cnm ya çok sevindim ,hayirli olsunEvetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
ben teli yanında taşımıyorum ,adimi bilmiyorum o yuzden ev icinde hic boş durmuyorum oyle dusun gun icinde toplasan 2 saat ancak uzaniyorumdur:)
cnm benim ya Allah yardimcin olsun ins.Kızlar merhaba
Akşamüstü kasık ağrım var diye ilçe acile gittik. Nst istediler. Sancım çıktı. Ebe bunlar doğum sancısı, sevk etmem lazım dedi. Devlete sevki kabul etmedik, doktorumla iletişime geçtik. Nst yi görünce oyalanma gel dedi. Şimdi de hastane aradı. Ekibi bekletiyoruz, ne kadar mesafeniz kaldı dedi. Sanırım alacak beni doğuma. Hazır değilimBüyük oğlum da hasta. Lütfen dualarınızı esirgemeyin bizden
gecmis olsun cnm ,hayirli da olsunSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
gecmis olsun cnm ,kanama ,su ,kasilma bsy yok şuan dimiKızlar ya kızım karnımın üzerine düştü hemen kaldırdım ama ağrıdı baya ve çok kasıldı bişe olmuşmudur çok sıkıntıya girdim
ooo iyisin ama masallah ,çalışırken 6000 oluyor hatta geçiyordu simdi tabi evdeyim bilmiyorum kacHııı eveeeet unutmus um tlf elimde olmadığı anlarıda ekleyelim bi 4000 olmustur herhal
Geçmiş olsun, bebeğin sağlıkla mutlulukla büyüsün.Saat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Benimki de tam tersi.Ailesinin evinde el bebek gül bebek annesi yapmış herşeyini o olmasa iki kızkardeş yapmış.Bizde herkes suyunu kendi alır.İlk zamanlar su istiyordu benden tuhaf geliyordu.Söyleye söyleye 12 yılda bayağı bir değiştirdim.Şimdi kayınvalidemler geldiğinde suyunu kendi alıyor kv arkasından bakıyor.Hele hamileyim ya geçen çay servisi yaptı kv bırak ben yaparım diyor.O da ne diyon anne burası benim evim sen misafirsin dediOyle adama bi sey denmez arkadasim da.
Benimki bende hic supurge eline almamisken , annesinin evine gittgimizde, balkonu daginikti. Aldi eline suourgeyi, tertemiz yaptir, kutular, esyalar ne varsa cicek fibi yapti orayi ben sok oldum. Bu adam mi benim.kocam die ?
Ya da sadece haftanin bi gunu, esimden once cikiyordum evden. Yorgani duzelt de oyle cikiver evden derdim, bunu bile yapmazdi. Nasilsa aksam yatcaz gene die. Ve yazlari annesine gittgimizde, askeri nizamda nevresimimizi toplardi. Ben gene soklardaaa
Bana mutfakta elini surmeyen adam, annesinin balkonundaki.meyveleri rahatca komposta yapabilsin die, cekirdeklerini cikardi tek tek yikadi fln. Ben gene sokkkk
Bana kv dedi ki bi gun, oglumu cok simartmissin, benim oglum bole degildi dedi.
Dusun !! Ben esimi cok sevdim de ondan bi sure, kendisinin fazla sevilmesini bunyesi kaldiramadi. Agir geldi adamayeni yeni alisti demek
tam iki hafta oldu şu bogaz ağrısını çekeli,burun tıkanıklığı da cabasi yani Allah im artik sabrım kalmadi neden aksam 9 dan sonra başlıyor anlamiyorum ,kaloriferle ilgili galiba kesin
sağol cnm sanada gecmis olsun,kefir iciyorum simdi hani bağışıklık arsın biraz diye bi de barsakların yumuşasın diye:)Bende de vardı canım antibiyotik kullanıyorum bırbucuk haftadır anca etki etti sabahları Cok oluyordu bendede Cok gecmıs olsun
sağol cnm sanada gecmis olsun,kefir iciyorum simdi hani bağışıklık arsın biraz diye bi de barsakların yumuşasın diye:)
Aynen çiçek ve yüzük almış gerek yok dedim dinlemedi.Bana zoraki geliyor böyle günler.Bizim geçen gün söz günümüzdü işi vardı yoktu evde telafisi için yaptı yani içi rahat etmedi.Yemeğe çıktık yedim çok sabaha kadar uyku yok yine mide ağrısındann.Çiçek almış bi de yemeğe çıktık ama burnumdan geldi kaburga ve sırt ağrımdan dolayı çok zorlandım ağlamamak için zor tuttum kendimi acıdan oturmaktan eve kendimi zor attım masrafa gerek yok boş ver desem de ikna edemedim
Dogurdugumuz günHangi gün analar günü mü
ben normal dogumdan sonra 2 ay cektim kanama falan oldu full kabizdim yani neden oldu anlamadim sanirim sut hormonu da yaparmış oyle duydumAhh o bagırsak işleri beni Cok urkutyor amelyt sonrası muhakkak fıtıl kullanmalıyım
kardesim tıp fakültesine giderken çok yalvardım ya kadın doğumcu ol ya da estetikçi diye. Anestezi uzmanı oldu iyi mi?Bazen diyorum keşke kociş doğum kadın doktoru olsaydı o zaman da adam benzerdi benden gerçi
Çıkmışsın gerçi ama bu mesajına cevap vereyim. Stres bizim ve bebislerin en büyük dusmani. Dinlemeyin kimseyi. Şükür evine dönmüşsünKizlar randevuya geldim. Biraz kasilmam vardi. Nst de bebekte tasikardi cikti ilk defa
Kalp atimi hizli demekmis. Simdi yatis yapti doktor takip edelim dedi. Ciger gelistirici vuracagim her ihtimale karsi dedi. Bi de serum baglicaklar dedi.
