Evet canım erken alındı benım rahımle ilgili sıkıntılar yuzunden, erken dogum rıskımde sancılarımda vardı cogu zaman duzenlı doktorlar beklersek sana zararı olur dedıler riskler anlatıldı böyle karar verıldı bu arada benım 2. Sezeryanım araları az.. doktor 4 sene daha cocuk dusunme rahım toparlasın dediyoksa o dahada erken dogarmiş
Sen o 46yla 45 haftada anca dogururusun masallah
Gelmicek bu sipalar deseneDun ben yere comeldim deterjan bosaltiyodum esim kosarak geldi napiyosun askim yaa kalk yerden git yat ben yaparim dio caktirmadadanda kuveti temizledimgeldimi yok .
Bi sekilde cikacaklar caresi yokHappymom da okuduğum doğum hikayelerinde 40+ da doğum yapanların hepsi squat ilişki ahududu yaptağı çayı tarçın ananas hurma ne varsa denediklerini ama gelmeyince gelmediğini yazmışlarben çabalamıcam artık gelirse gelir amannn
Bebeği içinde kalan yok bi şekilde çıkarıyorlar
Aynen ya merak ettim ben de bayaKızlardan hala hber yok
Valla zeynep arya da cok guzel bi secim. Cift isimden hangisini begenirse onu kullanir. Muhtemeln de arya olur die dusunuyorumNehir i tek diye düşünmüştüm kuzum
Şimdi şöyle bir sorun oluştu, ben Zeynep Arya diye son kararım diyince arkadaşım sürpriz olarak çikolata siparişi vermiş yaNehir ismini cok severim. Doga tas toprak isimleri hep hosuma gider . Cocuklarimin adida oyle dag tas toprap
Canim iki hamilelik arasi vaktin ne kadardi ki ?Evet canım erken alındı benım rahımle ilgili sıkıntılar yuzunden, erken dogum rıskımde sancılarımda vardı cogu zaman duzenlı doktorlar beklersek sana zararı olur dedıler riskler anlatıldı böyle karar verıldı bu arada benım 2. Sezeryanım araları az.. doktor 4 sene daha cocuk dusunme rahım toparlasın dediyoksa o dahada erken dogarmiş
Ben böyle manyak biriyim işte kuzumValla zeynep arya da cok guzel bi secim. Cift isimden hangisini begenirse onu kullanir. Muhtemeln de arya olur die dusunuyorumcok alakasiz iki secenek arasinda kalmissin. Bi kere biri tek isim, digeri cift.
Biri klasik+modern
Digeri orta
Bende arada kaldim canimm sana kolay gelsin
Bahaneyle ismine de karar vermis oldun. Bence guzel oldu. Adiyla yasasin minik kusBen böyle manyak biriyim işte kuzumZeynep Arya ya çikolata siparişi verilmiş sürpriz olarak ☺ Az önce haberim oldu☺
Canım kac sene arasi var ki . benimde 2.5 sene aralari . bebisinn durumu nasil suanEvet canım erken alındı benım rahımle ilgili sıkıntılar yuzunden, erken dogum rıskımde sancılarımda vardı cogu zaman duzenlı doktorlar beklersek sana zararı olur dedıler riskler anlatıldı böyle karar verıldı bu arada benım 2. Sezeryanım araları az.. doktor 4 sene daha cocuk dusunme rahım toparlasın dediyoksa o dahada erken dogarmiş
Teşekkür ederim canımıniçiBahaneyle ismine de karar vermis oldun. Bence guzel oldu. Adiyla yasasin minik kus
ben patlatınca bile almistim :) biraz burun hassas da benimBen kokusunu hic anlamamistim canim. Bide benim 2 seferde geldi bitmisti. Bu defa nasil olacak koklayabilirsem koklicam
Oglum 18 19 aylıkken hamile kaldım ama benım vücut kaldıramadı galıbaCanim iki hamilelik arasi vaktin ne kadardi ki ?
oy onun minicik kalbine ,vücuduna Allah im bi an evvel saglik,kuvvet versin ,oglusuna da ve tüm evlatlarımıza ,hastalarımıza Allah im su ezan hürmetine tez zamanda şifa versin, rahatlik versin ins.Günaydın kızlar Nasılsıniz?
Biz oglusumla 3 gündür anne bebek uyumundayiz hastanede
göğsüme hala uyum saglayamadi emmiyor, bende dert etmiyorum artık sağlıklı olsunda yapacak birşey yok.
Kizim ameliyat oldu teyzeleri bu günler bizim için çok önemli Allahın izniyle atlatirsak kızım daha iyi olacak. Onun için dua istiyorum sizden, biz lohusalarin ve hamilelerin duaları çok etkili.
geçmiş olsun cnm hic uzulme çoğu bebekte oluyor cok olağan bi durum su ic,yeşillik ye olabildiğince sağ gogsünü kızının resmini koy karşına sağarken ,sicak su torbası koy ama msaj yap oyle koy,masaji yukarıdan aşağıya meme kokunden ucuna sivazlayarak masaj cok iyi gelir,sonra sicak uygulama sonra sagSar
ılıgı yükselmiş canım görünce çok üzüldümbu hafta içi çıkacak inşallah herseyı iyi ama sarılık olmuş mavi ışık verıyorlar
Alakası yok halk deyişi.Kızım saçlı doğdu hiç de mide ağrısı çekmedim.Saçlı da doğsa dökülüyor saçlar yenileri çıkıyor.herkeste oluyormuş ama bebekler saç çıkardığı için diye duymuştum:) bebeğim kel mi acaba diye endişelendim valla
Saskinliktan ben hic koklamadim yaben patlatınca bile almistim :) biraz burun hassas da benim
ben hic bi halt kullanmiyorum ikinci haftam bitecek geniz akintisi,bogaz agrisi,burun akmasiKızlar bu bogaz dan akıntı hala devam ediyor ve burun akıntım var.. Antibiyotik kullanmama ragmen. Sızdede oylemı. Anacım doguracaz nerdeyse nolcak bu salyasumuk hallerimiz valla ameliyata gıremıcez
oğlum emmiyor ne yazık ki, göğüs uclarindan midir ki bilmiyorum. Bir kaç defa emdiği sadece. Sanırım gücü yok emmeye biberon direk ağzına aktığı için zorlanmiyor. Hatta yavaş akan biberonu da ememiyor. Onun için çok normal daha 4 gün falan oldu agzinda ki sondayi çıkardılar. Biberonuda tutuyor ya yine de şükür.Bu mesajın beni çok duygulandırdı. Oğlun emiyor mu? Aslında oğlun emerse sütün artar sağıp kızına verebilirsin. Eğer kendisi emmek istemiyorsa meme koruyucular var, meme ucu gibi. onu takınca bebekler daha iyi emiyorlar biberon gibi. Benim oğlum emmemişti bana hemşire önermişti, hatta kendisi eczaneden getirtti. Yıkayıp kullanmıştım, onunla emdi arada çıkartıp göğsümü verdim direk, 2 günde alışmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?