2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ya benim kizim da patlattiklarinda afedersiniz sanki sperm gibi kokuyordu ,ben lab da calisiyorum kokusunu biliyorum zaten de hani siz de hiç aldınız mı kokusunu bilemiyorum oyle bi koku,camasir suyunun cok cok hafifletilmiş hali gibi
Aynen tam olarak sperm gibi, hafif çamaşır suyu gibi kokuyor.

Günaydın sevgili kızlar cici anne adayları. Doğuramayanlarda bugün yine ben varım. Öne çıkanlarda ise göbeğim doğum yapacak arkadaşlara bol bol dua ediyorum ve kolaylıklar diliyorum yabanci hayat Lostinparadise darısı başıma inşallah. Pek bir hevesliyim ama gelmedi tembel kızım hala♥

Son düzenleme:
Senin surecte hayirlisiyla basladi cnm

Zorla dudagimda ucuk cikarcaksiniz valla simdiye kadar hic ucuk cikmadi bende dogurdugum gun cikacak heralde valla kuserim

ya benim kizim da patlattiklarinda afedersiniz sanki sperm gibi kokuyordu ,ben lab da calisiyorum kokusunu biliyorum zaten de hani siz de hiç aldınız mı kokusunu bilemiyorum oyle bi koku,camasir suyunun cok cok hafifletilmiş hali gibi
Ben kokusunu hic anlamamistim canim. Bide benim 2 seferde geldi bitmisti. Bu defa nasil olacak koklayabilirsem koklicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…