2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kuzum benim arkadaştada parça parça gelmiş su. Gece başlamış ağrı sızı yoktu diyo. Ped koydum batıyodu diyo, sabaha kadar öyle oyalanmış Ertesi gün doğuma aldılar hemen sezeryana. Bebeği tehlikeye atmaya gerek yok git sende hemen bence.

Uyuyamıyorum ben yaa. Malum size o gün bahsetmiştim kordon dolandı diye. Aklımdan çıkmıyo 2 gündür manyak oldum
Aslında belki başka bir doktora daha mı gitsen sadece bu konu için bakalım ne diyecek . 37. Haftadasin büyük sorun olsaydı bence direk sezeryanla alırdı diye düşünüyorum arkadaşım . Ama tabi insan takar kafasına rahat olmaya çalış. Doktorlar riske atmazlar diye düşünüyorum .

Sanci olmasada suyun geldigi icin enfeksiyon riskin var. Antibiyotik falan verebilirler açıklıkta varsa. Bence ihmal etme git doktora

Kızlar benim memintolar çok şişti sağıyorum az geliyor ama çok acıyor şişlikten tecrübeli annişler be yapayım ben
Sıcak kompres yapmalısın ve masaj internette var bakarsın onlara nasıl yapıldıgını detaylı anlatıyor birde aralıklı ve düzenli olarak muhakkak sag bitene kadar sag. İnsallah rahatlatır bunlar.

Bebisin mi kordonu dolandı kacırmısım orayı
Evet canım. Boynuna dolanmış. Dünkü kontrolde farkettik. Doktor olabiliyo böyle şeyler falan diye rahatlatmaya çalışıyo ama işte rahat değilim. Hareketlerini takip et sürekli dedi. Çocuk çok hareket etse bişemi olduda ediyo diye panikliyorum. Hareket etmese, uyuyo mesela bebişi dürtüyorum bi pıt vuruyo elime tamam annecim bişe yok uyu hadi diyorum. Psikopata bağladım yani anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…