Lostinparadise yabanci hayat bize haber edin ara ara unutmayın
Açılmalsrınz varmı??
Allah yardımcınız olsun inşaAllah
Bu ara depend olmasa napardım bilmiyorum. Şarıl şarıl su akıyor altımdan depend sayesinde yıkılmadım ayaktayım
kizlar artik doğurdu mu da 2 kişi 2 kişi doğuruyoruz ,benim sat a gore de 40. haftamın dolduğu tarih 7 mart ya haftaya yada sonraki haftaya artik ben de haber veririm galiba :) ama şu bogaz agrisi,geniz akintisi ,burun tıkanıklığı hala geçmedi ya hayirlisi
Suyun miktarı ne kadardı canım ilk doğumunda?Ilk dogumda benimde önce suyum gelmisti. Yumurta aki gibiydi. Kan falan hic yoktu. Hemen hastaneye gidin.
Hazır hazır iyi denk gelmiş canım ☺ Rabbim yardımcınız olsun, kolay doğumlar nasip eylesin. Sağ salim kucağınıza alın inşallah. Normal doğum mu seninki kuzum şu anki plan? İlk doğumunu kaçıncı haftada yapmıştın? Seninle tdt miz aynı onun için soruyorum ☺Valla ben erken kendi suyum gelir diye beklemiyordum zaten dr suni sancı ile önümüze hafta başlayacaktı
Her an hazırlıklı olun valizleri tam hazirladik gece suyum geldi
3-3.5 cm deyim daha. Sancılarımın şiddeti artmaya başladıLostinparadise yabanci hayat bize haber edin ara ara unutmayın
Açılmalsrınz varmı??
Allah yardımcınız olsun inşaAllah
Burun tıkanıklığı bendede var kaç haftadır. Bunun sonucu ağzım açık geziyorum evde ve goril gibi horluyorumBurun tıkanıklığı beni mahvediyor o geçiyor kabuslar görüyorum
Burun tıkanıklığı bendede var kaç haftadır. Bunun sonucu ağzım açık geziyorum evde ve goril gibi horluyorum
3-3.5 cm deyim daha. Sancılarımın şiddeti artmaya başladı
Canım özür diliyorum ama suyun kokusu var mı? Tanımlayabilir misin?olabilir cnm ,idrar istekli yapılan bsy o şudur sen salmadın ya sonucta,idrar gibi kokmuyor ve sümüksü ise git dr a
Nefes almayı özledim valla burundan.Bende de var gece agzımı acarsk uyuyordum bilerek. Simdi biraz duzeldi ama yinede var biraz
Hazır hazır iyi denk gelmiş canım ☺ Rabbim yardımcınız olsun, kolay doğumlar nasip eylesin. Sağ salim kucağınıza alın inşallah. Normal doğum mu seninki kuzum şu anki plan? İlk doğumunu kaçıncı haftada yapmıştın? Seninle tdt miz aynı onun için soruyorum ☺
Tatlım sakın korkma tamam mı.. Senin ikinabilmen ve güzel açılman için bu sancılar. Korkacak hiç bir şey yok. Doktorunu ve ebeleri pür dikkat dinle hep. Onlar süreci yönlendirir. Zaten sancinin en çok olduğu an doğuma en çok yaklaştığın an. Allah a ve sonra da kendine güven.3-3.5 cm deyim daha. Sancılarımın şiddeti artmaya başladı
Kendi sancıların başladı mı şimdi? Ne durumdasın canım?Ilk 36 4 de suni sancı ile normal
Bu da beklenen normal bakalım kendi dr gelince ne der
ya benim kizim da patlattiklarinda afedersiniz sanki sperm gibi kokuyordu ,ben lab da calisiyorum kokusunu biliyorum zaten de hani siz de hiç aldınız mı kokusunu bilemiyorum oyle bi koku,camasir suyunun cok cok hafifletilmiş hali gibiCanım özür diliyorum ama suyun kokusu var mı? Tanımlayabilir misin?
valizler hazir olalı 2 hafta oldu da bakalim tabi yine kesin eksik cikiyor hastanede artik bklm cnm sebi de Allah kurtarsinValla ben erken kendi suyum gelir diye beklemiyordum zaten dr suni sancı ile önümüze hafta başlayacaktı
Her an hazırlıklı olun valizleri tam hazirladik gece suyum geldi
Anladım canım çok teşekkür ederim. Bilmekte fayda var. Benim de ilk doğumda ebeler patlatmıştı ama kokusunu filan hiç bilmiyorum. Evde gelirse eğer bilelim de panik olmayalım ☺ İdrar mı değil mi çelişkisi olmasınya benim kizim da patlattiklarinda afedersiniz sanki sperm gibi kokuyordu ,ben lab da calisiyorum kokusunu biliyorum zaten de hani siz de hiç aldınız mı kokusunu bilemiyorum oyle bi koku,camasir suyunun cok cok hafifletilmiş hali gibi
Allah yardım etsin cnm dua oku dikkatini başka yöne ver arada kalkip yürümeğe izin verseler daha cabuk açılma olur,ıkınma hali gelince büyük tuvaletini yapar gibi ıkın,buyuk tuvalet gelse dahi çekinme bosver herkes yapiyor zaten3-3.5 cm deyim daha. Sancılarımın şiddeti artmaya başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?