2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Allah sabır vermiş canım kimse dayanamazdı o kadar gün suni sancıya İnş şimdi özeldesin çok sancı çekmeden güzel bir doğumun olur

Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün. Oğluna da geçmiş olsun.
Ben iki doğumda spinal oldum kızlar. Evet bel agrisi yaptığı doğru. İlkinde Ben de bilmiyordum. Otururken agri yok yattım mi sırt agrisi olduruyordu. Korktuk tabi belden iğne olduğu icin. Acile gittim. Hiçbir şey çıkmadı. Novalgine iğne yapıp yolladılar. İkincide tecrübe vardı tabi. Baktım belim ağrımaya başladı. Hemen kas gevşetici bir kremle ovdurdum. Geçti. Aklımızda bükünsün. Sırta doğru yayılan bir agriniz olabilir.
Canım soinalle alakalı değil. Rahimle bagirsaklar çok yakın malum. Bagiraakta dışardan bir temasla çalışmayı durduran bir organ. İllaki değmiş ya da dokunmuşlardır. Gaz problemin bagirakalarin çalışmayı durdurmasından. Geçmiş olsun.gaz yapacak şeylerden uzak dur. Bol bol yürüyüş yap.

Tek tek yazmışsın yeni doğum yapmana rağmen allah iki yavrunu da sağlığına kavuştursun
Doğum yapacak arkadaşlardan da aynı bu şekilde detay bekliyoruz

Allah analı babalı büyütsün Hoş geldi

Bir bebişimiz dahaa geldiiii Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım, ömrü uzun sağlıklı mutlu huzurlu olsun inşallah

Sağlıkla mutlulukla büyür inşallah.

Kızlar bişey sorcam ya benim vajinamda sızlama oluyor sanki tahriş etmişim gibi, tuvaletten sonra bir de dün gece sık sık karnıma adet ağrısı gibi ağrılar oldu, doktor rahim çok kısalmış dikişi almayalım demişti ya pazartesi alacaktı kendi haftasonu yok diye, acaba bebek iyice zorluyor da o yüzden olabilir mi? Yaşayan var mı ya da benim gibi bu şeyleri?

Söyledim mi bilmiyorum, sizin de gözünüz aydın olsun. Benim de damla damla sütüm. Sürekli kucağımda, ağzında meme. Yatağına yatınca hemen uyanıyor. Hemşireler süt var diyor ama doymuyor sanki
Teşekkür ederim Olsun ne güzel kucağında bence doyuyordur doymasa çok ağlar

Teşekkür ederim canım çok zorladı beni gaz çok olunca sezaryen dikişlerime baskı yapıyor oda çok acıyor bakalım hepsi geçici takmıyorum kafama bebişlerimiz iyi olaun da

Dogurdugumuz gün o kadar acıya birsey beklenir yani
Aynen doğru dün tv izliyorduk reklamlar çıktı pişik kremi reklamı dedi bundan aldın mı aldım dedim. Sonraki reklam tektaş pırlanta reklamıydı sen bundan aldın mı dedim varya senin diyor. Kv de vardı dedim doğum hediyesi alması gerekiyor dimi anne falan dedim. Aynen kız o kadar doğurcak alırsın bir hediye dedi.

Saat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Canımm hayırlı olsun Alllah analı babalı büyütsün tez zamanda kucakla bebişini sen doğrunca bende heyecan yaptım gündaşız sonuçtaa

Banada oyle denildi ama ben vestelin üzerine bekoyu koydum. Kisalma cekme suana kadsr hic yasamadim

Ay inşallah öyle olur bnm 35+4 de 3180
Için ferah tut kuzum inşallah olur olmazsa da sezeryan dünyanın sonu değil ki yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun benimki kucuk gidiyo şimdilik uygunum ama Allah kimseye yasatmasin yine bi bakmissin bişey olsu pat sezeryana aldilar yapabilecek bisey yok sağlıkli sihhatli kucaklarimiza alalim da gerisi yalan canım

Herseyde vardir bir hayr canim. Demekki gitmesen sancilar iyice tutacakti. Oglunda hemen iyilesir inşallah

Saat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Allah anali babalı büyütsün canım gözun aydin en yakin zamanda alırsın koynuna inşallah agrilarin da geçer en yakin zamanda

Kuzum gözun aydın Rabbim anali babali büyütsün bebislerinde sende hemencik.toparlarsiniz inşallah darisi hafta sonu gecince bana olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…