2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bi kaç gündür forumu okuyamadım Doğum yapan oldu mu? lohusa gecelik alacağım ama 200/300 vermek istemiyorum istanbul içi tavsiyeniz var mı ?
Penti, lcw, hays.. Hepsini çok beğendim. Yumuşacık giydim. Bir de magic form almıştım fotograflar için, aniden gelince fotograf falan görmedi gözüm, daha giyemedim

Kızlar günaydın hepiciğnize bugün Bingöldeyiz (12) toplaşıp Adanaya gidek mi artık bugün öğleden sonra kontrolüm var kociş işe giderken tembihledi bugün doğur diye sanki minnoşumu o taşıyo doğurmicaaaam işte benim o dedim dün girememiştim doğuran yok dimi henüz

[/QUOTE]
Benim bebiş de bazen beni bagirttiriyor. Yuh yavaş oha diyorum istemsizce
Değil değil ne hareketler yapıyor bir görsen bi de babasına anlatıyorum o gelince tık yok adam abartıyorum sanıyor
Canım o normal hareket ediyor da yeri daraldıgi icin bize fazla geliyo son haftalar kasılma da vurma tekme değil de biyeri top gibi sisiriyorsa o kasilma oluyor panik olma yani normal fazla hareketler daha doğrusu sert hareketler
Yani eşim şok oldu akşam top gibi oldu karnımın bir tarafı ama aynı anda başka yerden de tekmeliyor hareketli ama bukadar olmamıştı çok acıdı karnım dr kasılmayı göstermiştionada benziyor ama karışık sanki çıkarın beni burdan yeter der gibi müzik dinlettik uyumuşum sabah heryerim ağrıyor tabi şuan bacak ve kalçam.. Bazılaeı az az hareket ediyırmuş ama bizim kız çok sert beyaaa

Ben 1 haftadir gazman gibiyim :)

Günaydın gebisler ve taze annisler bugün çok enerjik uyandim fakat sadece
beni tek birakmana gonlum razi olmaz :)

Normal agri gelmeden suni veya herhangibirsey verilmesine karsiyim acikcasi cnm ben

Benim duam da esim basimi sisirmesin olucak heralde :)

Benim bu sefer agrılarım biraz uzun sürdü onun dısınsa Gaz meme bez bu döngüdeyiz suan ciş yaptımı kaka yaptımı aman sarılıgı artmasın takıbındeyım yarın kontrolumuz var bakalım genel durumuna bakılcak.

Saat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Gözün aydın canım darısı bizlere olsun kuvezden hemencik çıkar merak etme sen

Yaaaaa kimler gelmiş hoş gelmiş kız suyun nişanın geldiği halde hastaneye gidiyim mi diye foruma girip sormak nedir ben direk giderdim hastaneye gözün aydın olsun mis kokulunu aldın sonunda kucağına darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…