- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Amin canım inşallahAyni sey degil. Kucuk acilara bnde pek dayanamam. Bu dogum farkli bisey Allah guc kuvvet veriyor hic olmadigim kadar dayanikliydim. Insallah yine oyle olucak. Zaten gercek kalici bir agri deil yavrun cikarken tum acilarin dinecek
Allah sabır vermiş canım kimse dayanamazdı o kadar gün suni sancıyaEvet canım ilk de yine aynı şekilde karaciğer değerlerim kötüye gidince 36 da yatış yapılıp suni baslamislardi devlette
Gündüz sancı verip gece çıkartıyorlardı serumu sabah tekrar takıyorlardı bu şekilde 3.gün dogurmustum 36+4de zekai tahir de
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Oğluna da geçmiş olsun.Mesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Ben iki doğumda spinal oldum kızlar. Evet bel agrisi yaptığı doğru. İlkinde Ben de bilmiyordum. Otururken agri yok yattım mi sırt agrisi olduruyordu. Korktuk tabi belden iğne olduğu icin. Acile gittim. Hiçbir şey çıkmadı. Novalgine iğne yapıp yolladılar. İkincide tecrübe vardı tabi. Baktım belim ağrımaya başladı. Hemen kas gevşetici bir kremle ovdurdum. Geçti. Aklımızda bükünsün. Sırta doğru yayılan bir agriniz olabilir.ben spinal oldum sırt ağrım çok oldu ama mastitte oldum ağrı hangisinden kaynaklıydı bilmiyorum. Başka hiç bir ağrım bulantım olmadı şükür. İlk yürüyüş çok zor herkesin dediği gibi
gözünaydın canım analı babalıni sağlıklı büyüsün tebrik ederim bol sütün olsun
Canım soinalle alakalı değil. Rahimle bagirsaklar çok yakın malum. Bagiraakta dışardan bir temasla çalışmayı durduran bir organ. İllaki değmiş ya da dokunmuşlardır. Gaz problemin bagirakalarin çalışmayı durdurmasından. Geçmiş olsun.gaz yapacak şeylerden uzak dur. Bol bol yürüyüş yap.Ben spinal oldum canım. Belimden iki tane iğne yaptılar hiç acımıyor. Saniyeler içinde bacaklar ve bel altına bir ısınma hissi geliyor hemen uyuşuyor bir dakıka sonra hissetmiyorsun hiç birsey. Spinalle ilgili mi bilmem ama ben çok zor gaz çıkardım çok zor yürüdüm belki ondandır. Birde sezaryen dikiş yerlerim ayağa kalktığımda çok yanıyor. Hala çok gazım var oda ağrı yapıyor sütüm bir damla geldi sağarak zamanla artar umarım bebeğim daha hiç içemedi yok diye
Tek tek yazmışsın yeni doğum yapmana rağmenAlıntı yapamadım ama tek tek teşekkür ederim herkese. 8 yaşında sezeryan ile doğum yaptığım bir abimiz var. Riske atmayıp sezeryan olduk. Ağrım elbette var ama mükemmel bir doğumdu. Biraz midem bulandı keserken ama derin nefes al deyince geçti. Zaten bulantı için damar yolundan ilaç vermişti hemşire. Eşim de girdi doğuma. Mükemmel pozlar yakalamış. Sanırsınız 2800 gr değil de 5kilo doğmuş gibi hareketler... Yalnız oksijen maskesi takıldı. İnleme gibi bir ses çıkarıyordu sürekli. Şimdi kesildi. Tekrarlarsa yine yapacaklarKoynumda uyuyor ❤ Rabbim hepinize en hayırlısını nasip etsin
