Aynen öyle. Bir de benim acı eşiğim çok düşük ona rağmen doğurduysammAslında o son yarım saati de çok zor yapan şey ağrının şiddetinden çok farklı bi ağrı olması. Özellikle ilk doğumda ne olduğunu anlamıyorsun. Bir yerin ağrıyor gibi değil farklı birşey. Bu da korku ve paniğe sebep oluyor. Yoksa doktoru ve ebeleri dinlemek , dediklerini yapmak büyük oranda kolaylık sağlar ve süreci hızlandırır gibi düşünüyorum ☺
Harikaaa tabi alsınlar iyi kv de senden yana bizimkini gizli gizli çiçek notumu okurken yakalamıştımAynen doğru dün tv izliyorduk reklamlar çıktı pişik kremi reklamı dedi bundan aldın mı aldım dedim. Sonraki reklam tektaş pırlanta reklamıydı sen bundan aldın mı dedimvarya senin diyor. Kv de vardı dedim doğum hediyesi alması gerekiyor dimi anne falan dedim. Aynen kız o kadar doğurcak alırsın bir hediye dedi.
Çok haklısın cnm ama kilolu bir bebek mi olur diye de kafama takıyorımIçin ferah tut kuzum inşallah olur olmazsa da sezeryan dünyanın sonu değil ki yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsunbenimki kucuk gidiyo şimdilik uygunum ama Allah kimseye yasatmasin yine bi bakmissin bişey olsu pat sezeryana aldilar yapabilecek bisey yok sağlıkli sihhatli kucaklarimiza alalim da gerisi yalan canım
Bu bende de oluyor ara ara hatta nst de de bir kere oldu. Ama doktor dediki nst sancı yok.. O bende olan sey ne oluyor ozaman bebek hareketimi acaba?Bebek hareketsiz bir bolgede sivrileşiyor. Sonra hafif hafif agrilar oluyor, sıkışma hissi oluyor. Benim artik gitgide surede uzamaya basladi. Kalbim sıkışıyor, nefesim azaliyor. Popoma belime vuruyor hafif agri
Benimki de çok hareketli hiç durmuyor ama ağrım hiç yok.Göbeğim de daha inmemiş.Cuma doktora gidicem 36. hafta bitmiş olacak bakalım ne diyecek.Bu arada sancialr gunduzede yayildi ama ne nisan ne su gelmesi bisey yok anca karnimi pompoliyolar sisip sisip iniyo midem bulaniyo midem yaniyo belim agriyo kasiklarimda baski var ama bir adim ilerisi yok . Gece karnim resmen dikdortgen duruyodu. Nsil davranacagimi sasirdim dogal yontemlere basvursam en azindan 36 olsam diyorum bisey yapmayinca artik cocukda sikisti arada. Ne zorlandim bunda
Benim kv olsa araya kendini de sıkıştırırdı bana da alırsın birşey diyeHarikaaa tabi alsınlar iyi kv de senden yana bizimkini gizli gizli çiçek notumu okurken yakalamıştım
Sağlıkla güle güle kucağına al inşallah canımGünaydın hanımlarben sabah baya erken kalktım. Son kontrolüm vardı. Yolda 2 saat olunca beklemedik. Nst , ameliyat için kan testleri yapıldı. anestezi doktoru ve kendi doktorumla görüştüm bir aksilik olmazsa perşembe gününü artık kesinleştirdik. Beni zorlayan kasık ağrısı var yoksa ne sancı ne kasılma yok. Ama yol uzak olunca bir anda gelmesi beni teleşa düşüreceği için böyle uygun gördü doktor. Anestezi doktoru genel mi spinal anestezi mi diye sordu. Doğumlarda spinal daha risksiz diye anlattı. Ben ilkinde de spinal olmuştum öyle istedim. Artı olarak epiduralde istedim. Odaya çıktıktan sonra ağrı olmasın diye doktorum önerdi. Hayırlısı artık son 5 günü dinlenerek geçireceğim ki erken gelmesin. Tüm hazırlıkları bitirdim beklemedeyim artık
Benim nstde hic denk gelmedi bu zamana kadar. Nstler temiz o yüzdenBu bende de oluyor ara ara hatta nst de de bir kere oldu. Ama doktor dediki nst sancı yok.. O bende olan sey ne oluyor ozaman bebek hareketimi acaba?
