- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Çok geçmiş olsun. Korkma, kalbini ferah tut. Allah yardımcın olacaktır. Böyle zamanlarda insana farklı bir güç geliyor, herşeyin üstesinden gelirsiniz eşinle... Yine de dualarımız annenin daha iyi olduğu bir zaman doğum olsun diye....Merhaba arkadaslar gunlerdir giremedim zor gunlerdi benim icin takip edemedim ama @Altibirlik61 arkadasimizin saglikla bebeklerine kavustugunu okudum,cok mutlu oldum darisi hepimize olsun
Hafta basi annem bagirsak tikanikligi ileustan hastaneye kaldirildi bana o bakiyordu
Esimde onun yanina refakatci gitti
Benimde bacagimda daha once hic kimsede sahit olmadığım bişey oldu 20 saniyeden fazla ayakta duramiyorum oldugum yere yigiliyorum cok buyuk bir acıyla odamdan tuvalete gidiyorum 3 metre geri donus yok banyoda 5 dakika ayagimi uzatip oturuyorum nefes nefese neye ugradigimi sasirdim
Kalp damar cerrahiye gittim bisey yok gebelikten dediler
Evimden cikip arabaya yuruyemiyorum
Doktorum 2 tane ictigim magnezyumu 4 e cikardi
4 gunun sonunda artik tuvalete gidip kendin donebiliyorum magnezyum anca etki etti sanirim
Beterin beteri varmis 8 ay yattim ama boyle aci cekmemistim
Su an dogum olursa annem hastanede,esim onun basinda benle ve bebeklerimle ilgilenecek kimse yok,cok zor durumdayim en kotu anneme bakmasi icin bir bakici tutucam ama esim bebek bakimindan ne anlar
iste boyle biraz uzun oldu ama,bin yil gibiydi bi hafta
Okuyamadigim 250 sayfada umarim sizler guzel seyler yasamissinizdir
Gözünüz aydın olsun. Analı babalı büyüsün. Çok sevindim, harika bir doğum olmuşKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Tek tek alinti yapamdim kizlar kusura bakmayin. Yok verilmedi suniHiç suni verdiler mi canım?
Kizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Gözün aydın canımKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Tesekkur ederim ❤❤Bilmem icime doguyor
Saglikla bi kavusalim da canim hepsi olcak insallahyani biz de 7 günlükken yaptircam sanirim ,kizimin göbeği 3. gunde düşmüştü yıkamıştık oğlanın kac da düşer bilmiyorum düşünce yıkarız yaptiririz
Masallah masallahhhhh kuvoze falan girmeye gerek kalmadi dimi canim?Kizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Hahahaa Allah iyiliginizi versin emiKadin kafasina gore dogum tarihi yazmis leke gunu surda dursun
Cok cok gecmis olsun iyilesme sansi nedir annenizin bide kv yokmuMerhaba arkadaslar gunlerdir giremedim zor gunlerdi benim icin takip edemedim ama @Altibirlik61 arkadasimizin saglikla bebeklerine kavustugunu okudum,cok mutlu oldum darisi hepimize olsun
Hafta basi annem bagirsak tikanikligi ileustan hastaneye kaldirildi bana o bakiyordu
Benimde bacagimda daha once hic kimsede sahit olmadığım bişey oldu 20 saniyeden fazla ayakta duramiyorum oldugum yere yigiliyorum cok buyuk bir acıyla odamdan tuvalete gidiyorum 3 metre geri donus yok banyoda 5 dakika ayagimi uzatip oturuyorum nefes nefese neye ugradigimi sasirdim
4 gunun sonunda artik tuvalete gidip kendin donebiliyorum magnezyum anca etki etti sanirim
Su an dogum olursa annem hastanede,esim onun basinda benle ve bebeklerimle ilgilenecek kimse yok,cok zor durumdayim en kotu anneme bakmasi icin bir bakici tutucam ama esim bebek bakimindan ne anlar
Biraz erken yapmissin sanki comelme isiniSancim yoktu sadece karnim tas gibi oluyodu. Kafa yerlemis hatta baya asa inmis. Cok yuruyus yaoiyodum.bide temizlik yaptom comele comele bi hal olmustum
Gunaydin canimCanim yeni okuyorum belkide dogmustur okuyarak yaziyim derken bu sayfaya kadr geldim ,dun stres olmuatun o mu etkiledi diycektim belkide ebeye sinirlendigindendir bak dedigin gibi bu tasikardi son haftalarda mi belli oluyor acaba ins.birazda buyur Yagiz'imizseninle ❤❤
Sana da gecmis olsun canim.Bugun bizimde kontrolümüz vardi once jinekologum sonrada ebeyle ,doktorum hersey normal görünüyor dedi matematiksel ifadeler kullnmAdan agrilarim var agirlastim dedim ama acilma baslamamis kilo almama bagladi dikkatet son ay icin daha zamani var 3haftaya kadr doğmazsa yine goruselim dedi.. hem zamani olup hem 3hafta demesi tuafima gitti
Ebede bir aya kontrol verdi acil bisey olursa hemen gelin dedi .. nst acilde yapiliyormus sadece cok sertlesiyor karnim aciyor diye aci varken sislikte oluyorsa sanciymis.. hastendr bsiey yoktu ciktigimdan beri belimde karnimda tas gibi cok agir hsisedyorum su and bile zor uzaniyorum
Sana da annene de gecmis olsun canim. Gecsin bi an evvel acin, agrin ins .. Allah zorunu kolaylastirsin. bebislerimize selam sole.Merhaba arkadaslar gunlerdir giremedim zor gunlerdi benim icin takip edemedim ama @Altibirlik61 arkadasimizin saglikla bebeklerine kavustugunu okudum,cok mutlu oldum darisi hepimize olsun
Surpriz dedigin bole olur.Kizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Sagolun kayinvalidem var şu anda bana o bakiyor ama kp ameliyat oldugunda onu bile emanet etmediler ogullari bakti benim bebek emanet etmem cok zor ama mecbur kalirsam yapacak bisey yok da o da ucumuze birden bakamaz kiAnnenize ve size çok geçmiş olsun. İnşallah doğuma kadar toparlanır. Kayınvaliden yok mu yardım edebilecek? Gerçi emin ol bebek bakımı zor değil, eğer sezeryan olucaksan bir kaç gün bakıma ihtiyacın olur onun dışında çok zorlanmazsın.
Çok teşekkür ederimCok cok gecmis olsun iyilesme sansi nedir annenizin bide kv yokmu
Bide senin ikizdi dimi Allah kolayligini verir insallah canim uzulmemeye calis bende bacagimdan zor yuruyorum ama seninki daha betermis gecer insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?