2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yarin sabahtan doktorda olcam. Cantalari falan koyduk arabaya. Ama bence dogum olmayacak. Acikcasi dogum olcak derse şoka girebilirim. Kendimi dogum olmaz diye alistirdim cunku
Canım senin bebiş bir hafta önde benimkiyle aynı sayılır dr kaç kilo diyecek bakalım
Ben beklemem o kadar dr la konustum 39+5 son gelmezse aldiricam :)
Canım doktorun normal doğuma mı daha yakın sezeryana mı?
Son zamanlarda okuduğum hikayelerde propes (vajinal oksitosin) fitille başlatılıp hafif açılma olunca suni sanci verilip başarılı bir şekilde gerçekleştirilen bir sürü doğum okudum. Belki böyle bir şey düşünebilirsin
Sağlıkçıydın diye hatırlıyorum sen daha iyi bilirsin

Canım o normal hareket ediyor da yeri daraldıgi icin bize fazla geliyo son haftalar kasılma da vurma tekme değil de biyeri top gibi sisiriyorsa o kasilma oluyor panik olma yani normal fazla hareketler daha doğrusu sert hareketler

Çok geçmiş olsun kuzucum stres yapma sen herşey mis gibi yoluna girer Allahin izniyle daha dogumuna var cok şükür tam doğum zamani olsa daha kötü olurdu oglusun iyilesir bebisin kucagina gelir inşallah

günaydın kuzum Yaa hakikaten maşallah senin 40 haftaya 9 gün kalmış. 1 hafta sayılır. Gelsin artık minnoş. Benim de az kaldı ama 40 ı bile geçersek ya diye düşünüyorum. Gelsinler artık bu yaramazlar hayırlısı ile. Hem bebişimi öpüp mıncırmak istiyorum dayanamıyorum. Hem de yavaştan forma girme çalışmalarına başlamak istyorum Bakalım önce sağ salim doğuralım da inşallah

Bu korbel cop kovasindan kullanan oldumu daha once ? Bebek bezi icin olandan. Smdi bunda tek poset var yedek poset almadim daha ama 360 adet kapasiteli yaziyo. Ne yani dolana kdr copemi atmicam anlamadm les gbi olur oyle
Canım kova büyük ama poşetleri küçük anladığım kadarıyla çöp poşeti gibi değil rulo şeklinde alt kısmını bağlıyorsun o şekilde torba halini alıyor videosu var onu izle istersen, biz de aldık eve inş memnun kalırız

Kizlar kv çalışıyor baska sehirde ve doğuma gelemeyeceğini söyledi sen iyice iyileş ayaklan ben 1 2 ay sonra gelirim anca dedi
Allahıımmm darısı başıma Keşke hiç gelmese iki ay öncesinden aradı ne zaman gelip ne kadar kalacağını konuşmak için doğumda allahtan bir şey iste bir duan olsun dediler tek duam kv m yuvamda sıkıntı olmasın artık beni rahatsız etmesin beni üzmesin diye edicem

Bu korbel cop kovasindan kullanan oldumu daha once ? Bebek bezi icin olandan. Smdi bunda tek poset var yedek poset almadim daha ama 360 adet kapasiteli yaziyo. Ne yani dolana kdr copemi atmicam anlamadm les gbi olur oyle
Canım ben kullandim valla banyoya koydum les gibi kokuyor. Benim oglanin zaten fena kokuyor bezi inanki hic oyle kokuyu yok etmedi . posetleri haftada bir degistiriosun .haznesinde duruyor poset cektikce geliyor. Yanin360 li alinca rahat 2 3 sene gider ama ben hic memnun kalmadim .iade ettim

Ah kuzum benim ablalarin ikiside 41 i gördü ben ondan korkuyorum durdukça göbüs sisiyor catliyor baska bi yerden de kilo alamiyorum sadece gobus ayaklarim artik beni taşımıyor valla bel sırt agrilarimdan bahsetmiyorum bile onlarla kankis olduk toplamda 7 kilo aldim ama sanki 70 kilo almisim gibi hareketlerim kısıtlandı

Canım bana da aynısını diyorlar o birazda insanın kilo alımıyla ilgili

İnsanların çoğu hamile bi bayanla nasıl konuşacağını bilmiyor.gecen gün biri de bana kilo almışsın yüzünde lekeler çıkmış dedi

Genetik olabiliyormuş canım geçen Dr dedi ben ikisininde 42haftada artık gün kalmadığı için doğurdum bundada aynı olcak galiba

Canım 7 kilo çok iyi maşallah. Ben de 9 kilo aldım. Ne kadar çok alırsan bahsettiğin ağrılar çoğalıyor. Bu göbekte çatlama da beyaz tenlilerde daha çok oluyormuş canım. Hatta kendim de sarışın bi bayanda kırmızı kırmızı çok yoğun çatlamalar görmüştüm. O demişti ki ne ürünler kullanmış fayda etmemiş. Sıkma canını. Doğum sonrası azıcık izleri kalsa bile bebişinin yaramazlıklarına bakıp hamileliğini hatırlayıp gülümsersin. Tatlı birşey bence :) Ki eminim izleri baya azalır.

Günaydın musmutlu haftalar
Kontrolü olanlar güzel haberlerle dönsünler
doğum yapacaklar sağ salim bir avazda kavuşsun yavrusuna
doğum yapan annelerimizin ağrıları dikişleri bi an evvel iyileşsin sütleri dolsun taşsın
bebişi küvezde olanlar evladına kavuşsun
haa bir de doğurmak isteyen sabırsız annelerin de sancısı açılması başlasın

Geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşir.

Geçmiş olsun.
Zamanlama çok iyi gerçekten.
Ama aradan çıkmış olur sünnet bir taraftan da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…