2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebek hareketsiz bir bolgede sivrileşiyor. Sonra hafif hafif agrilar oluyor, sıkışma hissi oluyor. Benim artik gitgide surede uzamaya basladi. Kalbim sıkışıyor, nefesim azaliyor. Popoma belime vuruyor hafif agri
Benim bebiş tek bir bölgeden itekliyor orası yumru gibi şişiyor ama gerildiğini hissettiğim için kasılma demiyorum ben buna. Sıkışmış da kendini geriyor gibi çünkü altta kafasının ordan da itiyor ve yerleşince geçiyor. Bu kasılma değil o zaman değil mi çünkü ağrı olmuyor sadece iteklemsinin verdiği rahatsızlık oluyor

Hasatzamani senle aynı kilo alarak gidiyordum ben. Yalnız şu anda 10 kilo kadar almış bulunmaktayım ve bunun son 3 kilo civarı bir bir buçuk haftada oldu. Sen kaç aldın şu ana kadar son haftalar artış oldu mu beni bi bilgilendir canım ya böyle giderse 20 ile tamamlayacam

Maşallah canım ☺ İnsan sabırsızlanıyor ama doğru zamana kadar beklemeleri en iyisi. Benim de karnım evde pijamalarla bana büyük görünüyor. Yani öyle kocaman değil ama normal görünüyor. Ne zaman doktora gitsem küçücük görünüyor. Hatta her gittiğimizde doktor bi şaşırıyor önce niye büyümemiş senin karnın diyip beni korkutuyor. Bilmiyorum dış kıyafetten mi ama sanırım fiziksel bi durum canım. İç karın genişliğine bağlı. O kadar da az kilo almadım aslında. 9-10 kilo aldım.

Kuzum bende aşırı baskı oluyor sadece tahriş gibi sızlama değil de doktoruna bir danış bakalım bebişler iyice aşağı indiler normal olabilir. Ben bildiğin ufaklığın elini karnımda değil vajinamda hissediyorum artık.

Maşallah kuzummm Memeyi tuttuysa bu çok iyi bi haber. Süt ilk zamanlar az gelse de endişe etme. Damla damla derken tadını sever ve daha güçlü çeker. Emmesi güçlendikçe de sütün bollaşacak inşallah. Afiyetler olsun yarasın Pera hanıma

Ben 14 kilo aldım 49 la hamile kalmıştım 63üm şuan çok geç çıktı zaten karnım ama şuan kimse doğurcağma inanmıyo 7 aylık sanıyorlar

Yaaaa cok uzucu. Suni sanci odem mi yapiyormus canim ? Bende suniyle dogurdumda bacaklarim fil bacagi gibi sismisti . .ay cok uzuldum yaa neler cekmis

Yok canım hamıleliği boyunca oluşan vuct odemınden bahsettim. İnanılmaz yanı elleri ayakları fenaydı. Bide turkıyede bu kadar ödem olsa hemen ara stırırlar bızım kıza Bı neden bile soylememısler. Kıymetini bilin turkiyenın diyor

Aynı durumdayım karnım sepsert Pazartesi randevum var bu sefer benim de sancım çıkar nst de
Bi kavuşsak artık
Aynen kuzu artik.kavussak die bakiyorum bende pazartesi herkes gidiyo bende mi gitsem temizlik icin abla gelecek olmadi o gidince iki dakika giderim hastaneye yakin bana nasil olsa sali gidecem normalde de ablamlar illa pazartesi git diyo bakalim güzel haberler alalim inşallah Amine Busra sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah

Ben 14 kilo aldım 49 la hamile kalmıştım 63üm şuan çok geç çıktı zaten karnım ama şuan kimse doğurcağma inanmıyo 7 aylık sanıyorlar
Sen de çok almamışsın canım. Maşallah çok ideal Ama bebiş için daha erken annesi. 40 haftaya kadar yolu var Diyorum ama ben de çok sabırsızlanıyorum

Sen de çok almamışsın canım. Maşallah çok ideal Ama bebiş için daha erken annesi. 40 haftaya kadar yolu var Diyorum ama ben de çok sabırsızlanıyorum
40ı ben beklerim de doktor beklemez gibi suyumuz bir normal bir az çünkü pazartesi belli olur gibi hissediyorum bakalım hayırlısı

Evvettt hadi bakalım kim tutar seni ve mıniş kızınııı meleğini hayırlısı ile sen doğurda sıra bize gelsin bacı önde sen varsın

Bizde kuzucumla bir balkan seferi yaptık geldik... Edırneden gelen soğuk havanın etkisi bu İstanbul'daki soguk 22 bacım yırmı ıkıııı ALLAHın izni ile cekılin bakem yoldan yolculuk Diyarbakıra az halay cekekte gelek

Arkadaşım Almanyada yaşıyor.Doğum için Türkiyeye gelmişti.Özel hastane yokmuş özel oda yokmuş.Sezeryan ölümcül olmadıktan sonra yapmıyorlarmış.Doktor seçemiyormuşsun hangi doktor denk gelirse giriyormuş doğuma.

Ben Bolu dan Ankaraya gelmeyi başarabilir miyim acep 7 8 gün daha dayanır mı bilemedim şuan bunları yazarken poposunu solumdan dikti ayaklar sağdan çıktı gerip duruyor karnımı sıra benim sıramı vermem artıkın

Herkese selam kızlar,
İki gündür acayip sancım vardı dün gittim doktora 4dk da bir düzenli doğum sancısı çıktı nst de 80 lerde hep, vajinal muayene oldum rahim ağzında açılma yok ama yumuşama varmış ve bu sancılar heran açabilirmiş, serum taktı bir de tansiyon ilacı verdi sancıyı azaltıyormuş hemen başlattı hastane de. Sonra yine nst sancı araları açıldı ama tamamen kesilmedi. Daha erken inşallah gelmez bizim kız ya çok tırsıyorum oğlum da 35.hafta da doğdu emme refleksi yoktu falan çok uğraşmıştım Pazartesi tekrar gidicem kontrole inş ilaç daha da etki eder de o güne kadar geçer sancılar yoksa yatıracak direk beni

İnsallah. Valla agrilar arttikca bende artik dogursamda kurtulsam moduna gecmeye basladim

Aslinda sonrasinda oturum icin ugrastirmasalar burdaki herkes turkiye de dogumu tercih eder ama cocullar ilerde ugrasmasin diye mecbur burda kaliyoruz ,hayati tehlike baslamadiysa kesinlikle sezeryan yok zaten .. hastane kontrolunde bile ozel durumun yoksa sadece ebeden randevu aliyoruz bzde.dogumada yalniz ebeler geliyor cok uzun surerse doktor cunku dogumhane acilinde.1 doktor var.. boyle düşündükçe yine sikintilar basiyor beni

Ay hadi hayirlisi cnm ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…