2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
O kısım en kolay kısım. Çıktığı an herşey bitiyor. Rahatlıyorsun.sancının da en son yarım saati biraz ağır ama o da öyle böyle geçiyor Allahın izniyle
Doğutanlar öyle diyor gerçi ama videolar insanı korkutuyor gerçekten. Hadi bakalım doğurcaz inşallah sağol canım güç veriyorsunuz.

Nisani atan senin bebik oncelik senin hakkin . Ama cidden artik dogurmak istiyorum kasilmalardan yoruldum artik hic durmadan surekli gece gunduz . Hayirlisi ile gel artik diyorum
Nişanı attıkta noldu hala daha kahve akıntım geliyor ama gelen giden yok. Benim sıpa içerde dans ediyor. Kıpır kığır rahat durmuyor. Çık bari dışarda oynuyalım diyorum yok anacım :))

Nişanı attıkta noldu hala daha kahve akıntım geliyor ama gelen giden yok. Benim sıpa içerde dans ediyor. Kıpır kığır rahat durmuyor. Çık bari dışarda oynuyalım diyorum yok anacım :))
Valla oyle oldu canim . Sen ozele gidiyodun demi ? Devlete gitseydin simdi kucaginda memikolardan emiyodu seni bir guzel yatirirlardi suniyle hoop gum

Doktor hakli gule gule buyutun ins

O kısım en kolay kısım. Çıktığı an herşey bitiyor. Rahatlıyorsun.sancının da en son yarım saati biraz ağır ama o da öyle böyle geçiyor Allahın izniyle
Aslında o son yarım saati de çok zor yapan şey ağrının şiddetinden çok farklı bi ağrı olması. Özellikle ilk doğumda ne olduğunu anlamıyorsun. Bir yerin ağrıyor gibi değil farklı birşey. Bu da korku ve paniğe sebep oluyor. Yoksa doktoru ve ebeleri dinlemek , dediklerini yapmak büyük oranda kolaylık sağlar ve süreci hızlandırır gibi düşünüyorum ☺

Bu arada sancialr gunduzede yayildi ama ne nisan ne su gelmesi bisey yok anca karnimi pompoliyolar sisip sisip iniyo midem bulaniyo midem yaniyo belim agriyo kasiklarimda baski var ama bir adim ilerisi yok . Gece karnim resmen dikdortgen duruyodu . Nsil davranacagimi sasirdim dogal yontemlere basvursam en azindan 36 olsam diyorum bisey yapmayinca artik cocukda sikisti arada. Ne zorlandim bunda

Günaydın hanımlar ben sabah baya erken kalktım. Son kontrolüm vardı. Yolda 2 saat olunca beklemedik. Nst , ameliyat için kan testleri yapıldı. anestezi doktoru ve kendi doktorumla görüştüm bir aksilik olmazsa perşembe gününü artık kesinleştirdik. Beni zorlayan kasık ağrısı var yoksa ne sancı ne kasılma yok. Ama yol uzak olunca bir anda gelmesi beni teleşa düşüreceği için böyle uygun gördü doktor. Anestezi doktoru genel mi spinal anestezi mi diye sordu. Doğumlarda spinal daha risksiz diye anlattı. Ben ilkinde de spinal olmuştum öyle istedim. Artı olarak epiduralde istedim. Odaya çıktıktan sonra ağrı olmasın diye doktorum önerdi. Hayırlısı artık son 5 günü dinlenerek geçireceğim ki erken gelmesin. Tüm hazırlıkları bitirdim beklemedeyim artık

O sirada ebeyi dr u duymak mesele . Ben kizimda soka girmistim bagirip cagirmiyordum ama ikin diyolardi ikinamiyordum kendimi sikip birakiyodum takimatlara uyamadim zorlandigin an o siraydi . Sonra anladim dr u gerisi kolaydi .

Ohh ne guzel simdiden hayirli olsun canim

Benimde bazi kasilmalar popoma vuruyo nefes alamiyorum uzun suruyor falan. Ama bekliyorum bakalım. 2 gün daha bekleyip pazartesi gidicem

Benimde bazi kasilmalar popoma vuruyo nefes alamiyorum uzun suruyor falan. Ama bekliyorum bakalım. 2 gün daha bekleyip pazartesi gidicem
Kasılma nasıl bişi anlar mıyım olunca?

Benim kiz hep hasta annemde oyle ben ne yapayım benimde burnum hep tikanik zaten istesemde genel anestezi yapmazlar herhalde. Ben bu hafta icinde dogum olur diye dusunmeye basladim benim. Keske beklese ama agrilar gitgide artiyo

O sirada ebeyi dr u duymak mesele . Ben kizimda soka girmistim bagirip cagirmiyordum ama ikin diyolardi ikinamiyordum kendimi sikip birakiyodum takimatlara uyamadim zorlandigin an o siraydi . Sonra anladim dr u gerisi kolaydi .
Evet bende de öyle oldu. Çok panik yaptım. Sancı aralarında ebe derin nefes al ver güç topla diyordu. Ben de yine geliyo sancııı diye bağırıyordum Bir de bana kaka yapar gibi ıkın dedi. Ben de tuhaf tuhaf kadının yüzüne baktım. Kaka nasıl yapılıyordu unuttum Neyse insan korkuyor ama şimdi hatırlayınca çok komik çok tatlı geliyor o anlar.

Kasılma nasıl bişi anlar mıyım olunca?
Bebek hareketsiz bir bolgede sivrileşiyor. Sonra hafif hafif agrilar oluyor, sıkışma hissi oluyor. Benim artik gitgide surede uzamaya basladi. Kalbim sıkışıyor, nefesim azaliyor. Popoma belime vuruyor hafif agri

Valla bizde aldık bebek kıyafetlerini atsammı atmasam mı bilemedim korkuyorum yorumlardan dolayı
Ben özellikle çocuklar için almak istiyorum çamaşır asıp toplamak çok sıkıcı vakit kaybı.Onu kurutmaz bunu kurutmaz diyenler var.O zaman almanın faydası ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…