- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Bende onu düşünüyorum babasını nasıl paylaşacak bugün istediği bi oyuncağı sipariş verdim hastaneye bebeği görmeye geldiğinde vericem sevinir eve gidince de yokluğumu fark etmez oynar diye umarım ben doğurmadan hediyesi gelir hastane çantama koyarımNapalım bir süre öyle olacak☺Benim kız zaten babaya düşkün benden çok onu kıskanır.
Geçmiş olsun, umarım her şey yoluna girer.Merhaba arkadaslar gunlerdir giremedim zor gunlerdi benim icin takip edemedim ama @Altibirlik61 arkadasimizin saglikla bebeklerine kavustugunu okudum,cok mutlu oldum darisi hepimize olsun
Hafta basi annem bagirsak tikanikligi ileustan hastaneye kaldirildi bana o bakiyordu
Esimde onun yanina refakatci gitti
Benimde bacagimda daha once hic kimsede sahit olmadığım bişey oldu 20 saniyeden fazla ayakta duramiyorum oldugum yere yigiliyorum cok buyuk bir acıyla odamdan tuvalete gidiyorum 3 metre geri donus yok banyoda 5 dakika ayagimi uzatip oturuyorum nefes nefese neye ugradigimi sasirdim
Kalp damar cerrahiye gittim bisey yok gebelikten dediler
Evimden cikip arabaya yuruyemiyorum
Doktorum 2 tane ictigim magnezyumu 4 e cikardi
4 gunun sonunda artik tuvalete gidip kendin donebiliyorum magnezyum anca etki etti sanirim
Beterin beteri varmis 8 ay yattim ama boyle aci cekmemistim
Su an dogum olursa annem hastanede,esim onun basinda benle ve bebeklerimle ilgilenecek kimse yok,cok zor durumdayim en kotu anneme bakmasi icin bir bakici tutucam ama esim bebek bakimindan ne anlar
iste boyle biraz uzun oldu ama,bin yil gibiydi bi hafta
Okuyamadigim 250 sayfada umarim sizler guzel seyler yasamissinizdir
Kuzum korkma benimde 12 günde 550 gr almıştı 35 36. Haftalar hizli kilo alma haftaları normal yani bir süre sonra yavaşlayacak zaten kilo alımıAy inşallah ya korkmakta başladım.bide sekiz gün önce 2800 dü sekiz gün sonra 3180 olms .
Yaa ben yerin onun minicik totosunuÇocuklarda içerde diyordur gerçi tam yerimi buldum uyudum bir rahat vermediniz uyandıryosunuz diye ama napalım korkuyoruz artık sessiz kaldıklarında uzun süre. Son zamanlar ya artık bir panik oluyorum ki sorma kuzum ya hayırlısıyla bir gelseydi artık. Bugün yine rüyamda gördümsıpam doğmuştu kucağımda çıplaktı bacakları incecik poposu minicik falan çok güzeldi
Sağlıkla büyüsün inşallahKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Benimki 8 yaşında kardeşin hediye getirdi desem inanmazBende onu düşünüyorum babasını nasıl paylaşacak bugün istediği bi oyuncağı sipariş verdim hastaneye bebeği görmeye geldiğinde vericem sevinir eve gidince de yokluğumu fark etmez oynar diye umarım ben doğurmadan hediyesi gelir hastane çantama koyarım
Sezeryandan sonraki o ilk acıyı bende hatırlıyorum yaa off valla zor
Banada kemiklerin acilsin diye squat dedi bide comelerek yer sil dedi bebek asa insin dedi
Geldiklerinde acısını çıkarcaklar eminim benYaa ben yerin onun minicik totosunu❤❤Yüzdük yüzdük sonuna geldik artık kavuşcaz inşallah sağlıkla kuzularımıza❤ Şimdi biz onları uyutmuyoruz onlar da gelince acılarını çıkarmasınlar bizdeno panik bende de var canım korku da başladı ama inanıyorum bize güçlü kadınlarız hepimiz birkaç ıkınmayla halledeceğiz bu işi inşalllahh
olsun hayaller olmasa insan yaşar miydi cnm :) kizim öyleydi bebekken simdi dişi terminatör :)Cok hayalperestsin cnm :)
aynen cnmİnşallah ,hepimiz sağlıkla kucaklarız evlatlarımızı,gerisi çorap söküğü gibi gelir
evet ya bende evde oldukça farkettim insan ha bire temizlik yapiyor :)Ya sorma once dolaplarda yer acicam diye debelendim, bu hafta biberonlari yikiim dedim mutfakta yer yok, hadii mutfak dolaplarıni indir bidaha yerlestir. E evde surekli elbise degistiren bi hanfendiyle camasir hergun yikanir oldu. Is yerinde bu kadar yormuyorlar beni
Kizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
Bebekler anne karnıbana da aynısını dedi canım kordon turu var dedi ama tekrar gel falan demedi, çarşamba gitmiştim kontrole bi dahaki de çarşamba olcak. sorun değil dedi...
bana da aynısını dedi canım kordon turu var dedi ama tekrar gel falan demedi, çarşamba gitmiştim kontrole bi dahaki de çarşamba olcak. sorun değil dedi...
Geçmiş olsun cnmKızlar doğum yapan arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah:) oğlum hastanede yatıyor arada okumaya çalıştım ama çok takip edemedim inşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza
Kızlar doğum yapan arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah:) oğlum hastanede yatıyor arada okumaya çalıştım ama çok takip edemedim inşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza
Bende sürekli yere bişey düşürüyorum ve eğilerek alıp aslında alamadığım içşn sinir oluyorum dahada çömeliyorum sonra diyorum kendi kendime doğal suquat pozisyonuEskiden analarımız bosunamı yururken bile pat doguruverıyolarmıs hep o çömelrek çamasır yıkama yer silme şimdi biz yere bısey düşse egılmeye korkuyoruz
OlabilirO kdar uzun olmaz cnm . En fazla 2 dk falan surer max oda yani. Seninki popoyu dikiyor
E tabi kaç kat deri olacak o kadar ama sonrasında ben sorun yaşamadım.Genel anestezi öksürük yapmıştı o yüzden acıma olmuştu.Bu sefer genel olursam naneli şeker götürcem gıcık için.Bide dikiş bolgesınde yanma oluyor oda kotu. Dusunsene okadar anesteziye ragmen yınede bıseyler hissediyorsun acı vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?