Bende olasi ihtimaller neler dedim. Bebegi alabilirim bu skeilde devam ederse dedi. Yarin tekrar konusacagiz dedi bi de.
Canım benim de ikinci evliliğim. Ayrıca ben de parçalanmış bir ailede büyüdüm. Ben çok kötü bir çocukluk geçirdim. Ama çocuklarıma bunu yaşatmamaya yemin etmiştim. Es konusunda çok iyi bir seçim yaptım. Sen de yaptıysan düşünme. Esin ikisine de çok iyi baba olacaktır.İnşallah canım ama henuz Cok yeni evliyiz alışamadığım duygular var hala... Üstüste gelen durumlar annem bizimle kalıyordu ondan ayrılmıs olmamız yeni bir hayata alışma durumları biraz sarstı beni. Semt degişikliğim iş değişikliğim ustune hamılelıkte biraz erken olunca ıster istemez alısma durumu zorlastı...neyse Cok sukur mutluyum alısacagım elbet hele birde evimizin yeni üyeside katılsın Rabbımın izni ile aramıza hersey dahada guzel olacak insallah aslında hersey guzel de biraz bende takıntılıyım sanırım
canim ilk doğumum normaldi. Dediğin gibi dakika tutup 5 dakikaya indiğinde hastanenin kapısına dayandık. Ebe bana aynısını söyledi. Bunlar sancı değil böyle yuruyebilecegini mi sanıyorsun dedi. HaklıymışYa normalde evham yapmıyorum işte doktor bugün muayenede bugün yarın doğurursun dedi gazı veriyor bana ikidir. Benimde bugün kanamam falan artınca birde sancılarım gelmeye başladı. Hesapladım 7-8 sakikada bir geliyor. Belime vuruyor ağrı. Tamam ağlatan bir sancı seğil ama sancım vurmaya bailadı yani. Eşim uyuyordu kaldırdım dedim kalk bir gidelim hastaneye. Geçen günde sabah gittik bak emin misin falan dedi. Dedim ağrım var yani sanki gelcek bu sefer. Gidiyoruz ama geri döncez biliyorum ben falan demeye başladı sinirim bozuldu zaten. Neyse gittik hastaneye ebe de dalga geçer gibi senin sancın yok olsa yüzünden belli olur bunlae doğum sancısı değil. Açılman aynı falan dedi. Nste bağladı. Sancıların yetersiz. Ağlatan sancıların gelmesi lazım ilk doğumun açılman geç olur ağrın yatırmaz o zaman gel dedi. Eşim gülmeye başladı. Ben demiştim bilmemne. Sinirlerim bozuldu benimde. Gitmiycem bir daha hastaneye falan. Evham yapmıyorum aslında doktorda gaza getirdiği için aklımda kalıyor. İlk birde nasıl birşey olduğunu da bilmiyorum. Eve geldim sinirimden ağladım.
Gözün aydın kuzucuk. Sağlıkla kucağında evine götürdüğün günleri de görmeyi nasip etsin.Evetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Helal olsun. Benim kardeşlerim parmaklarını kıpırdatmıyorlar. Bırak istifa etmeyi. Çok sevindim adına.Hepinize cok tesekkur ederim
Kiz kardesim isinden izin alamayinca istifa etti geldi istanbulda oturuyor,ben izmirdeyim
Bu isi bir yilda bulmuştu ben söylememiştim o yuzden esim haber vermis istifayi basmis gelmis sagolsun biraz icim rahatladi artik annem ona emanet insallah cabucak iyilesir
ben normal dogumdan sonra 2 ay cektim kanama falan oldu full kabizdim yani neden oldu anlamadim sanirim sut hormonu da yaparmış oyle duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?