2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Seninde iyice az kaldi canim. Agrin falan varmı
Var var olmaz mi gece ablamin tarif ettiği bir agri vardi kasılma gibi girip popona vuracak diye 4 5 kez onu yaşadım aklim çıktı doğuracam diye ilçedeyim haftasonu doğum yapilmiyo burda merkeze sevk ediyorlar merkeze de hic gitmedim zaten cok kotu bi hastaneymis ondan hafta ici akilli akıllı burda dogurim diye bakıyorum

Gözünaydın bacısı Allahım esirgesin her iki kuzunuda. Oğluşunda hemen toparlar inşallah. Bebişi mıncır yerimize

Gözünüz aydın canımm sağlıkla büyüsün yavrun

Yaprak dökümü gibi teker teker dökülüyoruz kizlar yazamadığım atladigim varsa kusura bakmasin hepinizin gözü aydın olsun bebisleri kuvezde olanlar inşallah en yakın zamanda kucaklarina alir kucaklarında olanlar da bizim.yerimize de koklasin miss kokulu ballari

Teşekkür ederim canım çok zorladı beni gaz çok olunca sezaryen dikişlerime baskı yapıyor oda çok acıyor bakalım hepsi geçici takmıyorum kafama bebişlerimiz iyi olaun da
Rezene iç canım.sabah akşam 15 dk demle iç. Faydasını görürsün. İlk gazı attıysan kayısılı şeyler içme bağırsakları harekete geçirdiği için ekstra sancılı oluyor. Yani bnde öyleydi kayısıyı bıraktım rahatladım

Gayet normal bence kilosu canım. Hangi çayı önerdi doktorun? İlişki doğumu tetikliyormuş son zamanlarda öneriyorlar.

Valla bizde aldık bebek kıyafetlerini atsammı atmasam mı bilemedim korkuyorum yorumlardan dolayı

Seninde iyice az kaldi canim. Agrin falan varmı
@aijoo nasılsın yavaş yavaş geliyor bebişler bizim hikayemiz nasıl olacak bakalım herkes için hayırlısını diliyorum kızım da hasta öksürük burun akıntısı var annem de boğazım ağrıyor diyodu sabah minicik bebek hasta olacak diye korkuyorum valla içim sıkıldı

Gözün aydınn canım. Allah analı babalı büyütsün inşallahhh

Canım senin doğum belirtin sancın kasılman var mı?
Ben izne ayrıldığımdan beri 5 gündür sürekli doğum belirtisi takip ediyorum biliyorum yanlış yapıyorum ‍♀ ama zormuş böyle evde doğum beklemek
Bebeğime battaniye örüyorum o da bitince neyle oyalanıcam bilemiyorum

Ben sancıdan değilde bebeğin çıkma anından daha çok korkuyorum nedense dün instagramda doktor reklamı çıktı yine karşıma. Normal doğum yaparken videoları. Bir korku geldin

Günaydın kızlar ☺ Ben de gece dönüyorum dönüyorum bir türlü uyuyamıyorum Neyse az kaldı hayırlısı ile inşallah kuzularımızı kucaklamaya Üstelik doğumlar da yeni yeni artıyor ne güzel maşallah B Babyiscoming , kirmizibasliklikiz ve doğum yapan tüm arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla büyütün inşallah

Ben sancıdan değilde bebeğin çıkma anından daha çok korkuyorum nedense dün instagramda doktor reklamı çıktı yine karşıma. Normal doğum yaparken videoları. Bir korku geldin
Canım onları izleme. Bak o sana en korkunç görünen kısım doğumun en güzel ve rahatlatıcı kısmı aslında. Sakın öyle şeyler düşünüp kendini korkutma. Sancı kısmı biraz ağır bu doğru. Ama Allah o gücü kuvveti de veriyor inşallah.

Var kuzum olmaz mi sürekli kasılmam var evde semsert bir göbekte geziyorum 1 haftadir nstde de sancilar 95i gördü ama acilmam yok onu bekliyoruz günün 3te 2si gecmeyen sirt bel agrilari ve son 3 gündür altta baski hissediyorum. En son dun gece kasilmalar popoma vuruyor ablamin doğumu en son dediğim sanciyla baslamis senin gibi herseyi okuyup etrafımdakilerle konuştukça hepsini yaşıyorum daha okumicam dedim.bende

Benim yaprak saglam cikti :)

O kısım en kolay kısım. Çıktığı an herşey bitiyor. Rahatlıyorsun.sancının da en son yarım saati biraz ağır ama o da öyle böyle geçiyor Allahın izniyle

Ama reklamlar harika denk gelmiş

Evet saha izlemiycem zaten insan izledikçe sezeryana kayası geliyor Rabbim kimseye dayanamayacağı ağrı vermez dimi Allahın izniyle başarırız bu işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…