2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Evet benim de öyle oluyor. Hala hareket için yerleri var anlaşılan.
Canım 2800 grdı en son yani ince harwketleri değil kaba kızım çat çat indiriyor aöa çok tedirgnim normalmi ki bukadar fazlası sanki çıkarın beni der gibi panik oldum eşim diyor ben kötü oldum kasılma mı acaba ya

Kızlar bişe soracm
Beni karnım çok sivri ve kızm olacak. Gören erkek mi diyo, yok kız diyorum erkek olmasın o diyo

Acaba gerçeklik payı varmı bu sivri yuvarlak muhabbetinin valla bazen şüpheleniyorum acaba doktor yanlış mı görüyo
ilk kızımda da böyle top gibiydi ucu sivri değildi sadece

oluyor artik cok güçlendiler cnm acıyor vurdukça hele bi genlesiyor o hareket korkulu ruyam

benim kızda da oğlanda da sivri cnm o karin yapısı ile alakali

Valla bazen napıyon kızııımmm derken buluyorum kendimi

Kuzum benimde öyle bugüne kadar kız galiba diyen hiç olmadı hep erkek dediler ama kız druma bile dedim üzülüyorum diye oda kız diyor

yok kasılma değildir cay içerken aksam bendede oldu

Suan saat olarak hic uygun deil

Banada aynı şeyi yapıyorlar çok sinirleniyorum Dr her gittiğimizde kız diyor son bir ay herhalde kızdır bide hmmm karnın çok küçük ayına göre bebeğin kilosumu az sorusu var zor gerçekten bu yorumlar birde hep hemcinslerimden geliyor hamilelik ayrı çile lohusalık ayrı annelik ayrı bu etraftakilrr yüzünden

Benim bebiş de bazen beni bagirttiriyor. Yuh yavaş oha diyorum istemsizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…