Burun tıkanıklığı beni mahvediyor o geçiyor kabuslar görüyorum
Oy gözünaydın canım çok sevindim. Minik kız annesinin kucağında dönsün biran önce evine inşallah. Emzirdikten sonra elinle göğsünü sıkıp süt çıkıyor mu bak. Bende öyle kontrol ediyorum çekiyor ama boşmu diye bir evham geliyor. Sıkınca süt geliyorsa çekmiştir. Kayısıyı sende bir bırak bakalım işe yarar belki sende de canımBana da her gün kayısı hoşafı verıyorlar ondan da olabilir demek kiRezene yi arttırayım o zaman Bugun emzirmeye gittim emdi çok şükür ama süt geldi mi bilmiyorum ☺ Solunumu düzene girmiş belki Pazartesi günü çıkar kızım. Çok degısık duyguymus karnımda ki minicik bedene dokunmak
Bebeğe yansımasın diye rahat olmaya çalışıyorum da işte çok zor. Doktorum iyi aslında. Sıkı takip edicez yapıcak bişe yok. Salı ve cuma tekrar gel dedi ama dayanamam salıya kadar. Pazartesi gidicem tekrarAslında belki başka bir doktora daha mı gitsen sadece bu konu için bakalım ne diyecek . 37. Haftadasin büyük sorun olsaydı bence direk sezeryanla alırdı diye düşünüyorum arkadaşım . Ama tabi insan takar kafasına rahat olmaya çalış. Doktorlar riske atmazlar diye düşünüyorum .
O kadaaar cok haklısın ki, nasıl rahat olacaksın istesende olamazsın normalde de hep bir panik halimiz oluyor hareketlerinde bir farklılık sezsek ay noldu birsey mi oldu modundayız. Peki kordonun düzelme ihtimali var mıymıs? Hep böyle mi devam edecekEvet canım. Boynuna dolanmış. Dünkü kontrolde farkettik. Doktor olabiliyo böyle şeyler falan diye rahatlatmaya çalışıyo ama işte rahat değilim. Hareketlerini takip et sürekli dedi. Çocuk çok hareket etse bişemi olduda ediyo diye panikliyorum. Hareket etmese, uyuyo mesela bebişi dürtüyorum bi pıt vuruyo elime tamam annecim bişe yok uyu hadi diyorum. Psikopata bağladım yani anlayacağın
Sıcak duş, sıcak bişiler koy sağ masj yap inmiyorsa kadın doğumcuna söyle. Benim de öyle oldu kontrolde dr a söyledim ultrason çekildi göğüslerden mastit başlangıcı dediler. Doğumdan sonra kullandığım antibiyotiği değiştşrdi 3 güne tıkalı yerler açılmaya başladı. 2 saatte bir sağ ama pompaya girmeyen yerlere de elinle dairesel masajlar yapKızlar benim memintolar çok şişti sağıyorum az geliyor ama çok acıyor şişlikten tecrübeli annişler be yapayım ben
Yaa ne güzell yavruna kavuşcaksın nefesini güzel kullan şuan. Bol derin nefes al burnundan ağzından ver. Şuan bebeğe oksijen ekstra lazım oluyor ben bilemedim onu.sağlıklı sıhatli bir avazda kucağına al. Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar haber veriyim hastanedeyim yatışım yapıldı. Suyum geliyormuş. Ama sancılarım yeterli değil 2 saat bekleyelim dediler. Antibiyotik verdiler bebek enfeksiyon kapmasın diye. Kanımı aldılar değerlerime bakmak için. Suni vermediler henüz duruma göre bakıcaz dediler. Bakalım şimdi artık daha yeni sancılarım başladı.
