2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ay yesinler o minigi toparalar insallah hemen hadi gozunuz aydin Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah
Normal dogummu olsu canm

Gozunaydin canım sezeryan mi normal doğum mu yaptın acaba

Ben spinal oldum ilkini. Ciddi bir problem yaşadığımı hatırlamıyorum. Bir tek ilk ayağa kalkmak ölüm gibi gelmişti. Onun dışında güzel bir ameliyat deneyimiydi

Ikısı arasında nekadr süre vardı canım

Bu arada hayırlı uğurlu, olsun analı babalı buyusun sağlıkla ınşallah

Pazartesi günü yerde oturuyordum. Kızım kucağıma oturmak isterken pat diye karnıma oturdu. O an biraz ağrım oldu. Çok umursamadım. Bir şey olduğunu sanmıyorum. Senin bebiş de iyidir.
Kızlar çok şükür herşey yolunda şimdi nst bağladı
Usg normal çıktı çok şükür
Alttan Muayne etti açılma vs yok şükür

Benimde bu akşam adet ağrısı gibi ağrım vardı malum oğlumdan dolayı hastanede yatıyoruz zaten kadındoğuma uğradım nst çekildi Dr hafif sancılarım olduğunu ama çok ayakta kalınca yoruluncada olabilir bir serum takalım tekrar nst çekelim dedi sonra oğlumun damar yolu tıkandı tekrar açıldı falan derken ağrım kalmadı dinlenmeye geçtim ne serum taktırdım nede nst bugün kendi doktoruma randevum var zaten ona danışırım inşallah grup nede güzel şenlendi bol bol doğum haberlerş neler konuşuyorduk ya nerden nereye zaman aktı geçti...

Çok da heyecanlı hisler. İnşallah güzelce vaktimiz gelir ben artık her gün evde doğurmak istiyorum diye ye geziyorum. Çok uzun geldi ve artık baya zorlaştı
Bana bazen cok cabuk gecti gibi geliyor hoc birsey anlamadim diyorum bazende taa yazdan beri hamileyim cok uzun geldi diyorum
Insallah hayirli dogumlar olur hepimizin saglicakla kavusuruz insallah

Kızlar çok şükür herşey yolunda şimdi nst bağladı
Usg normal çıktı çok şükür
Alttan Muayne etti açılma vs yok şükür

Şükür canım genellikle bısey olmuyor Yüce Rabbim koruyor melekleri ama miniş kızın biraz daha dikkat, etsin artık oda korkmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…