2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebiş pozisyon değiştirince oluyor bence ama ben de panik yapıyorum. Ah ahh

kızlar benim de sulandı kimse bsy sur dememişti bi ark im bana batıcon sur dedi 40 gun düşmeyen kurumayan dikisim baticon sayesinde dustu ,kurudu

Geçmiş olsun. Şu kış bir bitseydi artık. Bıktık hepimiz hastalıklardan

Eskiden analarımız bosunamı yururken bile pat doguruverıyolarmıs hep o çömelrek çamasır yıkama yer silme şimdi biz yere bısey düşse egılmeye korkuyoruz
ben bugun hep comeldim,yatak altı ,koltuk altı, ranza altı supurdum ,sildim, hafta ici ayrıntılı toz almistim simdi supurme ile kalkmıştır diye yüzeysel yine toz aldim,lavobo ovaladım, alafranga yikadim haftalik temizligimi yaptim artik yarin 37. haftam sancılanan miyim bklm :) çömelmeyse çömelme,eğilmeyse eğilme alasını yaptim beklemedeyim :)

Geçmiş olsun
Teşhis edilmesi bile rahatlatmıştır sizi. İnşallah sağ salim alırsınız kucağınıza

cok gecmis olsun hemen iyilersin ins cnm

canım gözün aydın ben kayısı meyve suyu ile gazı çıkardım ama bugun 14.gün olmasına rağmen büyük vc arada zorluyor gazını attıktan sonra da çok fazla katı şeyler yememeye çalış istersen.
maşallah gözünaydın analı babalı sağlıklı büyüsün inşallah ne güzel bir doğum olmuş
canım geçmiş olsun eve çıkmana sevindim aksiyon yaratmış annesine. Dikişli değilsen yapıştırmaysa hemen banyo yapmana izin veriyolar ve pansuman falan da yapmıyorsun çok kolaylıklı.
Moralim çok bozuk kızlar. Kontrolden geldim. Bebişin boynuna kordonu dolanmış. Salı ve cuma günü tekrar gel dedi. Çok problem etme kendini kurtarabilir hala dedi ama çok taktım kafaya
canım üzme hiç kendini doladığı gibi çıkabiliyorda onun içinden. Valla bir dr video koymuş boynuna 3 koltuk altına 1 kere dolamış kordonu ona rağmen bile normal doğum yaptırdı. Video yu bulursam atayım. Yaşam sıkıntısı vermiyor anne karnında ama sen haretlerini takip et tabi. Bir an önce çıksında annesini rahatlatsın. Kontrol bugun müydü

Lostinparadise canım seninki de eli kulağında sanırım hayırlı doğumların olsun güzel haberlerle gel inşallah

Kızlar simdi anestezi uzmaniyla konustum . spinal onerdi boylesi daha iyi dedi . 25 subatta saat 11 de alicaklar insallah sezeryana. Baya guzel ilgilendiler. Kendi doktorumda son muayaneyi haftaya carsamba yapicak artik nasip .. Boylelikle kesinlesmis oldu gunumuz .. Karisik duygular icerisindeyim . hala olmanin veridgi heyecanda var ustumde . gorseniz okadar tatliki balli lokmam cok seker bi kiz ve biz onun üc halasiyiz . kasini gozunu burnunu bizden almis hep . cok seker. Kizimda gelsinde onu da seveyim .

geçmiş olsun cnm ,dr un dediği gibi evham falan degilmis iste ,insan kendini bilir zaten, ikinci de suni daha cabuk etki eder hemen açılma olur cnm merak etme 2. daha kolay olurmus ,her sey guzel olsun hem bebeğin hem senin icin

20.02.2020 de doğurur muşum arasan bulamazsin bu tarihi
Ay o güne çok doğum vardır planlı. Yerinde olsam başka tarih seçerim Eylülde öyle özel bir tarihte doğum yapmış bir arkadaşla konuşuyorduk geçende. Aynı gün hastanede 25 doğum varmış, eşim ebeler ve hemşireler ilgilensin diye az takla atmadı diyor

E tabi kaç kat deri olacak o kadar ama sonrasında ben sorun yaşamadım.Genel anestezi öksürük yapmıştı o yüzden acıma olmuştu.Bu sefer genel olursam naneli şeker götürcem gıcık için.
Ya acaba spinal nasil yapan arkadaslar bi detayli anlattiversin yaaa.. Cok merak ettim . acaba ondada yanma filan oluyormu. Banada genel anestezi oksuruk yapmisti . simdi spinal ne yapacak bakalim

Ya acaba spinal nasil yapan arkadaslar bi detayli anlattiversin yaaa.. Cok merak ettim . acaba ondada yanma filan oluyormu. Banada genel anestezi oksuruk yapmisti . simdi spinal ne yapacak bakalim
Ben spinal oldum ilkini. Ciddi bir problem yaşadığımı hatırlamıyorum. Bir tek ilk ayağa kalkmak ölüm gibi gelmişti. Onun dışında güzel bir ameliyat deneyimiydi

bana da aynısını dedi canım kordon turu var dedi ama tekrar gel falan demedi, çarşamba gitmiştim kontrole bi dahaki de çarşamba olcak. sorun değil dedi...
Sorun değil 3 kez bile dolanıp öyle doğan var dedi ama içim rahat değil hiç. Gelişimi geri bide 5-6 gün. Bekleriz 39 ları diyodu önce, bugün fikrini değiştirdi 28 şubattan falan bahsediyo. Haftaya duruma ve riske göre karar veririz dedi

Bebeklerin çoğunda oluyormuş canım bebekler kurtarıyorlarmış kendilerini.Sana da öyle denk gelmiştir.Tabi sen yine de git doktora ihmal etme çok sıkıntı olsaydı doktor seni bırakmazdı zaten.
İnşallah kurtarır minik kızım salı günü çağırdı tekrar. Dua edin hepiniz nolur

Doğum öncesi bir riski varmıymış peki? Doğum esnasında riskli biliyorum, onda da sezaryen yaparlar. Anne karnında riskli değilse üzülme, kendi kendine de düzeliyor diye biliyorum.
Doğum öncesi riski için bişe demedi çünkü çok panik yaptım ben. Hatta önce kordonu söylemedi bile ben tahmin ettim sonra kendi söyledi evet öyle diye. Ultrasonla bakmadan önce çatı muaynesi yaptı, beni normal doğuma ikna etmeye çalışıyodu, çatım çok darmış. Ultrasonuda görünce zaten normal doğuma müsait değilsin şuan hem çatı hem kordon dedi

Buarada çatı muaynesi acıtmadı kızlar, merak edenler vardı geçmiş konuşmalarda.
bugün bişeyi daha anlayamadım tam. Doktora açılma varmıydı dedim, çok değil diye cevap verdi. Ne demek şimdi bu?Panikten soramadımda bişe kafam kordon dolanmasına takılınca

Bu aralar hormonlar bende de tavan Her şeye ağlayasım geliyor ama dediğin gibi evlatlarımız sağlıklı olsun iyi olsun da katlanırız biz napalım analık böyle demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…