2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla kızım 6 yaşında çok rahatlamıştım şimdi bebeğin yaşatacağı zorluklar aklıma geliyor ama sağlıklı olsun yeter ki her şeye razıyım diyorum bebişte büyücek inşallah
Benim kız da 8 yaşında eşime diyorum tam düzene oturttuk herşeyi şimdi en başından başla yine.İnşallah adapte olabiliriz bakalım.Ama bebek heyecanı bambaşka tam da bebek kokusunu özlediğim zamanlarda oldu küçüğüm

Canım kızının ameliyat olmasına çok sevindim.çabucak iyileşir inşallah. Oğlunda alışacak zamanla. Dualarımız seninle

Ay kuzum cok sevindim merak etme kizinda annesi gibi guclu cnm :)

Reactions: Eva
Allahim tez vakitte sifa versn hastaneden 3nüz saglikla evinize gidin insallah

Sar
ılıgı yükselmiş canım görünce çok üzüldüm bu hafta içi çıkacak inşallah herseyı iyi ama sarılık olmuş mavi ışık verıyorlar

Sıcak havlu koyabilirsin eve çıkmadın sanırım ama evdeysen sıcak duş. Birde bol bol sağ sen sağdıkça inicektir. Masaj yapabilirsin.
Eve çıktım canım bi daha deneyeceğim şimdi emzirme için bekliyorum inşallah sütüm gelirde daha iyi beslenir kuzum(

Oyle gorunuyor cnm :) cik artik dedim ayaza ama yok inat ediyor :) neyse 10 gune gelmezse ben ona yapacagimi biliyorum :)
Sicak suya gir canim belini ovala surekli silceksin bide 1 kere sildim hadi gel olmaz
Ben kaynar su ile dus alirim yazin bile sicak suyla dus alanlardanim :) yeride haftada 1 elle yeter daha fazlasina nefesim dayanmiyor :)
Dun ben yere comeldim deterjan bosaltiyodum esim kosarak geldi napiyosun askim yaa kalk yerden git yat ben yaparim dio caktirmadadanda kuveti temizledim geldimi yok .
Happymom da okuduğum doğum hikayelerinde 40+ da doğum yapanların hepsi squat ilişki ahududu yaptağı çayı tarçın ananas hurma ne varsa denediklerini ama gelmeyince gelmediğini yazmışlar ben çabalamıcam artık gelirse gelir amannn
Bebeği içinde kalan yok bi şekilde çıkarıyorlar

Canımmm dualarımız sizinle Allah Şafi adıyla şifa versin

Dualarımız seninle oğlun çıkacak mı yakında hastaneden? Çenesi güçlendikçe emecek annesi onlar iyi olsun bi şekilde beslenmesi sağlanır oğluna çok sevindim
Kızın için de dualarımız seninle Sağ salim o da anneciğinin kucağına gelsin
kiloları ne durumda şimdi ?

Eve çıktım canım bi daha deneyeceğim şimdi emzirme için bekliyorum inşallah sütüm gelirde daha iyi beslenir kuzum(
Benimde başıma gelmişti. Arkadaşlar da yazmış. Süt kanalların tıkanırsa daha kötü oluyor. İnşallah sorunsuz atlatırsın. Banyoda duş başlığını göğüslerine tutup aynı zamanda masaj hareketleride yaparsan oldukça faydasını görürsün. Sütün bol olmasa böyle olmazdı. Bol bol emzin minik kuzu çabucak büyüsün inşallah

Bende dun bunu dusundum. Su an eminim ki.karni doyuyor tosbigin dogduktan sonra emin olmasi daha guc geliyor dusunce olarak nedense

Lostinparadise yabanci hayat kizlar saglicakla kucaginiza alin kuzularinizi. Bizi de haberdar edin ❤ aklimiz sizde kalmasin

Eva canim kizina cok gecmis olsun. Cabucak toparlasin kendini ins. Doktorlar en jyi sekilde ilgileniyorlardir eminim. Rabbim sifa versin. Oglusun da bol bol emsin ins.
Motilium almistin yanlis hatirlamiyorsam, sana da fayda etti mi gercekten ? Merak ediyorum

Sağol canim bir sorun yasamazsak, değerleri iyi çıkarsa oglumla birlikte eve gidip kızımı beklicez. Oğlum suan 2300 oldu, kızım 3 gun önce 1900 dü ameliyattan sonra kilosunu sormadım daha önemli şeyler vardı sormam gereken. Hala yoğun bakımda yavrum solunuma bağlı, ameliyatı iyi geçti ama bu riskli günler geçmedikçe iyi diyemeyiz dedi doktoru. İnşallah çıkacak ordan sağlıkla kızım da.

ALlah yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıkla kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…