2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben adanaya kosa kosa arkama bakmadan gidiyorumda her defasinda rotayi bulamiyorum :)

Allah yardımcın olsun canım Sarılıktan korkma karnı güzel doyarsa hızlı atlatırsınız Allah in izniyle ☺

Değil değil ne hareketler yapıyor bir görsen bi de babasına anlatıyorum o gelince tık yok adam abartıyorum sanıyor
Aynen benimkide pek inanmiyor tam hareket ettigi anda bak bak bak diyorum bakana kadar duruyor konusuyor seviyor hareketlensin diye tık yok yine sen bu cocuga neler diyosun ben yokken diyor bende babasini dinlicek demekki diyorum artik

Kuzum nasılsın ya eve çıktınızmı nekadar doğdu bebiş bende arkandan geliyorum gibi de

Ben de uyanıyorum sırtüstü yatıyorum ama ağrı uyandırıyor beni.Bir de ne zaman öyle yatsam benim bebiş çok hareketleniyor.Huzursuz mu oluyor anlamıyorum ki.
Bende sola yatsamda ki çok dikkat esiyorum ama sabah düz devam çünkü kalçam çok ağrıyor istemsiz dönüyorum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…