2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kilosu çok iyi maşallah 39 da 3500ü geçmiş olur
Rica etsem doktorun verdiği yağ ve önerdiği otun ismini verebilir misin?
Herkes söylüyor doğumu kolaylaştırdığını nasip kısmet ben de deneyeyim diyorum

Masallah bebeginize. Ot meryem ana eli otu mu ?

hadi iyi haberlerle gel cnm bsy oldugunu sanmam şu dk ya kadar bi belirti olurdu sen endişelerini bastir ,sakince git ,bebegin yoksa sana bağlı strese girer
İnşaAllah canm sakinim
Bnde bişe olduğunu sanmıyorum ama içim rahat etsin inşaAllah

Ben odadan odaya zor gidiyorum ellerde ne karilar var baska ulkelerde seheerrlerde doguruyo bende karimiyim bee

Ben odadan odaya zor gidiyorum ellerde ne karilar var baska ulkelerde seheerrlerde doguruyo bende karimiyim bee
Ya di mi? insan hayret ediyor.
Bir arkadaşım var. Benden yaşça epey küçük. Geçtiğimiz aralikta evlenmişti. 7 8 ay kadar sonra hamile kaldı. Bir an gaza gelip çocuk mu yapsak demişler. 2 gece korunmamışlar tak. Hamile. Neyse bunlar ne yapacağını bilemedi. Maddi olarak sıkışık olduklarını iddia ediyorlardı. (Kocası avukat) çocuğu aldırmayı düşündüler. Bu süreçte de önceden planlanmis Avrupa seyahatleri vardı. Prag yanlış hatırlamıyorsam. Vay be dedim . Sen kalk param yok diye çocuk aldı. Sonra da seyahate çık. Gerçekten bunu yapacak misin dedim. Sanırım iyi ki dedim. O lafım fena koydu doğurmaya karat verdi. Nasipse mayista kızı olacak
Demem o ki biz dediğin gibi oda değiştiremiyoruz millet neler yapıyor

Gecmis olsun canim hayırlı haberlerle don ınsallah

Insallah canım

Hey Allahim yaaa . Valla buyuk sevaba girmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…