2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tuvaletten sonr ahep baticonla taharet yaptım

Tasikardik olmis cnm senin bebekte. Iste stres sinir hepsi etkiliyor . Bugun 3.gunmu oldu senin ne yaramaz beben varmis yaa

O kdar uzun olmaz cnm . En fazla 2 dk falan surer max oda yani. Seninki popoyu dikiyor

Benim esimde hic cocuk bakimindan birsey anlamiyordu. Bebek kucaklamisligi bile yoktu. Ama söyle böyle yapcaksin, böyle tut diye hep yönlendirdim. Bebek bakimini dahil etmezseniz hic ögrenemez. Erkek ne anlar diye uzak tutmayin.
Benim eşim de sonradan çok güzel öğrendi bakımını.Ama ilk günlerde ikiz hem de daha hiç bebek tutmamış biri anneye bebeğe nasıl yardımcı olabilir?Sonra yavaş yavaş alışacak.Ben kızımı küçükken babasına gönül rahatlığıyla bırakırdım giyiminden banyosuna tırnak kesimine kadar mama hazırlaması herşeyi yapardı eşim.Gece bile beraber baktık hep sabah işe gittiği halde.

Moralim çok bozuk kızlar. Kontrolden geldim. Bebişin boynuna kordonu dolanmış. Salı ve cuma günü tekrar gel dedi. Çok problem etme kendini kurtarabilir hala dedi ama çok taktım kafaya
Bebeklerin çoğunda oluyormuş canım bebekler kurtarıyorlarmış kendilerini.Sana da öyle denk gelmiştir.Tabi sen yine de git doktora ihmal etme çok sıkıntı olsaydı doktor seni bırakmazdı zaten.

Gözün aydın kuzum doğumun çok güzel olmuş Rabbim bize de böyle güzel kolay doğumlar nasip eylesin. Maşallah bebişin kilosu da iyi

Annem de acil hastaneye gitmiş doğum için açılması sancısı varmış bir türlü suyu gelmemiş bir hafta yatmış hastanede.Doktor bakmış bir tek suyu gelmiyor müdahale etmişler öyle doğurmuş.Olabilirmiş böyle şeyler takma kafana bazı hemşireler laf söylemek için fırsat kollayıp dururlar.Seni gıcık eden olursa sen kaç tane doğurdun de.Sayı vermezse susar sayı verirse de madem yaşamışın moral ver azıcık de.Ben olsam umursamam da senin moralin bozulmuş içinde kalmasın.

Kızlar bu sabah sıpa beni korkuttu hiç hareket etmedi gece wcye kalktığımda normalde yatınca uyanır hareket ederdi gece de etmedi kalkınca da hareket olmayınca çok korktum aç aç çikolata yedim normalde fön makinası çalışınca hemen tepki verirdi onu çalıştırdım falan çıt yok eşim bi yandan konuşuyo ben bi yandan sallıyoruz göbüşü falan yok çok korktum. En son sevdiği bir şarkıyı açtım dinlettim sonra hareket etti rahatladım. Sizin de oluyo mu derin uyku hali ve hareketsizlik bu haftalarda

Kız sen gel yanıma birlikte bekleyelim bizim sıpalar bizi uğraştırıcak bak diyim

Yaa çok sevindim, aramızda 2 gün var ben de muhtemelen haftaya doğurcam gibi hissediyorum, maşallah kilosu felan çok güzelmiş Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin evladına inşallah hayırlı olsun canım

D destina3 bende esime diyorum oglana sen bakicaksin kiza ben . oglan buyuk artik onun butun ihtiyacini karsilayabiliyor. Kizda minik ve memeye bagimli oldugu icin ben bakarim dedim .herkes kendi cocuguna baksin deyip kitledim ona oda tamm problem yok dedi

Benim de oluyor kuzum, ya pozisyon değiştiriyorlar o zamanlar ya da kimbilir nereye kaçıp hangi uykuya dalıyorlar sallaya sallaya uyandırıyorum ben de

Benim de oluyor kuzum, ya pozisyon değiştiriyorlar o zamanlar ya da kimbilir nereye kaçıp hangi uykuya dalıyorlar sallaya sallaya uyandırıyorum ben de
Çocuklarda içerde diyordur gerçi tam yerimi buldum uyudum bir rahat vermediniz uyandıryosunuz diye ama napalım korkuyoruz artık sessiz kaldıklarında uzun süre. Son zamanlar ya artık bir panik oluyorum ki sorma kuzum ya hayırlısıyla bir gelseydi artık. Bugün yine rüyamda gördüm sıpam doğmuştu kucağımda çıplaktı bacakları incecik poposu minicik falan çok güzeldi

Moralim çok bozuk kızlar. Kontrolden geldim. Bebişin boynuna kordonu dolanmış. Salı ve cuma günü tekrar gel dedi. Çok problem etme kendini kurtarabilir hala dedi ama çok taktım kafaya
bana da aynısını dedi canım kordon turu var dedi ama tekrar gel falan demedi, çarşamba gitmiştim kontrole bi dahaki de çarşamba olcak. sorun değil dedi...

Napalım bir süre öyle olacakBenim kız zaten babaya düşkün benden çok onu kıskanır.

canım bence fazla değil normal çünkü benim 33+0da haftada 2650... bana da baya önde gidiyor dedi ama sezeryan falan demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…