Kilosu çok iyi maşallahBu gün kontrole gittim 36+2yiz kilosuda kızımın 3 kilo olmuş sizce iyi mi haftasına göre? Normal doğum yapacağım içn yağ verdi doktor yağ aldım. Perine masajı ve göğüs masajı yapıcam her gün düzenli. Bide bi çay önerdi bi ot onu alıcam Eminönü'nden. Bir de ben doktor ilişkiyi azalt der sanıyordum ama bana bol ilişki dedi. Sancı yapar doğumu hızlandırır dedi buda garip geldi bilmediğim çok şey varmış
Dün M meleksinsen veKışlar dün supriz doğum yapan kimdi?
Teşekkür ederim canım
Masallah bebeginize. Ot meryem ana eli otu mu ?Bu gün kontrole gittim 36+2yiz kilosuda kızımın 3 kilo olmuş sizce iyi mi haftasına göre? Normal doğum yapacağım içn yağ verdi doktor yağ aldım. Perine masajı ve göğüs masajı yapıcam her gün düzenli. Bide bi çay önerdi bi ot onu alıcam Eminönü'nden. Bir de ben doktor ilişkiyi azalt der sanıyordum ama bana bol ilişki dedi. Sancı yapar doğumu hızlandırır dedi buda garip geldi bilmediğim çok şey varmış
İnşaAllah canm sakinimhadi iyi haberlerle gel cnm bsy oldugunu sanmam şu dk ya kadar bi belirti olurdu sen endişelerini bastir ,sakince git ,bebegin yoksa sana bağlı strese girer
Gecmis olsum cnm. Ben olsam bende korkardim haklisin icin rahat edecek huzurla uyursunİnşaAllah canm sakinim
Bnde bişe olduğunu sanmıyorum ama içim rahat etsin inşaAllah
Hayırlı haberlerle gel inşallahÇok sağolun kızlar
Kasılmam var karnım çok sertleşti ve gerginlikten sanırm karnımın eti ağrıyor
Kayınbabamn arabayı almaya gitti eşim bi acile gidecez inşaAllah içim rahat etsin
Hem kontrol zamanıda gelmişti oda aradan çıkmış olur
hadi hayirli haberlerle gel ,Allah korusun kuzularimiziİnşaAllah canm sakinim
Bnde bişe olduğunu sanmıyorum ama içim rahat etsin inşaAllah
Ben odadan odaya zor gidiyorum ellerde ne karilar var baska ulkelerde seheerrlerde doguruyoEvet belki ise yarayabilir
Keşke aynı şehirde olsak. Nasip işte. Bu başka ülkeye doğuma gidenler nasıl yapıyor acaba. Bizde 3 çocuk bir de koca. Kv kp, ben derken İstanbul’a doğuma gidemiyoruz7 kişi uçak çok tutar diye.
Ya di mi?Ben odadan odaya zor gidiyorum ellerde ne karilar var baska ulkelerde seheerrlerde doguruyobende karimiyim bee
Gecmis olsum cnm. Ben olsam bende korkardim haklisin icin rahat edecek huzurla uyursun
Hayırlı haberlerle gel inşallah
İnşaAllah teyzeleri çok sağolunhadi hayirli haberlerle gel ,Allah korusun kuzularimizi
Çok sağolun kızlar
Kasılmam var karnım çok sertleşti ve gerginlikten sanırm karnımın eti ağrıyor
Kayınbabamn arabayı almaya gitti eşim bi acile gidecez inşaAllah içim rahat etsin
Hem kontrol zamanıda gelmişti oda aradan çıkmış olur
kardesim tıp fakültesine giderken çok yalvardım ya kadın doğumcu ol ya da estetikçi diye. Anestezi uzmanı oldu iyi mi?
Çıkmışsın gerçi ama bu mesajına cevap vereyim. Stres bizim ve bebislerin en büyük dusmani. Dinlemeyin kimseyi. Şükür evine dönmüşsün
Canım benim de ikinci evliliğim. Ayrıca ben de parçalanmış bir ailede büyüdüm. Ben çok kötü bir çocukluk geçirdim. Ama çocuklarıma bunu yaşatmamaya yemin etmiştim. Es konusunda çok iyi bir seçim yaptım. Sen de yaptıysan düşünme. Esin ikisine de çok iyi baba olacaktır.
canim ilk doğumum normaldi. Dediğin gibi dakika tutup 5 dakikaya indiğinde hastanenin kapısına dayandık. Ebe bana aynısını söyledi. Bunlar sancı değil böyle yuruyebilecegini mi sanıyorsun dedi. Haklıymış4 saat geçmeden bahsettiği sancılar başladı. Demem o ki ısın içinde oldukları icin öyle konuşuyorlar. Su akar yolunu bulurmuş. Merak etme zamanı gelince bağlasan kalmaz içerde
Gözün aydın kuzucuk. Sağlıkla kucağında evine götürdüğün günleri de görmeyi nasip etsin.
Helal olsun. Benim kardeşlerim parmaklarını kıpırdatmıyorlar. Bırak istifa etmeyi. Çok sevindim adına.
İnşaAllah canım çok sağolGecmis olsun canim hayırlı haberlerle don ınsallah
Teşekkür ederim canım idrar yolu enfeksiyonu nasıl oldu ne alaka bilmiyorum 4.5 yaş erkek çocuğu ama kusması ayrı ateşi ayrı perişan oldukÇok geçmiş olsun. Oğlunuzun nesi var?
Geçmiş olsun cnmTeşekkür ederim canım idrar yolu enfeksiyonu nasıl oldu ne alaka bilmiyorum 4.5 yaş erkek çocuğu ama kusması ayrı ateşi ayrı perişan olduk
Benimde beko iyiki bunu almisimBeko aldım bende agustosta cok memnunum hayat kurtaricim oldu
Hey Allahim yaaaYa di mi?insan hayret ediyor.
Bir arkadaşım var. Benden yaşça epey küçük. Geçtiğimiz aralikta evlenmişti. 7 8 ay kadar sonra hamile kaldı. Bir an gaza gelip çocuk mu yapsak demişler. 2 gece korunmamışlar tak. Hamile. Neyse bunlar ne yapacağını bilemedi. Maddi olarak sıkışık olduklarını iddia ediyorlardı. (Kocası avukat) çocuğu aldırmayı düşündüler. Bu süreçte de önceden planlanmis Avrupa seyahatleri vardı. Prag yanlış hatırlamıyorsam. Vay be dedim . Sen kalk param yok diye çocuk aldı. Sonra da seyahate çık. Gerçekten bunu yapacak misin dedim. Sanırım iyi ki dedim. O lafım fena koydu doğurmaya karat verdi. Nasipse mayista kızı olacak
Demem o ki biz dediğin gibi oda değiştiremiyoruz millet neler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?