Canım senin bebiş bir hafta önde benimkiyle aynı sayılırYarin sabahtan doktorda olcam. Cantalari falan koyduk arabaya. Ama bence dogum olmayacak. Acikcasi dogum olcak derse şoka girebilirim. Kendimi dogum olmaz diye alistirdim cunku
Canım doktorun normal doğuma mı daha yakın sezeryana mı?Ben beklemem o kadar dr la konustum 39+5 son gelmezse aldiricam :)
Canım o normal hareket ediyor da yeri daraldıgi icin bize fazla geliyo son haftalar kasılma da vurma tekme değil de biyeri top gibi sisiriyorsa o kasilma oluyor panik olma yani normal fazla hareketler daha doğrusu sert hareketlerCanım 2800 grdı en son yani ince harwketleri değil kaba kızım çat çat indiriyor aöa çok tedirgnim normalmi ki bukadar fazlası sanki çıkarın beni der gibi panik oldum eşim diyor ben kötü oldum kasılma mı acaba ya
Çok geçmiş olsun kuzucum stres yapma sen herşey mis gibi yoluna girer Allahin izniyle daha dogumuna var cok şükür tam doğum zamani olsa daha kötü olurdu oglusun iyilesir bebisin kucagina gelir inşallahGünaydın kızlar..
Hala hastanede yatıyoruz oğlumdan dolayı muhtemel ameliyathane ye alıp kamerayla mesane böbrek bakılıp sünnet etmeyi düşünüyorlar ne zamanlama amabu stres ve yorgunlukla doğurmazsam daha beklerim inşallah
günaydın kuzumGünaydın gebisler ve taze annislerbugün çok enerjik uyandim fakat sadece 5 saat uyudum doktora gidecem ufaktan dualarinizi alirim acilmam olsun doktorcum.beni yatirsin şöyle çarşamba perşembe bebisimi koynuma ama.nolur nolur @Demirrrrr ah kuzum kiyamam iki yanli yastik koy yarim yat tam yan yatma gaz içinde yastigini yüksek tut kasilmalarin basladi mi bilmiyorum ama asıl uyku derdi o zaman başlıyor yattigin yöne dogru bastiri bastiri veriyor sapsik bebisler
Canım kova büyük ama poşetleri küçük anladığım kadarıyla çöp poşeti gibi değil rulo şeklinde alt kısmını bağlıyorsun o şekilde torba halini alıyorBu korbel cop kovasindan kullanan oldumu daha once ? Bebek bezi icin olandan. Smdi bunda tek poset var yedek poset almadim daha ama 360 adet kapasiteli yaziyo. Ne yani dolana kdr copemi atmicam anlamadm les gbi olur oyle
Allahıımmm darısı başımaKizlar kv çalışıyor baska sehirde ve doğuma gelemeyeceğini söyledi sen iyice iyileş ayaklan ben 1 2 ay sonra gelirim anca dedi
Canım ben kullandim valla banyoya koydum les gibi kokuyor. Benim oglanin zaten fena kokuyor bezi inanki hic oyle kokuyu yok etmedi . posetleri haftada bir degistiriosun .haznesinde duruyor poset cektikce geliyor. Yanin360 li alinca rahat 2 3 sene gider ama ben hic memnun kalmadim .iade ettimBu korbel cop kovasindan kullanan oldumu daha once ? Bebek bezi icin olandan. Smdi bunda tek poset var yedek poset almadim daha ama 360 adet kapasiteli yaziyo. Ne yani dolana kdr copemi atmicam anlamadm les gbi olur oyle
Ah kuzum benim ablalarin ikiside 41 i gördü ben ondan korkuyorum durdukça göbüs sisiyor catliyor baska bi yerden de kilo alamiyorum sadece gobus ayaklarim artik beni taşımıyor valla bel sırt agrilarimdan bahsetmiyorum bile onlarla kankis oldukgünaydın kuzumYaa hakikaten maşallah senin 40 haftaya 9 gün kalmış. 1 hafta sayılır. Gelsin artık minnoş. Benim de az kaldı ama 40 ı bile geçersek ya diye düşünüyorum. Gelsinler artık bu yaramazlar hayırlısı ile. Hem bebişimi öpüp mıncırmak istiyorum dayanamıyorum. Hem de yavaştan forma girme çalışmalarına başlamak istyorum Bakalım önce sağ salim doğuralım da inşallah
