Bebek hareketsiz bir bolgede sivrileşiyor. Sonra hafif hafif agrilar oluyor, sıkışma hissi oluyor. Benim artik gitgide surede uzamaya basladi. Kalbim sıkışıyor, nefesim azaliyor. Popoma belime vuruyor hafif agri
Benim bebiş tek bir bölgeden itekliyor orası yumru gibi şişiyor ama gerildiğini hissettiğim için kasılma demiyorum ben buna. Sıkışmış da kendini geriyor gibi çünkü altta kafasının ordan da itiyor ve yerleşince geçiyor. Bu kasılma değil o zaman değil mi çünkü ağrı olmuyor sadece iteklemsinin verdiği rahatsızlık oluyorValla iş yerindeki hemşireye sordum bende dün çok kötü oldum tek bir yerde toplandı toplandı sertleşti korktum kasılmamı diye ama kasılma tüm karında olur tek bölgede olmaz öyle karıştırabileceğin bir his değil tüm rahminde hissedersin dedi
Maşallah canım ☺ İnsan sabırsızlanıyor ama doğru zamana kadar beklemeleri en iyisi. Benim de karnım evde pijamalarla bana büyük görünüyor. Yani öyle kocaman değil ama normal görünüyor. Ne zaman doktora gitsem küçücük görünüyor. Hatta her gittiğimizde doktor bi şaşırıyor önce niye büyümemiş senin karnın diyip beni korkutuyor. Bilmiyorum dış kıyafetten mi ama sanırım fiziksel bi durum canım. İç karın genişliğine bağlı. O kadar da az kilo almadım aslında. 9-10 kilo aldım.Kızlar kızlar Bolu dan mirabaaason 14 bugün 38 haftalık olduk biz heyecan doruk ama benim kız rahat rahat yatıyo doğası yok bu kızın pazartesi kontrol var benim adam diyo pazartesi doğur artık yeter diye o değil de benim göbüş baya minnoş hala bu karından 2500-3000 kg bebiş nasıl çıkıcak inanamıyorum
Kuzum bende aşırı baskı oluyor sadece tahriş gibi sızlama değil de doktoruna bir danış bakalım bebişler iyice aşağı indiler normal olabilir. Ben bildiğin ufaklığın elini karnımda değil vajinamda hissediyorum artık.Kızlar bişey sorcam ya benim vajinamda sızlama oluyor sanki tahriş etmişim gibi, tuvaletten sonra bir de dün gece sık sık karnıma adet ağrısı gibi ağrılar oldu, doktor rahim çok kısalmış dikişi almayalım demişti ya pazartesi alacaktı kendi haftasonu yok diye, acaba bebek iyice zorluyor da o yüzden olabilir mi? Yaşayan var mı ya da benim gibi bu şeyleri?
Ahududu yaprağı çayı günde 3 kere içmeyi önerdiGayet normal bence kilosu canım. Hangi çayı önerdi doktorun? İlişki doğumu tetikliyormuş son zamanlarda öneriyorlar.
Maşallah kuzummmBana da her gün kayısı hoşafı verıyorlar ondan da olabilir demek kiRezene yi arttırayım o zaman Bugun emzirmeye gittim emdi çok şükür ama süt geldi mi bilmiyorum ☺ Solunumu düzene girmiş belki Pazartesi günü çıkar kızım. Çok degısık duyguymus karnımda ki minicik bedene dokunmak
Ben 14 kilo aldım 49 la hamile kalmıştım 63üm şuan çok geç çıktı zaten karnım ama şuan kimse doğurcağma inanmıyo 7 aylık sanıyorlarMaşallah canım ☺ İnsan sabırsızlanıyor ama doğru zamana kadar beklemeleri en iyisi. Benim de karnım evde pijamalarla bana büyük görünüyor. Yani öyle kocaman değil ama normal görünüyor. Ne zaman doktora gitsem küçücük görünüyor. Hatta her gittiğimizde doktor bi şaşırıyor önce niye büyümemiş senin karnın diyip beni korkutuyor. Bilmiyorum dış kıyafetten mi ama sanırım fiziksel bi durum canım. İç karın genişliğine bağlı. O kadar da az kilo almadım aslında. 9-10 kilo aldım.
