Canım 2800 grdı en son yani ince harwketleri değil kaba kızım çat çat indiriyor aöa çok tedirgnim normalmi ki bukadar fazlası sanki çıkarın beni der gibi panik oldum eşim diyor ben kötü oldum kasılma mı acaba yaEvet benim de öyle oluyor. Hala hareket için yerleri var anlaşılan.
Ondanda bir korkuyorumki sonda dan takılırken hadi uyuşuk diyelim ya çıkarkennnTşk ederim kızlar neler yaşayacağını bilerek gitmek her zaman daha iyidir
oluyor artik cok güçlendiler cnm acıyor vurdukça hele bi genlesiyor o hareket korkulu ruyamKızlar ya yaklaşık 3 saattir hiç durmadan hareket ediyır benim kız ve canım acıyor karnımı bir görseniz sanki çıkacak yer arıyor ve yerimden sıçrıyorum okadar sarsıyorki sizinde böyle oluyormu karnım şekilden şekle giriyor
aynen su saatte hala tarla faresi gibi ayaktayım cunku yatamiyorumAy yatamıyorum resmen yayayıla yayıla yatmayı okadar çok özledim kiiiiiiiii
Aynen canım göbek deliğim çok acıyor sanki ordan çıkcak gibioluyor artik cok güçlendiler cnm acıyor vurdukça hele bi genlesiyor o hareket korkulu ruyam
benim kızda da oğlanda da sivri cnm o karin yapısı ile alakaliKızlar bişe soracm
Beni karnım çok sivri ve kızm olacak. Gören erkek mi diyo, yok kız diyorum erkek olmasın o diyo
Acaba gerçeklik payı varmı bu sivri yuvarlak muhabbetininvalla bazen şüpheleniyorum acaba doktor yanlış mı görüyo
ilk kızımda da böyle top gibiydi ucu sivri değildi sadece
Valla bazen napıyon kızııımmm derken buluyorum kendimiKızlar ya yaklaşık 3 saattir hiç durmadan hareket ediyır benim kız ve canım acıyor karnımı bir görseniz sanki çıkacak yer arıyor ve yerimden sıçrıyorum okadar sarsıyorki sizinde böyle oluyormu karnım şekilden şekle giriyor
Kuzum benimde öyle bugüne kadar kız galiba diyen hiç olmadı hep erkek dediler ama kız druma bile dedim üzülüyorum diye oda kız diyorKızlar bişe soracm
Beni karnım çok sivri ve kızm olacak. Gören erkek mi diyo, yok kız diyorum erkek olmasın o diyo
Acaba gerçeklik payı varmı bu sivri yuvarlak muhabbetininvalla bazen şüpheleniyorum acaba doktor yanlış mı görüyo
Demi bende öyle diyorum hepbenim kızda da oğlanda da sivri cnm o karin yapısı ile alakali
yok kasılma değildir cay içerken aksam bendede olduCanım 2800 grdı en son yani ince harwketleri değil kaba kızım çat çat indiriyor aöa çok tedirgnim normalmi ki bukadar fazlası sanki çıkarın beni der gibi panik oldum eşim diyor ben kötü oldum kasılma mı acaba ya
yok cnm onlara bakmaDemi bende öyle diyorum hep
Ama bazıları okadar emin konuşuyo ki bazen bi acaba diyorum
Banada hep erkekmi diyolar direkKuzum benimde öyle bugüne kadar kız galiba diyen hiç olmadı hep erkek dediler ama kız druma bile dedim üzülüyorum diye oda kız diyor
Çinde canım bebekte testler negatif çıkmışNerdeymış hangi ulke canım
Suan saat olarak hic uygun deilözelden mesaj atsana ne anlattılar ben o tarz varlıklara tabiki inaniyorum Kur'anda da yaziyor zaten ama oyle seylere inanmiyorum inanmamaya calisiyorum ki böylesi daha iyiymis zaten , kirmizi giymenin ,giydirmeyin eşime hoca demis severlermiş kırmızıyı bu kadar yeter hadi kapatalim konuyu :)
Banada aynı şeyi yapıyorlar çok sinirleniyorumKızlar bişe soracm
Benim bebiş de bazen beni bagirttiriyor. Yuh yavaş oha diyorum istemsizceCanım 2800 grdı en son yani ince harwketleri değil kaba kızım çat çat indiriyor aöa çok tedirgnim normalmi ki bukadar fazlası sanki çıkarın beni der gibi panik oldum eşim diyor ben kötü oldum kasılma mı acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?