Hay Allah bir erkenci kuş daha desene. Tarihimizde ayniydi seninle. Hadi hayirlisiyla kavuş inşallahKızlar merhaba
Akşamüstü kasık ağrım var diye ilçe acile gittik. Nst istediler. Sancım çıktı. Ebe bunlar doğum sancısı, sevk etmem lazım dedi. Devlete sevki kabul etmedik, doktorumla iletişime geçtik. Nst yi görünce oyalanma gel dedi. Şimdi de hastane aradı. Ekibi bekletiyoruz, ne kadar mesafeniz kaldı dedi. Sanırım alacak beni doğuma. Hazır değilimBüyük oğlum da hasta. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Ben de kurutma makinesi istiyorum da memnun olan var olmayan var karar veremedim daha.Sevgililer günü, anneler günü, babalar günü hiçbir zaman kutlamadigim günler benim adıma bir anlam ifade etmiyor o nedenle bir hediye beklemiyorum. Benim adıma hayatımdaki önemli günler kendi doğum günüm ve evladimin doğum günü yani anneligimin ilk anları
Doğum hediyesi de ilk doğumda çok önemli gibi düşünüyordum ama şuan bakıyorum da hiç bir önem taşımıyor, yani ikimizde anne baba oluyoruz neden sadece o bana hediye alsınçok kolay benimle hayat.. Doğum hediyesi değil ama doğum sonrası almasını istediğim 2 şey var biri kurutma makinası diğer dondurucu 2 çocukla ikisine de çok ihtiyacım olacak gibi düşünüyorum
Canım senin istediğin şeyler burma bilezikten daha pahalıya gelmez miSevgililer günü, anneler günü, babalar günü hiçbir zaman kutlamadigim günler benim adıma bir anlam ifade etmiyor o nedenle bir hediye beklemiyorum. Benim adıma hayatımdaki önemli günler kendi doğum günüm ve evladimin doğum günü yani anneligimin ilk anları
Doğum hediyesi de ilk doğumda çok önemli gibi düşünüyordum ama şuan bakıyorum da hiç bir önem taşımıyor, yani ikimizde anne baba oluyoruz neden sadece o bana hediye alsınçok kolay benimle hayat.. Doğum hediyesi değil ama doğum sonrası almasını istediğim 2 şey var biri kurutma makinası diğer dondurucu 2 çocukla ikisine de çok ihtiyacım olacak gibi düşünüyorum
Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım. Oğlunu düşünme sen sindi. Bebesine odaklan. O mutlaka emin ellerdedir.Kızlar merhaba
Akşamüstü kasık ağrım var diye ilçe acile gittik. Nst istediler. Sancım çıktı. Ebe bunlar doğum sancısı, sevk etmem lazım dedi. Devlete sevki kabul etmedik, doktorumla iletişime geçtik. Nst yi görünce oyalanma gel dedi. Şimdi de hastane aradı. Ekibi bekletiyoruz, ne kadar mesafeniz kaldı dedi. Sanırım alacak beni doğuma. Hazır değilimBüyük oğlum da hasta. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
Ben dun kendim çiçek sepetinden orkide siparis ettim ama dogum icinKızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Gözün aydın canım. Ne kadar kalacakmış küvezde Bilgi verdiler miSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Beko aldım bende agustosta cok memnunum hayat kurtaricim olduBen de kurutma makinesi istiyorum da memnun olan var olmayan var karar veremedim daha.
bu sefer olmaz belki cnm ya , her hamilelik ,dogum farkli bol kayısı hoşafı ic hem süt yapar hem iyi gelir ozellikle sabah ac karnına 1 su bardagi icBende Cok cektım sezeryan sonrası helekı ilk 1 hafta mahvolmustum ozaman basladı zaten hemoroid o neden ile sezeryan sonrası sıkıntılar benı yine korkutuyor ama meleklerımıze değer saglıcakla kucaklayalımda inşallah hepsi gecıyor sukur
Canım bebeğin hareketlerini takip et olmadı bir doktora git ama birşey olmamıştır Allahın izniyle.
Olmaz canım insallah benimde kızım zaman zaman atlıyor düsüyor cok sükür birsey olmadı
Yok canım karnın çok gergin olduğu için ufak bi dokunuş bile ağrıtır zaten bebekler çok korunaklı bi yerde hiçbir şey olmamıştır merak etme
Çok sağolun kızlargecmis olsun cnm ,kanama ,su ,kasilma bsy yok şuan dimi
Kocani yormadan halletmissinBugün pijama siparişlerim geldi. Eşim evde tabi. O arada mutfakta yeni aldığım su bardaklarını da gördü. Oh çifte kiyamet. Söylendi durdu. Pijamalara sevgililer günü hediyen dedi. Çıktı ısın içinden
Maaş yatmış. Ben de aldım telefonu elime. O kredi bu kart o fatura derken altindan girip üstünden çıktım. Adamdan hediye isteyecek para kalmadı hesapta.
Akşam o ise gidince bir pasta aldım. Fotoğrafını yolladım ona. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım çok zevklisin yazdım
Her şey sizin için diye cevap atmış
Kuzum ben izmirdeyim o İstanbul Marmara üniversitesinde. O gelip de burda doğurtamaz ki Ben gitsem 1 hafta falan en az orda kalmam lazım. Burada kiyamet kopar bensizlikten. Kuzu kuzu kendim doğuracağım. Sezaryen olacak benim. Aynı şehirde olsak şahane olacaktıDaphnesw canim ne guzel iste anestezi doktoru kardesin varmis. Bol bol uyusturt kendini
Sen nasil dogurcaktin ki
Hmmm... ama tanidik olmasi da farkediyor keisnlikle. Ben bole dusunuylrum. Cumle aralarinda kardesinin de anestezi doktoru oldugundan bahset benceKuzum ben izmirdeyim o İstanbul Marmara üniversitesinde. O gelip de burda doğurtacak. Ben gitsem 1 hafta falan en az orda kalmam lazım. Burada kiyamet kopar bensizlikten. Kuzu kuzu kendim doğuracağım. Sezaryen olacak benim. Aynı şehirde olsak şahane olacaktı
hadi iyi haberlerle gel cnm bsy oldugunu sanmam şu dk ya kadar bi belirti olurdu sen endişelerini bastir ,sakince git ,bebegin yoksa sana bağlı strese girerÇok sağolun kızlar
Kasılmam var karnım çok sertleşti ve gerginlikten sanırm karnımın eti ağrıyor
Kayınbabamn arabayı almaya gitti eşim bi acile gidecez inşaAllah içim rahat etsin
Hem kontrol zamanıda gelmişti oda aradan çıkmış olur
Zaten 1 ay oncesi dokulmeye basladikBu mart anaları beni korkutmaya basladıteker teker geliyor bebikler birde ben dogururmusuuummmm allah korusun
Birak simdi sevgiliyi dogur artikBiz hiç kutlamadık şimdiye kadaro yüzden benim için önemli bir gün değil canım beklentiye girmem.
Evet belki ise yarayabilirHmmm... ama tanidik olmasi da farkediyor keisnlikle. Ben bole dusunuylrum. Cumle aralarinda kardesinin de anestezi doktoru oldugundan bahset bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?