2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimkide oyle cnm cok sert harketleri ayni zamanda 3 yerden falanda oldugu oluyor . Suan uyanik karnimi desiyo sanki

Aynı aynı benim de

benim genetik bakıldı yüzde yüz kız. Ama daha kız mu diyen olmadı karnım sivri

oluyor artik cok güçlendiler cnm acıyor vurdukça hele bi genlesiyor o hareket korkulu ruyam
Kuzum benimde öyle bugüne kadar kız galiba diyen hiç olmadı hep erkek dediler ama kız druma bile dedim üzülüyorum diye oda kız diyor
bana daaa öyleer

Benim bebiş de bazen beni bagirttiriyor. Yuh yavaş oha diyorum istemsizce
Aynı durumdayız. Hele genleşti mi acı çekiyorum resmen

Aynı aynı benim de

benim genetik bakıldı yüzde yüz kız. Ama daha kız mu diyen olmadı karnım sivri

bana daaa öyleer

Aynı durumdayız. Hele genleşti mi acı çekiyorum resmen
Canim benim kizimdada karnim oyleydi .bu bebegim erkek buda oyle. Ama tek fark erkek daha sivir yanlarim tamamen bos. Kizimda azda olsa hafif bi dolgunlul olmistu son zamanlarda. Yasli teyzeleri inamdiramazdim kiz olduguna doktor ne anlar kizim bu erkek diyolardi sonuc olarak kizim olacagima hic suphe duymadim cunku her gitmemde bacaklarini ayiriyordu dr bile artik gulerdi bu haftada kiz die .

Aynen bide karnın büyük küçük yorumları
Kilo almışsın almamışsn muhabbetleri

Bakalım lokusalık nasl geçecek

Aynen bide karnın büyük küçük yorumları
Kilo almışsın almamışsn muhabbetleri

Bakalım lokusalık nasl geçecek
Sut akis hizi ile gobek erime kilo verme hizi bebegin kilo alimi kendi teeeee 25-30 yasina gelmis cocuklariyla senin bebegini kiyaslayanlat bile oluyo. Sey yapiyolarmis sutleri cokmus sagip sagip asfalta dokuyolarmis bazisi kendini cidden inek zannediyor

Günaydın kızlar bugün Doğru düzgün hiç uyumadım hem gaz hem pozisyon bulamadım. Doğuma kadar daha da şişerşem hiç uyumicam mı ben yan yatınca karnım geriliyor sırt üstü yasak gaz bi taraftan napçam bilemedim gece.
Sizler de ben gibi misiniz yaww

Ayyy ayy sorma karnın buyuk olur nasıl şişmissin karnın kucuk olur bebekmi kucuk sınır oluyorum insanlara cahiller.

Ayy hıc sorma uzanıyorum birde gobegımı yerlestırmeye ugrasıyorum Bı o yana Bı bu yana halımı bir gorsen bizimkiler gulmekten oluyor

Günaydın gebisler ve taze annisler bugün çok enerjik uyandim fakat sadece 5 saat uyudum doktora gidecem ufaktan dualarinizi alirim acilmam olsun doktorcum.beni yatirsin şöyle çarşamba perşembe bebisimi koynuma ama.nolur nolur Demirrrrr ah kuzum kiyamam iki yanli yastik koy yarim yat tam yan yatma gaz içinde yastigini yüksek tut kasilmalarin basladi mi bilmiyorum ama asıl uyku derdi o zaman başlıyor yattigin yöne dogru bastiri bastiri veriyor sapsik bebisler

Değil değil ne hareketler yapıyor bir görsen bi de babasına anlatıyorum o gelince tık yok adam abartıyorum sanıyor

Yarin sabahtan doktorda olcam. Cantalari falan koyduk arabaya. Ama bence dogum olmayacak. Acikcasi dogum olcak derse şoka girebilirim. Kendimi dogum olmaz diye alistirdim cunku
Canım senin bebiş bir hafta önde benimkiyle aynı sayılır dr kaç kilo diyecek bakalım
Ben beklemem o kadar dr la konustum 39+5 son gelmezse aldiricam :)
Canım doktorun normal doğuma mı daha yakın sezeryana mı?
Son zamanlarda okuduğum hikayelerde propes (vajinal oksitosin) fitille başlatılıp hafif açılma olunca suni sanci verilip başarılı bir şekilde gerçekleştirilen bir sürü doğum okudum. Belki böyle bir şey düşünebilirsin
Sağlıkçıydın diye hatırlıyorum sen daha iyi bilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…