Bu aradaAmine Busra dün gece tuhaf ağrılarım oldu ama pek istifi bozmadım. Özellikle vajinam sanki gerildi, düzeldi, gerildi, düzeldi. Oğlumu bıraksak gece yarısı, kimse yok diye uyandırmadım bile eşimi, uyumuşum . Bugün de okulda yürüyüşüm ve nefesim kötüydü. Ders çıkışı eve geldim. Elim ayağım tutmuyor, yatayım dedim. Yattım ama kasık ağrımla birlikte yan yatıyor olmama rağmen belim ağrıdı. Ben de acaba idrar yolu enf falan mı diye gideyim dedim ki oğlanın ateşli olduğunu farkettik. Ama giyinirken anne iyiyim dedi diye onu evde bırakıp 5 dk gidelim dedik. 2 defa nst yapıldı. İlk nst sancısı başlamışken ikinci nst düzenli sancı çıkarmış. Doğum sancısı diye hemen sevk etmek istedi ebe. Açılma baktı, yok dedi. Ama bu sancılar çok ciddi, adet sancısı gibi hissetmen mümkün değil dese de öyleydi benim için. Sevki kabul etmedik. Doktorumu bilgilendirdik. Nstye bakıp derhal gelin dedi. 45 km Yolda da değişen bir ağrı yoktu ama karnımdaki kasılma hat safhadaydı. Sonrası işte zaten ekip daha dağılmamış, aradılar hastaneden, yatış yapın diye... Hemen aldılar gidince. 8:44de doğdu miniğim. Abi de ayrı bir hastanede. Tetkikleri bekliyorlar ateş yüzünden. 2 çocuklu analığın zorluğu beni ilk günden yaralasa da buna şükür diyorum. Hepinizi öpüyorum. Her fırsatta yazarım inşallah
Allah analı babalı büyütsünMesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Bir bebişimiz dahaa geldiiiiMesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Sağlıkla mutlulukla büyür inşallah.Mesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Sevindim canım, geçmiş olsun.Kızlar çok şükür herşey yolunda şimdi nst bağladı
Usg normal çıktı çok şükür
Alttan Muayne etti açılma vs yok şükür
Teşekkür ederimSöyledim mi bilmiyorum, sizin de gözünüz aydın olsun. Benim de damla damla sütüm. Sürekli kucağımda, ağzında meme. Yatağına yatınca hemen uyanıyor. Hemşireler süt var diyor ama doymuyor sanki
Teşekkür ederim canım çok zorladı beni gaz çok olunca sezaryen dikişlerime baskı yapıyor oda çok acıyor bakalım hepsi geçici takmıyorum kafama bebişlerimiz iyi olaun daGözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Oğluna da geçmiş olsun.
Ben iki doğumda spinal oldum kızlar. Evet bel agrisi yaptığı doğru. İlkinde Ben de bilmiyordum. Otururken agri yok yattım mi sırt agrisi olduruyordu. Korktuk tabi belden iğne olduğu icin. Acile gittim. Hiçbir şey çıkmadı. Novalgine iğne yapıp yolladılar. İkincide tecrübe vardı tabi. Baktım belim ağrımaya başladı. Hemen kas gevşetici bir kremle ovdurdum. Geçti. Aklımızda bükünsün. Sırta doğru yayılan bir agriniz olabilir.
Canım soinalle alakalı değil. Rahimle bagirsaklar çok yakın malum. Bagiraakta dışardan bir temasla çalışmayı durduran bir organ. İllaki değmiş ya da dokunmuşlardır. Gaz problemin bagirakalarin çalışmayı durdurmasından. Geçmiş olsun.gaz yapacak şeylerden uzak dur. Bol bol yürüyüş yap.
Aynen doğru dün tv izliyorduk reklamlar çıktı pişik kremi reklamı dedi bundan aldın mı aldım dedim. Sonraki reklam tektaş pırlanta reklamıydı sen bundan aldın mı dedimDogurdugumuz güno kadar acıya birsey beklenir yani
Canımm hayırlı olsun Alllah analı babalı büyütsün tez zamanda kucakla bebişini sen doğrunca bende heyecan yaptım gündaşız sonuçtaaSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Banada oyle denildi ama ben vestelin üzerine bekoyu koydum. Kisalma cekme suana kadsr hic yasamadimBeko ve Arçelik kısaltıyor pantolonları dedi birkaç arkadaş.Herşeyi de atamıyormuşun içine.Uygun fiyata bir marka buldum.Çamaşır makinemin üstüne koymam gerekecek yetim yok.Aynı marka olması gerekir dediler iki makinanın.
