2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Anladım, canım cook gecmıs olsun... Cocuklarınla birlikte hep mutlu ol ınsallah mınnakınıda kokla yerimize oyyyy ne tatlı kokuyorlar masum meleklerim

Bi sekilde cikacaklar caresi yok
Dedigin gibi hayirlisi

Nehir i tek diye düşünmüştüm kuzum
Valla zeynep arya da cok guzel bi secim. Cift isimden hangisini begenirse onu kullanir. Muhtemeln de arya olur die dusunuyorum cok alakasiz iki secenek arasinda kalmissin. Bi kere biri tek isim, digeri cift.
Biri klasik+modern
Digeri orta
Bende arada kaldim canimm sana kolay gelsin

Nehir ismini cok severim. Doga tas toprak isimleri hep hosuma gider . Cocuklarimin adida oyle dag tas toprap
Şimdi şöyle bir sorun oluştu, ben Zeynep Arya diye son kararım diyince arkadaşım sürpriz olarak çikolata siparişi vermiş yabunda da bir hayır var deyip Zeynep Arya ya tamam diycem sanırım

Canim iki hamilelik arasi vaktin ne kadardi ki ?

Ben böyle manyak biriyim işte kuzumZeynep Arya ya çikolata siparişi verilmiş sürpriz olarak Az önce haberim oldu

Canım kac sene arasi var ki . benimde 2.5 sene aralari . bebisinn durumu nasil suan

oy onun minicik kalbine ,vücuduna Allah im bi an evvel saglik,kuvvet versin ,oglusuna da ve tüm evlatlarımıza ,hastalarımıza Allah im su ezan hürmetine tez zamanda şifa versin, rahatlik versin ins.

Sar

ılıgı yükselmiş canım görünce çok üzüldüm bu hafta içi çıkacak inşallah herseyı iyi ama sarılık olmuş mavi ışık verıyorlar
geçmiş olsun cnm hic uzulme çoğu bebekte oluyor cok olağan bi durum su ic,yeşillik ye olabildiğince sağ gogsünü kızının resmini koy karşına sağarken ,sicak su torbası koy ama msaj yap oyle koy,masaji yukarıdan aşağıya meme kokunden ucuna sivazlayarak masaj cok iyi gelir,sonra sicak uygulama sonra sag

herkeste oluyormuş ama bebekler saç çıkardığı için diye duymuştum:) bebeğim kel mi acaba diye endişelendim valla
Alakası yok halk deyişi.Kızım saçlı doğdu hiç de mide ağrısı çekmedim.Saçlı da doğsa dökülüyor saçlar yenileri çıkıyor.

Kızlar bu bogaz dan akıntı hala devam ediyor ve burun akıntım var.. Antibiyotik kullanmama ragmen. Sızdede oylemı. Anacım doguracaz nerdeyse nolcak bu salyasumuk hallerimiz valla ameliyata gıremıcez
ben hic bi halt kullanmiyorum ikinci haftam bitecek geniz akintisi,bogaz agrisi,burun akmasi

oğlum emmiyor ne yazık ki, göğüs uclarindan midir ki bilmiyorum. Bir kaç defa emdiği sadece. Sanırım gücü yok emmeye biberon direk ağzına aktığı için zorlanmiyor. Hatta yavaş akan biberonu da ememiyor. Onun için çok normal daha 4 gün falan oldu agzinda ki sondayi çıkardılar. Biberonuda tutuyor ya yine de şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…