- 26 Aralık 2018
- 1.391
- 1.892
- 63
Bebiş pozisyon değiştirince oluyor bence ama ben de panik yapıyorum. Ah ahhKızlar bu sabah sıpa beni korkuttu hiç hareket etmedi gece wcye kalktığımda normalde yatınca uyanır hareket ederdi gece de etmedi kalkınca da hareket olmayınca çok korktumaç aç çikolata yedim normalde fön makinası çalışınca hemen tepki verirdi onu çalıştırdım falan çıt yok eşim bi yandan konuşuyo ben bi yandan sallıyoruz göbüşü falan yok çok korktum. En son sevdiği bir şarkıyı açtım dinlettim sonra hareket etti rahatladım. Sizin de oluyo mu derin uyku hali ve hareketsizlik bu haftalarda
kızlar benim de sulandı kimse bsy sur dememişti bi ark im bana batıcon sur dedi 40 gun düşmeyen kurumayan dikisim baticon sayesinde dustu ,kuruduBenimde 2. Olcak nasipse banada hic bisey vermediler valla iyilesene kdr batmalar oldu kurudukca sizlandim durdum. Durduk yere biranda birden aciyordu . Bu defa sorucam varsa bisey yazsinlar valla .zor surec hic rahat edememistim . Bide sulanmisti dikislerim
Aynen hic bisey vermese bile batikon alcam kesinkızlar benim de sulandı kimse bsy sur dememişti bi ark im bana batıcon sur dedi 40 gun düşmeyen kurumayan dikisim baticon sayesinde dustu ,kurudu
Geçmiş olsun. Şu kış bir bitseydi artık. Bıktık hepimiz hastalıklardanKızlar doğum yapan arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah:) oğlum hastanede yatıyor arada okumaya çalıştım ama çok takip edemedim inşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza
ben bugun hep comeldim,yatak altı ,koltuk altı, ranza altı supurdum ,sildim, hafta ici ayrıntılı toz almistim simdi supurme ile kalkmıştır diye yüzeysel yine toz aldim,lavobo ovaladım, alafranga yikadim haftalik temizligimi yaptim artik yarin 37. haftam sancılanan miyim bklm :) çömelmeyse çömelme,eğilmeyse eğilme alasını yaptim beklemedeyim :)Eskiden analarımız bosunamı yururken bile pat doguruverıyolarmıs hep o çömelrek çamasır yıkama yer silme şimdi biz yere bısey düşse egılmeye korkuyoruz
Geçmiş olsun30 sayfa okumadan yazayım dedim .
Fırsat olmuyor.
Kaşıntım var kaşıntım var diyordum
Pazartesi verdiğim test çarşamba dr aradı Safra asitin artmaya başlamış dedi.
Ilaca başladık cuma günü gel alalım dedi Dedim kızım hasta biraz toparlansin bende hazırlanayım.
Salı günü muayene olucam büyük ihtimalle doğum olucak önümüze hafta suni sancı ile
Dün de evde genel temizlik oldu bütün gün ayakta idim ama kendi gelmez büyük ihtimalle 37+1 bugün
Bebek kıyafetleri yıkamıştım ütülememiştim bugün Yarın onları halledip valize koyucam
Ilk doğumda suni sancı ile oldu 3gun ama o zaman bi anda olunca sersem gibiydim olayın şokun dan
Şimdi de biraz panik olmadım değil umarım sağlıkla gelir
Hafta sonu da bi sıkıntı olmadan geçer.
