2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benm alttaki vestel ustteki kurutma beko neden oyle dedilerki araya bi aparat koyuyolar ztn

Aynı durumdayım karnım sepsert Pazartesi randevum var bu sefer benim de sancım çıkar nst de
Bi kavuşsak artık

Ben sancıdan değilde bebeğin çıkma anından daha çok korkuyorum nedense dün instagramda doktor reklamı çıktı yine karşıma. Normal doğum yaparken videoları. Bir korku geldin
Bebeğin çıkma anı sancılardan daha kolay oluyor diyo normal doğum yapan arkadaşlar ama.Bakalım yaşayıp görmezbazen sezaryen mı olsam diyom hala bi karar veremedim

Bana da her gün kayısı hoşafı verıyorlar ondan da olabilir demek ki Rezene yi arttırayım o zaman Bugun emzirmeye gittim emdi çok şükür ama süt geldi mi bilmiyorum Solunumu düzene girmiş belki Pazartesi günü çıkar kızım. Çok degısık duyguymus karnımda ki minicik bedene dokunmak

Masallah kuzuya insallah cikarsiniz tez vakitte

Bende istiyorum o duygudaaaannnnn ❤❤❤
Simdi hareket ettikce bi yerlerime dokunuyor ya ona bile bayiliyorum, sikistirasim geliyo cocugu. Ayaklarini fln bi siksam

Bende istiyorum o duygudaaaannnnn ❤❤❤
Simdi hareket ettikce bi yerlerime dokunuyor ya ona bile bayiliyorum, sikistirasim geliyo cocugu. Ayaklarini fln bi siksam

Benim en Cok bayıldığım hareketleri seri halde ufak ufak yaptıkları kurcalıyor resmen elimi karnıma goturdugumde sankı ellerine dokunuyorum mınıcık bıseyler hıssedıyoruuum Sankı cekıcle vuruyor gibi bir his yanı tekmeler farklı onlarıda ayırt ediyorum ama o ufak seriler bir baska bazende hıckırık degılde nefes alıyor gıbı mınık mınık karnım yukselip iniyor Cok hafif cıkar benı anne der gibi

Bazisida oyle bi gidiyo 3 4 cm acilma var hoop dogum ne guzel

Benim kuzenim oyle oldu. Isveçte yasıyor. Mahvettiler kızı ama. Oralar bızım buralar gıbı degılmıs.. 4 cm acılması olmus zaten hıssetmıs evde iken. Hastaneye gitmiş illa normal olsun diye 42 saat sunni sancı felan vermısler zaten inanılmaz odemı olmustu burnuna kadar oyle bir şişmiştiki perisan olmustu. Sürekli yatıyordu. En sonunda olmayınca epidural sezeryan yapmıslar. Yalvarmıs resmen normal degil direk. Sezeryan la alın dayanmıyorum diye videosunu izledi m ben kotu oldum. Sonunda normal olmayınca epıdural sezeryana karar vermısler.ölümden dondum diyor hem kızı hem kendi İcin.
Yine turkiye iyi diyorum valla oralarda ne tetanoz ıgnesı ne seker yuklemesı aylık ultrason bile yokmus gebelıgı boyunca sadece 3 4 kere ultrasona girmiş.dedım bırdaha dogurur san turkıyede doğur bacım. Yaban ellerde kim vurduya gitme

Çok sevindim canım üçünü de Rabbim korusun inşallah tez zamanda evinize geçersiniz. Gözün aydın ☺
Aynen kız bizimkiler bizle dalga geçiyor pink sen ben üçümüz oturalım bir yerde bunlar gelene kadar
Benim kociş hadi doğur diyip duruyo doğurmicaaaaam diyorum

Yaaaa cok uzucu. Suni sanci odem mi yapiyormus canim ? Bende suniyle dogurdumda bacaklarim fil bacagi gibi sismisti . .ay cok uzuldum yaa neler cekmis

Kızlar kızlar Bolu dan mirabaaa son 14 bugün 38 haftalık olduk biz heyecan doruk ama benim kız rahat rahat yatıyo doğası yok bu kızın pazartesi kontrol var benim adam diyo pazartesi doğur artık yeter diye o değil de benim göbüş baya minnoş hala bu karından 2500-3000 kg bebiş nasıl çıkıcak inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…