2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Mesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize

Gozunuz aydin canim Supriz bi 14 subat oldu ikinizde aldiniz hediyenizi:)

Hadi gözünüz aydın arkadaşım

Ay maşallah allah analı babalı ömürlü büyütsün
Darısı bizlere böyle kolay doğumlarımız olsun

Bence esler girmemeli ya :) ben istemezdim
Bende tam aksini düsünüyorum. Doguma girsinlerde ne zorlukla doguyor bir bebek görsünler. Ilk dogumuma esim girmisti, ben bgirdikca ikindikca kötü olmustu. Nefes almak icim bir disariya cikmisti. Bu dogumdada giricek allah nasip ederse.

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım maşallah

Ay ne guzel
Saat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Ay ne guzel bebeklerimiz gelmeye basladi gozunuzaydin olsun tez zamanda cikar insallah kuvozden annesi

Gözünaydın canım

tam iki hafta oldu şu bogaz ağrısını çekeli,burun tıkanıklığı da cabasi yani Allah im artik sabrım kalmadi neden aksam 9 dan sonra başlıyor anlamiyorum ,kaloriferle ilgili galiba kesin
Dahiliye, göğüs hastalıkları derken bugün KBB ye muayene oldum. Alerji ilacı ve sprey verdi. inşallah geçer bu şekilde. Sprey hamilelikte çok uygun değilmiş ama dozu az ve seyrek kullanacağım

Kızlar ya kızım karnımın üzerine düştü hemen kaldırdım ama ağrıdı baya ve çok kasıldı bişe olmuşmudur çok sıkıntıya girdim
Pazartesi günü yerde oturuyordum. Kızım kucağıma oturmak isterken pat diye karnıma oturdu. O an biraz ağrım oldu. Çok umursamadım. Bir şey olduğunu sanmıyorum. Senin bebiş de iyidir.

Sevsinler o miniği gözünüz aydin canim

Hoden yağı veya buğday özü yağı ikisinide hem perine masajı nda hem göğüs masajı nda kullanabilirsiniz. Perine masajı her gün bir kere. Göğüs masajı 2 saatte bi. Özellikle ilk doğumsa 36. Haftadan itibaren her gün iki saatte bi bir kaç dakika uygula dedi. Süt problemi yaşamazssın doğum yapınca dedi. Birde ahududu yaprağı çayını günde üç kere iç dedi. Ve özellikle korunmasız ilişki önerdi sık sık. Spermler doğumu da kolaylaştırır bebeği de geciktirmeden gelmesini sağlar dedi :)

Bak sen şu yaramaza kanala bile hangi ara girmiş. Agrin var miydi oncesinde bir anda mi basladi.
Bende yarin kontrole gitsemmi pazartesi beklesemmi cok kararsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…