- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Sen nickini degistir arkadasim hasatzamani deilde yeter yapBen cnm :)
Haftanız gayet iyiydi küveze koymalarına şaşırdım benim kızım 36 haftada doğdu küveze girmedi bazen doktora hastaneye de güvenim olmuyor maddiyat amaçlı yapıyorlar bazı şeyleriCanım hiç bilmeden gir en iyisi kafanda büyütme maksimum bir saatlik süreç. Kötü hissettiğin anlar tabi ki olacak ama gecıyor. Bütün emzirdim kızımı çok daha iyi inşallah daha iyi olacak☺
Özeller küvezden ücret almıyorlar diye biliyorum canım. En azından bana öyle denildi yapacağım hastanedeHaftanız gayet iyiydi küveze koymalarına şaşırdım benim kızım 36 haftada doğdu küveze girmedi bazen doktora hastaneye de güvenim olmuyor maddiyat amaçlı yapıyorlar bazı şeyleri
Askere yollicam bende :)Bir de ben olayım inşallahdoktora diyorum ki bunu içimdeyken okula yazdıralım bari çıkacağı yok
Ben bebeği odadan çıkarmayı düşünmüyorum 40 ı çıkana kadar uzaktan bakabilirler ancaBence en azından kendinizden sakınmayın bebegınızı okadar detay dusunursek yaşamayalım bnce. Ben zaten takıntılı bir insanım bu detayları hıc dusunmek istemiyorum. Icıne girersem cıkamam cunku..
İlk bebegimde annemle dısarıda geziyoruz oğlum ozaman 5 6 aylık sokakta durdurup seviyorlardı hangi magazaya girsek opuyolardı ben deliriyordm ama pek caktırmak istemiyorumda.. Anneme soylenıyorum kucucuk bebek şapırşupur opuyolar diye. Annem bile temizlik takıntısı dan tedavi gören bir kadın olmasına ragmen bana sunu soyledi hıc unutmam SEVGİDEN ZARAR GELMEZ STRES YAPMA. Tabıkı sakınmak lazım ama iste bazen de sessiz kalıyorsun Allahtan korkuna...ogun bugundur takmamaya calisiyorum.
Egilerek sildim yerleri ise yaramadi cnm bana islemiyor :)Yer silin bol bol merdiven inip cikin
Gunayydinn , yok canim bildigin ameliyathanede sezeryan oluyorsun dogumhaneyle isin yokKızlar ya bişi sorcam gülmeyin ama
Ya sezeryanda da çatala mı koyup sezeryan yapıyolar ayaklar nasıl duruyor yoksa sezeryan olanlar cvplayabilir mi
Ben o çatalı sevmiyorum yaaa
Yok canım normal sedyede merak etmeKızlar ya bişi sorcam gülmeyin ama
Ya sezeryanda da çatala mı koyup sezeryan yapıyolar ayaklar nasıl duruyor yoksa sezeryan olanlar cvplayabilir mi
Oyle gorunuyor cnm :) cik artik dedim ayaza ama yok inat ediyor :) neyse 10 gune gelmezse ben ona yapacagimi biliyorum :)Sen nickini degistir arkadasim hasatzamani deilde yeter yap. Yoksa daha hasatzamanini cok bekliceksin
Sicak suya gir canim belini ovala surekli silceksin bide 1 kere sildim hadi gel olmazEgilerek sildim yerleri ise yaramadi cnm bana islemiyor :)
Sedyede kuzumKızlar ya bişi sorcam gülmeyin ama
Napcaksin annesiOyle gorunuyor cnm :) cik artik dedim ayaza ama yok inat ediyor :) neyse 10 gune gelmezse ben ona yapacagimi biliyorum :)
Valla bilmiyorum ama gerçekten doktorlara güvenim yok nerdeyse rahimden ameliyat edecekti beni bi doktor hamile kalamazsın gibisinden 2-3 doktora gittim de ameliyat önermeyince olmadım hamile de kaldım çok şükürÖzeller küvezden ücret almıyorlar diye biliyorum canım. En azından bana öyle denildi yapacağım hastanede
Ben kaynar su ile dus alirim yazin bile sicak suyla dus alanlardanim :) yeride haftada 1 elle yeter daha fazlasina nefesim dayanmiyor :)Sicak suya gir canim belini ovala surekli silceksin bide 1 kere sildim hadi gel olmaz
Aldiricam hergeleyi :)Napcaksin annesisunun tatliligina bak bi ne tatli bi ayaz
Dun ben yere comeldim deterjan bosaltiyodum esim kosarak geldi napiyosun askim yaa kalk yerden git yat ben yaparim dio caktirmadadanda kuveti temizledimSicak suya gir canim belini ovala surekli silceksin bide 1 kere sildim hadi gel olmaz
Canım bizden ücret alınmıyor ama onu devlet karşılıyor diye biliyorum. Yani özel hastane ücretini almış oluyorÖzeller küvezden ücret almıyorlar diye biliyorum canım. En azından bana öyle denildi yapacağım hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?