Benm alttaki vestel ustteki kurutma beko neden oyle dedilerki araya bi aparat koyuyolar ztnBeko ve Arçelik kısaltıyor pantolonları dedi birkaç arkadaş.Herşeyi de atamıyormuşun içine.Uygun fiyata bir marka buldum.Çamaşır makinemin üstüne koymam gerekecek yetim yok.Aynı marka olması gerekir dediler iki makinanın.
Bakalim pazartesi kontrol var iste ne olacak bilmiyorumSenin sezeryandi dimi canim cok bekletme Allah korusun dikislerine bişey olur git doğur minnak kızını al kucağına ohh rahatla
Aynı durumdayım karnım sepsert Pazartesi randevum var bu sefer benim de sancım çıkar nst deVar kuzum olmaz mi sürekli kasılmam var evde semsert bir göbekte geziyorum 1 haftadir nstde de sancilar 95i gördü ama acilmam yok onu bekliyoruz günün 3te 2si gecmeyen sirt bel agrilari ve son 3 gündür altta baski hissediyorum. En son dun gece kasilmalar popoma vuruyorablamin doğumu en son dediğim sanciyla baslamis senin gibi herseyi okuyup etrafımdakilerle konuştukça hepsini yaşıyorum daha okumicam dedim.bende
Bebeğin çıkma anı sancılardan daha kolay oluyor diyo normal doğum yapan arkadaşlar ama.Bakalım yaşayıp görmezBen sancıdan değilde bebeğin çıkma anından daha çok korkuyorum nedensedün instagramda doktor reklamı çıktı yine karşıma. Normal doğum yaparken videoları. Bir korku geldin
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBenimde pazartesi ama benim dogumda olabilir
Iste cnm korkuyorum duran cocugu getirtmeye kendi gelsin istiyorumSenin koca dünden razı zaten ilişki denesene yavrum. Benimki hiç yanaşmadığı için tetikleyemiyoruz doğumu
Anladim cnm . Sende bekle bekle bunalmissindir. Allah kolaylik versin. Sali benimde randevum var .belki ayni gun dogururuzEvet kuzum özeldeyim. Zaten doktorum salıya kadar gelmezse suniyle doğurtcam dedi bakalım. Kendi gelse keşke salıya kadar.
Bazisida oyle bi gidiyo 3 4 cm acilma var hoop dogum ne guzelBenimki de çok hareketli hiç durmuyor ama ağrım hiç yok.Göbeğim de daha inmemiş.Cuma doktora gidicem 36. hafta bitmiş olacak bakalım ne diyecek.
Bana da her gün kayısı hoşafı verıyorlar ondan da olabilir demek kiRezene iç canım.sabah akşam 15 dk demle iç. Faydasını görürsün. İlk gazı attıysan kayısılı şeyler içme bağırsakları harekete geçirdiği için ekstra sancılı oluyor. Yani bnde öyleydi kayısıyı bıraktım rahatladım
Ay yok artık yaa gizli gizli okunur mu. KıskanmıştırHarikaaa tabi alsınlar iyi kv de senden yana bizimkini gizli gizli çiçek notumu okurken yakalamıştım
Cok sagol canim allah razi olsunTeşekkür ederim canım
M meleksinsen tebrik ederim canım. İlk normal doğum açılışını da yaptın. Topigin ilklerinden oldun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Masallah kuzuya insallah cikarsiniz tez vakitteBana da her gün kayısı hoşafı verıyorlar ondan da olabilir demek kiRezene yi arttırayım o zaman Bugun emzirmeye gittim emdi çok şükür ama süt geldi mi bilmiyorum Solunumu düzene girmiş belki Pazartesi günü çıkar kızım. Çok degısık duyguymus karnımda ki minicik bedene dokunmak
Bende istiyorum o duygudaaaannnnn ❤❤❤Bana da her gün kayısı hoşafı verıyorlar ondan da olabilir demek kiRezene yi arttırayım o zaman Bugun emzirmeye gittim emdi çok şükür ama süt geldi mi bilmiyorum Solunumu düzene girmiş belki Pazartesi günü çıkar kızım. Çok degısık duyguymus karnımda ki minicik bedene dokunmak
Bende istiyorum o duygudaaaannnnn ❤❤❤
Simdi hareket ettikce bi yerlerime dokunuyor ya ona bile bayiliyorum, sikistirasim geliyo cocugu. Ayaklarini fln bi siksam
Benim kızın gelmeye niyeti yoktu hiç bu da ablasına benzerse zorBazisida oyle bi gidiyo 3 4 cm acilma var hoop dogum ne guzel
Bazisida oyle bi gidiyo 3 4 cm acilma var hoop dogum ne guzel
Çok sevindim canım üçünü de Rabbim korusun inşallah tez zamanda evinize geçersiniz. Gözün aydın ☺Evetttt kızlar 13.02.2020 sabah epidural ile ücüzlerim dünyaya geldiler yenidoğan yogunbakimdalar küçük kizim minnak diğer iki kızımız biraz daha iyi sizden bana duaetmenizi istiyorum yrn taburcu olacam ins kızlarımız kuvezde olacak gidip gelecem Rabbim benim ve tüm herkesin yavrularins sifa versin... Tüm hamile annelere Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipetsin doğum yapan annelerde sağlıkla büyütmeyi nasipetsin
Benim kociş hadi doğur diyip duruyo doğurmicaaaaam diyorumAynen kız bizimkiler bizle dalga geçiyorpink sen ben üçümüz oturalım bir yerde bunlar gelene kadar
Yaaaa cok uzucu. Suni sanci odem mi yapiyormus canim ? Bende suniyle dogurdumda bacaklarim fil bacagi gibi sismisti . .ay cok uzuldum yaa neler cekmisBenim kuzenim oyle oldu. Isveçte yasıyor. Mahvettiler kızı ama. Oralar bızım buralar gıbı degılmıs.. 4 cm acılması olmus zaten hıssetmıs evde iken. Hastaneye gitmiş illa normal olsun diye 42 saat sunni sancı felan vermısler zaten inanılmaz odemı olmustu burnuna kadar oyle bir şişmiştiki perisan olmustu. Sürekli yatıyordu. En sonunda olmayınca epidural sezeryan yapmıslar. Yalvarmıs resmen normal degil direk. Sezeryan la alın dayanmıyorum diye videosunu izledi m ben kotu oldum. Sonunda normal olmayınca epıdural sezeryana karar vermısler.ölümden dondum diyor hem kızı hem kendi İcin.
Yine turkiye iyi diyorum valla oralarda ne tetanoz ıgnesı ne seker yuklemesı aylık ultrason bile yokmus gebelıgı boyunca sadece 3 4 kere ultrasona girmiş.dedım bırdaha dogurur san turkıyede doğur bacım. Yaban ellerde kim vurduya gitme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?