2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Oy gözünaydın canım çok sevindim. Minik kız annesinin kucağında dönsün biran önce evine inşallah. Emzirdikten sonra elinle göğsünü sıkıp süt çıkıyor mu bak. Bende öyle kontrol ediyorum çekiyor ama boşmu diye bir evham geliyor. Sıkınca süt geliyorsa çekmiştir. Kayısıyı sende bir bırak bakalım işe yarar belki sende de canım

Bebeğe yansımasın diye rahat olmaya çalışıyorum da işte çok zor. Doktorum iyi aslında. Sıkı takip edicez yapıcak bişe yok. Salı ve cuma tekrar gel dedi ama dayanamam salıya kadar. Pazartesi gidicem tekrar

O kadaaar cok haklısın ki, nasıl rahat olacaksın istesende olamazsın normalde de hep bir panik halimiz oluyor hareketlerinde bir farklılık sezsek ay noldu birsey mi oldu modundayız. Peki kordonun düzelme ihtimali var mıymıs? Hep böyle mi devam edecek

Kızlar haber veriyim hastanedeyim yatışım yapıldı. Suyum geliyormuş. Ama sancılarım yeterli değil 2 saat bekleyelim dediler. Antibiyotik verdiler bebek enfeksiyon kapmasın diye. Kanımı aldılar değerlerime bakmak için. Suni vermediler henüz duruma göre bakıcaz dediler. Bakalım şimdi artık daha yeni sancılarım başladı.

Kızlar benim memintolar çok şişti sağıyorum az geliyor ama çok acıyor şişlikten tecrübeli annişler be yapayım ben
Sıcak duş, sıcak bişiler koy sağ masj yap inmiyorsa kadın doğumcuna söyle. Benim de öyle oldu kontrolde dr a söyledim ultrason çekildi göğüslerden mastit başlangıcı dediler. Doğumdan sonra kullandığım antibiyotiği değiştşrdi 3 güne tıkalı yerler açılmaya başladı. 2 saatte bir sağ ama pompaya girmeyen yerlere de elinle dairesel masajlar yap

Yaa ne güzell yavruna kavuşcaksın nefesini güzel kullan şuan. Bol derin nefes al burnundan ağzından ver. Şuan bebeğe oksijen ekstra lazım oluyor ben bilemedim onu.sağlıklı sıhatli bir avazda kucağına al. Güzel haberlerini bekliyoruz

Hadi bakalım hayırlısı ile kucağına al yavrunu ohh miss sadece bebişe odaklan canım kavuşmaya az kaldı ne kadar güzel .

Bende dr aradım duş al hastaneye geç net takicaklar duruma göre bana haber vericek arkadaslarim dedi
2 valiz bi sırt çantası ile gidiyorum eşim tatile böyle gitmiyorz dedi.
Kızım evde kuzen vardı allah dan onunla kaldı.
Annem ist gelicekti pazartesi günü ama şimdi haber verip panik etmek istemedim
Bakalım hastane gidince ne derler
Ara ara şu akıyor ped koydum
Umarım sağlıklı bir şekilde doğururum

Hadi bakalım hayırlısı ile kucağına al yavrunu ohh miss sadece bebişe odaklan canım kavuşmaya az kaldı ne kadar güzel .
Ayy inşallah kızlar bol duanıza ihtiyacım var.
Ebe azcık yat dinlen dedi tam yattım uyuyamadan sancılarım gelmeye başladı. Ama açılmam aynı 2 cm şimdi tekrar muayene oldum.

Ay hadi bakalım hayırlı doğumlar kolay geçer umarım kavuşun bebislere öpün koklayın ne güzel

Oy maşallah Hadi hayırlı ugurlu olsun simdiden. Tebrikler

Insallah i nefeste cok kolay bi dogumun olur canim

hadi cnm iyi haberlerini bekliyoruz

iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz cnm inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…