- 9 Kasım 2018
- 1.174
- 1.864
- 53
- 33
Var var olmaz mi gece ablamin tarif ettiği bir agri vardi kasılma gibi girip popona vuracak diye 4 5 kez onu yaşadım aklim çıktı doğuracam diyeSeninde iyice az kaldi canim. Agrin falan varmı
Gözünaydın bacısı Allahım esirgesin her iki kuzunuda. Oğluşunda hemen toparlar inşallah. Bebişi mıncır yerimizeAlıntı yapamadım ama tek tek teşekkür ederim herkese. 8 yaşında sezeryan ile doğum yaptığım bir abimiz var. Riske atmayıp sezeryan olduk. Ağrım elbette var ama mükemmel bir doğumdu. Biraz midem bulandı keserken ama derin nefes al deyince geçti. Zaten bulantı için damar yolundan ilaç vermişti hemşire. Eşim de girdi doğuma. Mükemmel pozlar yakalamış. Sanırsınız 2800 gr değil de 5kilo doğmuş gibi hareketler... Yalnız oksijen maskesi takıldı. İnleme gibi bir ses çıkarıyordu sürekli. Şimdi kesildi. Tekrarlarsa yine yapacaklarKoynumda uyuyor ❤ Rabbim hepinize en hayırlısını nasip etsin
Bu arada @aijoo dün gece tuhaf ağrılarım oldu ama pek istifi bozmadım. Özellikle vajinam sanki gerildi, düzeldi, gerildi, düzeldi. Oğlumu bıraksak gece yarısı, kimse yok diye uyandırmadım bile eşimi, uyumuşum . Bugün de okulda yürüyüşüm ve nefesim kötüydü. Ders çıkışı eve geldim. Elim ayağım tutmuyor, yatayım dedim. Yattım ama kasık ağrımla birlikte yan yatıyor olmama rağmen belim ağrıdı. Ben de acaba idrar yolu enf falan mı diye gideyim dedim ki oğlanın ateşli olduğunu farkettik. Ama giyinirken anne iyiyim dedi diye onu evde bırakıp 5 dk gidelim dedik. 2 defa nst yapıldı. İlk nst sancısı başlamışken ikinci nst düzenli sancı çıkarmış. Doğum sancısı diye hemen sevk etmek istedi ebe. Açılma baktı, yok dedi. Ama bu sancılar çok ciddi, adet sancısı gibi hissetmen mümkün değil dese de öyleydi benim için. Sevki kabul etmedik. Doktorumu bilgilendirdik. Nstye bakıp derhal gelin dedi. 45 kmYolda da değişen bir ağrı yoktu ama karnımdaki kasılma hat safhadaydı. Sonrası işte zaten ekip daha dağılmamış, aradılar hastaneden, yatış yapın diye... Hemen aldılar gidince. 8:44de doğdu miniğim. Abi de ayrı bir hastanede. Tetkikleri bekliyorlar ateş yüzünden. 2 çocuklu analığın zorluğu beni ilk günden yaralasa da buna şükür diyorum. Hepinizi öpüyorum. Her fırsatta yazarım inşallah
Gözünüz aydın canımm sağlıkla büyüsün yavrunMesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Rezene iç canım.sabah akşam 15 dk demle iç. Faydasını görürsün. İlk gazı attıysan kayısılı şeyler içme bağırsakları harekete geçirdiği için ekstra sancılı oluyor. Yani bnde öyleydi kayısıyı bıraktım rahatladımTeşekkür ederim canım çok zorladı beni gaz çok olunca sezaryen dikişlerime baskı yapıyor oda çok acıyor bakalım hepsi geçici takmıyorum kafama bebişlerimiz iyi olaun da
Gayet normal bence kilosu canım. Hangi çayı önerdi doktorun? İlişki doğumu tetikliyormuş son zamanlarda öneriyorlar.Bu gün kontrole gittim 36+2yiz kilosuda kızımın 3 kilo olmuş sizce iyi mi haftasına göre? Normal doğum yapacağım içn yağ verdi doktor yağ aldım. Perine masajı ve göğüs masajı yapıcam her gün düzenli. Bide bi çay önerdi bi ot onu alıcam Eminönü'nden. Bir de ben doktor ilişkiyi azalt der sanıyordum ama bana bol ilişki dedi. Sancı yapar doğumu hızlandırır dedi buda garip geldi bilmediğim çok şey varmış
Weewell cnm zaten marka sinirliydi uzay mekigi gibi olandan :)Hangi markadan aldınız canım bende baktımda
Valla bizde aldık bebek kıyafetlerini atsammı atmasam mı bilemedim korkuyorum yorumlardan dolayıBeko ve Arçelik kısaltıyor pantolonları dedi birkaç arkadaş.Herşeyi de atamıyormuşun içine.Uygun fiyata bir marka buldum.Çamaşır makinemin üstüne koymam gerekecek yetim yok.Aynı marka olması gerekir dediler iki makinanın.