Dr bebegin hareketlerini takip et dedi çok şükür hareket ediyor gün içinde
Rabbim korusun
cok gecmis olsun hemen iyilersin ins cnmKızlar doğum yapan arkadaşlar öncelikle çok geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah:) oğlum hastanede yatıyor arada okumaya çalıştım ama çok takip edemedim inşallah bizde sağlıkla alırız kucağımıza
canım gözün aydın ben kayısı meyve suyu ile gazı çıkardım ama bugun 14.gün olmasına rağmen büyük vc arada zorluyor gazını attıktan sonra da çok fazla katı şeyler yememeye çalış istersen.Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. Doğum yapacak arkadaşlara kolaylıklar diliyorum. Sezaryen olacak arkadaşlara ise kolaylıkla gaz çıkarmayı diliyorum zira ben çok çektim hala çekiyorum:/
maşallah gözünaydın analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah ne güzel bir doğum olmuşKizlar hayirli geceler ben dogurdumbugun kontrolum vardi geldim. Nst de 100 bulan agrim cikti. Zaten dunden beri cok.sik.wc ye gidiyordum ve kasilmalarim vardi. Icimden bi ses beni yatircak.diyodu nst de sanci cikinca alttan muayene etti sok sok sok 4 cm acikligim varmis hemen.yatis verildi. Muayeneden sonra agrim.basldi.hemen zaten 4. 5 da dogimhanedeydim. St 21 de normal dogum ile dogdu. Size cok yazmak istedim. Dualarinizi isticektim ama tel hic cekmiyordu. O kadar ani.oldu ki ben hala ruyadayim.saanki. epizyosuz bi dogum.oldu. son anda.ikinmayi.kestigim icin bi kac siyrik olmus icten onlar dikildi. Su.an cok.sukur.iyiyim. bebegimin.o mis.kokusunu cekiyorum darisi size ins bi nefeste kurtulursunuz. 36+6 da 3285 gr dogdu oglusum
canım geçmiş olsun eve çıkmana sevindim aksiyon yaratmış annesine. Dikişli değilsen yapıştırmaysa hemen banyo yapmana izin veriyolar ve pansuman falan da yapmıyorsun çok kolaylıklı.Kizlar dun doktora sormustum merakimdan. Sezeryan sonrasi dus alabilmek icin, banyo bantlarindan temin edeyim mi kendime onceden die.
O da gerek yok dedi. Simdi dikisinin uzerine, sprey sıkıyoruz ve o kalin bi tabaka olusturuyor dikisinin uzerinde, direkt dusa girebiliryorsun die acikladi. Sizin de bilginiz olsun. Ben duymamistim bole bi sey ,bilmiyordum acikcasi.
canım üzme hiç kendini doladığı gibi çıkabiliyorda onun içinden. Valla bir dr video koymuş boynuna 3 koltuk altına 1 kere dolamış kordonu ona rağmen bile normal doğum yaptırdı. Video yu bulursam atayım. Yaşam sıkıntısı vermiyor anne karnında ama sen haretlerini takip et tabi. Bir an önce çıksında annesini rahatlatsın. Kontrol bugun müydüMoralim çok bozuk kızlar. Kontrolden geldim. Bebişin boynuna kordonu dolanmış. Salı ve cuma günü tekrar gel dedi. Çok problem etme kendini kurtarabilir hala dedi ama çok taktım kafaya
geçmiş olsun cnm ,dr un dediği gibi evham falan degilmis iste ,insan kendini bilir zaten, ikinci de suni daha cabuk etki eder hemen açılma olur cnm merak etme 2. daha kolay olurmus ,her sey guzel olsun hem bebeğin hem senin icin30 sayfa okumadan yazayım dedim .
Fırsat olmuyor.
Kaşıntım var kaşıntım var diyordum
Pazartesi verdiğim test çarşamba dr aradı Safra asitin artmaya başlamış dedi.
Ilaca başladık cuma günü gel alalım dedi Dedim kızım hasta biraz toparlansin bende hazırlanayım.
Salı günü muayene olucam büyük ihtimalle doğum olucak önümüze hafta suni sancı ile
Dün de evde genel temizlik oldu bütün gün ayakta idim ama kendi gelmez büyük ihtimalle 37+1 bugün
Bebek kıyafetleri yıkamıştım ütülememiştim bugün Yarın onları halledip valize koyucam
Ilk doğumda suni sancı ile oldu 3gun ama o zaman bi anda olunca sersem gibiydim olayın şokun dan
Şimdi de biraz panik olmadım değil umarım sağlıkla gelir
Hafta sonu da bi sıkıntı olmadan geçer.
