2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Çok doğru ben de öyle düşünüyorum. Bebişlerin keyfi ne zaman isterse o zaman geliyorlar. Bizlik bir durum değil

Günaydınlarrr Bende geceleri çok zor uyuyordum akşam nasılsa uyumuşum nasıl rüyalar gördüm m zilli kızım tekmeledi uyandırdı nereye dönersem o araya giriyor bende üstüne yatmış gibi hissediyorum ama öyle bir. İtekliyorki kalkma hadi ama şunu farkettim hergün artık hafif adet ağrısı çekiyorum yarın tahlillerim var idrarda vereyim diyorum dün çok ağrıdı kasıklarım acaba enf varmı bi baksınlar birde aşırı terliyorum ama benim memitolarda hiç hareket yok çok az büyüdüler uçlar koyulaştı okadar millet bu aylarda banyoda geliyormuş sütbu konuda endişeliyim

Birde bir sorum daha var bacaklarınızdan poponuza kaslarınızda ağrı varmı beni aşırı ağrıyor

Sağol kuzum

motilium almadım sutum gelmeyince doktorum önermişti sonra sutum az az geldi. Suan pek çok değil ama bebek emmeyince anca bu kadar geliyor. İkizlerime göre tabiki Çok az hala. Biz oğluma mama takviyesi veriyoruz bayadır. kızıma daha çok süt ayiriyorum çabuk toparlansın diye.

Oğluşun için çok sevindim bol bol emer inşaAllah canm
Kızında çabucak iyileşir sağlıkla sıhhatle çıkarsız hastaneden inşaAllah

Reactions: Eva
Dualarımız seninle kızınla ve oglunla arkadaşım sağlıkla atlayın bu süreci, toparlanıp evinize geçin hayırlı zamanda inşallah

Kizina cok buyuk gecmis olsun canim, simdi hizlica toparlar kuzucuk en kisa surede hem kizin hem oğlunla evinize döneceksiniz inşallah

Cok gecmis olsun canim ins kizinida alip döndüğün gunleride sevinicez hep beraber onu kucaklayamamak cok zordur mutlaka ama onun iyiliği icin hastane daha guvenli kuzum gelen giden olur bakmasi olur su an ameliyati iyilesmeden cok yorulur kuzucuk ins. Sifa olur hergecen gun

Evet ama benim cok sancim var canim bemde bebekte zordayiz yani . Hergun sanciyla beklemek = kurbanlik koyun gibi kesim gununu beklemek gibi benim icin

Canım hiç korkma süt işi doğurana kadar belli olmuyor diyorlar bi bakmışsın durduramıyorsun memintoları bende özelde yapmaya karar verdim doğumu ailemin büyük ısrarları sonucu devletten vazgeçtim sanırım bizim kuzuların ebesi & doktoru aynı olacak

Rabbim sifa versin cnm insallah. Cenesi guclendikce emecektir Allah kokaykik versin

Doğumu başlayan arkadaşlarıma Rabbim kolaylık versin inşallah sağlıkla alın kucağınıza Eva dualarımızı gönderiyoruz kızına canım beni küçük savaşçı da abisi gibi sağ Salim evine gelecek inşallah

Hala kendini kurtarabilir belli olmaz dedi. Ama bebek kanala inmiş zaten, yer değiştireceğini çok düşünmüyorum ben canım. Zaten 10-15 güne yapar sezeryanı heralde

Çok sagol kuzum 1 de emzirecegım yine bakarım. Sabah sıcak duş alıp sapmayı denedim çok az geldi memeler kocaman ama süt niye az geliyor anlamadım.
Söylendi ama banyoda sıcak suyun altında masaj yapın. Benim ilkinde öyle olmuştu. O kadar gerginleşti ki kendiliğinden süt akıyordu ama oğlum ememiyordu. Ben sağmıştım, zamanla olmuştu. Bir de benim ki elektrikliydi o bile çok yorucu oluyordu.

Canım Allah şifa versin kızına, ona da en kısa zamanda kavuşursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…