- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Benim gece yatarken birden oldu ama uyanınca geçti çok şükür cnmBen üşüttüğüm zaman bacaklarım ağrıyor. O yüzden annemin evine gitmiyorum. Evi bir türlü ısınmıyor. Sabah uyandığımda bacak ağrım oluyor.
Kizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Gözün aydın canım.. Allah analı babalı büyütsün..Kizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Hay maşallah. Gözün aydın. Allah analı babalı büyümeyi nasip etsin. Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun. Darısı böyle ani Şekilde bizlerin başınaKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Ve ilk normal doğum gerçekleşir ... Gozunaydin canım çok güzel bir doğum olmuş sağlıkla büyüt miniğiniKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Benimde 2. Olcak nasipse banada hic bisey vermediler valla iyilesene kdr batmalar oldu kurudukca sizlandim durdum. Durduk yere biranda birden aciyordu . Bu defa sorucam varsa bisey yazsinlar valla .zor surec hic rahat edememistim . Bide sulanmisti dikislerimkizlar normal dogum sonrasi dikişlerin agrisini agrimamamsi daha dogrusu cabuk iyilesmesi icin spray gibi krem gibi seyler varmi benim ilk dogumumda doktor hic bisey onermedi temiz tut yeter dedi ama 40 gun dikişlerim agridi hatta enfeksiyon bile kapti iyilesemedigi icin benim gibi ikinci dogumu olan varmi aranizda siz ne kullandiniz normal dogum dikislerinin cabuk iyilesmesi icin
Korkmanıza gerek yok. Bebek büyük olursa normal doğum zor olur. Ben oğlumu 4,100 gr doğurdum tabi bu kadar olduğunu bilmiyordum. Benim bu bebeğim de tombik olacak. Sezaryen olabilirim. Doğduktan sonra daha rahat oluyor. Anne sütü alırken de tombikti oğlum şuanda normal.Kızlarrrrr yardımmm
Az önce kontrolden çıktım.doktorum bebeğin kilosu önde gidiyor dedi.simdiden 3180 gr olmus.suan 35+4 haftayız.dikkat et bebek kilo almaya devam ederse sezeryan olur dedi .bnde stres yaptım korkmaya başladım.kilolu bebek dedi.bide acaba doğduktan sonra da böyle kilo alımı devam eder mi ay aklımda deli sorular başladı
Yeni gordum sevindim ohh sende yirttinKizlar bebegimin kalp atimlari normal cikti yine. Doktor geldi. Hersey yolunda.
O anlik bi sey olmus galiba, gercekten de ebeye sinirimden
Eve gidecegiz birazdan. Hala 3 mart sezeryan tarihimizins bole kalir degismez ❤
Kendine bi nazar degdircen hasat bida degdircen yaniKizlar hepinizin agrisi var bende mi sorun var acaba diye dusunmeye basladim :) agri sizi yok bende ya.sadece sipamin agirligi var o kadar :)
Doğum öncesi bir riski varmıymış peki? Doğum esnasında riskli biliyorum, onda da sezaryen yaparlar. Anne karnında riskli değilse üzülme, kendi kendine de düzeliyor diye biliyorum.Moralim çok bozuk kızlar. Kontrolden geldim. Bebişin boynuna kordonu dolanmış. Salı ve cuma günü tekrar gel dedi. Çok problem etme kendini kurtarabilir hala dedi ama çok taktım kafaya
Adet sancısının aralıklı olanı gibi düşünün. Ara ara ağrı geliyor ve gidiyor, zamanla sıklaşıyor. Anlarsınız anlamamanız mümkün değil.Kızlar ya kasılmanın gerçek mi yoksa yalancı mı olduğunu nası anlayacağız daha doğru kasılmamı nası anlayacağız. Sağ tarafımda toplanıyor 20 dakka öyle kalıp geçiyor bu kadar uzun kasılma olur mu yoksa pozisyon mu değiştiriyor anlamadım
Gözün aydın arkadaşım sağlıkla büyüt inşallah evladıniKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Rabbim herşeyin üstesinden gelme gücü versin minnak sana ayrı bir güç umut olurİnşallah canım ama henuz Cok yeni evliyiz alışamadığım duygular var hala... Üstüste gelen durumlar annem bizimle kalıyordu ondan ayrılmıs olmamız yeni bir hayata alışma durumları biraz sarstı beni. Semt degişikliğim iş değişikliğim ustune hamılelıkte biraz erken olunca ıster istemez alısma durumu zorlastı...neyse Cok sukur mutluyum alısacagım elbet hele birde evimizin yeni üyeside katılsın Rabbımın izni ile aramıza hersey dahada guzel olacak insallah aslında hersey guzel de biraz bende takıntılıyım sanırım
Bende hic birsey kullanmadim. Cok sükur hic enfeksiyon kapmadi. Agrim olmadi hic. Sadece ilk hafta sizladi, oda normaldirkizlar normal dogum sonrasi dikişlerin agrisini agrimamamsi daha dogrusu cabuk iyilesmesi icin spray gibi krem gibi seyler varmi benim ilk dogumumda doktor hic bisey onermedi temiz tut yeter dedi ama 40 gun dikişlerim agridi hatta enfeksiyon bile kapti iyilesemedigi icin benim gibi ikinci dogumu olan varmi aranizda siz ne kullandiniz normal dogum dikislerinin cabuk iyilesmesi icin
Ay içimi rahatlattınızKorkmanıza gerek yok. Bebek büyük olursa normal doğum zor olur. Ben oğlumu 4,100 gr doğurdum tabi bu kadar olduğunu bilmiyordum. Benim bu bebeğim de tombik olacak. Sezaryen olabilirim. Doğduktan sonra daha rahat oluyor. Anne sütü alırken de tombikti oğlum şuanda normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?