2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ne guzel 7 kilo benim gibi 20 kilo alsan napicaksin

İnsanların çoğu hamile bi bayanla nasıl konuşacağını bilmiyor.gecen gün biri de bana kilo almışsın yüzünde lekeler çıkmış dedi
Cok da fazla takilmayin kizlar dunyanin en guzel anlarini yasiyoruz belkide su an kim ne derse desin o sizin kendinize guzel bakmanizla alakali

Benim de belli değil işte ama ben sezeryan istemiyorum. Doktoruma da normal istediğini söyledim pek bir şey söylemedi
Açılman olursa normal olursun tabi dedi sadece
Bebek dönmüş mü canim ? Benim doktor bebek dönmüş normal gözüküyor dedi direk

Kizlar yatisim yapılıyor. Rahim incelmis bu sekilde bekletemeyiz dedi. Bugun dogum olacak
Yaa canımm Sen de 37+0 oldun di mi bugün? Aynıyız çünkü seninle Benim de içime bu hafta doğuyor ama bakalım. Rabbim kısa sürede kavuştursun bebişi sana Güzel haberlerini bekliyorummm

Amine Busra canım annen eşin de yanında mıydı? Ay çok heyecanlı bu hafta olur diyordun ama bugün geliyor bebişin

kızlar bu sırtüstü yasağına bi tek ben mi uyamıyorum ya nasıl da dönsem sabaha karşı sırtüstü uyanıyorum yaa

Bu korbel cop kovasindan kullanan oldumu daha once ? Bebek bezi icin olandan. Smdi bunda tek poset var yedek poset almadim daha ama 360 adet kapasiteli yaziyo. Ne yani dolana kdr copemi atmicam anlamadm les gbi olur oyle
ben de aldım canım dolaptan aldım ikinci el ama hiç kullanılmamış, 2 yedek poşet torbasıyla birlikte 80e geldi. kullanan herkes çok memnun koku sızdırmıyor diyorlar bakalım görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…