2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dahiliye, göğüs hastalıkları derken bugün KBB ye muayene oldum. Alerji ilacı ve sprey verdi. inşallah geçer bu şekilde. Sprey hamilelikte çok uygun değilmiş ama dozu az ve seyrek kullanacağım
ya bende boğazıma sıkmıştım bi kaç kez majezik spreyi ,bi kere burun spreyi sikayim dedim artik dayanamadım tıkanıklığa kanadı bi daha sikmadim

Teşekkür ederim canım idrar yolu enfeksiyonu nasıl oldu ne alaka bilmiyorum 4.5 yaş erkek çocuğu ama kusması ayrı ateşi ayrı perişan olduk
kres gibi toplu bi ortama gidiyorsa tuvalette olmus olabilir

hayirli olsun :)

Beko aldım bende agustosta cok memnunum hayat kurtaricim oldu
Beko ve Arçelik kısaltıyor pantolonları dedi birkaç arkadaş.Herşeyi de atamıyormuşun içine.Uygun fiyata bir marka buldum.Çamaşır makinemin üstüne koymam gerekecek yetim yok.Aynı marka olması gerekir dediler iki makinanın.

Teşekkür ederim canım idrar yolu enfeksiyonu nasıl oldu ne alaka bilmiyorum 4.5 yaş erkek çocuğu ama kusması ayrı ateşi ayrı perişan olduk
Çok geçmiş olsun yeğenim geçen sene bir sene içinde üç kere olmuştu doktor sünnet önerdi olduktan sonra yıllardır olmadı bir daha.Çocuğunuz sünnet olmadıysa yılda birkaç kere tekrarlanıyorsa bir araştırın bence.

Gözünüz aydın Allah bağışlasın

Hiç bulasmayim o zaman zaten kaşıntı beni o kadar rahatsız ediyor ki yarın dr gidip doğum için pazartesi ya da salı yi mi netlestirsem diye düşünüyorum.

Aynen canım 3kere safra testi verdiniz eşiniz çok pimpirikli diye eşime dert yanıyormuş
Muayene sonrası ben giyinerken

Evet canım ilk de yine aynı şekilde karaciğer değerlerim kötüye gidince 36 da yatış yapılıp suni baslamislardi devlette
Gündüz sancı verip gece çıkartıyorlardı serumu sabah tekrar takıyorlardı bu şekilde 3.gün dogurmustum 36+4de zekai tahir de

Hiç bulasmayim o zaman zaten kaşıntı beni o kadar rahatsız ediyor ki yarın dr gidip doğum için pazartesi ya da salı yi mi netlestirsem diye düşünüyorum.
Size derken ben doğurdum Dr teyzenin 13.bebeği olarak geldi, son odaya konuk olduk Hem de büyük olduğu için rezerve ettiğimiz suit odanın yanına

Ya acaba spinal nasil yapan arkadaslar bi detayli anlattiversin yaaa.. Cok merak ettim . acaba ondada yanma filan oluyormu. Banada genel anestezi oksuruk yapmisti . simdi spinal ne yapacak bakalim
ben spinal oldum sırt ağrım çok oldu ama mastitte oldum ağrı hangisinden kaynaklıydı bilmiyorum. Başka hiç bir ağrım bulantım olmadı şükür. İlk yürüyüş çok zor herkesin dediği gibi
gözünaydın canım analı babalıni sağlıklı büyüsün tebrik ederim bol sütün olsun

Alıntı yapamadım ama tek tek teşekkür ederim herkese. 8 yaşında sezeryan ile doğum yaptığım bir abimiz var. Riske atmayıp sezeryan olduk. Ağrım elbette var ama mükemmel bir doğumdu. Biraz midem bulandı keserken ama derin nefes al deyince geçti. Zaten bulantı için damar yolundan ilaç vermişti hemşire. Eşim de girdi doğuma. Mükemmel pozlar yakalamış. Sanırsınız 2800 gr değil de 5kilo doğmuş gibi hareketler... Yalnız oksijen maskesi takıldı. İnleme gibi bir ses çıkarıyordu sürekli. Şimdi kesildi. Tekrarlarsa yine yapacaklar Koynumda uyuyor Rabbim hepinize en hayırlısını nasip etsin
Bu arada @aijoo dün gece tuhaf ağrılarım oldu ama pek istifi bozmadım. Özellikle vajinam sanki gerildi, düzeldi, gerildi, düzeldi. Oğlumu bıraksak gece yarısı, kimse yok diye uyandırmadım bile eşimi, uyumuşum . Bugün de okulda yürüyüşüm ve nefesim kötüydü. Ders çıkışı eve geldim. Elim ayağım tutmuyor, yatayım dedim. Yattım ama kasık ağrımla birlikte yan yatıyor olmama rağmen belim ağrıdı. Ben de acaba idrar yolu enf falan mı diye gideyim dedim ki oğlanın ateşli olduğunu farkettik. Ama giyinirken anne iyiyim dedi diye onu evde bırakıp 5 dk gidelim dedik. 2 defa nst yapıldı. İlk nst sancısı başlamışken ikinci nst düzenli sancı çıkarmış. Doğum sancısı diye hemen sevk etmek istedi ebe. Açılma baktı, yok dedi. Ama bu sancılar çok ciddi, adet sancısı gibi hissetmen mümkün değil dese de öyleydi benim için. Sevki kabul etmedik. Doktorumu bilgilendirdik. Nstye bakıp derhal gelin dedi. 45 km Yolda da değişen bir ağrı yoktu ama karnımdaki kasılma hat safhadaydı. Sonrası işte zaten ekip daha dağılmamış, aradılar hastaneden, yatış yapın diye... Hemen aldılar gidince. 8:44de doğdu miniğim. Abi de ayrı bir hastanede. Tetkikleri bekliyorlar ateş yüzünden. 2 çocuklu analığın zorluğu beni ilk günden yaralasa da buna şükür diyorum. Hepinizi öpüyorum. Her fırsatta yazarım inşallah

Öncelikle gözün aydın canım miniğe sağlıkla kavuşmuşsn çok şükür
Oğlun içinde geçmiş olsun çabucak iyileşir inşaAllah

Gözünüz aydın cnm.Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…