- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Aynı ben
Teşekkür ederim canım ilk defa oluyor sünneti yok ama astımı var diye öteledik hep genel anestezi alacak biraz büyüsün diye tekrarlar sa mecbur olacakÇok geçmiş olsun yeğenim geçen sene bir sene içinde üç kere olmuştu doktor sünnet önerdi olduktan sonra yıllardır olmadı bir daha.Çocuğunuz sünnet olmadıysa yılda birkaç kere tekrarlanıyorsa bir araştırın bence.
Sıfır uyku hepimize bu gece. Teşekkür ederimÖncelikle gözün aydın canım miniğe sağlıkla kavuşmuşsn çok şükür
Oğlun içinde geçmiş olsun çabucak iyileşir inşaAllah
Amin canım. Darısı başınızaGözünüz aydın cnm.Allah analı babalı büyütsün
Ben spinal oldum canım. Belimden iki tane iğne yaptılar hiç acımıyor. Saniyeler içinde bacaklar ve bel altına bir ısınma hissi geliyor hemen uyuşuyor bir dakıka sonra hissetmiyorsun hiç birsey. Spinalle ilgili mi bilmem ama ben çok zor gaz çıkardım çok zor yürüdüm belki ondandır. Birde sezaryen dikiş yerlerim ayağa kalktığımda çok yanıyor. Hala çok gazım var oda ağrı yapıyor sütüm bir damla geldi sağarak zamanla artar umarım bebeğim daha hiç içemedi yok diyeYa acaba spinal nasil yapan arkadaslar bi detayli anlattiversin yaaa.. Cok merak ettim . acaba ondada yanma filan oluyormu. Banada genel anestezi oksuruk yapmisti . simdi spinal ne yapacak bakalim
Bir de spinal etkisi tam 5 saatte geçti benimYa acaba spinal nasil yapan arkadaslar bi detayli anlattiversin yaaa.. Cok merak ettim . acaba ondada yanma filan oluyormu. Banada genel anestezi oksuruk yapmisti . simdi spinal ne yapacak bakalim
Sağlıkla büyüsün minik hoşgeldiMesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Söyledim mi bilmiyorum, sizin de gözünüz aydın olsun. Benim de damla damla sütüm. Sürekli kucağımda, ağzında meme. Yatağına yatınca hemen uyanıyor. Hemşireler süt var diyor ama doymuyor sankiSağlıkla büyüsün minik hoşgeldi
Söyledim mi bilmiyorum, sizin de gözünüz aydın olsun. Benim de damla damla sütüm. Sürekli kucağımda, ağzında meme. Yatağına yatınca hemen uyanıyor. Hemşireler süt var diyor ama doymuyor sanki
Ay inşallah öyle olur bnm 35+4 de 318038+2 deyim 3200 kilo canim 1 haftada 120 gr almis artik yavaşlıyor kilo alımları
Gule gule buyutun masallahMesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Millet soguduGunaydın kuzular
Ses cıkmıyo Pek buralarda hayırdır ınsallah
Yaa cnm aman cnm Allah korusunYok canım benimde tansiyon sorunum cıktıı gecen kontrolde o isler hic belli olmaz Allah korusun
Ayni sey degil. Kucuk acilara bnde pek dayanamam. Bu dogum farkli bisey Allah guc kuvvet veriyor hic olmadigim kadar dayanikliydim. Insallah yine oyle olucak. Zaten gercek kalici bir agri deil yavrun cikarken tum acilarin dinecekGünaydın kumlar.Epidurallı normal doğum yapmayı düşünen var mj?Benım kafam çok karışık ya acaba nırmal dogum sancılarına dayanabılır mıyım?kan aldırırken bile elim ayağım boşalıyor benım
Millet sogudu. Gunaydin cinimm ⚘
Allah sabır vermiş canım kimse dayanamazdı o kadar gün suni sancıyaEvet canım ilk de yine aynı şekilde karaciğer değerlerim kötüye gidince 36 da yatış yapılıp suni baslamislardi devlette
Gündüz sancı verip gece çıkartıyorlardı serumu sabah tekrar takıyorlardı bu şekilde 3.gün dogurmustum 36+4de zekai tahir de
Ayni sey degil. Kucuk acilara bnde pek dayanamam. Bu dogum farkli bisey Allah guc kuvvet veriyor hic olmadigim kadar dayanikliydim. Insallah yine oyle olucak. Zaten gercek kalici bir agri deil yavrun cikarken tum acilarin dinecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?