Hadi bakalım hayırlısı ile kucağına al yavrunu ohh miss sadece bebişe odaklan canım kavuşmaya az kaldı ne kadar güzel .Kızlar haber veriyim hastanedeyim yatışım yapıldı. Suyum geliyormuş. Ama sancılarım yeterli değil 2 saat bekleyelim dediler. Antibiyotik verdiler bebek enfeksiyon kapmasın diye. Kanımı aldılar değerlerime bakmak için. Suni vermediler henüz duruma göre bakıcaz dediler. Bakalım şimdi artık daha yeni sancılarım başladı.
Yaa ne güzell yavruna kavuşcaksın nefesini güzel kullan şuan. Bol derin nefes al burnundan ağzından ver. Şuan bebeğe oksijen ekstra lazım oluyor ben bilemedim onu.sağlıklı sıhatli bir avazda kucağına al. Güzel haberlerini bekliyoruz
Ayy inşallah kızlar bol duanıza ihtiyacım var.Hadi bakalım hayırlısı ile kucağına al yavrunu ohh miss sadece bebişe odaklan canım kavuşmaya az kaldı ne kadar güzel .
Ay hadi bakalım hayırlı doğumlar kolay geçer umarım kavuşun bebislere öpün koklayın ne güzelBende dr aradım duş al hastaneye geç net takicaklar duruma göre bana haber vericek arkadaslarim dedi
2 valiz bi sırt çantası ile gidiyorum eşim tatile böyle gitmiyorz dedi.
Kızım evde kuzen vardı allah dan onunla kaldı.
Annem ist gelicekti pazartesi günü ama şimdi haber verip panik etmek istemedim
Bakalım hastane gidince ne derler
Ara ara şu akıyor ped koydum
Umarım sağlıklı bir şekilde doğururum
Depend candır her eve lazımBu ara depend olmasa napardım bilmiyorum. Şarıl şarıl su akıyor altımdan depend sayesinde yıkılmadım ayaktayım
Kızlar haber veriyim hastanedeyim yatışım yapıldı. Suyum geliyormuş. Ama sancılarım yeterli değil 2 saat bekleyelim dediler. Antibiyotik verdiler bebek enfeksiyon kapmasın diye. Kanımı aldılar değerlerime bakmak için. Suni vermediler henüz duruma göre bakıcaz dediler. Bakalım şimdi artık daha yeni sancılarım başladı.
Insallah i nefeste cok kolay bi dogumun olur canimKızlar haber veriyim hastanedeyim yatışım yapıldı. Suyum geliyormuş. Ama sancılarım yeterli değil 2 saat bekleyelim dediler. Antibiyotik verdiler bebek enfeksiyon kapmasın diye. Kanımı aldılar değerlerime bakmak için. Suni vermediler henüz duruma göre bakıcaz dediler. Bakalım şimdi artık daha yeni sancılarım başladı.
Valla fotoğrafçıya o kadar para verdim gelir heraldeDoğumdan sonra yaparsınız makyajınızı fotoğraf çektirmeden tabi o zaman aklınıza gelirse benim hiç gelmemişti
hadi cnm iyi haberlerini bekliyoruzKızlar haber veriyim hastanedeyim yatışım yapıldı. Suyum geliyormuş. Ama sancılarım yeterli değil 2 saat bekleyelim dediler. Antibiyotik verdiler bebek enfeksiyon kapmasın diye. Kanımı aldılar değerlerime bakmak için. Suni vermediler henüz duruma göre bakıcaz dediler. Bakalım şimdi artık daha yeni sancılarım başladı.
iyi haberlerle dönmeni bekliyoruz cnm inş.Bende dr aradım duş al hastaneye geç net takicaklar duruma göre bana haber vericek arkadaslarim dedi
2 valiz bi sırt çantası ile gidiyorum eşim tatile böyle gitmiyorz dedi.
Kızım evde kuzen vardı allah dan onunla kaldı.
Annem ist gelicekti pazartesi günü ama şimdi haber verip panik etmek istemedim
Bakalım hastane gidince ne derler
Ara ara şu akıyor ped koydum
Umarım sağlıklı bir şekilde doğururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?