Vallahi haytımda boşa eziyet çekmişim. Yıkıyorum hop makineye atıyorum hepsi 4 saatte halloluyor ve o kdr yumuşak çıkartıyor ki yumuşatıcı koymuşum gibi. Bebek kıayfetleri hafif nemli kurutcam çekmesin diyeBen özellikle çocuklar için almak istiyorum çamaşır asıp toplamak çok sıkıcı vakit kaybı.Onu kurutmaz bunu kurutmaz diyenler var.O zaman almanın faydası ne
Valla iş yerindeki hemşireye sordum bende dün çok kötü oldum tek bir yerde toplandı toplandı sertleşti korktum kasılmamı diye ama kasılma tüm karında olur tek bölgede olmaz öyle karıştırabileceğin bir his değil tüm rahminde hissedersin dediKasılma nasıl bişi anlar mıyım olunca?
Evet kuzum özeldeyim. Zaten doktorum salıya kadar gelmezse suniyle doğurtcam dedi bakalım. Kendi gelse keşke salıya kadar.Valla oyle oldu canim . Sen ozele gidiyodun demi ? Devlete gitseydin simdi kucaginda memikolardan emiyoduseni bir guzel yatirirlardi suniyle hoop gum
Senin koca dünden razı zaten ilişki denesene yavrum. Benimki hiç yanaşmadığı için tetikleyemiyoruz doğumuBu arada sancialr gunduzede yayildi ama ne nisan ne su gelmesi bisey yok anca karnimi pompoliyolar sisip sisip iniyo midem bulaniyo midem yaniyo belim agriyo kasiklarimda baski var ama bir adim ilerisi yok . Gece karnim resmen dikdortgen duruyodu. Nsil davranacagimi sasirdim dogal yontemlere basvursam en azindan 36 olsam diyorum bisey yapmayinca artik cocukda sikisti arada. Ne zorlandim bunda
Ayy hafi hayırlısı olsun canımm sağlıkla gelsin bebişin inşallah. Gün belli olunca insan daha çok heyecanlanıyorGünaydın hanımlarben sabah baya erken kalktım. Son kontrolüm vardı. Yolda 2 saat olunca beklemedik. Nst , ameliyat için kan testleri yapıldı. anestezi doktoru ve kendi doktorumla görüştüm bir aksilik olmazsa perşembe gününü artık kesinleştirdik. Beni zorlayan kasık ağrısı var yoksa ne sancı ne kasılma yok. Ama yol uzak olunca bir anda gelmesi beni teleşa düşüreceği için böyle uygun gördü doktor. Anestezi doktoru genel mi spinal anestezi mi diye sordu. Doğumlarda spinal daha risksiz diye anlattı. Ben ilkinde de spinal olmuştum öyle istedim. Artı olarak epiduralde istedim. Odaya çıktıktan sonra ağrı olmasın diye doktorum önerdi. Hayırlısı artık son 5 günü dinlenerek geçireceğim ki erken gelmesin. Tüm hazırlıkları bitirdim beklemedeyim artık
Salı dan sonra gelsin buyursun diyorum bende Pazartesi kontrol var bakalım ne olacakBenim kiz hep hasta annemde oyle ben ne yapayımbenimde burnum hep tikanik zaten istesemde genel anestezi yapmazlar herhalde. Ben bu hafta icinde dogum olur diye dusunmeye basladim benim. Keske beklese ama agrilar gitgide artiyo
Benim ki alınan çiçeği geri verelim demiştiHarikaaa tabi alsınlar iyi kv de senden yana bizimkini gizli gizli çiçek notumu okurken yakalamıştım
Ay ben Perşembe aldigim cicegi geri iade ettim. Salaklar stokta olmayan seyi satiyoBenim ki alınan çiçeği geri verelim demişti
Benimde pazartesi ama benim dogumda olabilirSalı dan sonra gelsin buyursun diyorum bende Pazartesi kontrol var bakalım ne olacak
Senin sezeryandi dimi canim cok bekletme Allah korusun dikislerine bişey olur git doğur minnak kızını al kucağına ohh rahatlaBenimde bazi kasilmalar popoma vuruyo nefes alamiyorum uzun suruyor falan. Ama bekliyorum bakalım. 2 gün daha bekleyip pazartesi gidicem
Umut benim sipanin ismi olacak ondan kesmiyorum da benBende eminim artik umudu kestim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?