2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Napalım bir süre öyle olacak☺Benim kız zaten babaya düşkün benden çok onu kıskanır.
Bende onu düşünüyorum babasını nasıl paylaşacak bugün istediği bi oyuncağı sipariş verdim hastaneye bebeği görmeye geldiğinde vericem sevinir eve gidince de yokluğumu fark etmez oynar diye umarım ben doğurmadan hediyesi gelir hastane çantama koyarım

Geçmiş olsun, umarım her şey yoluna girer.

Ay inşallah ya korkmakta başladım.bide sekiz gün önce 2800 dü sekiz gün sonra 3180 olms .
Kuzum korkma benimde 12 günde 550 gr almıştı 35 36. Haftalar hizli kilo alma haftaları normal yani bir süre sonra yavaşlayacak zaten kilo alımı

Yaa ben yerin onun minicik totosunuYüzdük yüzdük sonuna geldik artık kavuşcaz inşallah sağlıkla kuzularımıza Şimdi biz onları uyutmuyoruz onlar da gelince acılarını çıkarmasınlar bizden o panik bende de var canım korku da başladı ama inanıyorum bize güçlü kadınlarız hepimiz birkaç ıkınmayla halledeceğiz bu işi inşalllahh

Sağlıkla büyüsün inşallah

Benimki 8 yaşında kardeşin hediye getirdi desem inanmaz

Banada kemiklerin acilsin diye squat dedi bide comelerek yer sil dedi bebek asa insin dedi

Eskiden analarımız bosunamı yururken bile pat doguruverıyolarmıs hep o çömelrek çamasır yıkama yer silme şimdi biz yere bısey düşse egılmeye korkuyoruz

Geldiklerinde acısını çıkarcaklar eminim ben ama diyorum bazen o sağlıkla gelsin de varsın ben uykusuz kalayım hep o iyi olsun da ben dayanırım her zorluğa anne olmak böyle bir şeymiş gerçekten daha doğmadan kendinden vazgeçebiliyormuşsun o iyi olsun diye ağlamıcam ay duygulandım yine

evet ya bende evde oldukça farkettim insan ha bire temizlik yapiyor :)

Hele hele minnoş minnoş minnoş gelmiş bir minnak daha hayırlı ugurlu olsun annesiii sağlıklı uzun omürlü analı babalı olsun inşallahhhmis kokusunu cek ıcınee yeeeearrüm onuu

bana da aynısını dedi canım kordon turu var dedi ama tekrar gel falan demedi, çarşamba gitmiştim kontrole bi dahaki de çarşamba olcak. sorun değil dedi...
Bebekler anne karnı
bana da aynısını dedi canım kordon turu var dedi ama tekrar gel falan demedi, çarşamba gitmiştim kontrole bi dahaki de çarşamba olcak. sorun değil dedi...
melismelom bebekler suyun içinde olup nefes alma yetileri olmadığı için kordon dolanması çok sorun olmuyormuş doğunca bile öyle doğan bebekler var sen sadece hareketlerini kontrol et cnm dua et

Geçmiş olsun cnm

Cok gecmıs olsun

Eskiden analarımız bosunamı yururken bile pat doguruverıyolarmıs hep o çömelrek çamasır yıkama yer silme şimdi biz yere bısey düşse egılmeye korkuyoruz
Bende sürekli yere bişey düşürüyorum ve eğilerek alıp aslında alamadığım içşn sinir oluyorum dahada çömeliyorum sonra diyorum kendi kendime doğal suquat pozisyonu Allahım büyüksün diyorum

Bide dikiş bolgesınde yanma oluyor oda kotu. Dusunsene okadar anesteziye ragmen yınede bıseyler hissediyorsun acı vs.
E tabi kaç kat deri olacak o kadar ama sonrasında ben sorun yaşamadım.Genel anestezi öksürük yapmıştı o yüzden acıma olmuştu.Bu sefer genel olursam naneli şeker götürcem gıcık için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…