- 14 Eylül 2018
- 3.537
- 4.331
- 133
Aynen öyle oluyor istemsizce akıyorBenim nişane gelmişti, suyumu hastanede patlattılar o yüzden miktarını bilemiyorum ama yaşayanlar bacaklarımdan aşağıya aktı diye anlatıyorlardı. Ben de ilk hamileliğimde herkese soruyordum.
Gunayydinn , yok canim bildigin ameliyathanede sezeryan oluyorsun dogumhaneyle isin yokcatalda gobeginden nasil kesecekler
Bir süre doğru dürüst kahvaltı yapmayı unut bence ben ilk zamanlar ne yediğimi bilmiyordum otur kalktanSimdi kahvalti hazirlayacagim . Belkidr 3 kisilik guzel cekirdek ailemle son pazar kahvaktisi olabilir. Sonra bi muddet bin kisi ile pazar kahvaktisi amaann ne guzel . Sonrada 4kisi olucaz bi yanimda kizim bi yanimda oglum karsimda kocisim sarkik memislerim porsuk saclarim baygin bakislarim bingil bingil gobegim . Saka saka dipcik gibi olucam
Çok sagol kuzum 1 de emzirecegım yine bakarım. Sabah sıcak duş alıp sapmayı denedim çok az geldi memeler kocaman ama süt niye az geliyor anlamadım.Oy gözünaydın canım çok sevindim. Minik kız annesinin kucağında dönsün biran önce evine inşallah. Emzirdikten sonra elinle göğsünü sıkıp süt çıkıyor mu bak. Bende öyle kontrol ediyorum çekiyor ama boşmu diye bir evham geliyor. Sıkınca süt geliyorsa çekmiştir. Kayısıyı sende bir bırak bakalım işe yarar belki sende de canım
Ayy kız sabah sabah güldürdün beniSimdi kahvalti hazirlayacagim . Belkidr 3 kisilik guzel cekirdek ailemle son pazar kahvaktisi olabilir. Sonra bi muddet bin kisi ile pazar kahvaktisi amaann ne guzel . Sonrada 4kisi olucaz bi yanimda kizim bi yanimda oglum karsimda kocisim sarkik memislerim porsuk saclarim baygin bakislarim bingil bingil gobegim . Saka saka dipcik gibi olucam
Aynen öyle oluyor istemsizce akıyor
Valla kızım 6 yaşında çok rahatlamıştım şimdi bebeğin yaşatacağı zorluklar aklıma geliyor ama sağlıklı olsun yeter ki her şeye razıyım diyorum bebişte büyücek inşallahBir süre doğru dürüst kahvaltı yapmayı unut bence ben ilk zamanlar ne yediğimi bilmiyordum otur kalktan
Gerçekten zor oluyor ne olduğunu anlamıyorsun bende diyorum bunda apar topar gitmek istemiyorum ama bakalım 27 şubatı bekleyecek mi çok merak ediyorumAman ilkinde gelmemişti bunda da gelmesin mümkünse zaten sezeryan olucam onun heyecanı var bir de apar topar gitmek istemiyorum.
Tamam canım aynen bir doktoruma sorayımSıcak duş, sıcak bişiler koy sağ masj yap inmiyorsa kadın doğumcuna söyle. Benim de öyle oldu kontrolde dr a söyledim ultrason çekildi göğüslerden mastit başlangıcı dediler. Doğumdan sonra kullandığım antibiyotiği değiştşrdi 3 güne tıkalı yerler açılmaya başladı. 2 saatte bir sağ ama pompaya girmeyen yerlere de elinle dairesel masajlar yap
Sıcak havlu koyabilirsin eve çıkmadın sanırım ama evdeysen sıcak duş. Birde bol bol sağ sen sağdıkça inicektir. Masaj yapabilirsin.Kızlar benim memintolar çok şişti sağıyorum az geliyor ama çok acıyor şişlikten tecrübeli annişler be yapayım ben
Canım süt çok birikince de sağımda gelmiyor olabilir. Sen sütünü emziriyor gibi 2 saatte bir sağ. Birde hastenede hemşirelere de anlat. Gerekirse hastane tipi pompa ile boşaltırlar. Sütün bol bol olsun bebişine de yarasın. Ne zaman çıkarcaklar kızınıGünaydın kızlar tek tek alıntılayamıyorum bençok teşekkür ederim tavsiyeler için sabah duş alıp sağdım ama çok az geldi emzirince bakıcam geliyor mu bebeğe gelmiyor mu diye yavrum boş boş emmesin kıyamam doysun
Canım benim Rabbim yardımcınız olsun, kızın çok güçlü bak annesi Allahın izniyle çok sağlıklı bir şekilde gelcek fış fış emecek inşallah seniGünaydın kızlar Nasılsıniz?
Biz oglusumla 3 gündür anne bebek uyumundayiz hastanede
göğsüme hala uyum saglayamadi emmiyor, bende dert etmiyorum artık sağlıklı olsunda yapacak birşey yok.
Kizim ameliyat oldu teyzeleri bu günler bizim için çok önemli Allahın izniyle atlatirsak kızım daha iyi olacak. Onun için dua istiyorum sizden, biz lohusalarin ve hamilelerin duaları çok etkili.
Hayir canim nasil yapilsin cataldaKızlar ya bişi sorcam gülmeyin ama
Ya sezeryanda da çatala mı koyup sezeryan yapıyolar ayaklar nasıl duruyor yoksa sezeryan olanlar cvplayabilir mi
Ben o çatalı sevmiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?