- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
- 133
Ayyy doğuran doğuranaKızlar duş dan sonra giyinip yatakta telefon uğraşırken sola yatmıştım bi bardak civarı fosurt diye şu boşaldı
Banyo da baktım kulodum vs de beyaz di kanlı değildi bembeyaz ama suyum mu geldi şimdi hiç-bir şey anlamadim
Nişan olabilir dediğin su canımKızlar duş dan sonra giyinip yatakta telefon uğraşırken sola yatmıştım bi bardak civarı fosurt diye şu boşaldı
Banyo da baktım kulodum vs de beyaz di kanlı değildi bembeyaz ama suyum mu geldi şimdi hiç-bir şey anlamadim
Suyun gelmiş olabilir zeninde. Su devamlı olan bişey değil. Akıp bırakıyor. Bebek kanala girince de su kesiliyor. Doktoruna falan ulaşabilirsen ulaş istersen ya da direk hastaneye git. Sancı vs var mı?Kızlar duş dan sonra giyinip yatakta telefon uğraşırken sola yatmıştım bi bardak civarı fosurt diye şu boşaldı
Ilk dogumda benimde önce suyum gelmisti. Yumurta aki gibiydi. Kan falan hic yoktu. Hemen hastaneye gidin.Kızlar duş dan sonra giyinip yatakta telefon uğraşırken sola yatmıştım bi bardak civarı fosurt diye şu boşaldı
olabilir cnm ,idrar istekli yapılan bsy o şudur sen salmadın ya sonucta,idrar gibi kokmuyor ve sümüksü ise git dr aKızlar duş dan sonra giyinip yatakta telefon uğraşırken sola yatmıştım bi bardak civarı fosurt diye şu boşaldı
Cnm mutlaka git dr a ben sezeryanla 2 doğum yaptım sancı falan çekmedim suyum gelmedi bilemiyorum normal dogumu ama bence büyük ihtimal bebiş geliyorAfedersiniz baya ayrıntılı anlatcam ebeye ulaşamıyorum. Emin olamadım. Koltukta oturuyordum birde böyle altıma işedim gibi hissettim tuvalete gittim çamaşırım baya ıslanmış. Neyse tuvaletten kalktım bir anda bacaklarımdan aşağı aktı sulu kahve akıntı. Sümüksü kocaman bir akıntı lap diye yere düştü. Neyse böyle çamaşırımı tamponnyaptım biraz daha geldi sonra duşa girdim. Çıktım depend taktım ama şuan birşey gelmiyor. Bebek alta baskı yapıyor. Arada bir kasılma geliyor ama ağrı yok yine kafayı yiycem ya.
Evet canım su gibi görünüyor.Kızlar duş dan sonra giyinip yatakta telefon uğraşırken sola yatmıştım bi bardak civarı fosurt diye şu boşaldı
Cnm duş al sicak havlu koy bol emzir emmiyosa da sağKızlar benim memintolar çok şişti sağıyorum az geliyor ama çok acıyor şişlikten tecrübeli annişler be yapayım ben
Ayyy doğuran doğurana
Seninde suyun gelmiş gibi duruyo canım
İlla kanlı vs olcak diye bişe yok
Hafif kıvamlı mı su?
Suyun gelmiş olabilir zeninde. Su devamlı olan bişey değil. Akıp bırakıyor. Bebek kanala girince de su kesiliyor. Doktoruna falan ulaşabilirsen ulaş istersen ya da direk hastaneye git. Sancı vs var mı?
Bu gece doğum gecesi olacak maşallah..
Allah yardımcınız olsun hanımlar..
Yinede bilemedm canm bana suyun gibi geldi idrar olsa istemsiz olmazdı bnceYok sade berrak su idi
Bi de bugün hiç olmadığı kadar çok büyük abdest e çıktım
Bu kadar çıkmazdım
Anlamadim.
Ilk cocuk suni sancı ile olunca
Düşündükçe iç çekiyorum resmen
Biraz bekle canım şuan gitsen de nstye bağlayıp bekletrlerSancin yok hiç-bir belirti sadece gazim çok onun dışında iki üç gündür iş yamaktan tempoyum bugün en son valizleri yaptık tam da
Dr aramadım eğer doğum başlamadı ise gitmişken suni sancı takabilir
Bendede sanci yoktu. 24 saate kadar beklicez demisti ebe. Sabah 9 gibi suyum gelmisti. Ertesi günü 9a ceyrek kala oglum dogdu. Gece 3 gibide sancim baslamisti.Sancin yok hiç-bir belirti sadece gazim çok onun dışında iki üç gündür iş yamaktan tempoyum bugün en son valizleri yaptık tam da
Dr aramadım eğer doğum başlamadı ise gitmişken suni sancı takabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?