2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütsün.. darısı bizim başımıza.. o kokuyu bizde duyarız inşallah

Hay maşallah. Gözün aydın. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun. Darısı böyle ani Şekilde bizlerin başına

Kızlarrrrr yardımmm

Az önce kontrolden çıktım.doktorum bebeğin kilosu önde gidiyor dedi.simdiden 3180 gr olmus.suan 35+4 haftayız.dikkat et bebek kilo almaya devam ederse sezeryan olur dedi .bnde stres yaptım korkmaya başladım.kilolu bebek dedi.bide acaba doğduktan sonra da böyle kilo alımı devam eder mi ay aklımda deli sorular başladı

Ve ilk normal doğum gerçekleşir ... Gozunaydin canım çok güzel bir doğum olmuş sağlıkla büyüt miniğini

Benimde 2. Olcak nasipse banada hic bisey vermediler valla iyilesene kdr batmalar oldu kurudukca sizlandim durdum. Durduk yere biranda birden aciyordu . Bu defa sorucam varsa bisey yazsinlar valla .zor surec hic rahat edememistim . Bide sulanmisti dikislerim

Korkmanıza gerek yok. Bebek büyük olursa normal doğum zor olur. Ben oğlumu 4,100 gr doğurdum tabi bu kadar olduğunu bilmiyordum. Benim bu bebeğim de tombik olacak. Sezaryen olabilirim. Doğduktan sonra daha rahat oluyor. Anne sütü alırken de tombikti oğlum şuanda normal.

Kızlar ya kasılmanın gerçek mi yoksa yalancı mı olduğunu nası anlayacağız daha doğru kasılmamı nası anlayacağız. Sağ tarafımda toplanıyor 20 dakka öyle kalıp geçiyor bu kadar uzun kasılma olur mu yoksa pozisyon mu değiştiriyor anlamadım

Moralim çok bozuk kızlar. Kontrolden geldim. Bebişin boynuna kordonu dolanmış. Salı ve cuma günü tekrar gel dedi. Çok problem etme kendini kurtarabilir hala dedi ama çok taktım kafaya
Doğum öncesi bir riski varmıymış peki? Doğum esnasında riskli biliyorum, onda da sezaryen yaparlar. Anne karnında riskli değilse üzülme, kendi kendine de düzeliyor diye biliyorum.

Adet sancısının aralıklı olanı gibi düşünün. Ara ara ağrı geliyor ve gidiyor, zamanla sıklaşıyor. Anlarsınız anlamamanız mümkün değil.

Gözün aydın arkadaşım sağlıkla büyüt inşallah evladıni

Rabbim herşeyin üstesinden gelme gücü versin minnak sana ayrı bir güç umut olur

Bende hic birsey kullanmadim. Cok sükur hic enfeksiyon kapmadi. Agrim olmadi hic. Sadece ilk hafta sizladi, oda normaldir

Ay içimi rahatlattınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…