Bütün gece rüyamda seninle uğraştım c a nım buradan sürekli okuyorum güya sende yazıyorsun beni doğuma alıyorlar diye hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah yavruşunu
Ben de uyanıyorum sırtüstü yatıyorum ama ağrı uyandırıyor beni.Bir de ne zaman öyle yatsam benim bebiş çok hareketleniyor.Huzursuz mu oluyor anlamıyorum ki.
Ben de uyanıyorum sırtüstü yatıyorum ama ağrı uyandırıyor beni.Bir de ne zaman öyle yatsam benim bebiş çok hareketleniyor.Huzursuz mu oluyor anlamıyorum ki.
Ay bende çok saçma rüyalar gördüm gecenin bir yarısı çocuk parkındaymışım hangi salıncağa binecek olsam çocuğun biri koşup biniyor.Eşim acilen yurt dışına bir arap ülkesine gitmiş ne işin var orda ben doğurucam diyorum arıyorum ulaşamıyorum.Her saat başı kalktım durdum
Yan özellikle sola doğru daha iyiymiş.Ben de en çok öyle rahat ediyorum bu aralar.Bir de tekli koltukta sırtıma yastık koyup oturmak iyi geliyor.Kaburgalarım bile ağrıyor başka türlü.
Yan özellikle sola doğru daha iyiymiş.Ben de en çok öyle rahat ediyorum bu aralar.Bir de tekli koltukta sırtıma yastık koyup oturmak iyi geliyor.Kaburgalarım bile ağrıyor başka türlü.
Günaydın kızlaarrrr.
Dün gece tam dönerken sol yumurtalık tarafıma bir ağrı acı girdi ağladım resmen. Yalancı kasılma yaşamıştım bir kere dedim acaba farklılaştı mı. Karnım sertleşti mi onu da farketmedim.. ay çok kötüydü.
Doğum yapan varsa hayırlı olsun yapacaklara da kolaylıklar diliyorum
Bende pek uymuyorum kisa sureli yatiyorum mecbur sol tarafim rahatlasin diye azcik da sagda yatiyorum sonra tekrar soluma donuyorum oyle geciyor geceler zaten sirt ustu yatarken hic rahat olamiyorum cok baski oluyor rahatsiz oluyor bebekde rahatsiz oluyor eminim