2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
cnm ya çok sevindim ,hayirli olsun

ben teli yanında taşımıyorum ,adimi bilmiyorum o yuzden ev icinde hic boş durmuyorum oyle dusun gun icinde toplasan 2 saat ancak uzaniyorumdur:)

Hııı eveeeet unutmus um tlf elimde olmadığı anlarıda ekleyelim bi 4000 olmustur herhal

@KirmiziBasliksizKiz hayırlı olsun arkadaşım, gözün aydın evladına sağlıkla yasa
H hatneva arkadaşım sen sormuştun sanırım epidural ve spiralin farkını okurken yaşamamıştım, spiral sadece sezeryanda uygulanıyor, egitimde doktor bize şey demişti bir nevi felç gibi düşünün belden asagisini hicbir sekilde hareket ettiremiyorsun tüm kontrol bizde oluyor. Epiduralse hem normal doğumda hem sezeryanda uygulanabiliyor, epidural iğnesi istenirs doğumdan 2 gün sonraya kadar birakilabiliyormus gerekli durumlarda ağrı kesici yapmaya devam edilebiliyemys. Epidural in özelliği ağrıyı kesmesi, hissettirmesi. Yani hareket ediyorsun normal doğumda yönlendirmeye bebeği ittirebiliyorsun ama acıyı hissetmiyorsun. Umarim açıklayıcı olmuştur

Sevgililer günü, anneler günü, babalar günü hiçbir zaman kutlamadigim günler benim adıma bir anlam ifade etmiyor o nedenle bir hediye beklemiyorum. Benim adıma hayatımdaki önemli günler kendi doğum günüm ve evladimin doğum günü yani anneligimin ilk anları
Doğum hediyesi de ilk doğumda çok önemli gibi düşünüyordum ama şuan bakıyorum da hiç bir önem taşımıyor, yani ikimizde anne baba oluyoruz neden sadece o bana hediye alsın çok kolay benimle hayat.. Doğum hediyesi değil ama doğum sonrası almasını istediğim 2 şey var biri kurutma makinası diğer dondurucu 2 çocukla ikisine de çok ihtiyacım olacak gibi düşünüyorum

cnm benim ya Allah yardimcin olsun ins.

Kızlar 35+3 ten yazıyorum sizlere.
Doğuranları görüyorum böyle 37-38 de olanları ve tebrik ediyorum.
Sanki hiç doğurmayacakmış gibi hissediyorum, doğum çok uzakmış gibi geliyor size de öyle mi yoksa bende mi bir problem var

tam iki hafta oldu şu bogaz ağrısını çekeli,burun tıkanıklığı da cabasi yani Allah im artik sabrım kalmadi neden aksam 9 dan sonra başlıyor anlamiyorum ,kaloriferle ilgili galiba kesin

Benimki de tam tersi.Ailesinin evinde el bebek gül bebek annesi yapmış herşeyini o olmasa iki kızkardeş yapmış.Bizde herkes suyunu kendi alır.İlk zamanlar su istiyordu benden tuhaf geliyordu.Söyleye söyleye 12 yılda bayağı bir değiştirdim.Şimdi kayınvalidemler geldiğinde suyunu kendi alıyor kv arkasından bakıyor.Hele hamileyim ya geçen çay servisi yaptı kv bırak ben yaparım diyor.O da ne diyon anne burası benim evim sen misafirsin dediKv şok tabi.

tam iki hafta oldu şu bogaz ağrısını çekeli,burun tıkanıklığı da cabasi yani Allah im artik sabrım kalmadi neden aksam 9 dan sonra başlıyor anlamiyorum ,kaloriferle ilgili galiba kesin

Bende de vardı canım antibiyotik kullanıyorum bırbucuk haftadır anca etki etti sabahları Cok oluyordu bendede Cok gecmıs olsun

Bende de vardı canım antibiyotik kullanıyorum bırbucuk haftadır anca etki etti sabahları Cok oluyordu bendede Cok gecmıs olsun
sağol cnm sanada gecmis olsun,kefir iciyorum simdi hani bağışıklık arsın biraz diye bi de barsakların yumuşasın diye:)

sağol cnm sanada gecmis olsun,kefir iciyorum simdi hani bağışıklık arsın biraz diye bi de barsakların yumuşasın diye:)

Ahh o bagırsak işleri beni Cok urkutyor amelyt sonrası muhakkak fıtıl kullanmalıyım

Aynen çiçek ve yüzük almış gerek yok dedim dinlemedi.Bana zoraki geliyor böyle günler.Bizim geçen gün söz günümüzdü işi vardı yoktu evde telafisi için yaptı yani içi rahat etmedi.Yemeğe çıktık yedim çok sabaha kadar uyku yok yine mide ağrısındann.

Ahh o bagırsak işleri beni Cok urkutyor amelyt sonrası muhakkak fıtıl kullanmalıyım
ben normal dogumdan sonra 2 ay cektim kanama falan oldu full kabizdim yani neden oldu anlamadim sanirim sut hormonu da yaparmış oyle duydum

Bazen diyorum keşke kociş doğum kadın doktoru olsaydı o zaman da adam benzerdi benden gerçi
kardesim tıp fakültesine giderken çok yalvardım ya kadın doğumcu ol ya da estetikçi diye. Anestezi uzmanı oldu iyi mi?

Çıkmışsın gerçi ama bu mesajına cevap vereyim. Stres bizim ve bebislerin en büyük dusmani. Dinlemeyin kimseyi. Şükür evine dönmüşsün
Canım benim de ikinci evliliğim. Ayrıca ben de parçalanmış bir ailede büyüdüm. Ben çok kötü bir çocukluk geçirdim. Ama çocuklarıma bunu yaşatmamaya yemin etmiştim. Es konusunda çok iyi bir seçim yaptım. Sen de yaptıysan düşünme. Esin ikisine de çok iyi baba olacaktır.
canim ilk doğumum normaldi. Dediğin gibi dakika tutup 5 dakikaya indiğinde hastanenin kapısına dayandık. Ebe bana aynısını söyledi. Bunlar sancı değil böyle yuruyebilecegini mi sanıyorsun dedi. Haklıymış 4 saat geçmeden bahsettiği sancılar başladı. Demem o ki ısın içinde oldukları icin öyle konuşuyorlar. Su akar yolunu bulurmuş. Merak etme zamanı gelince bağlasan kalmaz içerde
Gözün aydın kuzucuk. Sağlıkla kucağında evine götürdüğün günleri de görmeyi nasip etsin.
Helal olsun. Benim kardeşlerim parmaklarını kıpırdatmıyorlar. Bırak istifa etmeyi. Çok sevindim adına.

ben normal dogumdan sonra 2 ay cektim kanama falan oldu full kabizdim yani neden oldu anlamadim sanirim sut hormonu da yaparmış oyle duydum

Bende Cok cektım sezeryan sonrası helekı ilk 1 hafta mahvolmustum ozaman basladı zaten hemoroid o neden ile sezeryan sonrası sıkıntılar benı yine korkutuyor ama meleklerımıze değer saglıcakla kucaklayalımda inşallah hepsi gecıyor sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…