Ah kuzum benim ablalarin ikiside 41 i gördü ben ondan korkuyorum durdukça göbüs sisiyor catliyor baska bi yerden de kilo alamiyorum sadece gobus ayaklarim artik beni taşımıyor valla bel sırt agrilarimdan bahsetmiyorum bile onlarla kankis olduk toplamda 7 kilo aldim ama sanki 70 kilo almisim gibi hareketlerim kısıtlandı
Benim de belli değil işte ama ben sezeryan istemiyorum. Doktoruma da normal istediğini söyledim pek bir şey söylemedi
Açılman olursa normal olursun tabi dedi sadece
Yaa canımm Sen de 37+0 oldun di mi bugün? Aynıyız çünkü seninle Benim de içime bu hafta doğuyor ama bakalım. Rabbim kısa sürede kavuştursun bebişi sana Güzel haberlerini bekliyorummm
Bu korbel cop kovasindan kullanan oldumu daha once ? Bebek bezi icin olandan. Smdi bunda tek poset var yedek poset almadim daha ama 360 adet kapasiteli yaziyo. Ne yani dolana kdr copemi atmicam anlamadm les gbi olur oyle
ben de aldım canım dolaptan aldım ikinci el ama hiç kullanılmamış, 2 yedek poşet torbasıyla birlikte 80e geldi. kullanan herkes çok memnun koku sızdırmıyor diyorlar bakalım görücez