2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Maşallah guruba herkes sırayla doğuruyor benim sıpacıkta habire yukarı tırmanıyor artık mide ve kalbime baskıdan nefes alamıyorum Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah fazlada bekletmesin prenses 2hafta sonra birden gelsin tabi ben temizken

hic birsey olmaz canım, onlar öyle bir suyun icindeler ki öyle korunaklılar ki bunlardan birsey olmaz Allah ın izniyle
İnşaAllah inşaAllah yaaa göğüs kısmı geldi kızımın karnıma çok fazla baskı oldu
Bir süre uzan, sakinleş. Ama bence bir acile gidin, baktırın.
Uzandım canm
Araba olsa 1 dk durmazdım ama 3 gün önce arabamızı sattık

Canim bebek dogunca da, odadaki nem oraninin yuzde 50 olmasi gerekiyormus, aklinda bulunsun. Ona gore ayarlarsin. Gule gule kullan

Ohhh misss

Aynen benimkide oyle kahve ısterkenki şakaları benı olduruyor zaten

Hangi markadan aldınız canım bende baktımda

Benimkide supurgeyi açar supurur bazen... Ama benim evde kabloyu 3 kere sökmek gerekiyor ev buyuk cunku... Benimki bir kez takıyor yetısebildigi yere kadar supurur bırakır eksik kalan yerleri ben tamamlarım. Gonlu şevki kırılmasın diyede burayı bıraktın demem hic yatak ortusunu düzler bazen acil cıkarsa kalır bende Cok bısey istemiyorum aslında ben yaparım dıyorm cunku ben kendim yapmadım mı ıcıme sinmiyor kim olursa olsun oda bunu biliyor bazen yanasıyor gerı cekınıyor arkamda dolanma diye ama buyuk isleri kendi yapar alısverıstir sudur budur sokakta asla tek bir post bile tasıtmaz mesela marketse kendi gider.... Ay ne bileyim iyi yanı daha bir senelik evliyiz zaten hemen hamile kaldım bundan sonrasını doğumdan sonra keşfedelim bakalım neler olacak neler yapacak

Saat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Rabbim analı babalı sağlıklı huzurlu büyümek nasip etsin kuzuna inşallah canım, hemencik çıksın da annesinin yanına gelsin inşallah

Diğer günleri kutluyorsanız sorun yok. Biz son yıllarda nerdeyse hiçbir özel günü kutlamıyoruz. Ben de artık almıyorum. Nedense bugün beklentiye girmiştim.
Yok kuzum biz bir evlilik yıl dönümünü kutlarız biese doğum günü kutlarız o kadar başka özel günümüz yok. Bende eskiden beklentiye girerdim. Eşim hiç sevmiyot böyle günleri bende kabullendim bir süre sonra.

İnşaAllah inşaAllah yaaa göğüs kısmı geldi kızımın karnıma çok fazla baskı oldu

Uzandım canm
Araba olsa 1 dk durmazdım ama 3 gün önce arabamızı sattık
Olmaz canım insallah benimde kızım zaman zaman atlıyor düsüyor cok sükür birsey olmadı

Ama azıcık surat yapmak lazım

ben birsey beklemiyordum ama kocam cicekle hediye almıs

Kızlar ya kızım karnımın üzerine düştü hemen kaldırdım ama ağrıdı baya ve çok kasıldı bişe olmuşmudur çok sıkıntıya girdim
Yok canım karnın çok gergin olduğu için ufak bi dokunuş bile ağrıtır zaten bebekler çok korunaklı bi yerde hiçbir şey olmamıştır merak etme

ben teli yanında taşımıyorum ,adimi bilmiyorum o yuzden ev icinde hic boş durmuyorum oyle dusun gun icinde toplasan 2 saat ancak uzaniyorumdur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…