- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Nisani atan senin bebik oncelik senin hakkinSen doğur bende gelicem arkandan
Doğutanlar öyle diyor gerçi ama videolar insanı korkutuyor gerçekten. Hadi bakalım doğurcaz inşallah sağol canım güç veriyorsunuz.O kısım en kolay kısım. Çıktığı an herşey bitiyor. Rahatlıyorsun.sancının da en son yarım saati biraz ağır ama o da öyle böyle geçiyor Allahın izniyle
Tabiki kuzum endişe etmeEvet saha izlemiycem zaten insan izledikçe sezeryana kayası geliyorRabbim kimseye dayanamayacağı ağrı vermez dimi Allahın izniyle başarırız bu işi
Senle ben en sona kalacağız canim ondan eminimBenim yaprak saglam cikti :)
Nişanı attıkta noldu hala daha kahve akıntım geliyor ama gelen giden yok. Benim sıpa içerde dans ediyor. Kıpır kığır rahat durmuyor. Çık bari dışarda oynuyalım diyorum yok anacım :))Nisani atan senin bebik oncelik senin hakkin. Ama cidden artik dogurmak istiyorum kasilmalardan yoruldum artik hic durmadan surekli gece gunduz . Hayirlisi ile gel artik diyorum
Bende eminim artik umudu kestim :)Senle ben en sona kalacağız canim ondan eminim
Valla oyle oldu canim . Sen ozele gidiyodun demi ? Devlete gitseydin simdi kucaginda memikolardan emiyoduNişanı attıkta noldu hala daha kahve akıntım geliyor ama gelen giden yok. Benim sıpa içerde dans ediyor. Kıpır kığır rahat durmuyor. Çık bari dışarda oynuyalım diyorum yok anacım :))
Doktor hakliMesajlarınızı okuyamadım ama doğum oldu arkadaşlar. Sürekli memede duruyor yazamıyorum. Dualarınız için Allah razı olsun. 2800ü biraz geçmiş. Çok minik. Az da oksijen vermemiz lazım dediler ama sonra da gerek yok, takip edin dediler. Doktor doğumda kanala bile girmiş dedi. Böylelikle hiç kutlamadığımız 14 Şubat ı bundan sonra kutlamayın da göreyim dedi bize
Aslında o son yarım saati de çok zor yapan şey ağrının şiddetinden çok farklı bi ağrı olması. Özellikle ilk doğumda ne olduğunu anlamıyorsun. Bir yerin ağrıyor gibi değil farklı birşey. Bu da korku ve paniğe sebep oluyor. Yoksa doktoru ve ebeleri dinlemek , dediklerini yapmak büyük oranda kolaylık sağlar ve süreci hızlandırır gibi düşünüyorum ☺O kısım en kolay kısım. Çıktığı an herşey bitiyor. Rahatlıyorsun.sancının da en son yarım saati biraz ağır ama o da öyle böyle geçiyor Allahın izniyle
Bu arada sancialr gunduzede yayildi ama ne nisan ne su gelmesi bisey yok anca karnimi pompoliyolar sisip sisip iniyo midem bulaniyo midem yaniyo belim agriyo kasiklarimda baski var ama bir adim ilerisi yok . Gece karnim resmen dikdortgen duruyoduNişanı attıkta noldu hala daha kahve akıntım geliyor ama gelen giden yok. Benim sıpa içerde dans ediyor. Kıpır kığır rahat durmuyor. Çık bari dışarda oynuyalım diyorum yok anacım :))
O sirada ebeyi dr u duymak meseleAslında o son yarım saati de çok zor yapan şey ağrının şiddetinden çok farklı bi ağrı olması. Özellikle ilk doğumda ne olduğunu anlamıyorsun. Bir yerin ağrıyor gibi değil farklı birşey. Bu da korku ve paniğe sebep oluyor. Yoksa doktoru ve ebeleri dinlemek , dediklerini yapmak büyük oranda kolaylık sağlar ve süreci hızlandırır gibi düşünüyorum ☺
