Hadi gözün aydın olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Diğer günleri kutluyorsanız sorun yok. Biz son yıllarda nerdeyse hiçbir özel günü kutlamıyoruz. Ben de artık almıyorum. Nedense bugün beklentiye girmiştim.Biz hiç kutlamadık şimdiye kadaro yüzden benim için önemli bir gün değil canım beklentiye girmem.
Bir süre uzan, sakinleş. Ama bence bir acile gidin, baktırın.Kızlar ya kızım karnımın üzerine düştü hemen kaldırdım ama ağrıdı baya ve çok kasıldı bişe olmuşmudur çok sıkıntıya girdim
İnşaAllah inşaAllah yaaa göğüs kısmı geldi kızımın karnıma çok fazla baskı olduhic birsey olmaz canım, onlar öyle bir suyun icindeler ki öyle korunaklılar ki bunlardan birsey olmaz Allah ın izniyle
Uzandım canmBir süre uzan, sakinleş. Ama bence bir acile gidin, baktırın.
Canim bebek dogunca da, odadaki nem oraninin yuzde 50 olmasi gerekiyormus, aklinda bulunsun. Ona gore ayarlarsin. Gule gule kullanKizlar e bebekte buhar makinalarinda indirim vardi aldik.Ortamin havasi degisti cok buyuk rahatlikmis daha once niye almadim dedim.medisananin hem kulaktan hem alindan ates olcerindede indirim vardi ondan da aldik.Batti balik yan gider dedik icimde kalmasin dedim bi de baby nest aldik :) esimin bu ayki maasinin yarisini e bebekte birakip geldik :)
Ama azıcık surat yapmak lazımValla dogumlarda az masraflı degil yani zaten dünyaaa masraf oldu yüklenmeye gerek yok
Ohhh misssKizlar e bebekte buhar makinalarinda indirim vardi aldik.Ortamin havasi degisti cok buyuk rahatlikmis daha once niye almadim dedim.medisananin hem kulaktan hem alindan ates olcerindede indirim vardi ondan da aldik.Batti balik yan gider dedik icimde kalmasin dedim bi de baby nest aldik :) esimin bu ayki maasinin yarisini e bebekte birakip geldik :)
Bence bir cogu oyle ataerkil kafa iste . Cok yorgunum biraz uyucam dedi yatti bemde gittim yattim eccuk mincirdim. Kalktim mutfagi topladim bi gayret cay demledim simdi kaldircam. Caydan 1 saat sonrada kahve ister neeeiyyy kahvemi tamam icerim askim dio bosluga kahveyle cips yiyen bi kocam var ne kadar getirsem okdr yer yok demez hic .
Aldigim yerdeki kizda oyle dedi cnm saol :)Canim bebek dogunca da, odadaki nem oraninin yuzde 50 olmasi gerekiyormus, aklinda bulunsun. Ona gore ayarlarsin. Gule gule kullan
Hangi markadan aldınız canım bende baktımdaKizlar e bebekte buhar makinalarinda indirim vardi aldik.Ortamin havasi degisti cok buyuk rahatlikmis daha once niye almadim dedim.medisananin hem kulaktan hem alindan ates olcerindede indirim vardi ondan da aldik.Batti balik yan gider dedik icimde kalmasin dedim bi de baby nest aldik :) esimin bu ayki maasinin yarisini e bebekte birakip geldik :)
Oyle adama bi sey denmez arkadasim da.
Benimki bende hic supurge eline almamisken , annesinin evine gittgimizde, balkonu daginikti. Aldi eline suourgeyi, tertemiz yaptir, kutular, esyalar ne varsa cicek fibi yapti orayi ben sok oldum. Bu adam mi benim.kocam die ?
Ya da sadece haftanin bi gunu, esimden once cikiyordum evden. Yorgani duzelt de oyle cikiver evden derdim, bunu bile yapmazdi. Nasilsa aksam yatcaz gene die. Ve yazlari annesine gittgimizde, askeri nizamda nevresimimizi toplardi. Ben gene soklardaaa
Bana mutfakta elini surmeyen adam, annesinin balkonundaki.meyveleri rahatca komposta yapabilsin die, cekirdeklerini cikardi tek tek yikadi fln. Ben gene sokkkk
Bana kv dedi ki bi gun, oglumu cok simartmissin, benim oglum bole degildi dedi.
Dusun !! Ben esimi cok sevdim de ondan bi sure, kendisinin fazla sevilmesini bunyesi kaldiramadi. Agir geldi adamayeni yeni alisti demek
Canım bebeğin hareketlerini takip et olmadı bir doktora git ama birşey olmamıştır Allahın izniyle.Kızlar ya kızım karnımın üzerine düştü hemen kaldırdım ama ağrıdı baya ve çok kasıldı bişe olmuşmudur çok sıkıntıya girdim
Hangi gün analar günü müEsas bizim günümüz gün be gün yaklasıyor
Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu büyümek nasip etsin kuzuna inşallah canım, hemencik çıksın da annesinin yanına gelsin inşallahSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Yok kuzum biz bir evlilik yıl dönümünü kutlarız biese doğum günü kutlarız o kadarDiğer günleri kutluyorsanız sorun yok. Biz son yıllarda nerdeyse hiçbir özel günü kutlamıyoruz. Ben de artık almıyorum. Nedense bugün beklentiye girmiştim.
Olmaz canım insallah benimde kızım zaman zaman atlıyor düsüyor cok sükür birsey olmadıİnşaAllah inşaAllah yaaa göğüs kısmı geldi kızımın karnıma çok fazla baskı oldu
Uzandım canm
Araba olsa 1 dk durmazdım ama 3 gün önce arabamızı sattık
Ama azıcık surat yapmak lazım
Inşallah cnm Baş ucunda su olsun gece öksurdukce iç cnmGeçmiş olsun. Kötü olmuş, doğumdan sonra telafi edersiniz inşallah. Benim de sürekli midem yanıyor. Gece yatınca da kuru öksürük oluyor. Ama geçecek inşallah hepsi.
Yok canım karnın çok gergin olduğu için ufak bi dokunuş bile ağrıtır zaten bebekler çok korunaklı bi yerde hiçbir şey olmamıştır merak etmeKızlar ya kızım karnımın üzerine düştü hemen kaldırdım ama ağrıdı baya ve çok kasıldı bişe olmuşmudur çok sıkıntıya girdim
ben teli yanında taşımıyorum ,adimi bilmiyorum o yuzden ev icinde hic boş durmuyorum oyle dusun gun icinde toplasan 2 saat ancak uzaniyorumdur:)Eger benim normal olsaydı bende hep yururdm ıs felan yapardım durmazdım herhalde yanı yine yapıyorum tabi ama cokta kasmıyorum yuruyus vs. Ama yinede iyiyim galiba bugun 2200 e yakın adım atmısım sizin kaç oluyor gunluk adım sayılarınız kızlar?
Gebelıgın ilk 4 5 ayında Cok haretlydım bir yuruyus bir yuruyus ödem olur korkusuna hergun carsı muhakkak yapıyordum alısverıs felan ağır posetler bile tasıdığım olmustu eve gelince pişman oluyordm gerı alırken farketmıyordum cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?