Ne güzel yaaKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Çok geçmiş olsun canım sesin çıkmayınca herhalde acil doğum yaptın diye düşündüm.Hepsi üst üste gelmiş.Annenin durumu nasıl oldu ne zaman çıkacak çıktığında iyi olacak mı?Bunlara göre bakıcıyı annene değil de kendin için tutsan daha iyi olabilir.Eşin ne anlayacak çocuk bakımından.İnşallah annen çabucak iyileşirMerhaba arkadaslar gunlerdir giremedim zor gunlerdi benim icin takip edemedim ama @Altibirlik61 arkadasimizin saglikla bebeklerine kavustugunu okudum,cok mutlu oldum darisi hepimize olsun
Hafta basi annem bagirsak tikanikligi ileustan hastaneye kaldirildi bana o bakiyordu
Esimde onun yanina refakatci gitti
Benimde bacagimda daha once hic kimsede sahit olmadığım bişey oldu 20 saniyeden fazla ayakta duramiyorum oldugum yere yigiliyorum cok buyuk bir acıyla odamdan tuvalete gidiyorum 3 metre geri donus yok banyoda 5 dakika ayagimi uzatip oturuyorum nefes nefese neye ugradigimi sasirdim
Kalp damar cerrahiye gittim bisey yok gebelikten dediler
Evimden cikip arabaya yuruyemiyorum
Doktorum 2 tane ictigim magnezyumu 4 e cikardi
4 gunun sonunda artik tuvalete gidip kendin donebiliyorum magnezyum anca etki etti sanirim
Beterin beteri varmis 8 ay yattim ama boyle aci cekmemistim
Su an dogum olursa annem hastanede,esim onun basinda benle ve bebeklerimle ilgilenecek kimse yok,cok zor durumdayim en kotu anneme bakmasi icin bir bakici tutucam ama esim bebek bakimindan ne anlar
iste boyle biraz uzun oldu ama,bin yil gibiydi bi hafta
Okuyamadigim 250 sayfada umarim sizler guzel seyler yasamissinizdir
Anaaamm maşallah kuzum darısı başımıza inşallah bizim.yerimizede çek o mis kokuyu icine içineKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu ooglusum
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsunKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Valla harika bi dogum olmus . Allah anali babali buyutsun . masallah kilosuda gayet guzel . yok.yok mart anneleri olarak hepimiz subat annesi olucaz ben buna saskinimKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Yaaaa bende cok ozeniyorum oynayarak normal dogum yapanlara. Acaba sezeryana girmeden bi ciftelli acip arkadaslarla oynasak mi.m gobegi hoplata hoplataTiridine Tiridine Tiridine bandım bedavamı sandın para verip aldımdeliloy deliloy destaneee çalsın davul zurnalar oynasın bütün dostlar halayımız bitmesin tilililil lililili şöylee bir elazıg yapakta gelek memleket görek oğluşumla halaylara karışak demiii niye olmasın canım siz görmediniz galiba doğum haftasında karnı burnunda halay ceken hatunu maşşşallah
Neyse şakalar bir yana şafağımız YİRMİ ÜÜÇGunaydın güzel hamişlerim RABBİM NEŞENIZI BOZMASIN BOL MUHABBETLİ BİR GUN OLSUN İNŞALLAH (O KESİN DE)
Canim cok geçmiş olsun Allah yardımcın olsunÇok teşekkür ederim
Annemin daha oncede böyle sebepsiz yere bagirsakkari tikanmisti 10 gun hastanede yatti ,acildi o zaman ama eve gelince de 10 gun yemek yiyip su icmedigi icin bakima ihtiyaci oluyor o zaman isten izin alip ben bakmistim
Bacak konusu hic bir gebede böyle bisey gormedim allah kimseyede yaşatmasın tuvalete bile gidememek cok kotu bir nusubet bin nasihattan iyidir demisler iyi gunlerime o kadar sukrettim ki annelik cok zormus heleki ikiz tasimak cok zormuş hem psikolojik hem fizyolojik olarak yinede her turlu zorluga raziyim saglikla dogsunlar da 6 yildir yollarini gozluyorum ben kuzularimin allah saglik versin guc versin elimden gelenin en iyisini yapicam onlar icin