Ohh ne guzel simdiden hayirli olsun canimGünaydın hanımlarben sabah baya erken kalktım. Son kontrolüm vardı. Yolda 2 saat olunca beklemedik. Nst , ameliyat için kan testleri yapıldı. anestezi doktoru ve kendi doktorumla görüştüm bir aksilik olmazsa perşembe gününü artık kesinleştirdik. Beni zorlayan kasık ağrısı var yoksa ne sancı ne kasılma yok. Ama yol uzak olunca bir anda gelmesi beni teleşa düşüreceği için böyle uygun gördü doktor. Anestezi doktoru genel mi spinal anestezi mi diye sordu. Doğumlarda spinal daha risksiz diye anlattı. Ben ilkinde de spinal olmuştum öyle istedim. Artı olarak epiduralde istedim. Odaya çıktıktan sonra ağrı olmasın diye doktorum önerdi. Hayırlısı artık son 5 günü dinlenerek geçireceğim ki erken gelmesin. Tüm hazırlıkları bitirdim beklemedeyim artık
Benimde bazi kasilmalar popoma vuruyo nefes alamiyorum uzun suruyor falan. Ama bekliyorum bakalım. 2 gün daha bekleyip pazartesi gidicemVar var olmaz mi gece ablamin tarif ettiği bir agri vardi kasılma gibi girip popona vuracak diye 4 5 kez onu yaşadım aklim çıktı doğuracam diyeilçedeyim haftasonu doğum yapilmiyo burda merkeze sevk ediyorlar merkeze de hic gitmedim zaten cok kotu bi hastaneymis ondan hafta ici akilli akıllı burda dogurim diye bakıyorum
Bu arada sancialr gunduzede yayildi ama ne nisan ne su gelmesi bisey yok anca karnimi pompoliyolar sisip sisip iniyo midem bulaniyo midem yaniyo belim agriyo kasiklarimda baski var ama bir adim ilerisi yok . Gece karnim resmen dikdortgen duruyodu. Nsil davranacagimi sasirdim dogal yontemlere basvursam en azindan 36 olsam diyorum bisey yapmayinca artik cocukda sikisti arada. Ne zorlandim bunda
Kasılma nasıl bişi anlar mıyım olunca?Benimde bazi kasilmalar popoma vuruyo nefes alamiyorum uzun suruyor falan. Ama bekliyorum bakalım. 2 gün daha bekleyip pazartesi gidicem
Benim kiz hep hasta annemde oyle ben ne yapayımAmine Busra nasılsın yavaş yavaş geliyor bebişler bizim hikayemiz nasıl olacak bakalım herkes için hayırlısını diliyorum kızım da hasta öksürük burun akıntısı var annem de boğazım ağrıyor diyodu sabah minicik bebek hasta olacak diye korkuyorum valla içim sıkıldı
Evet bende de öyle oldu. Çok panik yaptım. Sancı aralarında ebe derin nefes al ver güç topla diyordu. Ben de yine geliyo sancııı diye bağırıyordumO sirada ebeyi dr u duymak mesele. Ben kizimda soka girmistim bagirip cagirmiyordum ama ikin diyolardi ikinamiyordum kendimi sikip birakiyodum takimatlara uyamadim zorlandigin an o siraydi . Sonra anladim dr u gerisi kolaydi .
Bebek hareketsiz bir bolgede sivrileşiyor. Sonra hafif hafif agrilar oluyor, sıkışma hissi oluyor. Benim artik gitgide surede uzamaya basladi. Kalbim sıkışıyor, nefesim azaliyor. Popoma belime vuruyor hafif agriKasılma nasıl bişi anlar mıyım olunca?
Ben özellikle çocuklar için almak istiyorum çamaşır asıp toplamak çok sıkıcı vakit kaybı.Onu kurutmaz bunu kurutmaz diyenler var.O zaman almanın faydası neValla bizde aldık bebek kıyafetlerini atsammı atmasam mı bilemedim korkuyorum yorumlardan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?