Canım bana da aynısını diyorlar o birazda insanın kilo alımıyla ilgiliKızlar bişe soracm
Beni karnım çok sivri ve kızm olacak. Gören erkek mi diyo, yok kız diyorum erkek olmasın o diyo
Acaba gerçeklik payı varmı bu sivri yuvarlak muhabbetininvalla bazen şüpheleniyorum acaba doktor yanlış mı görüyo
ilk kızımda da böyle top gibiydi ucu sivri değildi sadece
İnsanların çoğu hamile bi bayanla nasıl konuşacağını bilmiyor.gecen gün biri de bana kilo almışsın yüzünde lekeler çıkmış dediSut akis hizi ile gobek erime kilo verme hizi bebegin kilo alimi kendi teeeee 25-30 yasina gelmis cocuklariyla senin bebegini kiyaslayanlat bile oluyo. Sey yapiyolarmis sutleri cokmus sagip sagip asfalta dokuyolarmisbazisi kendini cidden inek zannediyor
Genetik olabiliyormuş canım geçen Dr dedi ben ikisininde 42haftada artık gün kalmadığı için doğurdum bundada aynı olcak galibaAh kuzum benim ablalarin ikiside 41 i gördü ben ondan korkuyorum durdukça göbüs sisiyor catliyor baska bi yerden de kilo alamiyorum sadece gobus ayaklarim artik beni taşımıyor valla bel sırt agrilarimdan bahsetmiyorum bile onlarla kankis olduktoplamda 7 kilo aldim ama sanki 70 kilo almisim gibi hareketlerim kısıtlandı
Bencede dengesiz çok kimi kilo almışın kimi ay pörsümüşün dön kendine bak can taşıyor canİnsanların çoğu hamile bi bayanla nasıl konuşacağını bilmiyor.gecen gün biri de bana kilo almışsın yüzünde lekeler çıkmış dedi
İnsaların görünüşüyle ilgili asla yorum yapılmayacağını öğrenememişler.dengesiz insan çokBencede dengesiz çok kimi kilo almışın kimi ay pörsümüşün dön kendine bak can taşıyor can
Canım 7 kilo çok iyi maşallah. Ben de 9 kilo aldım. Ne kadar çok alırsan bahsettiğin ağrılar çoğalıyor. Bu göbekte çatlama da beyaz tenlilerde daha çok oluyormuş canım. Hatta kendim de sarışın bi bayanda kırmızı kırmızı çok yoğun çatlamalar görmüştüm. O demişti ki ne ürünler kullanmış fayda etmemiş. Sıkma canını. Doğum sonrası azıcık izleri kalsa bile bebişinin yaramazlıklarına bakıp hamileliğini hatırlayıp gülümsersin. Tatlı birşey bence :) Ki eminim izleri baya azalır.Ah kuzum benim ablalarin ikiside 41 i gördü ben ondan korkuyorum durdukça göbüs sisiyor catliyor baska bi yerden de kilo alamiyorum sadece gobus ayaklarim artik beni taşımıyor valla bel sırt agrilarimdan bahsetmiyorum bile onlarla kankis olduktoplamda 7 kilo aldim ama sanki 70 kilo almisim gibi hareketlerim kısıtlandı
Geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşir.Günaydın kızlar..
Hala hastanede yatıyoruz oğlumdan dolayı muhtemel ameliyathane ye alıp kamerayla mesane böbrek bakılıp sünnet etmeyi düşünüyorlar ne zamanlama amabu stres ve yorgunlukla doğurmazsam daha beklerim inşallah
Geçmiş olsun.Günaydın kızlar..
Güzel haberlerle inşallah, icinden ne geçiyorsa :)Gunaydin nstdeyim bakalim mimnak ne haberler verecek bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?