2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Teşekkür ederim canım ilk defa oluyor sünneti yok ama astımı var diye öteledik hep genel anestezi alacak biraz büyüsün diye tekrarlar sa mecbur olacak

Ya acaba spinal nasil yapan arkadaslar bi detayli anlattiversin yaaa.. Cok merak ettim . acaba ondada yanma filan oluyormu. Banada genel anestezi oksuruk yapmisti . simdi spinal ne yapacak bakalim
Ben spinal oldum canım. Belimden iki tane iğne yaptılar hiç acımıyor. Saniyeler içinde bacaklar ve bel altına bir ısınma hissi geliyor hemen uyuşuyor bir dakıka sonra hissetmiyorsun hiç birsey. Spinalle ilgili mi bilmem ama ben çok zor gaz çıkardım çok zor yürüdüm belki ondandır. Birde sezaryen dikiş yerlerim ayağa kalktığımda çok yanıyor. Hala çok gazım var oda ağrı yapıyor sütüm bir damla geldi sağarak zamanla artar umarım bebeğim daha hiç içemedi yok diye

Ya acaba spinal nasil yapan arkadaslar bi detayli anlattiversin yaaa.. Cok merak ettim . acaba ondada yanma filan oluyormu. Banada genel anestezi oksuruk yapmisti . simdi spinal ne yapacak bakalim
Bir de spinal etkisi tam 5 saatte geçti benim

Sağlıkla büyüsün minik hoşgeldi

Söyledim mi bilmiyorum, sizin de gözünüz aydın olsun. Benim de damla damla sütüm. Sürekli kucağımda, ağzında meme. Yatağına yatınca hemen uyanıyor. Hemşireler süt var diyor ama doymuyor sanki

Canım alışmaya çalışıyordur belki ayy kıyamam onaaa

Gule gule buyutun masallah

Ayni sey degil. Kucuk acilara bnde pek dayanamam. Bu dogum farkli bisey Allah guc kuvvet veriyor hic olmadigim kadar dayanikliydim. Insallah yine oyle olucak. Zaten gercek kalici bir agri deil yavrun cikarken tum acilarin dinecek

Allah sabır vermiş canım kimse dayanamazdı o kadar gün suni sancıya İnş şimdi özeldesin çok sancı çekmeden güzel bir doğumun olur

Ayni sey degil. Kucuk acilara bnde pek dayanamam. Bu dogum farkli bisey Allah guc kuvvet veriyor hic olmadigim kadar dayanikliydim. Insallah yine oyle olucak. Zaten gercek kalici bir agri deil yavrun cikarken tum acilarin dinecek

Dusunuyorum da sezeryan sonrasını odaya cıkana kadar acıları hissediyordum odaya yaklastıgımda koridorda oğlusum dan bahsetmeye basladı lar annemler kilosu, boyu posu unuttum sonra o acıyı hemen emzırdim ona daldım gıttim...gerçekten bebişi gorunce insan herseyi unutuyor herşey o ana kadar Ahh Rabbim hayırlısı ile kokularını almayı nasıp et AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…