2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne güzel yaa Ani ama çok güzel bir hikâye olmuş senin için Rabbim analı babalı büyütsün

Çok geçmiş olsun canım sesin çıkmayınca herhalde acil doğum yaptın diye düşündüm.Hepsi üst üste gelmiş.Annenin durumu nasıl oldu ne zaman çıkacak çıktığında iyi olacak mı?Bunlara göre bakıcıyı annene değil de kendin için tutsan daha iyi olabilir.Eşin ne anlayacak çocuk bakımından.İnşallah annen çabucak iyileşir

Anaaamm maşallah kuzum darısı başımıza inşallah bizim.yerimizede çek o mis kokuyu icine içine ❤ ne güzel bir doğum olmuş bi kac dikiste nazar boncuğu olsun canım o kadarına bizde raziyiz Rabbim uzun guzel mutlu ömürler versin oglusunla size

Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsunAceleci ufaklık ama maşallah kilosu güzel çabucak toparlanırsın İnşallah

Valla harika bi dogum olmus . Allah anali babali buyutsun . masallah kilosuda gayet guzel . yok.yok mart anneleri olarak hepimiz subat annesi olucaz ben buna saskinim mart gorunumlu subat anneleri sizi

Yaaaa bende cok ozeniyorum oynayarak normal dogum yapanlara. Acaba sezeryana girmeden bi ciftelli acip arkadaslarla oynasak mi.m gobegi hoplata hoplata

Canim cok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

Hay maşallah Allah analı babalı büyütsün

Allah yar ve yardimciniz olsun canim safi ismiyle sifa versin rabbim annenize size tum sifa bekleyenlere insallah
Cok sukur canim Allah nasip etmis gercekten mucize olmus 6 yil aradan sonra hemde ikiz

Gözünaydın canım . Çok güzel bir doğum olmuş darısı hepimizin başına

Gözün aydın canım. Allah analı babalı sağlıklı ömür nasip etsin inşallah

Kızlar çok fena bacaklarım ağrıyor her gün bir yerim ağrıyor var mı bacak ağrısı yaşayan
Ben üşüttüğüm zaman bacaklarım ağrıyor. O yüzden annemin evine gitmiyorum. Evi bir türlü ısınmıyor. Sabah uyandığımda bacak ağrım oluyor.

Sagolun kayinvalidem var şu anda bana o bakiyor ama kp ameliyat oldugunda onu bile emanet etmediler ogullari bakti benim bebek emanet etmem cok zor ama mecbur kalirsam yapacak bisey yok da o da ucumuze birden bakamaz ki
Allah öyle bir güç kuvvet veriyorki sen bile inanamayacaksın canım hiç üzme kendini şimdiden
benim halam tüp bebekle 3 üz bebek sahibi oldu ilk haftadan sonra tek başına baktı bebeklerine eşi bile bakmıyordu düşün hiç uyumadığını söylüyordu
dua et bol bol anneciğine de geçmiş olsun

Ya sorma once dolaplarda yer acicam diye debelendim, bu hafta biberonlari yikiim dedim mutfakta yer yok, hadii mutfak dolaplarıni indir bidaha yerlestir. E evde surekli elbise degistiren bi hanfendiyle camasir hergun yikanir oldu. Is yerinde bu kadar yormuyorlar beni

Masallah masallahhhhh kuvoze falan girmeye gerek kalmadi dimi canim?
Analj babali buyutmeyi nasip etsin rabbim gozunuz aydin
Neler yaptin tüyo versene
Kizlar yazamdim heoinize tek tek kusura bakmayin nolur. Hepinizden allah razi olsun. Daha guzel dogumlar sizin olsun. Hayirlisiyla kucaginiza alin insallah. Yanimda su an emmede problem yasiyoruz. Dogumun ayrıntılarını musait.oldukca yazicam

Gözünüz aydın canim, iyiki yazdin hepimize de moral oldu insallah hepimizin senin gibi saglikli ve rahat bi dogumu olur. Bol bol kokla minik kuzuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…