- 21 Nisan 2019
- 5.284
- 8.257
- 198
Nazlı mı oluyor diyosun NehirlerNehir kızımın ismi pek bir nazlı
Rahim uzunluğu o. Normalde mm ile ifade edilir 50 mm gibi . Senin 10 mm . Yani 1 cm .Merhaba kızlar, dün kontrolüm vardi bebegimi zaten hep asagida tasidim biliyorum. Dün doktor da dedi kafasi cok asagida surekli baski yapiyor lavabodan cikamiyor olman lazim dedi evet öyle dedim hissediyorum zaten. Sezeryan zamanina kadar oturman bile dogru degil yatman lazim erken dogum riskin var oturursan baski yine asagiya olur dedi. Size sormak istedigim şu bi mesafeden bahsetti normalde suan 5mm olmasi gerekirken beninki 1mm'mis o yuzden yatmam gerekiyormus. O neyin mesafesi onu soyledi heralde ama hatırlamıyorum. Bilen var mi acaba. Bu arada 36 haftam bugun bitti.
Canim bende 35ten beri ayni durumdayim. Banada dr bir uzunluktan bahsetti. Benim anladigim kadariyla sezeryanli oldugumjz icin belli bir mesafe varmis senin ilk mi bilemiyorum. Bende tam anlayamamistim. Artik yarin gidince tekrar sorucam. Surekli yatiyorum benMerhaba kızlar, dün kontrolüm vardi bebegimi zaten hep asagida tasidim biliyorum. Dün doktor da dedi kafasi cok asagida surekli baski yapiyor lavabodan cikamiyor olman lazim dedi evet öyle dedim hissediyorum zaten. Sezeryan zamanina kadar oturman bile dogru degil yatman lazim erken dogum riskin var oturursan baski yine asagiya olur dedi. Size sormak istedigim şu bi mesafeden bahsetti normalde suan 5mm olmasi gerekirken beninki 1mm'mis o yuzden yatmam gerekiyormus. O neyin mesafesi onu soyledi heralde ama hatırlamıyorum. Bilen var mi acaba. Bu arada 36 haftam bugun bitti.
Ya niye böyle oldu anlamadım şuan çok keyifsiz mutsuzum elime bir değnek verseler tüm evi değişsem biz evi satıp taşınmayı düşünüyoruz yanlız ben hamile olunca eşim satma konusunu biraz erteleyelim diye arayanlara pek istekli konuşmadı bende iyce boşladım açıkçası içinden de gelmiyor ne olcak bu halimiz bilmiyorum bu hafta tüller yıkasam şöyle bir süpürüp silsen ne iyi olcak ama içimden gelmiyor
Benimde 27 şubatta saat 9 daBenim de 27 şubat sabah 9 da cnm hayırlısıyla inşallah
Rahim uzunluğu o. Normalde mm ile ifade edilir 50 mm gibi . Senin 10 mm . Yani 1 cm .
herkeste oluyormuş ama bebekler saç çıkardığı için diye duymuştum:) bebeğim kel mi acaba diye endişelendim vallaBebek baskı yapıyor mideye.Kızımda bende de olmamıştı.Şimdi çok oluyor bende.Aman olmasın ne güzel işte
Normal benimde o civarlarda canımHıh doğru bilmişimbenimki en son 46 idi normal degılmı
@Lostinparadise @yabanci hayat kızlar şimdi gördüm, sular gelmiişş☺ Ay çok heyecanlı Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, kolay kolay doğumlar diliyorum size hayırlısyla❤❤
herkeste oluyormuş ama bebekler saç çıkardığı için diye duymuştum:) bebeğim kel mi acaba diye endişelendim valla
Nehir ismini cok severim. Doga tas toprak isimleri hep hosuma gider . Cocuklarimin adida oyle dag tas toprapKızlar ya Zeynep Arya mı yoksa sizce Nehir mi güzel? Bir türlü karar veremedimbir ara Zeynep Arya ya tamam demiştim ama kullanımı zor olur mu acaba?
Sukur canim eve cikmissinizTebrık eden edemeyen herkese cook tesekkur ederim kızlar dualarınız icin Allah bın kerr razı olsunn Rabbim sizleride kavuştursun inşallah saglıklabiz daha iyiyz hamdolsun evimize cıktık ama premature oldugu icin sık kontrolleri var buarada kılosunu soranlar olmuş 2600 civari dogdu bebek 47 cm. Bi müddet küvezde kaldı sonra cıktı cok sükür ciger geliştirici igne vurulmuştuk. Şimdi sarılık riskimiz var ona dikkat edıyoruz ve odasına misafir kabul etmemiz yasak baska sorularınız olursa cevaplarım Allah vaktinde guzel dogumlar nasıp etsin size inşallah
Tebrık eden edemeyen herkese cook tesekkur ederim kızlar dualarınız icin Allah bın kerr razı olsunn Rabbim sizleride kavuştursun inşallah saglıklabiz daha iyiyz hamdolsun evimize cıktık ama premature oldugu icin sık kontrolleri var buarada kılosunu soranlar olmuş 2600 civari dogdu bebek 47 cm. Bi müddet küvezde kaldı sonra cıktı cok sükür ciger geliştirici igne vurulmuştuk. Şimdi sarılık riskimiz var ona dikkat edıyoruz ve odasına misafir kabul etmemiz yasak baska sorularınız olursa cevaplarım Allah vaktinde guzel dogumlar nasıp etsin size inşallah
Offf evet yaa meraklardayim.Kızlardan hala hber yok
Sen o 46yla 45 haftada anca dogururusun masallahHıh doğru bilmişimbenimki en son 46 idi normal degılmı
Benimki bayağı aşağıya indi ya belki ondan baskı hissetmiyorum ay bilemedim ki yaa ben mi anormallik acabaYok canım alakası yok. Yukarı baskı oldugu İcin oluyormus. Belki miden Cok saglam ise sana hıc dokunmamış olabilir. Mesela bende ilk zamanlarda ne mide bulantısı ne istiğfar hıc olmadı ilk hamılelgımde de olmadı.bende hep derim bende niye hıc mide sorunu olmuyko diye arastırmıstım mide saglam ise diye bir yazı okumuştum. Su aralar biraz mide sıkıntısı yasıyorum ama hormonal degil ilaclardan ve mideye baskı oldugundan diye dusunuyorum.
Evet canım erken alındı benım rahımle ilgili sıkıntılar yuzunden, erken dogum rıskımde sancılarımda vardı cogu zaman duzenlı doktorlar beklersek sana zararı olur dedıler riskler anlatıldı böyle karar verıldı bu arada benım 2. Sezeryanım araları az.. doktor 4 sene daha cocuk dusunme rahım toparlasın dediCanım hayırlı ugurlu olsun. Analı babalı buyutun ınsallahkilosu dusuk evet ama toparlıyacaktır muhakkak ve ınsallah
Imzanda 35hafta yazıyor erken Dogummu oldu?
Sen o 46yla 45 haftada anca dogururusun masallah
İnşallah canım oglumda biraz kıskanıyor garip hallerde.. inş herşey guzel ve kolay olurSukur canim eve cikmissiniz2 hafta zorluk olur gerisi kolay insallah canim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?