Dr bebegin hareketlerini takip et dedi çok şükür hareket ediyor gün içinde
Rabbim korusun
Ay o güne çok doğum vardır planlı. Yerinde olsam başka tarih seçerim20.02.2020 de doğurur muşumarasan bulamazsin bu tarihi
Ya acaba spinal nasil yapan arkadaslar bi detayli anlattiversin yaaa.. Cok merak ettim . acaba ondada yanma filan oluyormu. Banada genel anestezi oksuruk yapmisti . simdi spinal ne yapacak bakalimE tabi kaç kat deri olacak o kadar ama sonrasında ben sorun yaşamadım.Genel anestezi öksürük yapmıştı o yüzden acıma olmuştu.Bu sefer genel olursam naneli şeker götürcem gıcık için.
canım üzme hiç kendini doladığı gibi çıkabiliyorda onun içinden. Valla bir dr video koymuş boynuna 3 koltuk altına 1 kere dolamış kordonu ona rağmen bile normal doğum yaptırdı. Video yu bulursam atayım. Yaşam sıkıntısı vermiyor anne karnında ama sen haretlerini takip et tabi. Bir an önce çıksında annesini rahatlatsın. Kontrol bugun müydü
evet canım sabah gittim söyledi doktor işte. En kötü ihtimal erken alacak riske girmesin diye
Ben spinal oldum ilkini. Ciddi bir problem yaşadığımı hatırlamıyorum. Bir tek ilk ayağa kalkmak ölüm gibi gelmişti. Onun dışında güzel bir ameliyat deneyimiydiYa acaba spinal nasil yapan arkadaslar bi detayli anlattiversin yaaa.. Cok merak ettim . acaba ondada yanma filan oluyormu. Banada genel anestezi oksuruk yapmisti . simdi spinal ne yapacak bakalim
Sorun değil 3 kez bile dolanıp öyle doğan var dedi ama içim rahat değil hiç. Gelişimi geri bide 5-6 gün. Bekleriz 39 ları diyodu önce, bugün fikrini değiştirdi 28 şubattan falan bahsediyo. Haftaya duruma ve riske göre karar veririz dedibana da aynısını dedi canım kordon turu var dedi ama tekrar gel falan demedi, çarşamba gitmiştim kontrole bi dahaki de çarşamba olcak. sorun değil dedi...
İnşallah kurtarır minik kızımBebeklerin çoğunda oluyormuş canım bebekler kurtarıyorlarmış kendilerini.Sana da öyle denk gelmiştir.Tabi sen yine de git doktora ihmal etme çok sıkıntı olsaydı doktor seni bırakmazdı zaten.
Doğum öncesi riski için bişe demedi çünkü çok panik yaptım ben. Hatta önce kordonu söylemedi bile ben tahmin ettim sonra kendi söyledi evet öyle diye. Ultrasonla bakmadan önce çatı muaynesi yaptı, beni normal doğuma ikna etmeye çalışıyodu, çatım çok darmış. Ultrasonuda görünce zaten normal doğuma müsait değilsin şuan hem çatı hem kordon dediDoğum öncesi bir riski varmıymış peki? Doğum esnasında riskli biliyorum, onda da sezaryen yaparlar. Anne karnında riskli değilse üzülme, kendi kendine de düzeliyor diye biliyorum.
Benim doktor o güne tarih verdi. Eve gelince farkettim bende güzel tarih. Yarın kontrolüm var bir değişme olmazsa perşembe doğum olacak20.02.2020 de doğurur muşumarasan bulamazsin bu tarihi
Bu aralar hormonlar bende de tavanGeldiklerinde acısını çıkarcaklar eminim benama diyorum bazen o sağlıkla gelsin de varsın ben uykusuz kalayım hep o iyi olsun da ben dayanırım her zorluğa anne olmak böyle bir şeymiş gerçekten daha doğmadan kendinden vazgeçebiliyormuşsun o iyi olsun diye ağlamıcam ay duygulandım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?