2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ayy aynen valla yalancı kasılmalar bunlar değil mi?
Bugun egitime gittim gercek dogum sancisi belden kasiklara vuruyormus sanci gibimi diye sordum, adet agrisi gbi ve devamli oluyormus. Hareket edince gecmezmis belirli araliklarla ve siddeti arttirarak. Su gelince hemen , gelmezse sanci araliklari 5 dkya kadar dusene kdr evde durabilirmisiz

sağol canım, zorunlu sezeryan olur kendini kurtaramazsa kordonundan en kötü, zaten normal doğuma da cesaretim yok açıkçası

Ben de bu aralar bebek görünce ağlıyorum doğumda ağlama krizine girmem İnşallah.Kızımda ilk kucağıma aldığımda ağlamıştım bir süre susturamadılar.

E tabi kaç kat deri olacak o kadar ama sonrasında ben sorun yaşamadım.Genel anestezi öksürük yapmıştı o yüzden acıma olmuştu.Bu sefer genel olursam naneli şeker götürcem gıcık için.

Aa Cok Iyı fıkır bende gotureyım cunku Bendede oksuruk olmustu diye hatırlıyorum

30 sayfa okumadan yazayım dedim .
Fırsat olmuyor.
Kaşıntım var kaşıntım var diyordum
Pazartesi verdiğim test çarşamba dr aradı Safra asitin artmaya başlamış dedi.
Ilaca başladık cuma günü gel alalım dedi Dedim kızım hasta biraz toparlansin bende hazırlanayım.
Salı günü muayene olucam büyük ihtimalle doğum olucak önümüze hafta suni sancı ile
Dün de evde genel temizlik oldu bütün gün ayakta idim ama kendi gelmez büyük ihtimalle 37+1 bugün
Bebek kıyafetleri yıkamıştım ütülememiştim bugün Yarın onları halledip valize koyucam
Ilk doğumda suni sancı ile oldu 3gun ama o zaman bi anda olunca sersem gibiydim olayın şokun dan
Şimdi de biraz panik olmadım değil umarım sağlıkla gelir
Hafta sonu da bi sıkıntı olmadan geçer.
Dr bebegin hareketlerini takip et dedi çok şükür hareket ediyor gün içinde
Rabbim korusun

Bebek çikolata si yaptirmayacaktim ama yaptıran mi diye düşündüm kızımda okulda dağıtır mutlu olur belki
A çikolata ve hacı şerif galiba genelde yaptıranlar

Eşime istersen doğuma gir ilk ana şahit ol dedim .
Bütün cinsel hayatımızı bitiremem diyor seni öyle görünce
Dedim şeyimin altında beklemicen yukarda bekliceksin çocuğu ilk görürsün dedim
Kararsiz.
Zorlamak da istemiyorum kimisi doğumdan sonra eşiyle ilişkiye yanaşmıyor psikolojik olarak o yüzden bakalım kendi ister mi son anda

Ben bu ara hep aglamaklıyım bak gene bagladım
Ağlama ağlama bebişlerimiz de hissediyor ağlayınca
Öncelikle geçmiş olsun canım senin de az kaldı demek son 3 4 gün hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim panik yapma sakin ol sen sıkıntı olmaz inşallah

Evet canım panik değilim de işte sancı sonucu nasıl olurum bakalım
Rabbim bi kolaylık versin inşallah çok zorlanirsam epidural isterim

Yok anacım eger oyle diyorsa normal dogum olacaksa bu duruma hıc bulasmayın derim.

Evet canım panik değilim de işte sancı sonucu nasıl olurum bakalım
Rabbim bi kolaylık versin inşallah çok zorlanirsam epidural isterim
Allah hepimizin yardımcısı olsun o sancı sırasında ameliyatta, sonrasında inşallah dualarım seninle sağlıkla gelsin minik

Bilgilendirme için teşekkür ederim canım

Selamlar. Kızlar kontrolden geldim bnm bebiş iri çıktı maşalah 2600 gr sezeryan istiyorum zaten onun içinde gün aldık 20 mart doğum yapan varmı ??
Tarih belli oldu demek oh heyecan artar artık M meleksinsen gece doğurmuş bugün doğurcaklardan ses yok henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…