- 6 Temmuz 2019
- 1.627
- 3.457
- 53
Penti, lcw, hays.. Hepsini çok beğendim. Yumuşacık giydim. Bir de magic form almıştım fotograflar için, aniden gelince fotograf falan görmedi gözüm, daha giyemedimbi kaç gündür forumu okuyamadım Doğum yapan oldu mu? lohusa gecelik alacağım ama 200/300 vermek istemiyorum istanbul içi tavsiyeniz var mı ?
Yanlış alıntılamış canımAnlamadim.canim yanlis mi alintiladin acaba?
Şimdiden gözün aydın olsun o zamanKizlar yatisim yapılıyor. Rahim incelmis bu sekilde bekletemeyiz dedi. Bugun dogum olacak
Benim bebiş de bazen beni bagirttiriyor. Yuh yavaş oha diyorum istemsizce
Değil değil ne hareketler yapıyor bir görsenbi de babasına anlatıyorum o gelince tık yok adam abartıyorum sanıyor
Yani eşim şok oldu akşam top gibi oldu karnımın bir tarafı ama aynı anda başka yerden de tekmeliyor hareketli ama bukadar olmamıştı çok acıdı karnım dr kasılmayı göstermiştionada benziyor ama karışık sanki çıkarın beni burdan yeter der gibiCanım o normal hareket ediyor da yeri daraldıgi icin bize fazla geliyo son haftalar kasılma da vurma tekme değil de biyeri top gibi sisiriyorsa o kasilma oluyor panik olma yani normal fazla hareketler daha doğrusu sert hareketler
Ben 1 haftadir gazman gibiyim :)Günaydın kızlar bugün Doğru düzgün hiç uyumadım hem gaz hem pozisyon bulamadım. Doğuma kadar daha da şişerşem hiç uyumicam mı benyan yatınca karnım geriliyor sırt üstü yasak gaz bi taraftan napçam bilemedim gece.
Sizler de ben gibi misiniz yaww
Günaydın gebisler ve taze annislerbugün çok enerjik uyandim fakat sadece
beni tek birakmana gonlum razi olmaz :)Günaydın gebisler ve taze annislerbugün çok enerjik uyandim fakat sadece 5 saat uyudum doktora gidecem ufaktan dualarinizi alirim acilmam olsun doktorcum.beni yatirsin şöyle çarşamba perşembe bebisimi koynuma ama.nolur nolur @Demirrrrr ah kuzum kiyamam iki yanli yastik koy yarim yat tam yan yatma gaz içinde yastigini yüksek tut kasilmalarin basladi mi bilmiyorum ama asıl uyku derdi o zaman başlıyor yattigin yöne dogru bastiri bastiri veriyor sapsik bebisler
Normal agri gelmeden suni veya herhangibirsey verilmesine karsiyim acikcasi cnm benCanım senin bebiş bir hafta önde benimkiyle aynı sayılırdr kaç kilo diyecek bakalım
Canım doktorun normal doğuma mı daha yakın sezeryana mı?
Son zamanlarda okuduğum hikayelerde propes (vajinal oksitosin) fitille başlatılıp hafif açılma olunca suni sanci verilip başarılı bir şekilde gerçekleştirilen bir sürü doğum okudum. Belki böyle bir şey düşünebilirsin
Sağlıkçıydın diye hatırlıyorum sen daha iyi bilirsin ☺
Benim duam da esim basimi sisirmesin olucak heralde :)Allahıımmm darısı başımaKeşke hiç gelmese iki ay öncesinden aradı ne zaman gelip ne kadar kalacağını konuşmak için doğumda allahtan bir şey iste bir duan olsun dediler tek duam kv m yuvamda sıkıntı olmasın artık beni rahatsız etmesin beni üzmesin diye edicem
Benim bu sefer agrılarım biraz uzun sürdüEvet canım aslında asıl doğum sonrası daha çok gerektiğine inanıyorum ben de. Saçlarda, kaşlarda kirpiklerde bile zayıflamalar olabiliyor. Hatta dişlerde bile. Ayrıca lohusa depresyonunun bir nedeni de omega3 eksikliği diye okumuştum. Doktorlar en iyi bilgiyi verir. Sen nasılsın bu arada canım ☺ Kuzucuk nasıl?
Nst de kasılmalar tamamen sıfır mı?38+ 2 den nst den selamlar agri yok ama bakalim anlastim pasayla bu hafta gelmeye niyetin varsa bana sinyal cak dedim :)
Kesinlikle haklısın inş ihtiyac duymayız kendi sancımızla doğuma giderizNormal agri gelmeden suni veya herhangibirsey verilmesine karsiyim acikcasi cnm ben
Yaa malum oldu demek sana. SagolasinBütün gece rüyamda seninle uğraştım c a nım buradan sürekli okuyorum güya sende yazıyorsun beni doğuma alıyorlar diye hadi hayırlısıyla al kucağına inşallah yavruşunu
Gözün aydın canım darısı bizlere olsun kuvezden hemencik çıkar merak etme senSaat 2 gibi dogum oldu kızlar bebek kuvezde suan benim agrılarım var tabi daha taze o biraz zorluyor suan ama inşallah iyi oluruz darısı basınıza insallah saglıkla
Afedersiniz baya ayrıntılı anlatcam ebeye ulaşamıyorum. Emin olamadım. Koltukta oturuyordum birde böyle altıma işedim gibi hissettim tuvalete gittim çamaşırım baya ıslanmış. Neyse tuvaletten kalktım bir anda bacaklarımdan aşağı aktı sulu kahve akıntı. Sümüksü kocaman bir akıntı lap diye yere düştü. Neyse böyle çamaşırımı tamponnyaptım biraz daha geldi sonra duşa girdim. Çıktım depend taktım ama şuan birşey gelmiyor. Bebek alta baskı yapıyor. Arada bir kasılma geliyor ama ağrı yok yine kafayı yiycem ya.
Yaaaaa kimler gelmiş hoş gelmiş kız suyun nişanın geldiği halde hastaneye gidiyim mi diye foruma girip sormak nedirKızlar ben öğlen 13.13 te doğum yaptım çok şükür. Son yazdıklarınızı okuyamadım hiç. Müsait bir vakitte okuycam ve ayrıntılı yazıcam. Çok zor bir gün oldu benim için ama rabbime şükürler olsun yattım bebeğimde kucağımda uyuyor. Yarın hastaneden çıkacağız.
Emzirme olayı şimdilik zorluyor. Sütüm damla damla geliyor. Ama hemşire gayet yeterli dedi mamaya gerek yok dedi bakalım.
Ay senden bekliyordum cnm hadi hayirlisi habersiz birakma bizi :)Kizlar yatisim yapılıyor. Rahim incelmis bu sekilde bekletemeyiz dedi. Bugun dogum olacak
Bekliyoruz daha açız açAy senden bekliyordum cnm hadi hayirlisi habersiz birakma bizi :)
Bende öğleden sonra gircem kız 38+238+ 2 den nst den selamlar agri yok ama bakalim anlastim pasayla bu hafta gelmeye niyetin varsa bana sinyal cak dedim :)
Ben hicbirine uymuyorum cnm nasil rahat edersem oyle :) bende cok sıkmamak da lazimkızlar bu sırtüstü yasağına bi tek ben mi uyamıyorum yanasıl da dönsem sabaha karşı sırtüstü uyanıyorum yaa
En kötüsü aç beklemek gibi yaaa Allah yardımcın olsun kuzu hadi tez zamanda inşallahBekliyoruz daha açız aç
Ne alip veremedigin var su adamlaBenim duam da esim basimi sisirmesin olucak heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?