2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
benim şeffaf ve kayganimsi idi kovam ve renk olarak da

Yatış yapıldı damar yolum açıldı nst takılı yatıyorum
Alttan muayene etmedi burdaki hemsireler
Benim dr 8 gibi gelicek henüz hissedilen bi agrım yok benim
Bi bakarlar 6 7 cm açıkmış derler inşaAllah bi avazda kucağında olur bebeğin inşaAllah

Bir bardaga yakin. Sonra birdahada gelmedi suyum. Dogum sirasinda devami geldi.
Ebe vücud sürekli yenisini üretiyor demisti, ben susuz kalcak diye korktum deyince.
Senin sizma gibi bisey olmuş o zaman canim.
Benim saril saril gelmisti. Bebek kakasini yaptigi icin kaka rengiyle geldi ben oyle anladim bide wcde geldi benim allahtan anlayabildim

Benim saril saril gelmisti. Bebek kakasini yaptigi icin kaka rengiyle geldi ben oyle anladim bide wcde geldi benim allahtan anlayabildim

Şöyle seyleri duyunca hemen doğurasım geliyor Allah korusun bısey olmadan... korkuyorum

Idrarini tutabiliyorsun kendini sıktinmi ama suyunu tutamiyorsun. Zaten yapisiylada anliyorsun suyun oldugunu.

Bende sabah tam wcye kalkmistim, az birsey kacirdiktan sonra wcye yetismistim. Suyun devami orda geldi. Temiz is oldu :) ortalik batmadi

Şöyle seyleri duyunca hemen doğurasım geliyor Allah korusun bısey olmadan... korkuyorum
Korkmayin. Bebegi kucaginizda tutunca bütün agrilar geciyor.
Dogumdan önce insan nasil unutur o agrilari acilari derdim, ama gercekten dogruymus. Bebegi kucaginda tutmak, emzirmek tarif edilemez bir duygu.

Korkmayin. Bebegi kucaginizda tutunca bütün agrilar geciyor.
Dogumdan önce insan nasil unutur o agrilari acilari derdim, ama gercekten dogruymus. Bebegi kucaginda tutmak, emzirmek tarif edilemez bir duygu.

Yok canım onu kastedmedim.yani bebiş anne karnındayken ki risklrdem bahsettim. Kakasını yapması kordon dolanması gıbı seyler Allah korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…