2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kizlar artik doğurdu mu da 2 kişi 2 kişi doğuruyoruz ,benim sat a gore de 40. haftamın dolduğu tarih 7 mart ya haftaya yada sonraki haftaya artik ben de haber veririm galiba :) ama şu bogaz agrisi,geniz akintisi ,burun tıkanıklığı hala geçmedi ya hayirlisi

Lostinparadise yabanci hayat bize haber edin ara ara unutmayın
Açılmalsrınz varmı??
Allah yardımcınız olsun inşaAllah

Yatış yapıldı damar yolum açıldı nst takılı yatıyorum
Alttan muayene etmedi burdaki hemsireler
Benim dr 8 gibi gelicek henüz hissedilen bi agrım yok benim

Valla ben erken kendi suyum gelir diye beklemiyordum zaten dr suni sancı ile önümüze hafta başlayacaktı
Her an hazırlıklı olun valizleri tam hazirladik gece suyum geldi

Valla ben erken kendi suyum gelir diye beklemiyordum zaten dr suni sancı ile önümüze hafta başlayacaktı
Hazır hazır iyi denk gelmiş canım ☺ Rabbim yardımcınız olsun, kolay doğumlar nasip eylesin. Sağ salim kucağınıza alın inşallah. Normal doğum mu seninki kuzum şu anki plan? İlk doğumunu kaçıncı haftada yapmıştın? Seninle tdt miz aynı onun için soruyorum ☺

Ilk 36 4 de suni sancı ile normal
Bu da beklenen normal bakalım kendi dr gelince ne der

3-3.5 cm deyim daha. Sancılarımın şiddeti artmaya başladı
Tatlım sakın korkma tamam mı.. Senin ikinabilmen ve güzel açılman için bu sancılar. Korkacak hiç bir şey yok. Doktorunu ve ebeleri pür dikkat dinle hep. Onlar süreci yönlendirir. Zaten sancinin en çok olduğu an doğuma en çok yaklaştığın an. Allah a ve sonra da kendine güven.

Canım özür diliyorum ama suyun kokusu var mı? Tanımlayabilir misin?
ya benim kizim da patlattiklarinda afedersiniz sanki sperm gibi kokuyordu ,ben lab da calisiyorum kokusunu biliyorum zaten de hani siz de hiç aldınız mı kokusunu bilemiyorum oyle bi koku,camasir suyunun cok cok hafifletilmiş hali gibi

valizler hazir olalı 2 hafta oldu da bakalim tabi yine kesin eksik cikiyor hastanede artik bklm cnm sebi de Allah kurtarsin

ya benim kizim da patlattiklarinda afedersiniz sanki sperm gibi kokuyordu ,ben lab da calisiyorum kokusunu biliyorum zaten de hani siz de hiç aldınız mı kokusunu bilemiyorum oyle bi koku,camasir suyunun cok cok hafifletilmiş hali gibi
Anladım canım çok teşekkür ederim. Bilmekte fayda var. Benim de ilk doğumda ebeler patlatmıştı ama kokusunu filan hiç bilmiyorum. Evde gelirse eğer bilelim de panik olmayalım ☺ İdrar mı değil mi çelişkisi olmasın

3-3.5 cm deyim daha. Sancılarımın şiddeti artmaya başladı
Allah yardım etsin cnm dua oku dikkatini başka yöne ver arada kalkip yürümeğe izin verseler daha cabuk açılma olur,ıkınma hali gelince büyük tuvaletini yapar gibi ıkın,buyuk tuvalet gelse dahi çekinme bosver herkes yapiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…