2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Rahim uzunluğu o. Normalde mm ile ifade edilir 50 mm gibi . Senin 10 mm . Yani 1 cm .

Canim bende 35ten beri ayni durumdayim. Banada dr bir uzunluktan bahsetti. Benim anladigim kadariyla sezeryanli oldugumjz icin belli bir mesafe varmis senin ilk mi bilemiyorum. Bende tam anlayamamistim. Artik yarin gidince tekrar sorucam. Surekli yatiyorum ben

Anacım otur oturduğun yerde kımıldama pek bak 38 e gelmıssın sakin canım sakin yada yavas yavas yap

Tebrık eden edemeyen herkese cook tesekkur ederim kızlar dualarınız icin Allah bın kerr razı olsunn Rabbim sizleride kavuştursun inşallah saglıkla biz daha iyiyz hamdolsun evimize cıktık ama premature oldugu icin sık kontrolleri var buarada kılosunu soranlar olmuş 2600 civari dogdu bebek 47 cm. Bi müddet küvezde kaldı sonra cıktı cok sükür ciger geliştirici igne vurulmuştuk. Şimdi sarılık riskimiz var ona dikkat edıyoruz ve odasına misafir kabul etmemiz yasak baska sorularınız olursa cevaplarım Allah vaktinde guzel dogumlar nasıp etsin size inşallah

herkeste oluyormuş ama bebekler saç çıkardığı için diye duymuştum:) bebeğim kel mi acaba diye endişelendim valla

Yok canım alakası yok. Yukarı baskı oldugu İcin oluyormus. Belki miden Cok saglam ise sana hıc dokunmamış olabilir. Mesela bende ilk zamanlarda ne mide bulantısı ne istiğfar hıc olmadı ilk hamılelgımde de olmadı.bende hep derim bende niye hıc mide sorunu olmuyko diye arastırmıstım mide saglam ise diye bir yazı okumuştum. Su aralar biraz mide sıkıntısı yasıyorum ama hormonal degil ilaclardan ve mideye baskı oldugundan diye dusunuyorum.

Kızlar ya Zeynep Arya mı yoksa sizce Nehir mi güzel? Bir türlü karar veremedim bir ara Zeynep Arya ya tamam demiştim ama kullanımı zor olur mu acaba?
Nehir ismini cok severim. Doga tas toprak isimleri hep hosuma gider . Cocuklarimin adida oyle dag tas toprap

Sukur canim eve cikmissiniz 2 hafta zorluk olur gerisi kolay insallah canim .

Canım hayırlı ugurlu olsun. Analı babalı buyutun ınsallah kilosu dusuk evet ama toparlıyacaktır muhakkak ve ınsallah
Imzanda 35hafta yazıyor erken Dogummu oldu?

Benimki bayağı aşağıya indi ya belki ondan baskı hissetmiyorum ay bilemedim ki yaa ben mi anormallik acaba

Canım hayırlı ugurlu olsun. Analı babalı buyutun ınsallah kilosu dusuk evet ama toparlıyacaktır muhakkak ve ınsallah
Imzanda 35hafta yazıyor erken Dogummu oldu?
Evet canım erken alındı benım rahımle ilgili sıkıntılar yuzunden, erken dogum rıskımde sancılarımda vardı cogu zaman duzenlı doktorlar beklersek sana zararı olur dedıler riskler anlatıldı böyle karar verıldı bu arada benım 2. Sezeryanım araları az.. doktor 4 sene daha cocuk dusunme rahım toparlasın dedi yoksa o dahada erken dogarmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…