Çok doğru ben de öyle düşünüyorum. Bebişlerin keyfi ne zaman isterse o zaman geliyorlar. Bizlik bir durum değilHappymom da okuduğum doğum hikayelerinde 40+ da doğum yapanların hepsi squat ilişki ahududu yaptağı çayı tarçın ananas hurma ne varsa denediklerini ama gelmeyince gelmediğini yazmışlarben çabalamıcam artık gelirse gelir amannn
Bebeği içinde kalan yok bi şekilde çıkarıyorlar
Sağol kuzum@Lostinparadise @yabanci hayat kizlar saglicakla kucaginiza alin kuzularinizi. Bizi de haberdar edin ❤ aklimiz sizde kalmasin
Eva canim kizina cok gecmis olsun. Cabucak toparlasin kendini ins. Doktorlar en jyi sekilde ilgileniyorlardir eminim. Rabbim sifa versin. Oglusun da bol bol emsin ins.
Motilium almistin yanlis hatirlamiyorsam, sana da fayda etti mi gercekten ? Merak ediyorum
Benim de 27 şubat sabah 9 da cnm hayırlısıyla inşallahGerçekten zor oluyor ne olduğunu anlamıyorsun bende diyorum bunda apar topar gitmek istemiyorum ama bakalım 27 şubatı bekleyecek mi çok merak ediyorum
Oğluşun için çok sevindim bol bol emer inşaAllah canmSağol canim bir sorun yasamazsak, değerleri iyi çıkarsa oglumla birlikte eve gidip kızımı beklicez. Oğlum suan 2300 oldu, kızım 3 gun önce 1900 dü ameliyattan sonra kilosunu sormadım daha önemli şeyler vardı sormam gereken. Hala yoğun bakımda yavrum solunuma bağlı, ameliyatı iyi geçti ama bu riskli günler geçmedikçe iyi diyemeyiz dedi doktoru. İnşallah çıkacak ordan sağlıkla kızım da.
Ben sanki bisiklet sürmüşüm gibi bir ağrı hissediyorum eğilip kalkarkenBirde bir sorum daha var bacaklarınızdan poponuza kaslarınızda ağrı varmı beni aşırı ağrıyor
Dualarımız seninle kızınla ve oglunla arkadaşım sağlıkla atlayın bu süreci, toparlanıp evinize geçin hayırlı zamanda inşallahGünaydın kızlar Nasılsıniz?
Biz oglusumla 3 gündür anne bebek uyumundayiz hastanede
göğsüme hala uyum saglayamadi emmiyor, bende dert etmiyorum artık sağlıklı olsunda yapacak birşey yok.
Kizim ameliyat oldu teyzeleri bu günler bizim için çok önemli Allahın izniyle atlatirsak kızım daha iyi olacak. Onun için dua istiyorum sizden, biz lohusalarin ve hamilelerin duaları çok etkili.
Kizina cok buyuk gecmis olsun canim, simdi hizlica toparlar kuzucukGünaydın kızlar Nasılsıniz?
göğsüme hala uyum saglayamadi emmiyor, bende dert etmiyorum artık sağlıklı olsunda yapacak birşey yok.
Kizim ameliyat oldu teyzeleri bu günler bizim için çok önemli Allahın izniyle atlatirsak kızım daha iyi olacak. Onun için dua istiyorum sizden, biz lohusalarin ve hamilelerin duaları çok etkili.
Allah yardimcin olsun canim, bi avazda alacaksin kucagina insallah3-3.5 cm deyim daha. Sancılarımın şiddeti artmaya başladı
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim, mart bebeleri bir bir geliyorValla ben erken kendi suyum gelir diye beklemiyordum zaten dr suni sancı ile önümüze hafta başlayacaktı
Her an hazırlıklı olun valizleri tam hazirladik gece suyum geldi
Sağol canim bir sorun yasamazsak, değerleri iyi çıkarsa oglumla birlikte eve gidip kızımı beklicez. Oğlum suan 2300 oldu, kızım 3 gun önce 1900 dü ameliyattan sonra kilosunu sormadım daha önemli şeyler vardı sormam gereken. Hala yoğun bakımda yavrum solunuma bağlı, ameliyatı iyi geçti ama bu riskli günler geçmedikçe iyi diyemeyiz dedi doktoru. İnşallah çıkacak ordan sağlıkla kızım da.
Evet ama benim cok sancim var canim bemde bebekte zordayiz yaniHappymom da okuduğum doğum hikayelerinde 40+ da doğum yapanların hepsi squat ilişki ahududu yaptağı çayı tarçın ananas hurma ne varsa denediklerini ama gelmeyince gelmediğini yazmışlarben çabalamıcam artık gelirse gelir amannn
Bebeği içinde kalan yok bi şekilde çıkarıyorlar
Canım hiç korkma süt işi doğurana kadar belli olmuyor diyorlar bi bakmışsın durduramıyorsun memintolarıGünaydınlarrr Bende geceleri çok zor uyuyordum akşam nasılsa uyumuşum nasıl rüyalar gördüm mzilli kızım tekmeledi uyandırdı nereye dönersem o araya giriyor bende üstüne yatmış gibi hissediyorum ama öyle bir. İtekliyorki kalkma hadi ama şunu farkettim hergün artık hafif adet ağrısı çekiyorum yarın tahlillerim var idrarda vereyim diyorum dün çok ağrıdı kasıklarım acaba enf varmı bi baksınlar birde aşırı terliyorum ama benim memitolarda hiç hareket yok çok az büyüdüler uçlar koyulaştı okadar millet bu aylarda banyoda geliyormuş süt bu konuda endişeliyim
Rabbim sifa versin cnm insallah. Cenesi guclendikce emecektir Allah kokaykik versinGünaydın kızlar Nasılsıniz?
Hala kendini kurtarabilir belli olmaz dedi. Ama bebek kanala inmiş zaten, yer değiştireceğini çok düşünmüyorum ben canım. Zaten 10-15 güne yapar sezeryanı heraldeO kadaaar cok haklısın ki, nasıl rahat olacaksın istesende olamazsın normalde de hep bir panik halimiz oluyor hareketlerinde bir farklılık sezsek ay noldu birsey mi oldu modundayız. Peki kordonun düzelme ihtimali var mıymıs? Hep böyle mi devam edecek
Söylendi ama banyoda sıcak suyun altında masaj yapın. Benim ilkinde öyle olmuştu. O kadar gerginleşti ki kendiliğinden süt akıyordu ama oğlum ememiyordu. Ben sağmıştım, zamanla olmuştu. Bir de benim ki elektrikliydi o bile çok yorucu oluyordu.Çok sagol kuzum 1 de emzirecegım yine bakarım. Sabah sıcak duş alıp sapmayı denedim çok az geldi memeler kocaman ama süt niye az geliyor anlamadım.
Canım Allah şifa versin kızına, ona da en kısa zamanda kavuşursun inşallah.Günaydın kızlar Nasılsıniz?
Ben oğlumda 40. haftanın dolmasına 3 gün kala doğum yaptım. Sizin daha var sabredin.Şaka maka en ileri günü olan ama katiyen doğurmayan bir biz kaldık sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?