendimize gore ise ya 7 gunlukken ya 7 aylikken ya da 7 yasindayken yaptirin buyurmus
Bana gore ise 7 aylik tam iyi
Sancim yoktu sadece karnim tas gibi oluyodu. Kafa yerlemis hatta baya asa inmis. Cok yuruyus yaoiyodum.bide temizlik yaptom comele comele bi hal olmustumGercekten isguzar ve yalaka ebe. Hic anlamiyilar zaten streski bir surec icinde.
Ayy canim demekki dogruymus 2.dogum kolay derlerya. Benimde 2. Olucak nasipse heyecanlandim . Sancin cokmuydu cnm yoksa sadece kasilmamiydi
Aynen oyle canim allah razi olsunAnaaa bebişe bak sen tam sürpriz yapmışgozun aydin sağlıkla büyüsün canim
Allah kurtardı ,kilosu da iyi masallah ,hayirli olsun,cok sevindim ,ne güzel bi dogum olmusKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
ay gece mi doguracaksin acaba benim de esim pzt gececi olacakmis ama eve yakin işi neyseki geceye geçiyorum deyince bi korku sarmıştı içimi ama gecti:)Geceleri ben cok sancili oluyorim kizlar yaa . Surekli devam kasilmalar .. sabaha geciyor dunde oyleydim .bakalim bu sabah gececekmi
cnm iyi ki aha su geldi bakkinca deyip yatağa salmamissin:) çocukken ben ruyamda tuvalette çiş yaparken görürdüm kendimi sonra uyanırdım bi bakmışım yatak ıslak :)Dun size demistim dogumumu dr ali vefa yaptircak die. Uyuyorum ama hissediyorum kasilmam sancim var elimin biri hep karnimda zaten ali vefa geliyo sanciniz var dio bende evet falan diyorum. Acilma varmi die bakmiyo . Uyandim bi ara nasil cisim var kalkicam ali vefayi bekledim acilmaya baksinda oyle kalkiim die . Biraz bekleyince tabi ruya oldugunu anladim kalk kiz isede rahatla pink dedim . Ne ruyaydi ama
cok gecmis olsun cnm hem senin hem de annen icinMerhaba arkadaslar gunlerdir giremedim zor gunlerdi benim icin takip edemedim ama @Altibirlik61 arkadasimizin saglikla bebeklerine kavustugunu okudum,cok mutlu oldum darisi hepimize olsun
Hafta basi annem bagirsak tikanikligi ileustan hastaneye kaldirildi bana o bakiyordu
Esimde onun yanina refakatci gitti
Benimde bacagimda daha once hic kimsede sahit olmadığım bişey oldu 20 saniyeden fazla ayakta duramiyorum oldugum yere yigiliyorum cok buyuk bir acıyla odamdan tuvalete gidiyorum 3 metre geri donus yok banyoda 5 dakika ayagimi uzatip oturuyorum nefes nefese neye ugradigimi sasirdim
Kalp damar cerrahiye gittim bisey yok gebelikten dediler
Evimden cikip arabaya yuruyemiyorum
Doktorum 2 tane ictigim magnezyumu 4 e cikardi
4 gunun sonunda artik tuvalete gidip kendin donebiliyorum magnezyum anca etki etti sanirim
Beterin beteri varmis 8 ay yattim ama boyle aci cekmemistim
Su an dogum olursa annem hastanede,esim onun basinda benle ve bebeklerimle ilgilenecek kimse yok,cok zor durumdayim en kotu anneme bakmasi icin bir bakici tutucam ama esim bebek bakimindan ne anlar
iste boyle biraz uzun oldu ama,bin yil gibiydi bi hafta
Okuyamadigim 250 sayfada umarim sizler guzel seyler yasamissinizdir
Gözün aydınKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Hiç suni verdiler mi canım?Amin canim. Hepiniz daha guzel dogumlarla inşallah.o çıktıktan sonra yeniden doğmuş gibi oluyorsunuz tarof edilemez bi duygu2. Doğumum canim
Annenize ve size çok geçmiş olsun. İnşallah doğuma kadar toparlanır. Kayınvaliden yok mu yardım edebilecek? Gerçi emin ol bebek bakımı zor değil, eğer sezeryan olucaksan bir kaç gün bakıma ihtiyacın olur onun dışında çok zorlanmazsın.Merhaba arkadaslar gunlerdir giremedim zor gunlerdi benim icin takip edemedim ama @Altibirlik61 arkadasimizin saglikla bebeklerine kavustugunu okudum,cok mutlu oldum darisi hepimize olsun
Hafta basi annem bagirsak tikanikligi ileustan hastaneye kaldirildi bana o bakiyordu
Esimde onun yanina refakatci gitti
Benimde bacagimda daha once hic kimsede sahit olmadığım bişey oldu 20 saniyeden fazla ayakta duramiyorum oldugum yere yigiliyorum cok buyuk bir acıyla odamdan tuvalete gidiyorum 3 metre geri donus yok banyoda 5 dakika ayagimi uzatip oturuyorum nefes nefese neye ugradigimi sasirdim
Kalp damar cerrahiye gittim bisey yok gebelikten dediler
Evimden cikip arabaya yuruyemiyorum
Doktorum 2 tane ictigim magnezyumu 4 e cikardi
4 gunun sonunda artik tuvalete gidip kendin donebiliyorum magnezyum anca etki etti sanirim
Beterin beteri varmis 8 ay yattim ama boyle aci cekmemistim
Su an dogum olursa annem hastanede,esim onun basinda benle ve bebeklerimle ilgilenecek kimse yok,cok zor durumdayim en kotu anneme bakmasi icin bir bakici tutucam ama esim bebek bakimindan ne anlar
iste boyle biraz uzun oldu ama,bin yil gibiydi bi hafta
Okuyamadigim 250 sayfada umarim sizler guzel seyler yasamissinizdir
Hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıcakla büyümeyi nasip etsin.Sancim yoktu sadece karnim tas gibi oluyodu. Kafa yerlemis hatta baya asa inmis. Cok yuruyus yaoiyodum.bide temizlik yaptom comele comele bi hal olmustum
Canm Allah bağışlasın Allah kolaylık versin samcıların içindeKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Sezaryen olacak arkadaşlara ise kolaylıkla gaz çıkarmayı diliyorum zira ben çok çektim hala çekiyorum:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?