Bugun egitime gittim gercek dogum sancisi belden kasiklara vuruyormus sanci gibimi diye sordum, adet agrisi gbi ve devamli oluyormus. Hareket edince gecmezmis belirli araliklarla ve siddeti arttirarak. Su gelince hemen , gelmezse sanci araliklari 5 dkya kadar dusene kdr evde durabilirmisizayy aynen valla yalancı kasılmalar bunlar değil mi?
sağol canım, zorunlu sezeryan olur kendini kurtaramazsa kordonundan en kötü, zaten normal doğuma da cesaretim yok açıkçasıBebekler anne karnı
@melismelom bebekler suyun içinde olup nefes alma yetileri olmadığı için kordon dolanması çok sorun olmuyormuş doğunca bile öyle doğan bebekler var sen sadece hareketlerini kontrol et cnm dua et
Ben de bu aralar bebek görünce ağlıyorum doğumda ağlama krizine girmem İnşallah.Kızımda ilk kucağıma aldığımda ağlamıştım bir süre susturamadılar.Geldiklerinde acısını çıkarcaklar eminim benama diyorum bazen o sağlıkla gelsin de varsın ben uykusuz kalayım hep o iyi olsun da ben dayanırım her zorluğa anne olmak böyle bir şeymiş gerçekten daha doğmadan kendinden vazgeçebiliyormuşsun o iyi olsun diye ağlamıcam ay duygulandım yine
Ben şimdiden sürekli ağlıyorum doğumda susmam eminimBen de bu aralar bebek görünce ağlıyorum doğumda ağlama krizine girmem İnşallah.Kızımda ilk kucağıma aldığımda ağlamıştım bir süre susturamadılar.
E tabi kaç kat deri olacak o kadar ama sonrasında ben sorun yaşamadım.Genel anestezi öksürük yapmıştı o yüzden acıma olmuştu.Bu sefer genel olursam naneli şeker götürcem gıcık için.
Ben şimdiden sürekli ağlıyorum doğumda susmam eminim☺
Ağlama ağlama bebişlerimiz de hissediyor ağlayıncaBen bu ara hep aglamaklıyım bak gene bagladım
Öncelikle geçmiş olsun canım senin de az kaldı demek son 3 4 gün hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim30 sayfa okumadan yazayım dedim .
Fırsat olmuyor.
Kaşıntım var kaşıntım var diyordum
Pazartesi verdiğim test çarşamba dr aradı Safra asitin artmaya başlamış dedi.
Ilaca başladık cuma günü gel alalım dedi Dedim kızım hasta biraz toparlansin bende hazırlanayım.
Salı günü muayene olucam büyük ihtimalle doğum olucak önümüze hafta suni sancı ile
Dün de evde genel temizlik oldu bütün gün ayakta idim ama kendi gelmez büyük ihtimalle 37+1 bugün
Bebek kıyafetleri yıkamıştım ütülememiştim bugün Yarın onları halledip valize koyucam
Ilk doğumda suni sancı ile oldu 3gun ama o zaman bi anda olunca sersem gibiydim olayın şokun dan
Şimdi de biraz panik olmadım değil umarım sağlıkla gelir
Hafta sonu da bi sıkıntı olmadan geçer.
Dr bebegin hareketlerini takip et dedi çok şükür hareket ediyor gün içinde
Rabbim korusun
Ağlama ağlama bebişlerimiz de hissediyor ağlayınca
Öncelikle geçmiş olsun canım senin de az kaldı demek son 3 4 gün hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbimpanik yapma sakin ol sen sıkıntı olmaz inşallah
Eşime istersen doğuma gir ilk ana şahit ol dedim .
Bütün cinsel hayatımızı bitiremem diyor seni öyle görünce
Dedim şeyimin altında beklemicenyukarda bekliceksin çocuğu ilk görürsün dedim
Kararsiz.
Zorlamak da istemiyorum kimisi doğumdan sonra eşiyle ilişkiye yanaşmıyor psikolojik olarak o yüzden bakalım kendi ister mi son anda
Allah hepimizin yardımcısı olsun o sancı sırasında ameliyatta, sonrasında inşallahEvet canım panik değilim de işte sancı sonucu nasıl olurum bakalım
Rabbim bi kolaylık versin inşallah çok zorlanirsam epidural isterim
Yok anacım eger oyle diyorsa normal dogum olacaksa bu duruma hıc bulasmayın derim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun o sancı sırasında ameliyatta, sonrasında inşallahdualarım seninle sağlıkla gelsin minik
Bilgilendirme için teşekkür ederim canımBugun egitime gittim gercek dogum sancisi belden kasiklara vuruyormus sanci gibimi diye sordum, adet agrisi gbi ve devamli oluyormus. Hareket edince gecmezmis belirli araliklarla ve siddeti arttirarak. Su gelince hemen , gelmezse sanci araliklari 5 dkya kadar dusene kdr evde durabilirmisiz
Tarih belli oldu demek oh heyecan artar artıkSelamlar. Kızlar kontrolden geldim bnm bebiş iri çıktı maşalah 2600 gr sezeryan istiyorum zaten onun içinde gün aldık 20 martdoğum yapan varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?