2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hay Allah bir erkenci kuş daha desene. Tarihimizde ayniydi seninle. Hadi hayirlisiyla kavuş inşallah

Ben de kurutma makinesi istiyorum da memnun olan var olmayan var karar veremedim daha.

Canım senin istediğin şeyler burma bilezikten daha pahalıya gelmez mi
Şaka bi yana haklısın ama insan o kadar normal sezeryan farketmez ağrı sancı acı çekiyor anneyi mutlu edecekse eşin durumu uygunsa olmalı bence
ben isterdim bir hediye fakat bebekten dolayı arabamızı büyüttük eşim kredi çekti zaten hediye alacak durumumuz yok kıyamıyorum adama yoksa isterdim bi pırlanta baget yüzük kolye

Allah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin canım. Oğlunu düşünme sen sindi. Bebesine odaklan. O mutlaka emin ellerdedir.

Kızlar, sevgililer günü ne geldi size? Eşim bir tane gül getirmiş bir de geç geldi. Moralim bozuldu. İnsan bekliyor bir şeyler.
Ben dun kendim çiçek sepetinden orkide siparis ettim ama dogum icin nota da aramiza hoşgeldin melegim falan yazdim yani kendime degil kizima almis oldum vee bugun gelmedi :/

Bugün pijama siparişlerim geldi. Eşim evde tabi. O arada mutfakta yeni aldığım su bardaklarını da gördü. Oh çifte kiyamet. Söylendi durdu. Pijamalara sevgililer günü hediyen dedi. Çıktı ısın içinden

Maaş yatmış. Ben de aldım telefonu elime. O kredi bu kart o fatura derken altindan girip üstünden çıktım. Adamdan hediye isteyecek para kalmadı hesapta.

Akşam o ise gidince bir pasta aldım. Fotoğrafını yolladım ona. Sevgililer günümüz kutlu olsun aşkım çok zevklisin yazdım
Her şey sizin için diye cevap atmış

Bu gün kontrole gittim 36+2yiz kilosuda kızımın 3 kilo olmuş sizce iyi mi haftasına göre? Normal doğum yapacağım içn yağ verdi doktor yağ aldım. Perine masajı ve göğüs masajı yapıcam her gün düzenli. Bide bi çay önerdi bi ot onu alıcam Eminönü'nden. Bir de ben doktor ilişkiyi azalt der sanıyordum ama bana bol ilişki dedi. Sancı yapar doğumu hızlandırır dedi buda garip geldi bilmediğim çok şey varmış

bu sefer olmaz belki cnm ya , her hamilelik ,dogum farkli bol kayısı hoşafı ic hem süt yapar hem iyi gelir ozellikle sabah ac karnına 1 su bardagi ic

Canım bebeğin hareketlerini takip et olmadı bir doktora git ama birşey olmamıştır Allahın izniyle.
Olmaz canım insallah benimde kızım zaman zaman atlıyor düsüyor cok sükür birsey olmadı
Yok canım karnın çok gergin olduğu için ufak bi dokunuş bile ağrıtır zaten bebekler çok korunaklı bi yerde hiçbir şey olmamıştır merak etme
gecmis olsun cnm ,kanama ,su ,kasilma bsy yok şuan dimi
Çok sağolun kızlar
Kasılmam var karnım çok sertleşti ve gerginlikten sanırm karnımın eti ağrıyor
Kayınbabamn arabayı almaya gitti eşim bi acile gidecez inşaAllah içim rahat etsin
Hem kontrol zamanıda gelmişti oda aradan çıkmış olur

Kocani yormadan halletmissin eline saglik gule gule kullan cicilerini

Daphnesw canim ne guzel iste anestezi doktoru kardesin varmis. Bol bol uyusturt kendini
Sen nasil dogurcaktin ki
Kuzum ben izmirdeyim o İstanbul Marmara üniversitesinde. O gelip de burda doğurtamaz ki Ben gitsem 1 hafta falan en az orda kalmam lazım. Burada kiyamet kopar bensizlikten. Kuzu kuzu kendim doğuracağım. Sezaryen olacak benim. Aynı şehirde olsak şahane olacaktı

Hmmm... ama tanidik olmasi da farkediyor keisnlikle. Ben bole dusunuylrum. Cumle aralarinda kardesinin de anestezi doktoru oldugundan bahset bence

hadi iyi haberlerle gel cnm bsy oldugunu sanmam şu dk ya kadar bi belirti olurdu sen endişelerini bastir ,sakince git ,bebegin yoksa sana bağlı strese girer

Bu mart anaları beni korkutmaya basladı teker teker geliyor bebikler birde ben dogururmusuuummmm allah korusun
Zaten 1 ay oncesi dokulmeye basladik . Hassas bedenim zor dayaniyor . Ama sen durursun masalah sikintin yok biz buyuturuz sen daha yeni lohi

Hmmm... ama tanidik olmasi da farkediyor keisnlikle. Ben bole dusunuylrum. Cumle aralarinda kardesinin de anestezi doktoru oldugundan bahset bence
Evet belki ise yarayabilir
Keşke aynı şehirde olsak. Nasip işte. Bu başka ülkeye doğuma gidenler nasıl yapıyor acaba. Bizde 3 çocuk bir de koca. Kv kp, ben derken İstanbul’a doğuma gidemiyoruz 7 kişi uçak çok tutar diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…