2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım hiç bilmeden gir en iyisi kafanda büyütme maksimum bir saatlik süreç. Kötü hissettiğin anlar tabi ki olacak ama gecıyor. Bütün emzirdim kızımı çok daha iyi inşallah daha iyi olacak☺
Haftanız gayet iyiydi küveze koymalarına şaşırdım benim kızım 36 haftada doğdu küveze girmedi bazen doktora hastaneye de güvenim olmuyor maddiyat amaçlı yapıyorlar bazı şeyleri

Haftanız gayet iyiydi küveze koymalarına şaşırdım benim kızım 36 haftada doğdu küveze girmedi bazen doktora hastaneye de güvenim olmuyor maddiyat amaçlı yapıyorlar bazı şeyleri
Özeller küvezden ücret almıyorlar diye biliyorum canım. En azından bana öyle denildi yapacağım hastanede

Ben bebeği odadan çıkarmayı düşünmüyorum 40 ı çıkana kadar uzaktan bakabilirler anca

Kızlar ya bişi sorcam gülmeyin ama
Ya sezeryanda da çatala mı koyup sezeryan yapıyolar ayaklar nasıl duruyor yoksa sezeryan olanlar cvplayabilir mi
Ben o çatalı sevmiyorum yaaa
Gunayydinn , yok canim bildigin ameliyathanede sezeryan oluyorsun dogumhaneyle isin yok catalda gobeginden nasil kesecekler

Özeller küvezden ücret almıyorlar diye biliyorum canım. En azından bana öyle denildi yapacağım hastanede
Valla bilmiyorum ama gerçekten doktorlara güvenim yok nerdeyse rahimden ameliyat edecekti beni bi doktor hamile kalamazsın gibisinden 2-3 doktora gittim de ameliyat önermeyince olmadım hamile de kaldım çok şükür

Simdi kahvalti hazirlayacagim . Belkidr 3 kisilik guzel cekirdek ailemle son pazar kahvaktisi olabilir. Sonra bi muddet bin kisi ile pazar kahvaktisi amaann ne guzel . Sonrada 4kisi olucaz bi yanimda kizim bi yanimda oglum karsimda kocisim sarkik memislerim porsuk saclarim baygin bakislarim bingil bingil gobegim . Saka saka dipcik gibi olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…