- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Gozunuz aydin canim Supriz bi 14 subat oldu ikinizde aldiniz hediyenizi:)Mesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Hadi gözünüz aydın arkadaşımMesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Ay maşallahMesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Bende tam aksini düsünüyorum. Doguma girsinlerde ne zorlukla doguyor bir bebek görsünler. Ilk dogumuma esim girmisti, ben bgirdikca ikindikca kötü olmustu. Nefes almak icim bir disariya cikmisti. Bu dogumdada giricek allah nasip ederse.Bence esler girmemeli ya :) ben istemezdim
Allah analı babalı büyütsün inşallah canım maşallahMesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Sağol canım inşaAllah
Ay ne guzel bebeklerimiz gelmeye basladi gozunuzaydin olsun tez zamanda cikar insallah kuvozden annesiSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Gözünaydın canımMesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Yok canım benimde tansiyon sorunum cıktıı gecen kontrolde o isler hic belli olmaz Allah korusunZaten 1 ay oncesi dokulmeye basladik. Hassas bedenim zor dayaniyor . Ama sen durursun masalah sikintin yok biz buyuturuz sen daha yeni lohi
Dahiliye, göğüs hastalıkları derken bugün KBB ye muayene oldum. Alerji ilacı ve sprey verdi. inşallah geçer bu şekilde. Sprey hamilelikte çok uygun değilmiş ama dozu az ve seyrek kullanacağımtam iki hafta oldu şu bogaz ağrısını çekeli,burun tıkanıklığı da cabasi yani Allah im artik sabrım kalmadi neden aksam 9 dan sonra başlıyor anlamiyorum ,kaloriferle ilgili galiba kesin
Pazartesi günü yerde oturuyordum. Kızım kucağıma oturmak isterken pat diye karnıma oturdu. O an biraz ağrım oldu. Çok umursamadım. Bir şey olduğunu sanmıyorum. Senin bebiş de iyidir.Kızlar ya kızım karnımın üzerine düştü hemen kaldırdım ama ağrıdı baya ve çok kasıldı bişe olmuşmudur çok sıkıntıya girdim
Ot değil ya çay vermiş. Ahududu yaprağı çayı günde 3 kere içilecek 36. Haftadan itibarenMasallah bebeginize. Ot meryem ana eli otu mu ?
Agrilarin cabucak gecsin insallah canimSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
O caydan bende aldim pazartesi ama henüz 2 bardak icebildim.Ot değil ya çay vermiş. Ahududu yaprağı çayı günde 3 kere içilecek 36. Haftadan itibaren
Sevsinler o miniğiMesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Ben de carsamba basliyorum, ebe 36+0dan once icme dedi.O caydan bende aldim pazartesi ama henüz 2 bardak icebildim.
Hoden yağı veya buğday özü yağı ikisinide hem perine masajı nda hem göğüs masajı nda kullanabilirsiniz. Perine masajı her gün bir kere. Göğüs masajı 2 saatte bi. Özellikle ilk doğumsa 36. Haftadan itibaren her gün iki saatte bi bir kaç dakika uygula dedi. Süt problemi yaşamazssın doğum yapınca dedi. Birde ahududu yaprağı çayını günde üç kere iç dedi. Ve özellikle korunmasız ilişki önerdi sık sık. Spermler doğumu da kolaylaştırır bebeği de geciktirmeden gelmesini sağlar dedi :)Kilosu çok iyi maşallah39 da 3500ü geçmiş olur
Rica etsem doktorun verdiği yağ ve önerdiği otun ismini verebilir misin?
Herkes söylüyor doğumu kolaylaştırdığını nasip kısmet ben de deneyeyim diyorum
Bak sen şu yaramaza kanala bile hangi ara girmiş. Agrin var miydi oncesinde bir anda mi basladi.Mesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Kolay kolay bulunmuyormus o daOt değil ya çay vermiş. Ahududu yaprağı çayı günde 3 kere içilecek 36. Haftadan itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?