- 2 Mayıs 2019
- 7.480
- 14.055
- 198
18 de benden kuzumAynen.Aldıgımız kilolarda etken bence. Ben zaten kac oldum bilmiyorum.. Ama bi 20 25 aldım yanı
Kullandıgım ılaclardan olacak midem agriyor son zamanlarda bulanıyorda.Aynen yaaaa .. Ben artik gidiyorum koltukta oturarak uyuyorum .midem beni mahfetti .cok yanma oluyor. Dayanamiyorum ilac icmeme ragmen banamisin demiyor.
Bir 18de benden gelsin o halde18 de benden kuzumama bunu bole birakamam. Yuvarlar 20 yaparim bunu eminim
Ya niye böyle oldu anlamadım şuan çok keyifsiz mutsuzum elime bir değnek verseler tüm evi değişsem biz evi satıp taşınmayı düşünüyoruz yanlız ben hamile olunca eşim satma konusunu biraz erteleyelim diye arayanlara pek istekli konuşmadı bende iyce boşladım açıkçası içinden de gelmiyor ne olcak bu halimiz bilmiyorum bu hafta tüller yıkasam şöyle bir süpürüp silsen ne iyi olcak ama içimden gelmiyorAy ayni durumdayiz . bende oglanla babasini yolladim ful yatiyorum . ev almis basini gidiyor. Bir kac gune annem.gelicek . annem bendende beter bi is yapamiyor.Allah yardimcimiz olsun.
Kızlar ya Zeynep Arya mı yoksa sizce Nehir mi güzel? Bir türlü karar veremedimbir ara Zeynep Arya ya tamam demiştim ama kullanımı zor olur mu acaba?
Nehir i tek mi koycaksin zeynep nehir mi olcak canim ?Kızlar ya Zeynep Arya mı yoksa sizce Nehir mi güzel? Bir türlü karar veremedimbir ara Zeynep Arya ya tamam demiştim ama kullanımı zor olur mu acaba?
Nehir kızımın ismi pek bir nazlıKızlar ya Zeynep Arya mı yoksa sizce Nehir mi güzel? Bir türlü karar veremedimbir ara Zeynep Arya ya tamam demiştim ama kullanımı zor olur mu acaba?
Bir 18de benden gelsin o halde
Nehir daha güzel bence. Zeynep ismi son zamanlarda cok konulduKızlar ya Zeynep Arya mı yoksa sizce Nehir mi güzel? Bir türlü karar veremedimbir ara Zeynep Arya ya tamam demiştim ama kullanımı zor olur mu acaba?
Merhaba kızlar, dün kontrolüm vardi bebegimi zaten hep asagida tasidim biliyorum. Dün doktor da dedi kafasi cok asagida surekli baski yapiyor lavabodan cikamiyor olman lazim dedi evet öyle dedim hissediyorum zaten. Sezeryan zamanina kadar oturman bile dogru degil yatman lazim erken dogum riskin var oturursan baski yine asagiya olur dedi. Size sormak istedigim şu bi mesafeden bahsetti normalde suan 5mm olmasi gerekirken beninki 1mm'mis o yuzden yatmam gerekiyormus. O neyin mesafesi onu soyledi heralde ama hatırlamıyorum. Bilen var mi acaba. Bu arada 36 haftam bugun bitti.
Var mı attıranBir 18de benden gelsin o halde
Bu mide yanması neden oluyor ya ? Bende hiç olmadıAynen yaaaa .. Ben artik gidiyorum koltukta oturarak uyuyorum .midem beni mahfetti .cok yanma oluyor. Dayanamiyorum ilac icmeme ragmen banamisin demiyor.
Eşim kızımın ismini istemişti Zeynep olsun diye anlamı babasının mücevheri demekmiş o zaman dedim çok var daha özel bir isim olsun dedim ama şimdi de hoşuma gidiyor ikinciye koyarız dedim o da oğlan olduNehir daha güzel bence. Zeynep ismi son zamanlarda cok konuldu
rahim uzunlugundan mi bahsettiki canim ilk gebeliginmiMerhaba kızlar, dün kontrolüm vardi bebegimi zaten hep asagida tasidim biliyorum. Dün doktor da dedi kafasi cok asagida surekli baski yapiyor lavabodan cikamiyor olman lazim dedi evet öyle dedim hissediyorum zaten. Sezeryan zamanina kadar oturman bile dogru degil yatman lazim erken dogum riskin var oturursan baski yine asagiya olur dedi. Size sormak istedigim şu bi mesafeden bahsetti normalde suan 5mm olmasi gerekirken beninki 1mm'mis o yuzden yatmam gerekiyormus. O neyin mesafesi onu soyledi heralde ama hatırlamıyorum. Bilen var mi acaba. Bu arada 36 haftam bugun bitti.
Bu mide yanması neden oluyor ya ? Bende hiç olmadı
Bebek aşağı indikçe kalmaz diyorlar İnşallah bekliyorum ben de geçmesini.Iki yastik var benim de yatak odamda. Yuksek olunca biraz fayda ediyordur die umarak kullaniyorum. Su birkac haftadir daha az yaniyor ama nedense.
Nehir i tek diye düşünmüştüm kuzumNehir i tek mi koycaksin zeynep nehir mi olcak canim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?