Yaaaa cok uzucu. Suni sanci odem mi yapiyormus canim ? Bende suniyle dogurdumda bacaklarim fil bacagi gibi sismisti . .ay cok uzuldum yaa neler cekmis
Aynen kuzu artik.kavussak die bakiyorum bende pazartesi herkes gidiyo bende mi gitsemAynı durumdayım karnım sepsert Pazartesi randevum var bu sefer benim de sancım çıkar nst de
Bi kavuşsak artık
Sen de çok almamışsın canım. Maşallah çok idealBen 14 kilo aldım 49 la hamile kalmıştım 63üm şuan çok geç çıktı zaten karnım ama şuan kimse doğurcağma inanmıyo 7 aylık sanıyorlar
Sen de çok almamışsın canım. Maşallah çok idealAma bebiş için daha erken annesi. 40 haftaya kadar yolu var Diyorum ama ben de çok sabırsızlanıyorum
Kızlar kızlar Bolu dan mirabaaason 14 bugün 38 haftalık olduk biz heyecan doruk ama benim kız rahat rahat yatıyo doğası yok bu kızın pazartesi kontrol var benim adam diyo pazartesi doğur artık yeter diye o değil de benim göbüş baya minnoş hala bu karından 2500-3000 kg bebiş nasıl çıkıcak inanamıyorum
Arkadaşım Almanyada yaşıyor.Doğum için Türkiyeye gelmişti.Özel hastane yokmuş özel oda yokmuş.Sezeryan ölümcül olmadıktan sonra yapmıyorlarmış.Doktor seçemiyormuşsun hangi doktor denk gelirse giriyormuş doğuma.Yok canım hamıleliği boyunca oluşan vuct odemınden bahsettim. İnanılmaz yanı elleri ayakları fenaydı. Bide turkıyede bu kadar ödem olsa hemen ara stırırlar bızım kıza Bı neden bile soylememısler. Kıymetini bilin turkiyenın diyor
Ben Bolu dan Ankaraya gelmeyi başarabilir miyim acepEvvettt hadi bakalım kim tutar seni ve mıniş kızınııı meleğinihayırlısı ile sen doğurda sıra bize gelsin bacı önde sen varsın
Bizde kuzucumla bir balkan seferi yaptık geldik... Edırneden gelen soğuk havanın etkisi bu İstanbul'daki soguk22 bacım yırmı ıkıııı ALLAHın izni ile cekılin bakem yoldan yolculuk Diyarbakıra az halay cekekte gelek
Inanmiyorum kendilerine zamanında alınmamış sindiremiyorlarBenim ki alınan çiçeği geri verelim demişti
Her biri apayrı bu kv lerinBenim kv olsa araya kendini de sıkıştırırdı bana da alırsın birşey diyeDışarı çıkıyoruz beraber eşim kızıma birşey alıyor bana niye almadın diye sitem ediyor
İnsallah. Valla agrilar arttikca bende artik dogursamda kurtulsam moduna gecmeye basladimAynen kuzu artik.kavussak die bakiyorum bende pazartesi herkes gidiyo bende mi gitsemtemizlik icin abla gelecek olmadi o gidince iki dakika giderim hastaneye yakin bana nasil olsa sali gidecem normalde de ablamlar illa pazartesi git diyo bakalim güzel haberler alalim inşallah Amine Busra sendende güzel haberler bekliyoruz inşallah
Arkadaşım Almanyada yaşıyor.Doğum için Türkiyeye gelmişti.Özel hastane yokmuş özel oda yokmuş.Sezeryan ölümcül olmadıktan sonra yapmıyorlarmış.Doktor seçemiyormuşsun hangi doktor denk gelirse giriyormuş doğuma.
Ay hadi hayirlisi cnm ya :)Günaydın hanımlarben sabah baya erken kalktım. Son kontrolüm vardı. Yolda 2 saat olunca beklemedik. Nst , ameliyat için kan testleri yapıldı. anestezi doktoru ve kendi doktorumla görüştüm bir aksilik olmazsa perşembe gününü artık kesinleştirdik. Beni zorlayan kasık ağrısı var yoksa ne sancı ne kasılma yok. Ama yol uzak olunca bir anda gelmesi beni teleşa düşüreceği için böyle uygun gördü doktor. Anestezi doktoru genel mi spinal anestezi mi diye sordu. Doğumlarda spinal daha risksiz diye anlattı. Ben ilkinde de spinal olmuştum öyle istedim. Artı olarak epiduralde istedim. Odaya çıktıktan sonra ağrı olmasın diye doktorum önerdi. Hayırlısı artık son 5 günü dinlenerek geçireceğim ki erken gelmesin. Tüm hazırlıkları bitirdim beklemedeyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?