@aijoo nasılsın yavaş yavaş geliyor bebişler bizim hikayemiz nasıl olacak bakalım herkes için hayırlısını diliyorum kızım da hasta öksürük burun akıntısı var annem de boğazım ağrıyor diyodu sabah minicik bebek hasta olacak diye korkuyorum valla içim sıkıldıSeninde iyice az kaldi canim. Agrin falan varmı
Sen doğur bende gelicem arkandanBirak simdi sevgiliyi dogur artik⚘
Gözün aydınn canım. Allah analı babalı büyütsün inşallahhhMesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Canım senin doğum belirtin sancın kasılman var mı?Yaprak dökümü gibi teker teker dökülüyoruz kizlar yazamadığım atladigim varsa kusura bakmasin hepinizin gözü aydın olsun bebisleri kuvezde olanlar inşallah en yakın zamanda kucaklarina alir kucaklarında olanlar da bizim.yerimize de koklasin miss kokulu ballari
Ben sancıdan değilde bebeğin çıkma anından daha çok korkuyorum nedenseGünaydın kumlar.Epidurallı normal doğum yapmayı düşünen var mj?Benım kafam çok karışık ya acaba nırmal dogum sancılarına dayanabılır mıyım?kan aldırırken bile elim ayağım boşalıyor benım
Canım onları izleme. Bak o sana en korkunç görünen kısım doğumun en güzel ve rahatlatıcı kısmı aslında. Sakın öyle şeyler düşünüp kendini korkutma. Sancı kısmı biraz ağır bu doğru. Ama Allah o gücü kuvveti de veriyor inşallah.Ben sancıdan değilde bebeğin çıkma anından daha çok korkuyorum nedensedün instagramda doktor reklamı çıktı yine karşıma. Normal doğum yaparken videoları. Bir korku geldin
Var kuzum olmaz mi sürekli kasılmam var evde semsert bir göbekte geziyorum 1 haftadir nstde de sancilar 95i gördü ama acilmam yok onu bekliyoruz günün 3te 2si gecmeyen sirt bel agrilari ve son 3 gündür altta baski hissediyorum. En son dun gece kasilmalar popoma vuruyorCanım senin doğum belirtin sancın kasılman var mı?
Ben izne ayrıldığımdan beri 5 gündür sürekli doğum belirtisi takip ediyorum biliyorum yanlış yapıyorumama zormuş böyle evde doğum beklemek
Bebeğime battaniye örüyorum o da bitince neyle oyalanıcam bilemiyorum
Benim yaprak saglam cikti :)Yaprak dökümü gibi teker teker dökülüyoruz kizlar yazamadığım atladigim varsa kusura bakmasin hepinizin gözü aydın olsun bebisleri kuvezde olanlar inşallah en yakın zamanda kucaklarina alir kucaklarında olanlar da bizim.yerimize de koklasin miss kokulu ballari
O kısım en kolay kısım. Çıktığı an herşey bitiyor. Rahatlıyorsun.sancının da en son yarım saati biraz ağır ama o da öyle böyle geçiyor Allahın izniyleBen sancıdan değilde bebeğin çıkma anından daha çok korkuyorum nedensedün instagramda doktor reklamı çıktı yine karşıma. Normal doğum yaparken videoları. Bir korku geldin
Ama reklamlar harika denk gelmişAynen doğru dün tv izliyorduk reklamlar çıktı pişik kremi reklamı dedi bundan aldın mı aldım dedim. Sonraki reklam tektaş pırlanta reklamıydı sen bundan aldın mı dedimvarya senin diyor. Kv de vardı dedim doğum hediyesi alması gerekiyor dimi anne falan dedim. Aynen kız o kadar doğurcak alırsın bir hediye dedi.
Evet saha izlemiycem zaten insan izledikçe sezeryana kayası geliyorCanım onları izleme. Bak o sana en korkunç görünen kısım doğumun en güzel ve rahatlatıcı kısmı aslında. Sakın öyle şeyler düşünüp kendini korkutma. Sancı kısmı biraz ağır bu doğru. Ama Allah o gücü kuvveti de veriyor inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?