İnşallah ,hepimiz sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı,gerisi çorap söküğü gibi gelirinş kolay atlatırız cnm :)
Hay maşallah Allah analı babalı büyütsünKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Allah yar ve yardimciniz olsun canim safi ismiyle sifa versin rabbim annenize size tum sifa bekleyenlere insallahÇok teşekkür ederim
Annemin daha oncede böyle sebepsiz yere bagirsakkari tikanmisti 10 gun hastanede yatti ,acildi o zaman ama eve gelince de 10 gun yemek yiyip su icmedigi icin bakima ihtiyaci oluyor o zaman isten izin alip ben bakmistim
Bacak konusu hic bir gebede böyle bisey gormedim allah kimseyede yaşatmasın tuvalete bile gidememek cok kotu bir nusubet bin nasihattan iyidir demisler iyi gunlerime o kadar sukrettim ki annelik cok zormus heleki ikiz tasimak cok zormuş hem psikolojik hem fizyolojik olarak yinede her turlu zorluga raziyim saglikla dogsunlar da 6 yildir yollarini gozluyorum ben kuzularimin allah saglik versin guc versin elimden gelenin en iyisini yapicam onlar icin
Cok hayalperestsin cnm :)ah cnm ya ins cikinca da uyurlar yesin, icsin ,kaka cisi kolay yapsin,uyusun büyüsünler bi kaç aya kadar ,ek besine kadar ,bakimi kolay bebis olsunlar
Gözünaydın canım . Çok güzel bir doğum olmuş darısı hepimizin başınaKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Gözün aydın canım. Allah analı babalı sağlıklı ömür nasip etsin inşallahKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Ben üşüttüğüm zaman bacaklarım ağrıyor. O yüzden annemin evine gitmiyorum. Evi bir türlü ısınmıyor. Sabah uyandığımda bacak ağrım oluyor.Kızlar çok fena bacaklarım ağrıyor her gün bir yerim ağrıyorvar mı bacak ağrısı yaşayan
Allah öyle bir güç kuvvet veriyorki sen bile inanamayacaksın canım hiç üzme kendini şimdidenSagolun kayinvalidem var şu anda bana o bakiyor ama kp ameliyat oldugunda onu bile emanet etmediler ogullari bakti benim bebek emanet etmem cok zor ama mecbur kalirsam yapacak bisey yok da o da ucumuze birden bakamaz ki
Ya sorma once dolaplarda yer acicam diye debelendim, bu hafta biberonlari yikiim dedim mutfakta yer yok, hadii mutfak dolaplarıni indir bidaha yerlestir. E evde surekli elbise degistiren bi hanfendiyle camasir hergun yikanir oldu. Is yerinde bu kadar yormuyorlar beniCanım birşey soracağım kanama diyorsun ya bilmediğim için soruyorum o kan nerden geliyor rahim ağzı ya da rahimden mi? Plasenta falan değil de mi?
Oh oh iyi o zaman
Ben de pazartesi analık iznine ayrıldım daha hiç oturmadım evde sürekli eksikler vs bir de evin eksikleri onlarla uğraşıyorum bir odaya perde yaptıralım dedik
Bir yandan mutfağı falan düzenliyorum evde olmak da zormuş
Kizlar yazamdim heoinize tek tek kusura bakmayin nolur. Hepinizden allah razi olsun. Daha guzel dogumlar sizin olsun. Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah. Yanimda su an emmede problem yasiyoruz. Dogumun ayrıntılarını musait.oldukca yazicamMasallah masallahhhhh kuvoze falan girmeye gerek kalmadi dimi canim?
Analj babali buyutmeyi nasip etsin rabbim gozunuz aydin
Neler yaptin tüyo versene
Gözünüz aydın canim, iyiki yazdin hepimize de moral olduKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?