- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Benimkide oyle cnm cok sert harketleri ayni zamanda 3 yerden falanda oldugu oluyor . Suan uyanik karnimi desiyo sankiCanım 2800 grdı en son yani ince harwketleri değil kaba kızım çat çat indiriyor aöa çok tedirgnim normalmi ki bukadar fazlası sanki çıkarın beni der gibi panik oldum eşim diyor ben kötü oldum kasılma mı acaba ya
Aynı aynı benim deCanım 2800 grdı en son yani ince harwketleri değil kaba kızım çat çat indiriyor aöa çok tedirgnim normalmi ki bukadar fazlası sanki çıkarın beni der gibi panik oldum eşim diyor ben kötü oldum kasılma mı acaba ya
benim genetik bakıldı yüzde yüz kız. Ama daha kız mu diyen olmadı karnım sivriKızlar bişe soracm
Beni karnım çok sivri ve kızm olacak. Gören erkek mi diyo, yok kız diyorum erkek olmasın o diyo
Acaba gerçeklik payı varmı bu sivri yuvarlak muhabbetininvalla bazen şüpheleniyorum acaba doktor yanlış mı görüyo
ilk kızımda da böyle top gibiydi ucu sivri değildi sadece
oluyor artik cok güçlendiler cnm acıyor vurdukça hele bi genlesiyor o hareket korkulu ruyam
bana daaa öyleerKuzum benimde öyle bugüne kadar kız galiba diyen hiç olmadı hep erkek dediler ama kız druma bile dedim üzülüyorum diye oda kız diyor
Aynı durumdayız. Hele genleşti mi acı çekiyorum resmenBenim bebiş de bazen beni bagirttiriyor. Yuh yavaş oha diyorum istemsizce
Canım hayırlı olsun sanada naptın bilmiyorum anca okuyorum sayfaları yavaş yavaş.Rabbim hayırlısı ile kolay doğum nasip etsin bizlere canim sağlıkla alalım
Cnmmm senden haber bekliyorduk nasilsinizCanım hayırlı olsun sanada naptın bilmiyorum anca okuyorum sayfaları yavaş yavaş.
Canim benim kizimdada karnim oyleydi .bu bebegim erkek buda oyle. Ama tek fark erkek daha sivir yanlarim tamamen bos. Kizimda azda olsa hafif bi dolgunlul olmistu son zamanlarda. Yasli teyzeleri inamdiramazdim kiz olduguna doktor ne anlar kizim bu erkek diyolardiAynı aynı benim de
benim genetik bakıldı yüzde yüz kız. Ama daha kız mu diyen olmadı karnım sivri
bana daaa öyleer
Aynı durumdayız. Hele genleşti mi acı çekiyorum resmen
Canim gözün aydin allah anali bsbali büyütsünCanım hayırlı olsun sanada naptın bilmiyorum anca okuyorum sayfaları yavaş yavaş.
Aynen bide karnın büyük küçük yorumlarıBanada aynı şeyi yapıyorlar çok sinirleniyorumDr her gittiğimizde kız diyor son bir ay herhalde kızdır bide hmmm karnın çok küçük ayına göre bebeğin kilosumu az sorusu var zor gerçekten bu yorumlar birde hep hemcinslerimden geliyor hamilelik ayrı çile lohusalık ayrı annelik ayrı bu etraftakilrr yüzünden
Sut akis hizi ile gobek erime kilo verme hizi bebegin kilo alimi kendi teeeee 25-30 yasina gelmis cocuklariyla senin bebegini kiyaslayanlat bile oluyo. Sey yapiyolarmis sutleri cokmus sagip sagip asfalta dokuyolarmisAynen bide karnın büyük küçük yorumları
Kilo almışsın almamışsn muhabbetleri
Bakalım lokusalık nasl geçecek
Sut akis hizi ile gobek erime kilo verme hizi bebegin kilo alimi kendi teeeee 25-30 yasina gelmis cocuklariyla senin bebegini kiyaslayanlat bile oluyo. Sey yapiyolarmis sutleri cokmus sagip sagip asfalta dokuyolarmisbazisi kendini cidden inek zannediyor
Hiç sanmıyorum ama inşallah kuzumBen de hiç beklemiyordum darısı başına o zaman
Banada aynı şeyi yapıyorlar çok sinirleniyorumDr her gittiğimizde kız diyor son bir ay herhalde kızdır bide hmmm karnın çok küçük ayına göre bebeğin kilosumu az sorusu var zor gerçekten bu yorumlar birde hep hemcinslerimden geliyor hamilelik ayrı çile lohusalık ayrı annelik ayrı bu etraftakilrr yüzünden
Günaydın kızlar bugün Doğru düzgün hiç uyumadım hem gaz hem pozisyon bulamadım. Doğuma kadar daha da şişerşem hiç uyumicam mı benyan yatınca karnım geriliyor sırt üstü yasak gaz bi taraftan napçam bilemedim gece.
Sizler de ben gibi misiniz yaww
Değil değil ne hareketler yapıyor bir görsenCanım 2800 grdı en son yani ince harwketleri değil kaba kızım çat çat indiriyor aöa çok tedirgnim normalmi ki bukadar fazlası sanki çıkarın beni der gibi panik oldum eşim diyor ben kötü oldum kasılma mı acaba ya
Canım senin bebiş bir hafta önde benimkiyle aynı sayılırYarin sabahtan doktorda olcam. Cantalari falan koyduk arabaya. Ama bence dogum olmayacak. Acikcasi dogum olcak derse şoka girebilirim. Kendimi dogum olmaz diye alistirdim cunku
Canım doktorun normal doğuma mı daha yakın sezeryana mı?Ben beklemem o kadar dr la konustum 39+5 son gelmezse aldiricam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?