2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Aynen yaaaa .. Ben artik gidiyorum koltukta oturarak uyuyorum .midem beni mahfetti .cok yanma oluyor. Dayanamiyorum ilac icmeme ragmen banamisin demiyor.
Kullandıgım ılaclardan olacak midem agriyor son zamanlarda bulanıyorda.

Ay ayni durumdayiz . bende oglanla babasini yolladim ful yatiyorum . ev almis basini gidiyor. Bir kac gune annem.gelicek . annem bendende beter bi is yapamiyor.Allah yardimcimiz olsun.
Ya niye böyle oldu anlamadım şuan çok keyifsiz mutsuzum elime bir değnek verseler tüm evi değişsem biz evi satıp taşınmayı düşünüyoruz yanlız ben hamile olunca eşim satma konusunu biraz erteleyelim diye arayanlara pek istekli konuşmadı bende iyce boşladım açıkçası içinden de gelmiyor ne olcak bu halimiz bilmiyorum bu hafta tüller yıkasam şöyle bir süpürüp silsen ne iyi olcak ama içimden gelmiyor

Merhaba kızlar, dün kontrolüm vardi bebegimi zaten hep asagida tasidim biliyorum. Dün doktor da dedi kafasi cok asagida surekli baski yapiyor lavabodan cikamiyor olman lazim dedi evet öyle dedim hissediyorum zaten. Sezeryan zamanina kadar oturman bile dogru degil yatman lazim erken dogum riskin var oturursan baski yine asagiya olur dedi. Size sormak istedigim şu bi mesafeden bahsetti normalde suan 5mm olmasi gerekirken beninki 1mm'mis o yuzden yatmam gerekiyormus. O neyin mesafesi onu soyledi heralde ama hatırlamıyorum. Bilen var mi acaba. Bu arada 36 haftam bugun bitti.

Canım benim ölcumlerimi yaparken doktor serviks ölcusunden bahseder ama seninki o degil bence cunku bende 40 lardan bahsediyor normal diyor 1 Cok cok dusuk olmalı bilemedim

Nehir daha güzel bence. Zeynep ismi son zamanlarda cok konuldu
Eşim kızımın ismini istemişti Zeynep olsun diye anlamı babasının mücevheri demekmiş o zaman dedim çok var daha özel bir isim olsun dedim ama şimdi de hoşuma gidiyor ikinciye koyarız dedim o da oğlan oldu

rahim uzunlugundan mi bahsettiki canim ilk gebeliginmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…