Için ferah tut kuzum inşallah olur olmazsa da sezeryan dünyanın sonu değil ki yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunAy inşallah öyle olur bnm 35+4 de 3180
Herseyde vardir bir hayr canim. Demekki gitmesen sancilar iyice tutacakti. Oglunda hemen iyilesir inşallahAlıntı yapamadım ama tek tek teşekkür ederim herkese. 8 yaşında sezeryan ile doğum yaptığım bir abimiz var. Riske atmayıp sezeryan olduk. Ağrım elbette var ama mükemmel bir doğumdu. Biraz midem bulandı keserken ama derin nefes al deyince geçti. Zaten bulantı için damar yolundan ilaç vermişti hemşire. Eşim de girdi doğuma. Mükemmel pozlar yakalamış. Sanırsınız 2800 gr değil de 5kilo doğmuş gibi hareketler... Yalnız oksijen maskesi takıldı. İnleme gibi bir ses çıkarıyordu sürekli. Şimdi kesildi. Tekrarlarsa yine yapacaklarKoynumda uyuyor Rabbim hepinize en hayırlısını nasip etsin
Bu aradaAmine Busra dün gece tuhaf ağrılarım oldu ama pek istifi bozmadım. Özellikle vajinam sanki gerildi, düzeldi, gerildi, düzeldi. Oğlumu bıraksak gece yarısı, kimse yok diye uyandırmadım bile eşimi, uyumuşum . Bugün de okulda yürüyüşüm ve nefesim kötüydü. Ders çıkışı eve geldim. Elim ayağım tutmuyor, yatayım dedim. Yattım ama kasık ağrımla birlikte yan yatıyor olmama rağmen belim ağrıdı. Ben de acaba idrar yolu enf falan mı diye gideyim dedim ki oğlanın ateşli olduğunu farkettik. Ama giyinirken anne iyiyim dedi diye onu evde bırakıp 5 dk gidelim dedik. 2 defa nst yapıldı. İlk nst sancısı başlamışken ikinci nst düzenli sancı çıkarmış. Doğum sancısı diye hemen sevk etmek istedi ebe. Açılma baktı, yok dedi. Ama bu sancılar çok ciddi, adet sancısı gibi hissetmen mümkün değil dese de öyleydi benim için. Sevki kabul etmedik. Doktorumu bilgilendirdik. Nstye bakıp derhal gelin dedi. 45 km Yolda da değişen bir ağrı yoktu ama karnımdaki kasılma hat safhadaydı. Sonrası işte zaten ekip daha dağılmamış, aradılar hastaneden, yatış yapın diye... Hemen aldılar gidince. 8:44de doğdu miniğim. Abi de ayrı bir hastanede. Tetkikleri bekliyorlar ateş yüzünden. 2 çocuklu analığın zorluğu beni ilk günden yaralasa da buna şükür diyorum. Hepinizi öpüyorum. Her fırsatta yazarım inşallah
Allah anali babalı büyütsün canım gözun aydin en yakin zamanda alırsın koynuna inşallahSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Kuzum gözun aydın Rabbim anali babali büyütsün bebislerinde sende hemencik.toparlarsiniz inşallahAlıntı yapamadım ama tek tek teşekkür ederim herkese. 8 yaşında sezeryan ile doğum yaptığım bir abimiz var. Riske atmayıp sezeryan olduk. Ağrım elbette var ama mükemmel bir doğumdu. Biraz midem bulandı keserken ama derin nefes al deyince geçti. Zaten bulantı için damar yolundan ilaç vermişti hemşire. Eşim de girdi doğuma. Mükemmel pozlar yakalamış. Sanırsınız 2800 gr değil de 5kilo doğmuş gibi hareketler... Yalnız oksijen maskesi takıldı. İnleme gibi bir ses çıkarıyordu sürekli. Şimdi kesildi. Tekrarlarsa yine yapacaklarKoynumda uyuyor ❤ Rabbim hepinize en hayırlısını nasip etsin
Seninde iyice az kaldi canim. Agrin falan varmıKuzum gözun aydın Rabbim anali babali büyütsün bebislerinde sende hemencik.toparlarsiniz inşallahdarisi hafta sonu gecince bana olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?