2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen öyle. Bir de benim acı eşiğim çok düşük ona rağmen doğurduysamm

Harikaaa tabi alsınlar iyi kv de senden yana bizimkini gizli gizli çiçek notumu okurken yakalamıştım

Çok haklısın cnm ama kilolu bir bebek mi olur diye de kafama takıyorım

Bebek hareketsiz bir bolgede sivrileşiyor. Sonra hafif hafif agrilar oluyor, sıkışma hissi oluyor. Benim artik gitgide surede uzamaya basladi. Kalbim sıkışıyor, nefesim azaliyor. Popoma belime vuruyor hafif agri
Bu bende de oluyor ara ara hatta nst de de bir kere oldu. Ama doktor dediki nst sancı yok.. O bende olan sey ne oluyor ozaman bebek hareketimi acaba?

Benimki de çok hareketli hiç durmuyor ama ağrım hiç yok.Göbeğim de daha inmemiş.Cuma doktora gidicem 36. hafta bitmiş olacak bakalım ne diyecek.

Harikaaa tabi alsınlar iyi kv de senden yana bizimkini gizli gizli çiçek notumu okurken yakalamıştım
Benim kv olsa araya kendini de sıkıştırırdı bana da alırsın birşey diyeDışarı çıkıyoruz beraber eşim kızıma birşey alıyor bana niye almadın diye sitem ediyor

Sağlıkla güle güle kucağına al inşallah canım

Ben özellikle çocuklar için almak istiyorum çamaşır asıp toplamak çok sıkıcı vakit kaybı.Onu kurutmaz bunu kurutmaz diyenler var.O zaman almanın faydası ne
Vallahi haytımda boşa eziyet çekmişim. Yıkıyorum hop makineye atıyorum hepsi 4 saatte halloluyor ve o kdr yumuşak çıkartıyor ki yumuşatıcı koymuşum gibi. Bebek kıayfetleri hafif nemli kurutcam çekmesin diye

Kasılma nasıl bişi anlar mıyım olunca?
Valla iş yerindeki hemşireye sordum bende dün çok kötü oldum tek bir yerde toplandı toplandı sertleşti korktum kasılmamı diye ama kasılma tüm karında olur tek bölgede olmaz öyle karıştırabileceğin bir his değil tüm rahminde hissedersin dedi

Valla oyle oldu canim . Sen ozele gidiyodun demi ? Devlete gitseydin simdi kucaginda memikolardan emiyodu seni bir guzel yatirirlardi suniyle hoop gum
Evet kuzum özeldeyim. Zaten doktorum salıya kadar gelmezse suniyle doğurtcam dedi bakalım. Kendi gelse keşke salıya kadar.

Senin koca dünden razı zaten ilişki denesene yavrum. Benimki hiç yanaşmadığı için tetikleyemiyoruz doğumu

Ayy hafi hayırlısı olsun canımm sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Gün belli olunca insan daha çok heyecanlanıyor

Benim kiz hep hasta annemde oyle ben ne yapayım benimde burnum hep tikanik zaten istesemde genel anestezi yapmazlar herhalde. Ben bu hafta icinde dogum olur diye dusunmeye basladim benim. Keske beklese ama agrilar gitgide artiyo
Salı dan sonra gelsin buyursun diyorum bende Pazartesi kontrol var bakalım ne olacak

Benimde bazi kasilmalar popoma vuruyo nefes alamiyorum uzun suruyor falan. Ama bekliyorum bakalım. 2 gün daha bekleyip pazartesi gidicem
Senin sezeryandi dimi canim cok bekletme Allah korusun dikislerine bişey olur git doğur minnak kızını al kucağına ohh rahatla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…