- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Bizim bebeler keyfine duskun cikti cnm napalim artik :) ama sabrim bitti dogursam gobek aticam o dereceye geldim.hep erken dogururum ben diyordum olmadi kismet :)Şaka maka en ileri günü olan ama katiyen doğurmayan bir biz kaldık sanırım
Ayyy evet kuzumm drumuz çok iyi ama yaa rahatlatır merak etme sana tarih verdimi gerçi gidişinde verir kesinleştirdeCanım hiç korkma süt işi doğurana kadar belli olmuyor diyorlar bi bakmışsın durduramıyorsun memintolarıbende özelde yapmaya karar verdim doğumu ailemin büyük ısrarları sonucu devletten vazgeçtim sanırım bizim kuzuların ebesi & doktoru aynı olacak
Bende de ise yaramiyor maalesef dedigin gibi cnm cikasi yoksa cikmiyorlarHappymom da okuduğum doğum hikayelerinde 40+ da doğum yapanların hepsi squat ilişki ahududu yaptağı çayı tarçın ananas hurma ne varsa denediklerini ama gelmeyince gelmediğini yazmışlarben çabalamıcam artık gelirse gelir amannn
Bebeği içinde kalan yok bi şekilde çıkarıyorlar
İlk çocuğumda sezeryanla oldu hemen geldi sütüm öncesinde hiç yoktu.Şimdi de yok benim.Gelir merak etme takma kafanı kızım 39’da doğmuştu geldi hemen.Günaydınlarrr Bende geceleri çok zor uyuyordum akşam nasılsa uyumuşum nasıl rüyalar gördüm mzilli kızım tekmeledi uyandırdı nereye dönersem o araya giriyor bende üstüne yatmış gibi hissediyorum ama öyle bir. İtekliyorki kalkma hadi ama şunu farkettim hergün artık hafif adet ağrısı çekiyorum yarın tahlillerim var idrarda vereyim diyorum dün çok ağrıdı kasıklarım acaba enf varmı bi baksınlar birde aşırı terliyorum ama benim memitolarda hiç hareket yok çok az büyüdüler uçlar koyulaştı okadar millet bu aylarda banyoda geliyormuş süt bu konuda endişeliyim
Bu mesajın beni çok duygulandırdı. Oğlun emiyor mu? Aslında oğlun emerse sütün artar sağıp kızına verebilirsin. Eğer kendisi emmek istemiyorsa meme koruyucular var, meme ucu gibi. onu takınca bebekler daha iyi emiyorlar biberon gibi. Benim oğlum emmemişti bana hemşire önermişti, hatta kendisi eczaneden getirtti. Yıkayıp kullanmıştım, onunla emdi arada çıkartıp göğsümü verdim direk, 2 günde alışmıştı.Sağol kuzum
motilium almadım sutum gelmeyince doktorum önermişti sonra sutum az az geldi. Suan pek çok değil ama bebek emmeyince anca bu kadar geliyor. İkizlerime göre tabiki Çok az hala. Biz oğluma mama takviyesi veriyoruz bayadır. kızıma daha çok süt ayiriyorum çabuk toparlansın diye.
Normal yapmayı planlıyorum hala kuzumAyyy evet kuzumm drumuz çok iyi ama yaa rahatlatır merak etme sana tarih verdimi gerçi gidişinde verir kesinleştirde
Aaa hadi bakalım eli hafif ama bana yapmadı gerçi de muayenede öle acımıyorbanada normal düşünmüyormusun diyor epidural yaparız dedi ama ben işte cesaret etsem biNormal yapmayı planlıyorum hala kuzumo yüzden bir daha ki gelişinde çatı muayenesi yapalım dedi korkuyorum valla
yabanci hayat ve Lostinparadise yaa ne yaptınız kızlar acaba. İnşallah herşey yolundadır. Uyuyakalmışım, uyanır uyanmaz sizi merak ettim
Evet önce manuel almıştım sağma makinesini çok zorlanmıştım sonra elektrikli aldı o bile uğraştırdı.Kızım sağdığım sütü de içmedi.Ama ben rahatlamıştım ateş ağrı yapmıştı çok dolu olduğu için.Söylendi ama banyoda sıcak suyun altında masaj yapın. Benim ilkinde öyle olmuştu. O kadar gerginleşti ki kendiliğinden süt akıyordu ama oğlum ememiyordu. Ben sağmıştım, zamanla olmuştu. Bir de benim ki elektrikliydi o bile çok yorucu oluyordu.
Anladim canim. Peki son bi soru dahaSağol kuzum
motilium almadım sutum gelmeyince doktorum önermişti sonra sutum az az geldi. Suan pek çok değil ama bebek emmeyince anca bu kadar geliyor. İkizlerime göre tabiki Çok az hala. Biz oğluma mama takviyesi veriyoruz bayadır. kızıma daha çok süt ayiriyorum çabuk toparlansın diye.
Aynı canım aynı boğazda bir akıntı ve öksürük o ilaçlar nereye gitti anlamadım bende bugün bir gerginlik bir sabırsızlık varya çok sıkıldım temizlik yapmak istiyorum elim kolum kalkmıyor dışarı çıksam kar kış daraldım yaaaKızlar bu bogaz dan akıntı hala devam ediyor ve burun akıntım var.. Antibiyotik kullanmama ragmen. Sızdede oylemı. Anacım doguracaz nerdeyse nolcak bu salyasumuk hallerimiz valla ameliyata gıremıcez
Aynı canım aynı boğazda bir akıntı ve öksürük o ilaçlar nereye gitti anlamadım bende bugün bir gerginlik bir sabırsızlık varya çok sıkıldım temizlik yapmak istiyorum elim kolum kalkmıyor dışarı çıksam kar kış daraldım yaaa
Canim benim de ole. Geceleri hava nemlendiriciyi acmazsam tikaniyorum. Agzi acik uyumak cok gicikSorma nerdeyse 10 gundur ilaç kullanıyorum yok. Nefes alamıyorum.
Ay ayni durumdayiz . bende oglanla babasini yolladim ful yatiyorum . ev almis basini gidiyor. Bir kac gune annem.gelicek . annem bendende beter bi is yapamiyor.Allah yardimcimiz olsun.Aynı canım aynı boğazda bir akıntı ve öksürük o ilaçlar nereye gitti anlamadım bende bugün bir gerginlik bir sabırsızlık varya çok sıkıldım temizlik yapmak istiyorum elim kolum kalkmıyor dışarı çıksam kar kış daraldım yaaa
Aynen yaaaa .. Ben artik gidiyorum koltukta oturarak uyuyorum .midem beni mahfetti .cok yanma oluyor. Dayanamiyorum ilac icmeme ragmen banamisin demiyor.Canim benim de ole. Geceleri hava nemlendiriciyi acmazsam tikaniyorum. Agzi acik uyumak cok gicik
Iki yastik var benim de yatak odamda. Yuksek olunca biraz fayda ediyordur die umarak kullaniyorum. Su birkac haftadir daha az yaniyor ama nedense.Aynen yaaaa .. Ben artik gidiyorum koltukta oturarak uyuyorum .midem beni mahfetti .cok yanma oluyor. Dayanamiyorum ilac icmeme ragmen banamisin demiyor.
Canim benim de ole. Geceleri hava nemlendiriciyi acmazsam tikaniyorum. Agzi acik uyumak cok gicik
Aynen yaaaa .. Ben artik gidiyorum koltukta oturarak uyuyorum .midem beni mahfetti .cok yanma oluyor. Dayanamiyorum ilac icmeme ragmen banamisin demiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?