2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bir süre doğru dürüst kahvaltı yapmayı unut bence ben ilk zamanlar ne yediğimi bilmiyordum otur kalktan

Çok sagol kuzum 1 de emzirecegım yine bakarım. Sabah sıcak duş alıp sapmayı denedim çok az geldi memeler kocaman ama süt niye az geliyor anlamadım.

Ayy kız sabah sabah güldürdün beni Ama aynen çok çok iyi olacağız canım inşallah, öyle kendimizi salmak yok

Bir süre doğru dürüst kahvaltı yapmayı unut bence ben ilk zamanlar ne yediğimi bilmiyordum otur kalktan
Valla kızım 6 yaşında çok rahatlamıştım şimdi bebeğin yaşatacağı zorluklar aklıma geliyor ama sağlıklı olsun yeter ki her şeye razıyım diyorum bebişte büyücek inşallah

Aman ilkinde gelmemişti bunda da gelmesin mümkünse zaten sezeryan olucam onun heyecanı var bir de apar topar gitmek istemiyorum.
Gerçekten zor oluyor ne olduğunu anlamıyorsun bende diyorum bunda apar topar gitmek istemiyorum ama bakalım 27 şubatı bekleyecek mi çok merak ediyorum

Tamam canım aynen bir doktoruma sorayım

Kızlar benim memintolar çok şişti sağıyorum az geliyor ama çok acıyor şişlikten tecrübeli annişler be yapayım ben
Sıcak havlu koyabilirsin eve çıkmadın sanırım ama evdeysen sıcak duş. Birde bol bol sağ sen sağdıkça inicektir. Masaj yapabilirsin.

Günaydın kızlar Nasılsıniz?
Biz oglusumla 3 gündür anne bebek uyumundayiz hastanede
göğsüme hala uyum saglayamadi emmiyor, bende dert etmiyorum artık sağlıklı olsunda yapacak birşey yok.
Kizim ameliyat oldu teyzeleri bu günler bizim için çok önemli Allahın izniyle atlatirsak kızım daha iyi olacak. Onun için dua istiyorum sizden, biz lohusalarin ve hamilelerin duaları çok etkili.

Canım süt çok birikince de sağımda gelmiyor olabilir. Sen sütünü emziriyor gibi 2 saatte bir sağ. Birde hastenede hemşirelere de anlat. Gerekirse hastane tipi pompa ile boşaltırlar. Sütün bol bol olsun bebişine de yarasın. Ne zaman çıkarcaklar kızını

Canım benim Rabbim yardımcınız olsun, kızın çok güçlü bak annesi Allahın izniyle çok sağlıklı bir şekilde gelcek fış fış emecek inşallah seni

Reactions: Eva
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…