2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok geçmiş olsun. Korkma, kalbini ferah tut. Allah yardımcın olacaktır. Böyle zamanlarda insana farklı bir güç geliyor, herşeyin üstesinden gelirsiniz eşinle... Yine de dualarımız annenin daha iyi olduğu bir zaman doğum olsun diye....

Gözünüz aydın olsun. Analı babalı büyüsün. Çok sevindim, harika bir doğum olmuş

Gözün aydın canımne güzel kavuşmuşsun yavruna.Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin

Masallah masallahhhhh kuvoze falan girmeye gerek kalmadi dimi canim?
Analj babali buyutmeyi nasip etsin rabbim gozunuz aydin
Neler yaptin tüyo versene

Cok cok gecmis olsun iyilesme sansi nedir annenizin bide kv yokmu
Bide senin ikizdi dimi Allah kolayligini verir insallah canim uzulmemeye calis bende bacagimdan zor yuruyorum ama seninki daha betermis gecer insallah

Sancim yoktu sadece karnim tas gibi oluyodu. Kafa yerlemis hatta baya asa inmis. Cok yuruyus yaoiyodum.bide temizlik yaptom comele comele bi hal olmustum
Biraz erken yapmissin sanki comelme isini
Banada ebe yurume dedi son haftalarda yuruyus ise yaramaz dedi

Tiridine Tiridine Tiridine bandım bedavamı sandın para verip aldım deliloy deliloy destaneee çalsın davul zurnalar oynasın bütün dostlar halayımız bitmesin tilililil lililili şöylee bir elazıg yapakta gelek memleket görek oğluşumla halaylara karışak demiii niye olmasın canım siz görmediniz galiba doğum haftasında karnı burnunda halay ceken hatunu maşşşallah

Neyse şakalar bir yana şafağımız YİRMİ ÜÜÇGunaydın güzel hamişlerimRABBİM NEŞENIZI BOZMASIN BOL MUHABBETLİ BİR GUN OLSUN İNŞALLAH (O KESİN DE)

Gunaydin canim
Henuz dogmadi.
Birazdan tekrar nst cekecekler
Aslinda sok oldum. Kalbi nie bole hizli atsin. Bi de yattogim yerden. Demek ki evde yemek yapinca, camasir serince fln daha cok mu atiyordu acaba bile die dusunmeye basladim su an. Bilemiyorum tek etken o anlik, ebeye sinirden mi etkilendi kuzum.
Ama bende evham yapcam ya bu gidisle. Surekli hareketlerinde olcak gozum. Normalde cok takmiyordum. Bilemiyorum. Allah size vermesin ins

Sana da gecmis olsun canim.
Senin icin 3 hafta az degil mi ? Su an 33+ lardasin muhtemeln. 38 + nin ici beklenmiyor mu dogum icin bilemedim ?
Benim normalde sezeryan tarihim 3 mart olcakti.

Sana da annene de gecmis olsun canim. Gecsin bi an evvel acin, agrin ins .. Allah zorunu kolaylastirsin. bebislerimize selam sole.

Surpriz dedigin bole olur. gozun aydin. Gule gule buyut bebegini canim.. icim bi tuhaf oldu okurken. Cok mutlu oldum valla. Cok guzel bi dogumun olmus, Rabbim.yardim etmis ne guzel. ❤

Sagolun kayinvalidem var şu anda bana o bakiyor ama kp ameliyat oldugunda onu bile emanet etmediler ogullari bakti benim bebek emanet etmem cok zor ama mecbur kalirsam yapacak bisey yok da o da ucumuze birden bakamaz ki

M meleksinsen canim gözün aydın masallah bebegin kilosuda cok iyi erken doğmasına ragmen ne guzel kurtuldun darisi bizlerin başına insallah bende 37 me geliyim hemen dogurmak istiyorum artik son ay hic çekilmiyor cok agri veriyor

Kizlar dun doktora sormustum merakimdan. Sezeryan sonrasi dus alabilmek icin, banyo bantlarindan temin edeyim mi kendime onceden die.
O da gerek yok dedi. Simdi dikisinin uzerine, sprey sıkıyoruz ve o kalin bi tabaka olusturuyor dikisinin uzerinde, direkt dusa girebiliryorsun die acikladi. Sizin de bilginiz olsun. Ben duymamistim bole bi sey ,bilmiyordum acikcasi.

Cok cok gecmis olsun iyilesme sansi nedir annenizin bide kv yokmu
Bide senin ikizdi dimi Allah kolayligini verir insallah canim uzulmemeye calis bende bacagimdan zor yuruyorum ama seninki daha betermis gecer insallah
Çok teşekkür ederim
Annemin daha oncede böyle sebepsiz yere bagirsakkari tikanmisti 10 gun hastanede yatti ,acildi o zaman ama eve gelince de 10 gun yemek yiyip su icmedigi icin bakima ihtiyaci oluyor o zaman isten izin alip ben bakmistim

Bacak konusu hic bir gebede böyle bisey gormedim allah kimseyede yaşatmasın tuvalete bile gidememek cok kotu bir nusubet bin nasihattan iyidir demisler iyi gunlerime o kadar sukrettim ki annelik cok zormus heleki ikiz tasimak cok zormuş hem psikolojik hem fizyolojik olarak yinede her turlu zorluga raziyim saglikla dogsunlar da 6 yildir yollarini gozluyorum ben kuzularimin allah saglik versin guc versin elimden gelenin en iyisini yapicam onlar icin

kizlar normal dogum sonrasi dikişlerin agrisini agrimamamsi daha dogrusu cabuk iyilesmesi icin spray gibi krem gibi seyler varmi benim ilk dogumumda doktor hic bisey onermedi temiz tut yeter dedi ama 40 gun dikişlerim agridi hatta enfeksiyon bile kapti iyilesemedigi icin benim gibi ikinci dogumu olan varmi aranizda siz ne kullandiniz normal dogum dikislerinin cabuk iyilesmesi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…