Anladım canım çok teşekkür ederim. Bilmekte fayda var. Benim de ilk doğumda ebeler patlatmıştı ama kokusunu filan hiç bilmiyorum. Evde gelirse eğer bilelim de panik olmayalım ☺ İdrar mı değil mi çelişkisi olmasın
Yatış yapıldı damar yolum açıldı nst takılı yatıyorum
Alttan muayene etmedi burdaki hemsireler
Benim dr 8 gibi gelicek henüz hissedilen bi agrım yok benim
Yatış yapıldı damar yolum açıldı nst takılı yatıyorum
Alttan muayene etmedi burdaki hemsireler
Benim dr 8 gibi gelicek henüz hissedilen bi agrım yok benim
Ayy inşallah kızlar bol duanıza ihtiyacım var.
Ebe azcık yat dinlen dedi tam yattım uyuyamadan sancılarım gelmeye başladı. Ama açılmam aynı 2 cm şimdi tekrar muayene oldum.
Bir bardaga yakin. Sonra birdahada gelmedi suyum. Dogum sirasinda devami geldi.
Ebe vücud sürekli yenisini üretiyor demisti, ben susuz kalcak diye korktum deyince.
Bir bardaga yakin. Sonra birdahada gelmedi suyum. Dogum sirasinda devami geldi.
Ebe vücud sürekli yenisini üretiyor demisti, ben susuz kalcak diye korktum deyince.
Senin sizma gibi bisey olmuş o zaman canim.
Benim saril saril gelmisti. Bebek kakasini yaptigi icin kaka rengiyle geldi ben oyle anladim bide wcde geldi benim allahtan anlayabildim
Benim saril saril gelmisti. Bebek kakasini yaptigi icin kaka rengiyle geldi ben oyle anladim bide wcde geldi benim allahtan anlayabildim
Anladım canım çok teşekkür ederim. Bilmekte fayda var. Benim de ilk doğumda ebeler patlatmıştı ama kokusunu filan hiç bilmiyorum. Evde gelirse eğer bilelim de panik olmayalım ☺ İdrar mı değil mi çelişkisi olmasın
Korkmayin. Bebegi kucaginizda tutunca bütün agrilar geciyor.
Dogumdan önce insan nasil unutur o agrilari acilari derdim, ama gercekten dogruymus. Bebegi kucaginda tutmak, emzirmek tarif edilemez bir duygu.
Korkmayin. Bebegi kucaginizda tutunca bütün agrilar geciyor.
Dogumdan önce insan nasil unutur o agrilari acilari derdim, ama gercekten dogruymus. Bebegi kucaginda tutmak, emzirmek tarif edilemez bir duygu.